עונה 2 פרק 11

ayalam44

New member
אני חושבת |ספויילר|

שהם בטח עשו עסקה.. כאילו שעוץ לי עוזר לקורה לקרב אליה את רגינה והיא עוזרת לו להחזיר את הזיכרון לבל או משו בסגנון..
ואז הם חתמו את העסקה בנשיקה

Shiri from the block

Active member
כן גם אותי זה הפתיע
אבל בטח זה חלק מהעיסקה שלהם לא באמת כי אחד מהם רוצה את השני.
למרות שמאמינה שיש ביניהם היסטוריה מאוד מאוד עמוקה.

Shiri from the block

Active member
תהיות לגבי הפרומו
הם אומרים שהם לא יכולים להרשות למישהו מבחוץ לדעת על סטוריברוק ושצריך להרוג אותו כי זה או הוא או הם..
אבל מה עם הגמד ההוא סניזי??? הוא שכח מי הוא והוא עדיין שם!! ועוד מסתובב איתם עד כמה שאנחנו רואים, איך הסבירו את זה??? יש להם שם פאק רציני בעלילה וזה ממש מעצבן אותי!

הוק אוהב לדבר פנים אל פנים זה ממש קריפי שס"מ אחד מפריד בינו לבל.

אהבתי את גולד בפרק הזה ובל מתחילה למצוא חן בעיניי אפילו שהיא די סתומה

כל כך פחדתי שהוק ינצח את רמפל או שקורה תופיע משום מקום ותעזור לו [איפה היא בכלל Oo]

אין שום סימן לרג'ינה באופק אבל עכשיו אמה תתנצל בפניה על שהאשימה אותה מוחעחעחע גו רג'י!

מתי פותחים שרשור מששים פרומואים???
הפרומו החדש ממש מעניין ומספיילר:
מי שרוצה: http://www.youtube.com/watch?v=1RkaRkwilpg

Y. Welis

New member
פרק עם כ"כ הרבה חורים, שהוא דידאקטי

הסיבוב של בל ומולאן (שהוחזרה פתאום) הזכיר את זינה וגייבריאל (ולא סתם כתבתי 'גיי'...). הנה דוגמא לבת חכמה - יותר מכל בחור או חייל/ת אחר/ת. ממש דמות מתוך קווסט (והאמת שהכרתי חובבת קווסטים שדי דומה במציאות לדה-ראבין. בטח תחבב את הפרק הזה).

איפה קורה? אילו היו מספקים תשובה - עסוקה במשהו סודי; מילא. אבל לא סיפקו כך שיצרו את הרושם שמבחינתם זה לא חור. זה זילזול בצופים נטו. ככה לא בונים עונה. לא מבשר טובות. בטח לא אחרי שהיא ליוותה את הוק בכל מעשיו.

גם משאלת המוות של הוק לא ברורה. מדוע שלא יאבק? איך הוא תיכנן להאבק, מרגע שיפגוש את רמפל'? מה ההגיון בעימות? ואיך הוא למד מיד מעצמו (כמי שלא היה במאה העשרים אחת עד אז) איך משתמשים באקדח? ולמה רמפל' לא השגיח שהוא יסתלק? אין סוף לחורים.

צרות בגן עדן - שילגי לא רוצה לחזור וצ'ארמינג כן. נעמו לה חייה כמורה... בלי ספק ישמח מורים ומורות בכל מקום. תמוה.

אגב הוילון שלא היה סגור בפרק הקודם, נראה הפעם בבית של השניים.

מצורפת תמונה נאה של דה-ראבין. עיני בובה. מדהים.

Shiri from the block

Active member
מסכימה
בהחלט לא מובן לאן קורה נעלמה,
אבל עכשיו כשאני חושבת על זה.... הרי קורה רצתה קודם כל לשבור את רג'ינה ואז אמרה להוק שהוא יוכל לחפש את ראמפל..
אז אולי עכשיו קורה אחרי שהיא השיגה את מה שהיא רצתה שזה לשבור את רג'ינה, הולכת לחפש אותה או משהו..

וכן לא מובן איך הוק פתאום יודע להשתמש באקדח ואיך זה עובד...

וגם אני שמתי לב לוילון

ותפסת אותי כבר מאז שאמרת זינה וגבריאל

אגב עוד משהו שנעשה מאוד בזריזות- זה החזרה של ארצ'י!
תוך שניה אומר לאמה "נחטפתי ע"י קורה רג'ינה לא עשתה את זה" כאילו מה?? איפה השאלות? איפה זה שחשבנו שאתה מת? מה? לא אהבתי את זה.

Shiri from the block

Active member
חח בתקווה שאנחנו מדברים על אותו הדבר
העלתי לפה קישור לבלוג שסיפר את כל עלילת פרק 10 דרך כתוביות שלו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2298&messageid=166818186
משהו שהיה ממש ממש משעשע חח, ממליצה לך לקרוא גם :)
והיה שם קטע עם וילון בתמונה הזאת

אז בפרק הקודם לא היה וילון ואמה והנרי "תפסו" את צ'רמינג וסנואו, בעוד שבפרק הזה הוילון מופיע פתאום!
ניסיתי לחפש עכשיו חצי שעה תמונה ולא מצאתי, למרות שאני בטוחה שזה היה איפשהו ברשת.. מעצבן!

Shiri from the block

Active member
כןןןןןןןןן הוילון הלבן שם
לא היה בפרק שאמה והנרי הפריעו לMM וצ'רמינג חחח

Y. Welis

New member
יותר מדי open space...

הגיע הזמן לעבור למקום טוב יותר, ולאמה לצאת מהמוד המנטאלי של מי שהסתלקה מהבית וחיה בתוך האוטו.

Jason2

New member

בארץ "לעולם לא" היו לשודדי הים רובים ותותחים.
הוק לא נאבק ברמפל כי הוא יודע שאין לו סיכוי.
הסיכוי היחיד להביס אותו הוא לשבור אותו כמו שקורה עשתה לרג'ינה בפרק הקודם.

קורה לא היתה שם אולי כי הכל קרה במקרה ותוך זמן קצר, גם לי זה נראה מוזר אבל לא כזה נורא.

למעלה