עונה 1 פרק 22 ואחרון אני בטוחה שתהיה |צפייה נעימה אה, קישורים להורדות וזה....אסור.
א אנטיבס300 New member 14/11/12 #1 עונה 1 פרק 22 ואחרון אני בטוחה שתהיה |צפייה נעימה אה, קישורים להורדות וזה....אסור.
Shiri from the block Active member 14/11/12 #1 הווווו, בא לי לצפות בזה שוב רק כדי שיהיה לי מה להגיב בשירשור הזה חח כשאני אגיע לבית בערב אני ארפרף על הפרק ואכתוב סיכום משלי גם
הווווו, בא לי לצפות בזה שוב רק כדי שיהיה לי מה להגיב בשירשור הזה חח כשאני אגיע לבית בערב אני ארפרף על הפרק ואכתוב סיכום משלי גם
P PrincessCharming New member 14/11/12 #2 בערב אני אגיב פוסט ארוך פרק מעולה, אבל לטעמי הפרק הקודם יותר טוב
S shirush3 New member 14/11/12 #3 דווקא לדעתי הוא לא פחות טוב אבל האמת שאני בקושי זוכרת את הפרק הקודם חוץ מהעובדה שהוא היה עם התפוח
א אנטיבס300 New member 14/11/12 #16 כן אני זוכרת ממש מעט את הסוף בעיקר. אני מאוד אהבתי את הפרק ואני ממש מקנאה כי מי שרוצה לראות את הפרק הבא יכול ולא צריך לחכות חודשים כמונו.
כן אני זוכרת ממש מעט את הסוף בעיקר. אני מאוד אהבתי את הפרק ואני ממש מקנאה כי מי שרוצה לראות את הפרק הבא יכול ולא צריך לחכות חודשים כמונו.
א אנטיבס300 New member 14/11/12 #15 מזל טוב תהנה!! מחזיקה אצבעות שלא תקבלו צפרדעיםמחרסינה, חרקים מקרמיקה או ציפורים מפורזלות!
phoenix force Member 15/11/12 #23 תודה ואנשים מכירים את אמא שלי הם יודעים שאם היא תקבל משהו בטעם שלה הוא חוזר לחנות.. ועדיין לא ראיתי..
תודה ואנשים מכירים את אמא שלי הם יודעים שאם היא תקבל משהו בטעם שלה הוא חוזר לחנות.. ועדיין לא ראיתי..