סיפורי האהבה האהובים עלי.. ברורים לכל
מי שבילה פחות מרבע שעה במחיצתי
הלנה בונהם קרטר וטים ברטון
סיפור קלאסי של מוזר שפוגש מוזרה וביחד הם מוזרים פוטוגנים (מבחינתי)
הם הכירו על הסט של כוכב הקופים (סרט שטים אמר באחד הראיונות איתו שהוא היה מעדיף לקפוץ מכומה 11 מאשר לביים אותו שוב (ואני מסימה לגמרי)).
במהלך הצילומים המשפט (שבעיני הוא התחיל איתה), זה שהוא גר פעם שאיפה שהיא גרה (ברח לי מהראש), וזה המקום היחידי שהוא הרגיש בו בבית
ושהוא רוצה שהיא תהיה קוף.
הלנה טוענת שהקשר ביניהם לא התחיל במהלך הצילומים, כי רוב הזמן היא הייתה בתחפושת של קוף.
בריאיון לעכבר העיר (הריאיון היה לכבוד הצאת של אליס), היא אמרה למראיין שהיא תמיד חלמה שהאביר על הסוס הלבן שלה יגור בית לידה. וזה אכן קרה, טים קנה את הבית ממול וגם את הבית לידו (שם גרים הילדים המשותפים שלהם בילי "ריי" ריימונד (8) ונל (5) ברטון.
אנשים שהכירו את טים לפני שהוא יצא עם הלנה אומרים שהיא שנתה אותו, וגם היא טוענת שהוא שינה אותה.
הזוג לא נשוי, אבל לפי ראיונות לסוויני טודהלנה לא צריכה להתחתן בשביל להרגיש אשתו (מצטטת: הוא בעלי... טוב, הוא לא בעלי, יותר נכון האבא של שני הממזרים שלי)
אותר ואיגריין
לכל מי שאוהבת רומנטיקה וגלגול נשמות יאהב את הזוג הבא: אותר ואיגריין שניהם היו ביחד בגלגול הקודם שלהם. וכשנפגשו גלגול לאחר מכן. איגריין הייתה נשואה לאחר (שלא אהבה). הם נפגשו בלונדון להכתרת המלך הבא של בריטניה (שבסוף הוא היה אותר). בעלה שלא אהב את הקשר ביניהם הוציא את הכעס שלו על איגריין (הרביץ לה וכנראה גם אנס אותה).
כשבעלה הראשון שאל את אותר איך הם יוכלו להשלים אז אותר ביקש ממנו את ידה של איגריין. בעלה של איגריין כמובן לא הסכים וברח משם.
הם לא נפגשו במשך שנה... במהלך השנה הזאת אותר ובעלה של איגריין חיו במלחמות בין שניהם עד שאותר הרג את בעלה של איגריין והם התחתנו.
הדבר היחידי הרע מהסיפור הנפלא בין שניהם שאיגריין העדיפה את בעלה על פני ילדיה (מורגיין (לימים מורגאן לה פיי) וארתור (לימים המלך ארתור)
יונו ויוקי
הסיפור אהבה שלהם טראגי ויפה כל-כך. שניהם היו זקוקים אחד לשני. יונו אחרי שבטעות רצחה את ההורים שלה (סיפור ארוך).. לא היה לה למה לשאוף עד שיום אחד היא ויוקי היו צריכים להישאר בכיתה כי הם לא סיימו למלות שאלון ששואל "מה הם רוצים להיות כיגדלו". יונו הלכה אל יוקי ואמרה לו שהיא הולכת להיות ארוסתו, וככה יוקי מילה לה משמעות.
יוקי (רק לפרוטוקול שניהם משחקים במשחק דומה ל"משחקי הרעב" שהמנצח בו הופך לאל), שלא יכול להרוג אף-אחד מסתמך על יונו שמאוהבת בו, אט-אט במהלך הסדרה היא מפתחת לו אישיות והוא מתחיל להתאהב בה.
סוף הסדרה
יוקי הופך לאל אחרי שיונו מתאבדת, לכל המשתתפים יש סוף טוב (כי הם אותם משתתפים רק בעולם מקביל), רק ליוקי שהפך לאל לא. הוא בתור אל מסתכל על החיים של יונו (דרך הטלפון שלו שמגלה את העתיד (ככה של כל המשתתפים במשחק)), ונמצא בדיכאון קליני בגלל... שיונו מתה והוא לא יכול להיות איתה בעולם המקביל.
יונו של אותו עולם.
יונו של עולם המקביל חיה חיים מאושרים עם ההורים שלה למרות (וזה מה שהכי הרס אותי), שהיא מרגישה שמשהו חסר (ואז רואים את יוקי הולך עם ההורים שלו ועם בחורה שלפני תחילת הסדרה דחתה אותו)
סוף
אנני ופיניק
כל מילה תהיה מיותרת או תהרוס את השלמות של האהבה ביניהם
רמוס וטונקס
כנ"ל
אליוט וג'יי.די
ועוד פעם סיפור של מוזר (ג'ון "ג'יי.די" דוריאן) שפוגש מישהי
*עוד יותר* מוזרה (אליוט ריד)
הסיפור שלהם מתבסס על הרבה מתח מיני שפעם בעונה קיבל יחס משמעותי (שבגרסת סימס ואליוט יקרא "ווהוו"). כל פעם אחרי התפנית הזאת הם וכלים להפוך לזוג ואחרי זה הם מביחנים שלא (עד עונה 3-4(?)) שזה נגמר "רשמית".
בסוף הסדרה (סוף עונה 6) הם מבינים שהם נועדו להיות ביחד והם ביחד באופן רשמי.
בכל עונה 7 הם ביחד. ובעונה 8 (שלא קיימת דרך אגב
), הם נשואים עם ילד בדרך
האוס וקדי
האדם המושלם לתאר את מערכת היחסים הזאת היא התאומה שלי (שגרמה לי להתאהב בזוג), אבל היא גרועה בהסברים (כשהיא ניסתה להסביר לי כמעת התחלתי לבכות)
מוניקה וצ'נדלר
אין לי מושג למה אני אוהבת אותם.
גברת לאבט וסוויני טוד
אהבה נכזבת. שכל-כך קל לי להתחבר.
היא הייתה מאוהבת בו הרבה שנים אבל הוא פשוט לא אהב אותה (הוא אהב את אשתו הדפוקה לוסי
). וגם שפגשה אותו בשנית הוא לא אהב אותה (כן הוא כן! הוא אומר לה ב"האב אה ליטל פרייס" שהוא לא ודע איך הסתדר בכל השנים האלו בלעדיה
) כי הוא חי בעבר (ובסוף האידיוט רצח אותה רק כי היא לא אמרה לא את כל האמת
(אני הייתי מעדיפה לחשוב שמי שאני אוהבת מת מאשר השתגע. לוסי הזונה
).
הוא אידיוט דפוק שלא מבין שגברת לאבט היא אהבת חייו.
הפלא ופלא קרה לי סיפור דומה (טראגי משהו...)
אמילי וויקטור
עוד אהבה נכזבת מבית טים ברטון. למרות שהפעם ויקטור התאהב באמילי אבל היא בסוף ויתרה עליו לויקטוריה הרדודה (והתחלתי לבכות
)
ג'ני והאבא בסיפורי דגים
אסכם במשפט אחד שגם מתאר את סיפור חיי: "יום אחד הבנתי שאני מאוהבת בגבר שלא יכול לאהוב אותי בחזרה"
ויש עוד סרט יפני שרק מלכתוב את השם שלא זה גורם לי לבכות (כם נכזבת)