עונה 1 פרק 22 ואחרון

enigma14

New member
שיט שיט שיט!!!

לא יכלו לחכות לסוף הפרק???
אני אשלים את הסוף ביס מקס...

enigma14

New member
השלמתי,לא פספסתי הרבה אבל היה שווה להשלים!

איזה פרק!!כל כך שמחתי לראות בתחילת הפרק את גראהם החתיכי שלי ולגלות שהוא יותר חתיכי ממה שזכרתי אותו

הרג אותי שאמה ניסתה להרוג את החיה עם אקדח

והיה צפוי שנשיקת אמת מאמה זה מה שיחזיר אותו לחיים ולא איזה שיקוי אינסטנט

והקטע עם ג׳פרסון (להלן חתיכי מס 2) לא כל כך הבנתי מה הוא ניסה לעשות..ושחושבים על זה המשפט ״You fool me once-shame on you,you fool me twice-shame on me" כל כך מתאים לג׳פרסון,כי תאכלס,לא רק שהיא לא קיימה את ההבטחה שלה בפעם הראשונה (טוב טכנית היא קיימה אבל אני לא אתעסק בדקויות) אלא גם דפקה אותו חזק,אז למה לעזאזל הוא חשב שהוא סמך עלייה שוב??? נו ג׳פי באמת..
מעניין אותי איך תהיה העונה הבאה..נראה לי מחר אני אתחיל לראות אותה!

הלדין

New member
בלי ספק, פרק טוב.

מליפיסיינט מסכנה. להיכלא בצורת דרקון במשך 28 שנה ואז להיהרג על ידי הסייפת הכי גרועה בכל סטוריברוק. הייתה לי תחושה בסצנה עם הספר היא שהוא בעצם נועד לחזק את האמונה של אמה. הפלאשבקים נראו הפעם כחלק מקסם כלשהו שהיה כרוך בספר עצמו. הפרק מעלה כמה שאלות, שעד כמה שהבנתי, אין להן תשובה בהמשך. ברור מהפרק שלעוץ לי גוץ לי היה קשר ממושך יותר עם שושלתה של שלגיה - הוא עשה הסכם עם אמה שנחתם בטבעת ברשותו - ומטרתו הסופית הייתה ליצור את אמה סוואן. השאלה הנשאלת היא מדוע אמה של שלגיה עשתה איתו עסקים לכל הרוחות? האם אהבתה של שלגיה לקורה נבעה מכך שהיא הזכירה לה את אמה הנחשית? אביה של שלגיה באמת מזכיר מעט את הנרי המקורי ברפיסות הקומה...
ג'פרסון היקר, הפגם המרכזי בתוכניתך היה שמר גולד אומנם אוהב את בל אבל את רג'ינה הוא יהרוג רק שתמצה כל תועלת עבורו. ובסדר, הוכח שגם בעולם האמיתי וגם בעולם האגדות, מדובר באדם פזיז ולא מבריק מדי שהתאהב באישה יותר חכמה ושאפתנית ממנו. אני לא הרגשתי שזה מתאים לדמות שלו לשבת על כס מלכות. הוא אדם פשוט שאוהב חיים פשוטים. זה מתאים יותר לשלגיה שבאה מחצר מלכות. וכן, לא שיש להם ברירה בעניין. אני עדיין חושב ששלגיה רוצה את הממלכה יותר ממנו.

איך אמא של סנו קשורה לא הבנתי?!

ובאמת מסכנה מליפיסיינט, חבל שלא שמרו אותה ליפיפיה הנרדמת..

הלדין

New member
ובכן,

הטבעת שרמפל נותן לג'יימס הייתה שייכת לאמה של שלגיה לפי עדותה של שלגיה.

פרק יפה

אהבתי:

1. את הדרך בה אמה החזירה את הנרי.
2. את בל - לא זכרתי אותה יפה כזו.
3. את התפקיד של גולד בפרק הזה ואת הצחוק המשוגע שלו.

לא אהבתי:

1. איך שאמה הבינה את המצב שסביבה- חשבתי שהיא תדע הכל כשהיא תבכה על הנרי [ראיתי את הפרומו] והתברר שזה בגלל שהיא נגעה [WTF?!] בספר ההוא.
2. הסוף של הפרק היה מוזר.
3. שהעונה נגמרה ככה- תכלס לא מעניין אותי כל כך לראות את העונה השנייה, כלומר איך הם יעשו אותה טובה יותר מהעונה הראשונה?
הקסם אכן נעלם...

אני דווקא אהבתי את הסוף

תצטרך לראות את העונה השנייה כדי להבין אם היא יותר טובה מהראשונה.

אני חייבת להגיד שלפי הסוף זה באמת נראה

כאילו העונה הבאה הולכת להיות ממש מרוחה ובמצב של "אנחנו עושים טובה שעשינו עוד עונה"
אבל אני סומכת על הדעות הנלהבות שלכם

אעע!

אומיגאד. העיקר איך שרואים את גרהם (רגע, ככה קוראים לו, נכון?) אני כולי מתלהבת ואמא שלי "מי זה?" ואז אני אומרת לה "הצייד! זה שרג'ינה מעכה לו את הלב!" "אה.." "אמא, למי אכפת, הוא חתיך! אז בואי נתלהב שרואים אותו שוב. יאי!!" אמא שלי בפרצוף של "מה שתגידי תני לי להמשיך לראות בשקט"

הסצנה של הנרי "לא!!! צריכה להיות עוד עונה!" "עוד עונה? יש עוד עונה?" "כן אמא!! היא התחילה ממזמן בארה"ב...!! אבל צריך להיות האפי אנדינג! הוא לא יכול למות!!" *אמה מנשקת אותו והוא מתעורר לחיים* אמא שלי: "זה היה כל כך צפוי.." אני: "יאי! האפי אנדינג!!!!"

השיחות המטומטמות שלי ושל אמא שלי בזמן הצפיה זה משהו...
ועכשיו לשאלה הגורלית, מתי מתחילה העונה השניה ביס?

רגע רגע רגע! נזכרתי במשהו!

מה עם אוגוסט?!
פינוקיו? לא פינוקיו?
אם כבר, בדיוק כשהוא הפך להיות פינוקיו היו בומים מפארדיס ומזה נבהלתי אז אמרתי לאמא שלי כזה "אני לא יודעת ממה נבהלתי יותר, מהבומים או מזה שהוא הפך להיות מעץ"

אבל באמת, מה איתו? הוא חזר להיות ילד אמיתי?
אוקי נו, נכון שזה ספוילר ואתם לא מתכוונים להגיד לי?

Jimmy Kane

New member
סוף סוף פרק אחרון

איכשהו הוא הרגיש לי קצת חלש אבל כמה טוב לראות את הדמויות חוזרות כמו בל

האמת אני ממש אוהב את השיתוף פעולה של רג'ינה ואמה ומקווה שהן יהיו שותפות בהמשך הסדרה

שמתי לב שהנרי ושלגיה התעלפו באותה דרך וקמו לתחייה באותה הדרך

וזה היה גם קצת טיפה מוזר לראות את דיוויד ומרי בתור שלגיה והנסיך בעולם המציאות

אני חושב שאני יודע מה העשן עושה.. אבל למזלנו העונה תגיע כבר בחודש הבא ככה שאין הרבה מה לחכות..

אה ו..
אוגוסטטטטטט

למה עזבת אותנו בטרם עת??

מה אתה חושב שהעשן עושה?

וסוג קטן של ספוילר

כל עוד הלב לא נמעך או כל עוד לא הייתה הלוויה והכל - זה לא נחשב מת או גמור..........

למעלה