קפה על הבוקר עם אילמזמר

שימו לב
שימו לב

הפעילות המובטחת:
הערב בשעה 21:00 יהיה איתנו בחור נחמד בן 23
שעבר מהפך בחיים אחרי שלפני כשנתיים נותח ניתוח
והוריד 94 ק"ג ממשקלו.
יענה על שאלות,ישתף וישתתף.
בכ"ז 94 ק"ג לא הולכים ברגל...
אז תהיו כלם בשעה 21:00 ונתחיל בשידור חי....

להתראות בערב ,ביי,מיכל.

אפשר להעלות שאלות ...

מי שלא יכול להשתתף מאיזושהי סיבה, מוזמן להעלות כאן שאלות
שמעניינות אותו ונדון בהן עוד מעט.

אז.....10, 9 ,8 ,7 ..........אפשר עוד לרוץ

לשירותים.....6 , 5, 4 .........
מי שלא הספיק יביא שתיה.......
3 , 2 , 1 , -
ילה - ממריאים !

ליאור - זה שמו של הבחור..

בן 23 ,ירושלמי
סטודנט למדעים ביו רפואיים.
בשנתיים האחרונות עבר שינוי גדול!
ירידה של 94 ק"ג .
אני מעבירה לליאור את המיקרופון

ליאור,יש לי שאלה לגבי מערכות יחסים

עם משפחה,שכנים,חברים וכו'
האם אתה מרגיש שדברים השתנו??
האם אנשים שהכרת לפני הירידה מתייחסים אליך היום יותר יפה?
ומעניין לעניין באותו העניין - אמנם אתה צעיר , אבל, האם הרגשת
לפני הניתוח שסגל רפואי(שלא קשור לניתוח)מתייחס אליך בבוז??

עליזה59

New member
תהליך הסגירה

קודם כל תודה על היותך מוכן לשמוע ולענות .... רציתי לשאול איך היה תהליך הסגירה ?? וכל כמה סגרת

אילמזמר

New member
ברשותכם, מילות סיכום

תודה שאירחתם אותי, אני קורא סמוי בפורום הזה זמן רב ואופירה וקובי ורבים אחרים עזרו לי אין ספור פעמים מבלי לדעת את זה בכלל, הפורום הזה והידע של המטובעים הוותיקים הוא זהב טהור, בטח למטובעים חדשים המגששים בדרכם.
אני יודע שאני רק בתחילת דרכי אבל אני יכול להגיד לכם שזה משתפר ושזה שווה את זה. אומנם עדיין אחד הדברים שהכי קשים לי זה לא לסיים את האוכל בצלחת כשאני מלא, או לא למלא את הפה כשאני רואה עוגת שוקולד טובה או אפילו לדאוג לשתות הרבה לפני האוכל, אבל קיטשי ככל שזה ישמע, זה הכל בראש שלכם. תובילו אתם את הטבעת ולא הטבעת אתכם.
אם יש עוד שאלות אתם תמיד מוזמנים לשלוח לי במסר.

שמחה37

New member
אני לא אהיה כאן כנראה

אבל מפה רוצה להגיד כל הכבוד

ושתזכה להנות מהתוצאות עוד שנים רבות

שמחה

tali268

New member
שאפוו

קודם כל לפני הכל כל הכבוד.
האם תוכל לספר האם התהליך נבנה אצלך? הלך חלק מהתחלה? מה התלווה לטוב ואם בכלל קיים "רע" בשינוי הכל כך גדול בירידה במשקל?

קוביd1

New member
אהלן ליאור

ברוך הבא לפורום ,שמח שהסכמתה להצעה של מיכל לענות על השאלות בפורום ,ואני סמוך ובטוח שתוכל להיות לעזר רב למנותחים חדשים ,ולמי שחושב על הניתוח
אז ברוך הבא נשאיר את הבמה למנותחים חדשים ולמי שיש שאלות

קובי

אילמזמר

New member
שלום

אז כפי שציינתי קודם, קצת עצוב להודות בזה אבל ככה העולם סובב, הכל השתנה, אנשים פתאום משמעותית יותר נחמדים, גם אם הם לא מכירים אותי וגם אנשים שמכירים אותי, היחידים שלא השתנו אלה החברים הקרובים, אבל אולי בגלל שהם רואים את השינוי בהפרשים קטנים זה פחות משפיע עליהם.
לגבי השאלה השניה שלך הייתה לי שיחה עם חבר על זה לפני כמה ימים, הוא לא הבין על מה אני מדבר אבל אני כל כך שמח ששאלת את זה. לפני כמה ימים הייתי אצל רופא וזאת הייתה הפעם הראשונה שהרגשתי כאילו הוא מתייחס אלי כאל בן אדם ולא סתם אל משהו שתופס מקום בעולם הזה ומבזבז את האוויר שהוא נושם. הייתי כל כך מאושר ואף אחד לא הצליח להבין על מה אני מדבר.

אילמזמר

New member
שלום

אז כמו שציינתי קודם הלכתי בהוראות הרופאים (טעות חמורה) וסגרתי כל פעם שלא ירדתי קילו בשבוע, לא משנה אם יכלתי לחיות כמו שצריך או לא. אין ירידה של קילו בשבוע - סגירה! הגעתי למצב שאני בקושי יכול לשתות, שלא נדבר על אוכל, הייתה אוכל ארוחה מרוכזת אחת ביום. עם הזמן הבנתי שאני עושה את זה לא נכון ושאני לא יכול להמשיך עם הסבל הזה, דאגתי לפתוח עד שהגעתי למצב שבו יש הגבלה אבל אני יכול לחיות כמו בן אדם.
מה שאני חושב זה שבהתחלה צריך לסגור פעם בחודש ככה, לדאוג אחרי כל סגירה לשתות לפחות 4 כוסות מים! לראות שזה עובר חלק ובמידה ולא לפתוח קצת, ככה עד שמגיעים לאותה סגירה שאחת מעל אתה כבר לא יכול לשתות, ואתה עוצר שם! כשאתה יכול לתפקד כמו בן אדם, זה משחק עדין ולוקח זמן להגיע לסגירה המיועדת אבל כשאתה שם זה נהדר!
בלי שום קשר הסגירות הם רק חלק מהמשחק, החלק היותר משמעותי זה להרגיל את המח שלך להוריד הילוך כשהוא רואה אוכל.

ברשותכם גם אני מילות סיכום.....

הכרנו הערב בחור מקסים ואינטלגנט , אני שמחה שליאור
זכה "לגעת "בחיים מהכיוון הטוב.
אני תפילה שליאור יצליח בכל שליבו חפץ ולטובה.
היה מעניין,אני מודה לכולכם על ערב לא שיגרתי, מלא בשאלות חכמות ותובנות.
תודה לליאור על השיתוף והכנות...
ובשורה טובה :ליאור ימשיך כמובן להיות איתנו בפורום באופן משתתף פעיל(איזה כיף לנו...)
אופירה - חסרת לנו אבל אין לי ספק שתיקראי הכל בסבלנות האינסופית שלך...
קובי - תודה על התמיכה והשאלות המתעניינות ומעניינות...
להתראות בפעילות הבאה..ולילה טוב. מיכל.

קוביd1

New member
תודה לליאור המקסים

ותודה למיכל על האירוח , יש לך שק גדול ,שק ההפתעות ,תשלפי אותן אחת אחת
שוב תודה על הכל .

קובי

אחת הבעיות בסגירות היא

שאם אתה רוצה לאכול נורמלי (אבל בכמויות קטנות)
לוקח זמן ,סגירות,פתיחות ואז מגיעים לאיזושהי נקודה מדויקת שיורדים יפה ללא קושי.
אבל,אחרי תקופה והרזיה זה משתנה (בד"כ לפי נסיוני אחרי הורדה טובה,הטבעת ננעלת)
ואז שוב אתה לא בבית....
בירידה כ"כ גדולה אני מניחה שזה קרה לך הרבה?!

אילמזמר

New member
שאלה טובה

חייב להודות שזה עדיין לא קרה לי, אין ספק שהטבעת מושפעת ממצבי רוח (בתקופות מבחנים זה אני והיא ראש בראש) אבל אנחנו תמיד מגיעים בסוף לעמק השווה. אני על הסגירה הזאת כבר קרוב לחצי שנה ואני מקווה להשאר עליה עוד מספר שנים טובות לפחות.

קוביd1

New member
סגירות

אני בטבעת האמריקאית הישנה שמכסימום הסגירה 4
אני סגרתי פעמיים פעם ראשונה ל2 ופעם שנייה ל2.8 כבר 9 שנים שאני לא נוגע בטבעת ,מרגיש הגבלה ולולא המתוקים לא הייתי עולה במשקל

קובי

קוביd1

New member
אהבתי את התשובה

גם אני נגד הסגירות האוטומטיות כל חודש ,כמו שד"ר אבינוח עושה לצערי.
המנתח שלי טוען ופי דעתי בצדק ,שסגירה עושים שאין ירידה תקופה במשקל ,ושנפח הארוחות עולה
מסכים אתך שהטבעת או כל ניתוח אחר משמש כלי עזר בירידה במשקל והשינוי צריך להיעשות בקופסא הקטנה שנמצאת בראש.

קובי

האדם רואה לעיניים...

אני דוקא נורא משתדלת להחמיא למי שלא תמיד "מגיע"(כי בעצם
לכולנו מגיע) דוקא מהסיבות האלה...

למעלה