קפה על הבוקר עם אילמזמר

גברת ע

New member
וואוו, כלכך מזדהה עם מה שכתבת

לפני שבועיים בערך הייתי אצל רופאת המשפחה, אז מעבר לזה שהיא לא זיהתה אותי כי אני כמעט לא מגיעה לשם, היה מדהים לראות איך הפרצוף שלה נשאר חמוץ רגיל כמו לכל מטופל שמגיע אליה לעומת לפני שנתיים כשהוא היה מתעקם ומתחמץ עוד יותר והטון היה מגעיל ומזלזל.
והכל בגלל כמה ק"ג...

אולי הגיע הזמן להבין ש...

רופא שמתנהג לא יפה עוזבים!
יש מספיק אנושיים. (גם אם לפעמים צריך פינצטה ללקט אותם).

גברת ע

New member
אבל זה לא הרופא הזה ספציפי

זה רוב הרופאים ככה.
במרפאה שאני מטופלת בה יש 4 רופאים שאחד רוב הזמן לא נמצא, כל אחד מהם נחמד וחביב כביכול ככל שיהיה, ברגע שרואה מישהו שלא עומד בסטנדרטים הרפואיים, מעקם את הפרצוף, אולי אחד מהם שהיה נחמד יותר. וזה קורה בכל המרפאות, ולא חסרים סיפורים על רופאים במרפאות או בבתי חולים שהתנהגו בצורה מחפירה לחולים שמנים ולפעמים גם מדובר ברופאים שלא היית מאמינה עליהם, אז הדעה השלילית והלא מוצדקת הזאת קיימת בכל מקרה.

למזלי אני לא צריכה להגיע לרופאים שלי יותר מידי , גם לא לפני הניתוח, וגם אז בדרך כלל בשביל אישור כזה או אחר.

קוביd1

New member
שאלה

מה הקש ששבר את גב הגמל בהחלטה שלך לעבור את הניתוח ,או שזה היה תהליך ארוך ומחשבה של הרבה זמן, שאלה שנייה האם הירידה במשקל עשתה משהו מבחינה חברתית או שעודף המשקל לא הפריע לך מהבחינה הזאת

קובי

קובי,ברשותך אני אומר משהו,

הבחור בגיל 21 שקל כמעט 200 ק"ג.
אני מאמינה שהחיים השתנו לו ב - 180 מעלות..
למרות, שתראה איזה בחור רציני, סטודנט למדעים,
כנראה שלמרות המשקל העודף, הבחור החביב(ואני מעידה עליו שהוא בחור חמד)
לומד יפה וכו'

קוביd1

New member
משקל של 200 ק"ג

איך אפשר להגיע למשקל כזה ,בגיל 21 איך בכלל אפשר לתפקד ,בטח הבחור גבוה אולי כמוני 192 ס"מ

אם את מעידה שהוא חמוד אני סומך עליך ,אולי יש פה בנות צעירות שמחפשות בחור חמוד :-

P

אילמזמר

New member
שלום קובי

אני חושב שזאת הייתה סידרה של קשים (גמל מסכן). זה התחיל מהעובדה שלא הסכימו לגייס אותי (כי ידוע שיש עודף של אנשים עם מוטיבציה בצה"ל) ורק אחרי מאמצים עלייים הצלחתי להתגייס, כמובן שזה לא הספיק ואחרי חודשיים לתוך הצבא הם גילו שהם עשו טעות ושיחררו אותי, מה שלא מנע ממני לחזור כמתנדב. אבל זה לא הספיק כדי להניע אותי לכיוון הניתוח, אין ספק שהחיים עצמם עושים את שלהם לאדם בגודל שלי, אבל הדבר שהכי השפיע עלי באופן מפתיע היה בחורה מבוגרת שפגשתי ברחוב כשחזרתי יום אחד מהעבודה, היא הייתה באמצע ריצה ובדיוק ראתה אותי, היא פשוט עצרה ואמרה וסיפרה לי על הניתוח - זאת לא הפעם הראשונה שמישהו עשה את זה וכהרגלי הכנתי את החיוך והנהון הקבוע בשילוב של מנה גדולה של התעלמות, אבל אז היא אמרה משפט שגרם לי קצת לחשוב "אם הייתי יכולה לעשות את הניתוח הזה כשהייתי בגילך היו לי חיים אחרים".
בחיים לא היתה לי בעיה חברתית, אבל אין ספק שהירידה עשתה את שלה בתחום החברתיים ה"אחרים".

קוביd1

New member
ליאור תודה על התשובה

אני ב41 שנה יותר מבוגר ממך ,עשיתי את הניתוח לפני 13 שנה גם טבעת ,ירדתי במשקל עליתי קצת בגלל המתוקים ,לפני 13 שנה לא הייתה מודעות
לניתוחים ומה שהיה אז זה הטבעת הקבועה הלא מתכוננת ,שעשתה צרות רבות במשך השנים
היום יש הרבה סוגי ניתוחים ואני ממליץ שכל אחד יעשה את סוג הניתוח שמתאים לו

הרבה בריאות תשמור על ההישגים זה מה שחשוב תשמור על הבריאות שלך שלא יהיו חוסרים בוטמינים הדרושים לגוף צריך להיות רזה ובריא.

קובי

אילמזמר

New member
שלום טלי

כתבתי כבר באיזה תשובה למעלה שהתליך נבנה, זה מדהים כמה יכול להגיד לך איןספור פעמים שהטבעת היא רק כלי להשגת המטרה ולא הדרך ואת לא תביני את זה עד שלא תחווי על בשרך. בהתחלה סבלתי נורא! התחרטתי על כל רגע וזה רק בגלל שאף אחד לא היה שם כדי להסביר לי איך להשתמש בטבעת. אני חושב שהשינוי הראשון האמיתי היה כשהתחלתי לרוץ - 23 שנה ולא רצתי אפילו פעם אחת, ופתאום הייתי יכול לרוץ, בהתחלה מרחקים קרצים, אחר כך יותר ויותר ארוכים. האם קיים רע זה עיניין מאוד אישי, אני יכול להגיד לך שזה סוג של ממכר, הירידה, ברגע שאתה מתחיל ומקבל מחמאות אתה רוצה עוד ועוד!

almog2020

New member
פשוט לשאול ??

מצטערת לא ממש הבנתי איפה לרשום את השאלה... דיי חדשה בפורום ולא יצא לי להיות כשמישהו מתארח. תודה :)

almog2020

New member
עודפי עור

היי ליאור ... קודם כל כל הכבוד !!! ישר כוח והלוואי שתזכה לשמור על ההישג לתמיד. רציתי לשאול כשיורדים כל כך הרבה במשקל עד כמה עודפי העור נראים לעין ? גם לי כמוך יש לרדת כמות מאוד גבוהה של קילוגרמים אבל המון אומרים לי שאין מה לדאוג כי העור חוזר לעצמו כי אני רק בת 20. האם זה באמת כך ? תודה רבה ושוב כל הכבוד

אילמזמר

New member
שלום ותודה!

הלוואי! בירידה כזאת אני מצטער להגיד שלא משנה כמה ספורט תעשי (ותאמיני לי אני מנסה בכל הכח) ישארו עודפי עור, הם תוספת למשקל, כשהייתי אצל רופא לאחרונה הוא העריך שיש לי כ-10 קילו של עודפי עור! שזה מטורף! אומנם ספורט לא מעלים אותם אבל אין ספק שהוא עוזר ממש. הם לא ממש בולטים לעין כמו שהם בולטים מחשבתית אצלך בראש.

almog2020

New member
תודה על המענה ! ושאלה לגבי הספורט

ציינת שהספורט עוזר לך , באיזה ספורט מדובר ? מאמן כושר שאני מכירה ייעץ לי לא לעשות פעילות אירובית כמו הליכה או ריצה כי זה יזרז מאוד את הירידה וככה עודפי העור יהיו רבים יותר עקב הירידה המהירה והציע לעשות רק מכשירים ומשקולות. הגיוני? אני מפחדת לעבוד לחינם או להזיק לעצמי .. עד כה ירדתי 28 ועודפי עור עוד לא רואה בשום איזור.(יש לרדת עוד 50 לפחות)

אילמזמר

New member
שוב שלום!

כיום אני רץ 3 פעמים בשבוע לפחות 8 קילומר, ובנוסף 3 אימוני משקולות בשבוע. אני יכול להגיד לך שאימוני המשקולות חשובים ל-2 דברים- שרירים גדולים יותר מבזבזים יותר אנרגיה וכך שורפים יותר קלוריות במשך הזמן ושתיים הם גם תופסים יותר מקום וככה שאם כבר יש עור מיותר הוא יאוכלס על ידם. אני אחזיק בשבילך אצבעות שאכן לא ישאר עור עודף אבל בירידות גדולות אני חושש שזה כמעט ובלתי אפשרי.

almog2020

New member
תודה :)

בטוחה שיהיה ... מקווה למעט. שוב תודה ובהצלחה בחייך החדשים !

אילמזמר

New member
שלום.

התמונה הראשונה צולמה כמה שבועות אחרי הניתוח והשניה מלפני כחודש וחצי.

almog2020

New member
וואווווווווו

הכנסת בי מוטיבציה מטורפת !!! אמא שלי בדילמה האם לעשות טבעת ואני רצה להראות לה את התמונה כדי שתגיע למסקנה!!! מהממם !! נראה כמו הבן החתיך של עצמך !!

למעלה