עד עצם 308

OH MY! מצאו ילד יותר מעיק מהנרי

מה הולך עם הילד שמגלם את רמפל? חוץ מזה שהמבטא שלו מוזר גם המשחק שלו די גרוע.

והנרי מת? הללויה.

Shiri from the block

Active member
חחחח זה מבטא סקוטי יא מצחיק פשוט קצת מוזר לשמוע ילד מדבר במבטא סקוטי חחח

Shiri from the block

Active member
אני מניחה כי רוברט קרלייל הוא סקוטי אומנם אין לו ממש מבטא בתור ראמפל, אבל אולי כדי שיהיה יותר קרוב לדימיון...

יש שם בעיה קשה בליהוק ילדים

אני גם לא התלהבתי מראמפל הצעיר, אולי פשוט היה קשה למצוא ילד עם יכולות משחק + מבטא כבד + מצח ענק?

פרק טוב

הופתעתי מאוד לגלות את הזהות של פיטר פן, זה היה לא צפוי.
עשו את זה אחרת מהגילוי שקורה היא מלכת הלבבות, כי לא היה אפילו רמז קטנטן שפיטר הוא אבא של רמפל, ובעצם אמרו כל הזמן שאבא של רמפל הוא פחדן, ובעצם השם שיצא לו זה של נוכל וגנב. אני לא מאוד אוהבת שחזרו בדיוק על אותו הסיפור בין באיי לרמפל, אפשר היה לשנות את הדרך בה הוא ננטש, מצד שני זה מסביר את הרצון של רמפל להיות אבא, והאובר פרוטקשן שלו כלפי באיי. הסיפור רקע של רמפל היה מעניין, אבא שלו היא דמות דוחה מספיק כדי שאפשר יהיה לשנוא אותה בלב שלם, ולהבין ולסמפט יותר את רמפל ואת הרצון והצורך שלו להוכיח לכולם שהוא לא חתול אשפתות קטן שננטש ע"י אבא שלו, ורק עכשיו הבנתי למה הוא פחד להתמודד עם פיטר ואמר שהוא מסוכן יותר מכל יצור אחר.

היה מעניין לראות ששתי החבורות התאחדו. הסצנה בה כולם התאגדו ביחד נגד רמפל וכל אחד אמר משפט היה מטופשת במקצת, אבל לא מטופשת כמו הסצנה במערה עם פיטר פן מול ההורים של הנרי. הדרך היחידה שבה הם יכולים לשכנע את הנרי לא לתת לו את הלב שלו זה "תסמוך עלינו, אנחנו אוהבים אותך?" אולי אם הם היו אומרים משהו יותר משכנע ומתחילים דאילוג איתו, הסצנה הייתה יותר מותחת ואמיתית, למרות שהסוף שלה צפוי לחלוטין. הנרי הוא ילד תמים ואוהב, והיה ברור שהוא חושב על טובת הכלל ולא על עצמו, כנראה זה גנטי...
ניל בפעם הראשונה הרגיז אותי מאוד, האקט האקטיבי-פאסיבי שלו עם אבא שלו מתחיל לעייף, למרות שהוא מתאים לדמויות ולמערכת היחסים בינהן.

הילד ששיחק את פיטר פן כרגיל מצויין, למרות הבעות הפנים הדרמטיות והקול הצרוד, הדמות עצמה מצויינת ומורכבת.
שיתוף הפעולה בין רג'ינה לאמה היה סתום עבורי. רג'ינה העבירה שיעורי קסם? ראינו פעם אחת שהיא אומרת לאמה להשתמש בכעס כדי להדליק אש, אבל לא היה שום רמז לזה שהיא מלמדת אותה אך להשתמש בכוחות לה, וחבל, כי סה"כ שתיהן מכשפות (מסתבר) שגילו את הקסם והיכולת שלהן באותו הגיל (בערך), אז אפשר להגיד אפילו שאמה היא גרסא צעירה ורעננה של רג'ינה.

Lady in red2

New member

נראה לי שהחזרה כביכול על הסיפור בין באיי לרמפל הייתה כדי להדגיש את ההבדלים ביניהם:

- אבא של רמפל קפץ איתו דרך השער לעולם החדש אליו רמפל רצה להגיע, בניגוד לרמפל שפחד לאבד את הכוחות שלו ושיחרר את באיי. עד כאן היה אפשר לחשוב שאבא של רמפל התנהג טוב יותר.

- אח"כ ראינו שרמפל התחרט על העזיבה של באיי מיד, והשקיע את כל זמנו וכוחו במשך תקופה ארוכה בשביל איחוד. בניגוד לאבא של רמפל שנתן לצל לקחת אותו כדי שיחזור להיות ילד, ולא התחרט אח"כ.

הלדין

New member
פרק טוב

רק אני תהיתי מאיפה האורגות הללו השיגו אפון קסמים ומה בדיוק טבע הקשר של פאפא רמפליצקין איתן. אני חושב שהן סמכו עליו מספיק כדי שלא ישתמש עליהן בטכסיס "הילד החמוד" כדי לגנוב את כל מה שיש להן. אני מניח שהן באמת הדודות שלו. וטכנית, הוא לא שיקר לבנו. הוא עבד כשבנו מצא אותו. רואים מאיפה רמפליצקין קיבל את הערמומיות שלו. לגבי האמירה שלו לגבי "לא ייתכן שלילד לא יהיה ילד", זה אפשרי כשלגבר צעיר בן 18 יהיה ילד בגיל של רמפליצקין הצעיר אבל אז יהיה קשה מאד לקנות אותו כילד בעצמו. זה גם מתאים להווי הימיביניימי שמתואר בסדרה (שבו נערה כבר עברה שני הריונות לפני גיל 16.)

לגבי הטוויסט שפיטר פן הוא אביו של רמפליצקין, הבנתי בפרקים הקודמים שהשניים מכירים זה את זה. הייתי מעדיף באמת שהם היו אחים. הסצנה האחרונה ביניהם באמת מזכירה סצנה דומה ב-"מלחמת הכוכבים" לצד ההבדלים הברורים. אני עדיין חושב שכל זה הוא חלק מתוכנית-על של הפייה הכחולה שמטרתה עלומה. ההקבלה חדה מדי מכדי לא לחשוד בניסיון למניפולציה מצד הפיה.

ראיתי את השחקנית ב-"המלוק גרוב". הם באמת גרמו לה להיראות ילדה בסדרה. היא נראית רק קצת יותר מבוגרת בסדרה הזו. אני לא חושב שהיא אמרה להם את האמת לגבי הסיבה שלה לשקר. ואם פיטר פן שולט בה, למה הוא מחזיק בה בכלוב? היא לא הייתה בורחת (אני מניח שהכלוב נועד להגן עליה. ילדים אבודים או לא, הם מבוגרים דיים לחשוב מחשבות כחולות.) אם זו הסיבה לשקר, למה היא שיקרה לביי בפרק האחרון של העונה השנייה?

הלדין

New member
סביר להניח שזה יותר רטקון משקר...

ונדי אמרה לביי - אחרי שהצל השיב אותה - שארץ לעולם לא נקראת כך משום שאיש לא עוזב אותה ואיש לא עוזב אותה משום שהצל לוקח מהילדים את הצללים שלהם. הפרק הזה אף מפריך עוד יותר את מה שנאמר בפרק ההוא שאמור להיות התשתית להבנתנו את ארץ לעולם לא.

shirush3

New member
צפוי...

בגלל שפירסמו בפייס שהפרק על פן, ידעתי שאבא של רמפל יהפוך להיות פן בסוף

היו דברים נחמדים והיו דברים שאין לי אפילו כוח להגיב עליהם.
אולי הפרקים לפני הפגרה ישפרו את העונה הזאת?

Shiri from the block

Active member
דווקא מאמינה שהפרקים לפני הפגרה יהיו טובים השאלה מה יהיה בפרקים שאחרי הפגרה שנכון להיום לפי התמונות שמפורסמות לא נראה משהו מעניין בעליל

למעלה