עונה 1 פרק 22 ואחרון

Jimmy Kane

New member
השערה (בלי לקרוא את הספוילר)

הוא מאחד את העולם האגדות יחד עם המציאות והתוצאה REVOLUTION

הספוילר לא קשור לעשן

סתם משהו כללי ולא הורס.

לגבי רבולושן, אתה צופה בה, אני ממש מחבבת אותה, מקווה שתספק תשובות טובות ולא מרוחות.

Jimmy Kane

New member
אני צופה בה קצת

צפיתי בפרקים הראשונים בארה"ב היא חביבה אבל אני מחכה קצת לראות אם היא תקבל עונה מלאה או הזמנה לעונה 2..

Jimmy Kane

New member
עברו שנים מאז שצפיתי בעונה האחרונה..

הוא היה במקור בן אדם שנכלא באי איכשהו ותמיד רצה לצאת מהאי
והייתה לו יכולת "להתחפש" לבן אדם שכבר מת

זה מה שאני זוכר

Y. Welis

New member
היו לו הסברים שונים

בסוף יוחס לדמות עתיקה, שקיבלה את הצורה הזו בגלל איזו קללה (כי עבר לצד הרע). אבל העדפתי כשלא היה הסבר.

הלדין

New member
היה הסבר לעניין הערפל בפרק עצמו.

מר גולד משליך שיקוי מלא בקסם לתוך באר נסטוס ומסביר לבל הסתומה שהוא מחזיר לעולם את מה שאבד לו - הקסם. כדי שהקסם של גולד יעבוד, חייב היה להיות קסם בעולם שלנו בעבר כך שמפתיע שאף אחד לא התייחס לעניין זה. גם הקללה מיוצגת באותה דרך -ערפל סגול שמעוות כל דבר שהוא נוגע בו ועוקר אותו מעולם האגדות. זו סגירה תמטית קלאסית - מה שהערפל לקח, הערפל מחזיר - הקסם.

הלדין

New member
בל נחמדה.

היא מסוג האנשים שמאמינים באמת ובתמים שהתיאוריות שלהם על המציאות הם המציאות לאמיתה. במקרה שלה, ייתכן והמילה הנכונה היא "בורות" למרות שיש לי הרגשה שגם אם הייתה מבינה מה הבאר עושה, מעשהו של מר גולד היה מכה אותה בהלם משום שהיא מאמינה שהוא רוצה להשתחרר מהקללה (ולו הייתה מעט יותר אינטלגנטית והייתה שומעת על דרישת היסוד של הקללה, היא הייתה תוהה אם רג'ינה בפועל הצילה את חייה מלהיות קורבן לתוכניותיו של אהובה). ההסבר שלה על שכבות של אהבה בטח נשמע באוזניה עמוק אבל לאוזניי הוא נשמע כמו משהו שרק מישהי שיש לה יותר מדי זמן פנוי הייתה יכולה לחשוב עליו. בשלב זה של חייו, אני חושב שרק מישהי כמו בל יכולה להתאהב בעוץ לי גוץ לי באמת ובתמים - להבדיל מנשים שיימשכו אל הכח והעוצמה שהוא מציע להן.

למעלה