עד עצם 308

OohLaLa

New member
ONCE פרק 8 ! :

האמת היו לי הרבה ציפיות, עם עלות השחר ראיתי את הפרק

עבר-
UNLIKE וקריפי. לא אהבתי את זה שאבא שלו הוא פיטר פן. נו באמת. זה כבר הזוי עד גיחוך.
יותר הזוי מזה שקורה היא מלכת הלבבות.
המשחק של האבא היה טוב ואהבתי את הצחוק

נברלנד-
אוי באמת ! נו באמת !
אין לי מה להגיד יותר. כאילו יש אבל לא יוצא

כמה חפרו על זה?
ועוד בסוף שכולם הגיעו היתה גרפיקה בשקל.
וזה היה כזה דבילי.. חשבתי האמת שהוא לא יתן את הלב אבל הוא נתן אז בסדר...
רמפל בפנדורה זה היה מפתיע

יאלה עוד פרק אחד לסוף השמימון שנקרא נברלנד.
חשוכות לי העיניים מהכחול הזה ומהגרפיקה המזעזעת. תנו קצת אור יום!

יאלה וונדרלנד בחמישי

יותר מעניין מה עם סיירוס מאשר מה יקרה עם הנרי

אה, הפרק הבא יהיה רק עוד שבועים... סבבה

Macphista

New member
לי היה מעניין - ספוילר

מאוד עניין אותי איך זה שנברלנד של פעם נראית כמו היער המכושף ולא כמו נברלנד של היום. אבל ניחא, למה להיתפס לקטנות כשהיו דברים חמורים מזה (כמו הגולגולת היפה והמרהיבה כפי שציינת נכון)?

אבל גם היו דברים חיוביים-
רמפל הקטן חמוד.
הסיפור עם אבא שלו היה חמוד.
יחד עם זאת זה היה לא אמין שרק בפרק הזה פיטר פנה לרמפל ודיבר על האבהות. מה? כשרמפל הגיע לאי וראה לראשונה את פיטר הוא לא רצה להגיד היי בן? או בפרק שהיה החלילן מהמלין ופיטר לא ראה את בנו שנים ועכשיו הוא גדול עם ילד משלו לא היה שום אזכור לקשר המשפחתי? לא ״רציתי לראות את הנכד שלי״? לא ״למה אתה לוקח ילדים? היית אבא גרוע״? נראה לי לא הגיוני. זה טוב ויפה שרצו לשמור את הסוד הזה עד עכשיו אבל זה לא אמין מבחינת העלילה.
אנסה שוב לדגול באמרה - אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגידי כלום- וזה מה שאומר לגבי שאר העניינים על האי.
יחד עם זאת ראויה לציון הסצנה בה אמה והשאר התנגדו לרמפל ואמה אמרה לו שלא תתן לו לפגוע בהנרי.
Bitch please. אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל כדי להביע את סלידתי מכל הסצנה הזו.
חיובי נוסף- הוק וטינק היו כאלה חמודים ביחד כשכל הילדים האבודים התחילו להתעורר. רק הגביר את הגיחוך מהרעיון האבסורדי ששניהם ישארו שם השם יודע למה בזמן שהאחרים הלכו למשימות חשובות יותר.

אז שבוע הפסקה- ידוע למה? כי במקור הובטח שיהיו 11 פרקים רצוף.

החלטתי לראות שובר שורות. מישהו ראה?

OohLaLa

New member

בדיוק. זה היה כזה דבילי שרק עכשיו מגלים את זה.
לדעתי לנו הצופים הם היו צריכים עוד לגלות לנו את זה בפרק של החלילן...
זה כאילו יאלה בוא נפתור הכל ב X ויהיה בסדר.

אין לי שמץ למה יש הפסקה, אני מעדיפה שהם כבר ייצאו להפסקה. לא נשארתי עם טעם טוב בפה לבנתיים מהעונה הזו.

Macphista

New member
טוב, מכל הספויילרים והמששים (ספויילר משש)

ראינו שפרקים 10, 11 וכו' כבר אמורים להיות טובים יותר.
או לפחות בלי הסט של נברלנד, שזה כבר שיפור עבורי.

למרות שגם הפרק שהיה בסטוריברוק היה מאכזב, אז כנראה שצריך לעשות קצת יותר כדי לחזור לרמה של העונה הראשונה.

Macphista

New member
באמת תהיתי איך זה יהיה- ספוילר

כי ראיתי את זה בתמונות פרומו. אבל החיבוק היה מאוד קצר ולא קיבלתי תחושה פדופילית.
אני בעד שמאחר וונדי בילתה נצח כי ניסתה להציל אותו, הוא עכשיו צריך לחכות ליומולדת 18 שלה ולהתחתן איתה.

Macphista

New member
כל דבר

שיעיף את ניל מהאזור יהיה סבבה.
אההה!!!!!
רעיון!
שניל יסכים להצעה של רמפל להפוך אותו לילד שוב ואז ביי הצעיר יהיה חבר של וונדי והם יהיו הילדים המגניבים שיושבים בכיתה מאחורה וזורקים ניירות על השיער של המטרדים שיושבים מקדימה, קרי הנרי.

OohLaLa

New member
יכול להיות, כמו

שפינוקיו נהפך לילד

אז הכל הפיך בסדרה.

הנרי נורא מרובע, בין אם זה בבגדים או בסגנון עצמו.
מה גורם לילד להתלבש ככה? למה מלבישים אותו עם משבצות וחולצות ככה?!?!?!
מה שמזכיר לי, עדין השאלה שאופפת מבחינתי עוד מהעונה הראשונה
מי רשם את הספר ואיך סנאו מצאה אותו ולמה היא נתנה אותו דווקא להנרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macphista

New member
הנרי נולד זקן

את יודעת, השאלות האלה פחות ופחות מטרידות אותי מיום ליום.
כי יום אחד, בחטף עין ובדרך מונפצת לחלוטין יענו על השאלות האלה, ואז כל מי שהתאבסס על זה שנים יכעס, או יתאכזב, וישוו את זה לסוף של אבודים ותהיה באסה כללית.
ו... וואלה?
מעדיפה לא להיות בקבוצת המאוכזבים והכועסים עמוקות. לכן אני מחלקת את הכעס והאכזבה שלי מהסדרה טיפין טיפין בחודשיים האחרונים.

בכל מקרה, הנה התשובות לשאלות שלך-
רשם את הספר הרשם הכללי של היער המכושף, הוא ישות על זמנית ולכן לא יכול להיות מושפע עמוקות ממעבר זמן, מקום, או ישויות פועלות.
אי לכך בעת הטלת הקללה של רג'ינה הוא עבר עם כולם לסטוריברוק, אך זכר הכל ודאג שכל פרט ופרט יהיה מתועד בספר.
לרשם הכללי יש יכולות של סופר כל יודע, הוא רואה דרך קירות, רואה למרחקים עצומים ושומע למרחקים עצומים, לכן רשם ממקור ראשון את הספר המדובר.
הרשם המשיך את עבודתו התצפיתנית בסטוריברוק ולקח על עצמו תפקיד של כל יודע וכל שומע- הוא הברמן בפאב השכונתי.
אליו הגיעה יום אחד מרי מרגרט בפרץ של "אוי כל הגברים גרועים, החיים שלי משעממים, אולי אשנה את החיים שלי מהמסלול המשמים שהם נמצאים בו ואלך להשתכר ואולי איזה ד"ר וויל יעשה אותי על הדרך" הלכה לפאב וחפרה בשכל לברמן על התלמיד ההו כה מוכשר אך חסר חברים עם האמא הנוראה. הברמן כמובן ידע מי הילד המדובר ומאחר ולברמן היה משעמם לחיות כל יום את היום שעבר ולשמוע כל יום את אותם הסיפורים, הוא נתן למורה את הספר והציע שתעביר אותו לילד המדובר, כך שאולי, רק אולי, הוא יתחיל להניע את הגלגל שישבור את הקללה.

בבקשה.
כמובן שהרשם הכללי גם לקח חלק באימוץ של הנרי ושות' ולמען האמת היה ילד אבוד לשעבר ששנא את פיטר פן ורצה להביא למפלתו לכן שיתף איתו בערך פעולה רק כדי להפיל אותו בסוף ואם נתעמק בקו העלילה הזה נבין איך ניל הכיר את אמה וכו'.

OohLaLa

New member

ענק. הגרסה שלך יותר טובה תהיה מהגרסה של הכותבים שבטוח תבוא עלינו לטובה בעונה 6 בפרק האחרון

הסדרה בסוף תגמר בהכי מעפן שיש, בסוף יגלו שהנרי במוסד והכל היה חלום וזה העולם הפנימי שלו ומה שהוא המציא, ומראים שאמה באמת אמא שלו אבל הקטע שהיא כל הזמן היתה לצידו ומעולם לא מסרה אותו

Macphista

New member
עונה 6? אופטימית

אפשרות אחרת- את תקומי מחר בבוקר ותגלי שהסדרה הזו הייתה חלום, הפורום הזה היה חלום, וכולנו כאן נוצרנו על ידי הדמיון שלך.

OohLaLa

New member
אין סיבה שאפילו לא יגיע לעונה 7

לא רואה את ABC מוותרים עליה בעתיד הקרוב, שתתחיל עונה 5 אז תרחף השאלה באם ומה מה יקרה בעונה הבאה
אני לא מצטערת שהתחלתי אותה, אבל קצת חבל לי הכיוון שאליה היא הולכת
טוב, המאת שכל הסדרות בעונה השלישית שלהם שאני זוכרת נעשו מעפנות וברביעית היתה שיפור אז אני מקווה

Macphista

New member
ברגע שיעזבו את נברלנד

אני מקווה שאחזור לאהוב את הסדרה.

כן, תכלס. הסדרה מביאה רייטינג טוב ומלא הכנסות ממרצ'נדייס.
אני כן אשמח לראות אחרי פרק 100 את היוצרים אומרים שהסדרה מצתה את עצמה ויארגנו סיום הולם ולא סתם ימרחו את זה לנצח.
אני באמת מאמינה שלסדרות מהסוג הזה יש קו גבול, פרק זמן מסוים שכשמגיעים אליו חייבים לסיים.
כמה אפשר עוד לקפוץ בין עולמות? להפריד ולחבר אנשים שוב ושוב? ולהתאבסס על הפגיון של רמפל?
אשמח לראות את הסדרה משתפרת, ואז בשיא מסתיימת.
שיהיה משהו טוב לזכור.

OohLaLa

New member
הכיוון הבא שהם צריכים ללכת אליו

הוא שסטוריבוק נחשפת פשוט לעולם, שפשוט נגיד יראו מהדורות חדשות וכלל האוכלוסיה תדע שיש דבר כזה. או שיקרה אסון עולמי אסטרואיד אנערף ורק הם יוכלו להציל את המצב ובעצם יחשפו...
ופשוט השתלבות הקסם וכל מיני דברים, יש עוד מלא רעיונות אבל נכון צריך לזכור שעדיף להשאר עם טעם טוב בפה

Macphista

New member
אני לא רואה דבר כזה קורה

זו תוכנית פנטזיה להמונים ולא בדיוק מד"ב לגאונים, אני לא רואה את צוות הכותבים מתחילים לחשוב על "real world repercussion" גם לכיוון הדמויות בסדרה וגם לכיוון העולם שלנו.
עצם העובדה שסטוריברוק מוחבאת מהעולם האמיתי משאירה את הפנטזיה שמקום כזה יכול להתקיים פה ומאפשרת לכותבי הסדרה להתחמק מטיפול בנושאים יומיומיים.

מה יקרה אם ממשלת ארה"ב תגלה על סטוריברוק?
יאטמו את העיר על ידי משטרה וצבא, אף אחד לא יוצא ולא נכנס.
יחקרו אותם אחד אחד פיזית ומנטלית.
אם ימצאו עדויות (וצריך למצוא עדויות אמיתיות ולא קשקושי "נשיקת אמת שוברת כל קסם" ו"אתה צריך להאמין וזה יקרה") לדברים על טבעיים יכלאו את הדמויות לנצח, יעשו עליהם אלפי ניסויים, תוקם סוכנות מיוחדת שתחקור מעבר לעולמות אחרים ואם תצליח תבצע זאת ותסכן את העולם הזה או את העולמות האחרים- או שעבוד של האוכלוסיה בשאר העולמות לפנטזיה האמריקאית של שליטה מוחלטת בהכל על ידם כי... הם אמריקאים, זו סיבה מספקת עבור האמריקאים לחשוב שמגיע להם לשלוט בהכל- או הכחדת המין האנושי שלנו על ידי יצורים מעולמות אחרים- או סתם מלחמת עולמות.
תוך כדי זה בלגן בתקשורת- מטורפים שיצטופפו באזור סטוריברוק וינסו לראות/לצלם/לתקשר/להאשים שחטפו אותם לספינת חלל ועשו בהם ניסויים מיניים.
השלכות מדעיות- אדם בגוף של גבר בן 50 מעל 300 שנה. אנשים שהיו קפואים פיזית ומנטאלית למרות שהתהלכו וחיו במשך 28 שנים. זעזוע גם בעולם המחקרי.
וכו וכו וכו
ואם לא יאמינו לדמויות יכלאו אותם בבית משוגעים כל חייהם.
אין אפשרות לסדרה הזו לפתוח את הדמויות, או יותר נכון, לפתוח את העולם שלנו לדמויות.

עכשיו אני קוראת שוב את ההודעה שלך ותוהה אם את רוצה שהם יהיו "גיבורים" או "סוכני שילד" או משהו כזה?
לא רואה את זה קורה, מלבד מה שכתבתי, תחשבי על הדמויות- הם כל כך מרוכזים בעצמם. אנחנו בכלל יודעים אם הם הצביעו לאובמה? תרמו כסף לנפגעים בפיליפינים? קוראים בלוגים של נערות בצ'צ'ניה?
כל מה שיש להם בראש זה "הנרי הנרי להציל את הנרי חייבים להציל את הנרי זה הבן שלי לא זה הבן שלי לא זה הבן שלי זה אבא שלי זה סבא שלי זה הנכד שלי זה הנין שלי זה הסבתא רבא החורגת של האמא המאמצת שלי".
לא רואה אותם מצילים את העולם שלנו מכלום, רואה אותם מוצאים דרך בריחה ומתחפפים לעולם אחר.

OohLaLa

New member
מעניין מה שרשמת

אבל אני חושבת שהכותבים היו עושים את זה דיי ילדותי אם היה קורה ולא היו נכנסים לעומק כמו שאת נכנסת.. כי העלילות והפתרונות של הסדרה דיי ילדותיים.
אז את צודקת, זה לא שילד או גיבורים

הלדין

New member
ממשלת ארה"ב יודעת על סטוריברוק.

ככל הידוע לה, סטוריברוק היא סתם עיירה מעפנה במיין. כמה מהמהלכים של רג'ינה - ועוד כמה דמויות - היו בלתי אפשריים אם הרשויות לא היו מכירות בקיומה של סטוריברוק וברשויות שלה. נאמר עוד בעונה הראשונה שכמעט כל סטוריברוק שייכת למר גולד. אם האמריקאים יגלו את טבעה האמיתי של סטוריברוק, העיירה היא לא הדבר היחיד שייחקר - הם גם יחקרו איך שיטו בהם במשך עשורים. תמיד דימיינתי את מר גולד כמממן עשיר מאד של המפלגה הרפובליקנית. קסם האי-נראות שהוטל על סטוריברוק מיועד נגד גרג ותמרה
ודומיהם ולא נגד נציגים של ממשלת ארה"ב.

יסמין@

New member
ואם כבר שאלות עוד מהעונה הראשונה

* איך רמפל שמע בכלל על הנרי
* איך הוא קיבל את הנרי
* למה הוא הביא אותו לרג'י
* האם מדובר בחטיפה או ב(סוג של) אימוץ חוקי

למעלה