עונה 2 פרק 1

Macphista

New member
העשן הסגול החזיר את הקסם

במעין מחשבה שהקסם נמצא באוויר- אולי שינוי מלקולארי שמאפשר עשיית קסמים?
בכל מקרה, הקסם חזר כך מי שיכל להשתמש בקסמים בעולם האגדות, יוכל גם עכשיו.
אבל כמו שגולד אמר לרג'ינה- הקסם עובד בעולם הזה שונה וצריך ללמוד להשתמש בו כאן או משהו בסגנון. ורק בסוף הפרק הקסם באמת עבד לה.
ואולי הוא עבר אליה? מאמה שנגעה ביד שלה ובו ברגע הכובע פתח את השער לעולם השני?

shirush3

New member
תהייה

יכול להיות שזה מתחבר לפרק האחרון ששודר?
שגולד אמר לאמה שיש בה קסם, יכול להיות שהיא בעצם הייתה כמו "ניצוץ" שגרם לקסם לפעול?

וגם יש בעתיד את האבק פיות שהוא גם כוח של קסם

Macphista

New member
לא יודעת

את שואלת לגבי קסמים באופן כללי בסטוריברוק או ספציפית לרג'ינה?
הרי גולד עשה קסמים מהרגע שהגיע העשן הסגול. צ'ק צ'ק הביא את הרייב.
לרג'ינה לקח קצת זמן וטריגר של או אמה או הספר אח"כ, אבל אנחנו יודעים שגולד יותר חזק מרג'ינה אז אולי זה מסתדר. הוא הרי החזיק קסם כל הזמן ויצר קסם מקסם (בעצם גם רג'ינה עם התפוח ואז איבדה את כל הקסם שהיה לה).
אני תוהה אם אבק הפיות נוצר בעקבות הענן הסגול, ז"א שה"אוויר" בנה באיטיות אבק פיות במכרה, הרי לקח זמן למצוא אותו.

אוף נו... שיחזרו כבר.... רוצה שניל יבוא...

shirush3

New member
באמת שיחזרו

אני שואלת ספציפית לרג'ינה

נראה לי שזה בעקבות העשן הסגול.
כאילו נראה לי שהעשן הסגול היה מה שהחזיר את הקסם, אבל בגלל שקסם במציאות מגיעה בצורה שונה זה לא היה כ"כ פשוט כמו באגדות

shirush3

New member
הוא החזיר את הקסם

אני כבר לא זוכרת עד איפה הסבירו בפרק הראשון, אבל כמו ששירלי אמרה עם הזמן יהיו תשובות לשאלות.

בהתחלה ממש לא אהבתי אותה

ממש הצחיק אותי שהיא וארורה צרחו כשהרגו את פיליפ

shirush3

New member
אני רוצה להבין משהו

את אף אחד לא מעניין שיש זר חדש? זה הטריף אותי בפרק הראשון

וסנואו ואמה עברו לעולם האגדות! והאגדות הן בהווה עכשיו! בכלל כל הסיפור של מולאן ואורורה היה בהווה!!

Macphista

New member
כן זכורה לי שיחה בנושא הזה

אבל אתמול החלטתי לחזור לעניינים וראיתי שוב את הפרק הראשון ואני עדיין לא מבינה איך הרייב הגיע לעולם האגדות בתחילת הפרק, שהה שם עד סופו, כשהחבורה בסטוריברוק העבירה אותו לעולם האגדות רק בסוף הפרק, ביחד עם אמא וסנואו, שלקח להם הרבה זמן להתעורר.
כאילו... הן היו בשני העולמות בו זמנית...
ואז מישהו כאן הרים את כפפת ה"אין לינאריות" שזה טוב ויפה לסיטואציה מסויימת מאוד שגם מוגדרת ככה אבל עבור פרק שלם... לא מסתדר לי.

לא, הרייב זומן לעולם שלנו

והוא הגיע לעולם האגדות יחד עם אמה וסנואו, החלק של האגדות בעצם התחיל שהחלק שלנו נגמר (רק הראו לנו את שני העולמות כמקבילים ולא המשכיות כמו שזה היה באמת)

Macphista

New member
אז הן בעצם ישנו?

אז אמה וסנואו ישנו לאורך יממה?
הרייב הגיע לעולם האגדות (ביחד עם סנואו ואמה), פיליפ והבנות הקימו אוהל, פיליפ מת, הבנות נפרדו ממנו, ורק אז קלטו את אמה וסנואו שהגיעו יום לפני ביחד עם הרייב ודפקו שנץ של יממה?

לא, הרייב היה שם בעולם האגדות שאורורה התעוררה

גילו את הרייב ואז רמפל זימן את הרייב לעולם שלנו,
הרייב עזב את עולם האגדות והגיע לעולם שלנו, ואז המערבולת נפתחה -והבנות והרייב חזרו לעולם האגדות דרך הכובע.

הרייב התחיל מעולם האגדות, עשה חופשה אצלנו (בזכות רמפל) וחזר לאגדות.

Macphista

New member
אהההה

הרייב לא יצא מהאדמה ממש בהתחלה כשאורורה התעוררה? עשה בור באדמה כאילו שעבר מעולם אחר?
טוב, הנה סיבה נפלאה לראות את הפרק שוב!
או פשוט להניח לזה...

לא, לא, אם יצא לך, תראי שוב

ראיתי את הפרק יחסית מזמן (יותר מחודשיים) אז אני לא זוכרת את הפרטים הקטנים.
אני גם אצפה בו שוב השבת.

צפיתי שוב בפרק ואני חוזרת לתשובה

המקורית שלי

הוא הגיע עם סנואו ואמה בתחילת הפרק, והם שכבו שם כל הזמן הזה,
עולם האגדות הוא המשכיות ולא מקביל.

הלדין

New member
כל הקטע עם הקי שן מבלבל.

אני לא כל כך זוכר אבל עוץ לי גוץ לי מסר להם את החותם שלו? רואים את הקי שן חוזר לכלי הקיבול שלו אחרי ביצוע המשימה שהוטלה עליו. אם זה נכון, העולם האמיתי הוא עולם הפלאשבק הפעם. אגב, כשאמה מדברת עם רג'ינה על ג'פרסון, היא לא באמת זוכרת אותו ולא נראה לי שזו העמדת פנים. הקי שן עדיין שאב חלק זעיר מנשמתה. האם זו הסיבה לכך שהיא לא זוכרת את ג'פרסון?

אני חושבת שהיא שיחקה כאילו היא לא זוכרת

והייתה די המומה שאמה מכירה אותו ויודעת מי זה ג'פרסון ויודעת על הכובע, רג'ינה לא ציפתה לזה.

Jimmy Kane

New member
פרק טוב לתחילת עונה

הדמות בתחילת הפרק נראה לי שזה אותו אחד ששיחק את רנה בדם אמיתי, זה שרצח בחורות על זה ששכבו עם ערפדים

אבל... האיחוד קצת מגעיל
איך אמה לא אמרה שזה לא מוזר לה שהיא אמא שלה והן באותו גיל??
והצחיק אותי הקטע שהן דיברו על סטוצים ודיוויד היה בשוק מזה..

אה ופיליפ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>דיוויד
חבל שהוא מת, מקווה שהוא יחזור

ושמחתי שבל עזבה אבל ירד לי ממנה ברגע שהיא חזרה למר גולד

אני עוד יותר לא סובל אותו עכשיו

מחכה לשבוע הבא להתראות

למעלה