עד עצם 308

Shiri from the block

Active member
כנראה תקבלי את התשובות כבר בפרק הבא פרק 9 זה פרק פלאשבק על האימוץ של הנרי ואיך עבר התהליך בין רג'ינה לגולד

יסמין@

New member
מאוד מקווה!!!

השערה שלי: זה יהיה קשור איכשהו בניסיונות של רמפל להתאחד שוב עם בנו.
היכן קראת זאת? אפשר לקבל לינק?

Shiri from the block

Active member
זה לא קשור לראמפל בכלל.. לשם שינוי זה קשור לרג'ינה שרוצה להציל את הנרי אז הפלאשבק יתמקד בה.

קישור:
http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/36243824-3x09-save-henry-abc-press-release

"Save Henry" - While Henry's life hangs in the balance, the race is on to stop Pan from gaining full magical powers from the heart of the truest believer. Meanwhile, in Storybrooke of the past, Regina decides to fill a void in her life and, with Mr. Gold's help, sets out to adopt a baby, on "Once Upon a Time," SUNDAY, DECEMBER 1 (8:00-9:00 p.m., ET) on the ABC Television Network.

יסמין@

New member
תודה על הלינק והציטוט. אבל

כאן מדובר מנקודת המבט של רג'ינה: מדוע היא רצתה תינוק.
אבל אני שאלתי מנקודת המבט של רמפל:
למה בכלל הוא עזר לה?
בתמורה למה?
איך הוא הגיע להנרי?
איך הוא קיבל את הנרי?
האם הוא רצה להביא לרג'י דווקא את הנרי, ואם כן מדוע?
בקיצור, מה האג'נדה של רמפל בכל הסיפור?

האג'נדה של רג'י: היא רוצה to fill a void in her life וכנראה הגיעה למסקנה שדניאל היה אהבת האמת היחידה שלה ולכן היא לא מחפשת גבר לאהוב אלא תינוק לאהוב.

אבל מה האג'נדה של רמפל?
השערה שלי: זה איכשהו קשור בניסיונותיו למצוא את בנו. כלומר, מקווה שזו האג'נדה שלו.

OohLaLa

New member
עוד פעם חזרנו לשאלה ששאלנו בפעם ה1000

אין לנו עוררין שרג'ינה זכרה מי היא.
אבל האם רמפל ידע?
יש האומרים שברגע שאמה אמרה את שמה הוא ידע
ויש החולקים על דעה זו וחושבים שכל הזמן ידע

מה אתם אומרים?

יסמין@

New member
לדעתי,

קרוב לוודאי שהוא ידע כל הזמן. אני מסתמכת על מה שאני יודעת על דמותו של רמפל וגם רוברט קרלייל אמר זאת כמה פעמים.
אז אם הוא זכר - הייתה לו אג'נדה בהבאת הנרי לרג'י.
אם הוא לא זכר - איך הוא הגיע דווקא להנרי ואיך הוא הביא אותו לרג'י? הרי באותה תקופה הוא התעסק עם עוד אנשים שרצו להפוך להורים ועם עוד תינוקות. למשל, עם התינוק של סינדרלה. אז למה הוא הביא את הנרי דווקא לרג'י ולא למישהי אחרת?

אפשרות אחרת: רמפל לא זכר והוא לא הניע את הדברים לפי אג'נדה שלו
אלא מישהו אחר הניע את כל הגלגלים.
מי?
פיטר פן!
ואת האג'נדה של פיטר אנחנו כבר יודעות/ים וגם שהוא היה זקוק להנרי.
(הכל השערות, כן?)

Im All That

New member
היוצרים אמרו שרמפל זכר הכל רק אחרי שהוא שמע

את שמה
חוץ מזה שאם תראו שוב את פרק 2.17 ניתן להבין שהוא לא זוכר כלום.
מלבד זאת לרג'ינה בטח היו הרבה אינטרקציות איתו, היא הייתה מבינה שהוא יודע הכל לפני עונה 1

יסמין@

New member
למה

שהיא תבין? רמפל הוא אדם מאוד תחמן, נבון ומניפולטיבי ויודע להעמיד פנים ולשחק את המשחק. הוא גם המורה והמנטור שלה, ולא ברור שהיא מתקרבת לרמתו. הוא בהחלט היה יכול לעבוד עליה.

Shiri from the block

Active member
מסכימה
ברגע שהיוצרים אישרו משהו אין לזה עוררין.
נכון שיש להם טעויות פה ושם אבל זה בדברים קטנים כמו מבחינת הזמן וכאלה..
אבל בין אם ראמפל זכר מי הוא או לא, הם לא יגידו סתם שהוא לא זכר כלום עד שאמה הגיעה.

Lady in red2

New member
אז איך הוא סידר לרג'ינה דווקא את הנרי?

הוא עזר לשלגיה ולנסיך להתאחד בפלאשבק אחד הפרקים (בעונה הקודמת, אם אני זוכרת נכון), וכשהנסיך שאל למה הוא עוזר להם, רמפל ענה שהוא מעריץ של אהבת אמת. זה כאילו הוא ידע כבר אז שהם יולידו את אמה והיא תוביל לשבירת הקללה, ולמציאת בנו.

Shiri from the block

Active member
כל זאת ועוד נדע בפרק הבא
יש דברים שהם כנראה בתת מודע או משהו.
בכל אופן נראה מה יהיה בפרק 9.. אולי נקבל את התשובות לכל השאלות האלה.

Shiri from the block

Active member
הממממ
היה פרק טוב.
מאוד מעניין הקטעים עם אבא של ראמפל וראמפל.. אהבתי את הפלאשבקים והכל.
הקטעים הכי טובים היו כמובן רגעי הסוואן קווין בין אמה לרג'ינה

בכלל כל סצינה שלהן ביחד מבורכת

והנרי בהחלט דביל ומפגר.
אבל אני גם מאמינה שהמניפולציות של פן כן עשו עליו השפעה כמו אז שראינו אותו מתחיל לרקוד עם הלוסט בויז..
ובכל זאת הוא ילד בן 11. הוא לא אמור להיות חכם במיוחד...

יסמין@

New member
אכן הממממ....

אהבתי את הפרק. לצערי הרב מאוד קראתי ספוילר שפיטר פן=אבא של רמפל. ובכל זאת, היה מעניין.
פיטר פן-אבא של רמפל: הדמות הכי זדונית בסדרה. פסיכופט?
כמו הרבה מהטרגדיות היווניות וטרגדיות בכלל - וואנס סדרה מאוד משפחתית: אימהות ובנות, אימהות ובנים, אבות ובנים, ילדות/ים ללא הורים, המקור של כל הטרגדיות ביחסים בתוך המשפחות הלא פונקציונליות ובילדות.

סוף סוף פרק מעניין

בשונה מלא מעט כאן אני ממזמן הפסקתי לקרוא ספוילרים+לצפו בפרומואים וכדומה כי האמת העונה הזו התחילה לשעמם אותי ונוצר לי חוסר עניין בה.. אני ממשיכה לצפות בה מתוך הרגל כי אישית אני לא נוטשת סדרות באמצע אלא אם ממש ממש ממש ממש אני כבר לא מסוגלת...

הפתיע אותי מאוד שפן הוא בעצם אביו של רמפל... נחמד איך קישרו הכל, איך הופכים כל סיפור אגדה כלשהו למעט יותר אפל...

מעניין אותי איך בדיוק פן הפר את החוקים עם הבקשה שלו אחרי שהצל זה ששיכנע אותו להישאר.. עדיין יצאתי מעט מבולבלת מכל העניין.

לדעתי הנרי אינו טיפש..
אסור לנו לשכוח שהוא עבר שטיפת מוח מצד פן מהשני הראשונה שהוא הגיע לנברלנד.. למה בעצם שהוא לא יאמין למה שהוא אומר
שנית, איך הם אמורים למשוך עוד מחצית עונה אם הנרי היה מקשיב ובעצם הורס את התוכנית של פן

אהבתי מאוד שסוף סוף מראים לנו שינוי אצל אמה, שבשונה מההורים שלה דווקא היא זו שכן מאמינה במשפחה שלהם והצורך שלהם להיות יחד כולם יחד.

ניל, למרות שגם כמו השאר כאן אני לא מתה על הבחור אני אוהבת את הכוח שיש לו על רמפל, ואיך הוא הכריח אותו להפסיק להשתמש בקסם או בעוד אחת העסקאות המלוכלכות שלו... מענייך איך ומתי יגלו שרמפל תקוע בתיבת פנדורה

אהבתי מאוד את הסצינות של אמה ורג'ינה ביחד, היה נחמד לו היו מראים לנו כיצד רג'ינה מלמדת את אמה להשתמש בקסם, הייתי מאוד שמחה לראות איך השתיים מסתדרות ואני מוצאת את זה הרבה יותר מעניין מכל מה שמסביב ולו בגלל שבעצם שתיהן אמורות למצוא דרך משותפת עבור הנרי.

סך הכל פרק מאוד מוצלח עבורי משאר הפרקים

Lady in red2

New member
גם אני אהבתי

שניל שיכנע את רמפל למצוא לדיוויד תרופה מתוך רצון לעזור, ולא בתור עוד עסקה. רואים התקדמות בקרבה שלהם אחרי כל מה שעברו. גם ניל השתכנע שרמפל באמת שם כדי להציל את הנרי.

הייתי רוצה לראות גם יותר התקרבות ביחסים בין הוק וניל, מעבר למשולש הרומנטי עם אמה ולריבים המיותרים. הרי מה שהניע את הוק להגיע לשם היה הקשר עם באיי/ניל בעבר. מקווה שהכותבים לא יתעלמו מזה.

Lady in red2

New member
הפרק הזה היה

כל כך מוצלח, שהיה שווה את כל האיטיות המתמשכת בנברלנד (חיפוש דרך לצאת מהאי, שחרור ניל וכד').

סוף העונה הקודמת גרם לי לרצות כבר שתגיע העונה הנוכחית. אהבתי את הטוויסט שפיטר הוא הרע והוק טוב (יחסית אליו). מאוד סיקרן אותי איך יציגו את פיטר פן, נברלנד, טינקרבל, וונדי והאחים...

ואז התחילה העונה הנוכחית. הרבה פעמים חשבתי בסוף הפרקים "אז בעצם לא קרה כמעט כלום". לא הפריע לי הנוף הקבוע ועצם העובדה שהם עוד לא יצאו מנברלנד, אלא האיטיות בהתקדמות העלילה. ככה שזה היה די מאכזב, חוץ מהשחקן של פיטר פן שהוא פשוט מצויין ואפילו דומה לדמות מדיסני. איך הם מצליחים כל כך עם הליהוקים בסדרה...

אבל בפרק הזה סוף סוף הייתה התקדמות משמעותית ומעניינת עם טוויסטים וגם קיבלנו תשובות לשאלות קריטיות לגבי מיהו פיטר פן, מה הקשר שלו לרמפל ולמה הוא צריך את הנרי. אולי גם יסבירו על הציור של הנרי שצויר לפני שהוא נולד?

למעלה