עונה 2 פרק 1

Macphista

New member
תהיה

איך זה שמולאן ידעה שהם היו קפואים במשך 28 שנים?
הרי הזמן שם עמד, יום אחד הם היו בחיפוש (מה הם חיפשו?), קפאו, הפשירו, המשיכו בחיפוש.
מאיפה הידע לגבי הזמן שעבר?

אני רק אומר לך שזה הפרק הראשון

ועם הזמן את תקבלי תשובות לשאלות הללו (לא לכולן בנתיים) אבל יש הסבר שיגיע בעתיד

Macphista

New member

הא?
אני בזמן ארה"ב.
אני לא בטוחה שקיבלנו על זה תשובה- קורה לא תקשרה עם האנשים במחסה עד שסנואו הגיעה וגילו שלנסלוט כבר מת.
איך הם ידעו?

השמועה של ה 28 שנה התפשטה ביער כמו הקללה,
והקטע של הקפאון - שהקללה התחילה קורה יצרה מגן שהגן עליה וכל מי שהיה בפנים, את השאר אני לא זוכרת, אבל אני בטוחה שגם בהמשך נגלה עוד פרטים.

Macphista

New member

ההגנה מנעה מהם לעבור לסטוריברוק, וקורה בעצמה אמרה שזה ישאיר אותם שם 28 שנה, הוק התלונן שזה מלא זמן, והיא אמרה שהוא לא ירגיש כי הוא יהיה קפוא.
ממתינה לקבלת התמונה המלאה ומקווה שהפרטים לא ישכחו ויעלמו מציבור הצופים...

shirush3

New member

אפשר לשים על זה עין בעתיד לראות אם הם חוזרים לזה

אנחנו הגענו אליהם אחרי הקיפאון, יכול להיות שזה באמת עבר בשמועות וכו'

הלדין

New member
מחשבות על הפרק

הפתיחה מעט בלבלה אותי וחשבתי לרגע שאני צופה בסדרה אחרת עד שהבנתי שאני צופה בסדרה הנכונה. לגבי פליפ ואורורה, המצב בארץ כל כך נורא עד שאפילו בום של אהבת אמת לא מספיק כנראה. פליפ, כך נראה לי, הוא מבוסס על אותו הארכיטיפ כמו ג'יימס כך שאני לא אופתע אם אורורה עשויה להימשך לג'יימס בשל הדימיון באישיות. כל הקטע שג'יימס קורא לה שלגי אבל היא קוראת לו דייויד באמת מעורר בי תהייה אם דייויד הוא שמו האמיתי (גם דייויד התנ"כי היה בנו של רועה צאן.)

לגבי רג'ינה וסצנת העשב המטפס, אני מניח שזה נוגע להבדל בין גברים ונשים אבל גבר שנמצא בשוונג של זעם לא היה שומע את הנרי אלא רק אחרי ביצוע המעשה. סוף סוף, הנרי מודה שהיא אמא שלו. ושוב, הוא נראה לי מופתע לגלות שהיא באמת המלכה הרעה כמו שהוא הופתע לראות את רגל העץ של פינוקיו. הנרי, מה בדיוק חשבת שאתה עושה בשנה האחרונה?

גולד באמת טיפוס דוחה. אני מניח שבל חזרה אליו מאותה הסיבה שאישה מוכה חוזרת לבעלה המכה. היא לא מכירה משהו טוב יותר.

לגבי עניין 28 השנה, ברור יחסית שהם לא המשיכו ישר במסע החיפושים אלא הלכו לדבר עם אנשים לגבי מה שקרה.

Macphista

New member
אבל איך אנשים אחרים

כן ידעו מה קרה?
או שהם נשלחו לסטוריברוק, או שהם היו קפואים בעולם האגדות באזור שלא נפגע מהקללה אבל כן קפא.
מי היו האנשים האחרים שהם דיברו איתם שידעו מעבר למה שהם ידעו, שלא קפאו והפשירו ביחד איתם?

הלדין

New member
הם לא צריכים באמת לדעת.

קיימת נבואה לפיה המושיעה תושיע אותם כשתגיע לשנתה ה-28 וזה כל מה שהם צריכים לשמוע. מכאן הם יכלו לבצע את החישוב לבד כמה זמן עבר. חוץ מזה, זה פרק ראשון. אני מניח שנקבל תשובות לנקודה הזו בהמשך. נקודה נוספת שעלתה בפרק היא שהכח של הפיה הכחולה איננו נובע ממנה אלא מהשרביט ואבקת הפיות שהיא משתמשת בה. אין לה כוחות קסם משל עצמה בניגוד לעוץ לי גוץ לי או רג'ינה לדוגמא. האם זה רומז שהיא באה במקורה מעולם ללא קסם?

Y. Welis

New member
זו הזנחה מסויימת - גם בעולם האגדתי

וגם הנזירה הראשית בסטוריברוק.

גם אני!

בפתיחה שאלתי את אמא שלי "זה באמת הקליט עד עצם היום הזה? כי זה בכלל לא דומה..." הייתי בטוחה שהתבטל או משהו כזה והוא הקליט סדרה אחרת...

Lia23

New member
סוף העונה הראשונה

היי לכולם :)
אני מאוד אוהבת את הסדרה ורק היום יצא לי להיתקל בפורום
ראיתי עכשיו את העונה השניה ואני מודה שלא הצלחתי להיזכר איך בכלל הוסרה הקללה בסוף העונה הראשונה?
תודה על העזרה

Im All That

New member
אמה נישקה את הנרי על המצח

וזה גרם לו להתעורר וגם להסרת הקללה
אני חושב שמה שבעצם הסיר את הקללה בסופו של דבר זה שאמה סוף סוף האמינה לכל מה שהנרי סיפר לה + אהבת אמת של אם לבנה.

Lia23

New member
תודה אבל

תודה :)
זכרתי אבל גם משהו שהיא הרגה את מיליפיסנט שהיתה בעצם הדרקון, זה לא היה קשור להסרת הקללה?

Im All That

New member
לא

היא הרגה את מליפיסנט כי רמפלסטילטסקין תמרן אותה לעשות זאת. הוא רצה את השיקוי לאהבת אמת שהנסיך הכניס לתוך מליפיסנט, ואמר לה שהשיקוי יעיר את הנרי.
בעצם מה שהוא רצה לעשות זה להביא קסם לסטוריברוק. אבל זה שאמה הרגה אותה לא השפיע על הקללה.

יש משהו שלא הבנתי

לא הבנתי מה העשן הסגול עשה. ביטל את הקסם? החזיר את הקסם? עשה שריג'ינה לא תוכל להשתמש בקסם? אבל אז היא כן! לא הבנתי!! הסבר!

מממממווווווווולללללללללאאאאאאאאאןןןןןןןן!!!!!!!!!
היא כזאת יפה! במשך כל הפרק לא הפסקתי להגיד לאמא שלי: "וואי, איזה יפה היא!" "בחרו שחקנית ממש יפה!"

למעלה