סוף סוף פרק מעניין
בשונה מלא מעט כאן אני ממזמן הפסקתי לקרוא ספוילרים+לצפו בפרומואים וכדומה כי האמת העונה הזו התחילה לשעמם אותי ונוצר לי חוסר עניין בה.. אני ממשיכה לצפות בה מתוך הרגל כי אישית אני לא נוטשת סדרות באמצע אלא אם ממש ממש ממש ממש אני כבר לא מסוגלת...
הפתיע אותי מאוד שפן הוא בעצם אביו של רמפל... נחמד איך קישרו הכל, איך הופכים כל סיפור אגדה כלשהו למעט יותר אפל...
מעניין אותי איך בדיוק פן הפר את החוקים עם הבקשה שלו אחרי שהצל זה ששיכנע אותו להישאר.. עדיין יצאתי מעט מבולבלת מכל העניין.
לדעתי הנרי אינו טיפש..
אסור לנו לשכוח שהוא עבר שטיפת מוח מצד פן מהשני הראשונה שהוא הגיע לנברלנד.. למה בעצם שהוא לא יאמין למה שהוא אומר
שנית, איך הם אמורים למשוך עוד מחצית עונה אם הנרי היה מקשיב ובעצם הורס את התוכנית של פן
אהבתי מאוד שסוף סוף מראים לנו שינוי אצל אמה, שבשונה מההורים שלה דווקא היא זו שכן מאמינה במשפחה שלהם והצורך שלהם להיות יחד
כולם יחד.
ניל, למרות שגם כמו השאר כאן אני לא מתה על הבחור אני אוהבת את הכוח שיש לו על רמפל, ואיך הוא הכריח אותו להפסיק להשתמש בקסם או בעוד אחת העסקאות המלוכלכות שלו... מענייך איך ומתי יגלו שרמפל תקוע בתיבת פנדורה
אהבתי מאוד את הסצינות של אמה ורג'ינה ביחד, היה נחמד לו היו מראים לנו כיצד רג'ינה מלמדת את אמה להשתמש בקסם, הייתי מאוד שמחה לראות איך השתיים מסתדרות ואני מוצאת את זה הרבה יותר מעניין מכל מה שמסביב ולו בגלל שבעצם שתיהן אמורות למצוא דרך משותפת עבור הנרי.
סך הכל פרק מאוד מוצלח עבורי משאר הפרקים