בלי ספק, פרק טוב.
מליפיסיינט מסכנה. להיכלא בצורת דרקון במשך 28 שנה ואז להיהרג על ידי הסייפת הכי גרועה בכל סטוריברוק. הייתה לי תחושה בסצנה עם הספר היא שהוא בעצם נועד לחזק את האמונה של אמה. הפלאשבקים נראו הפעם כחלק מקסם כלשהו שהיה כרוך בספר עצמו. הפרק מעלה כמה שאלות, שעד כמה שהבנתי, אין להן תשובה בהמשך. ברור מהפרק שלעוץ לי גוץ לי היה קשר ממושך יותר עם שושלתה של שלגיה - הוא עשה הסכם עם אמה שנחתם בטבעת ברשותו - ומטרתו הסופית הייתה ליצור את אמה סוואן. השאלה הנשאלת היא מדוע אמה של שלגיה עשתה איתו עסקים לכל הרוחות? האם אהבתה של שלגיה לקורה נבעה מכך שהיא הזכירה לה את אמה הנחשית? אביה של שלגיה באמת מזכיר מעט את הנרי המקורי ברפיסות הקומה...
ג'פרסון היקר, הפגם המרכזי בתוכניתך היה שמר גולד אומנם אוהב את בל אבל את רג'ינה הוא יהרוג רק שתמצה כל תועלת עבורו. ובסדר, הוכח שגם בעולם האמיתי וגם בעולם האגדות, מדובר באדם פזיז ולא מבריק מדי שהתאהב באישה יותר חכמה ושאפתנית ממנו. אני לא הרגשתי שזה מתאים לדמות שלו לשבת על כס מלכות. הוא אדם פשוט שאוהב חיים פשוטים. זה מתאים יותר לשלגיה שבאה מחצר מלכות. וכן, לא שיש להם ברירה בעניין. אני עדיין חושב ששלגיה רוצה את הממלכה יותר ממנו.