עונה 2 פרק 11

Shiri from the block

Active member
תגובה לגבי הסניק-פיק
אוי למי שיראה את זה יש שם קטע קורע

רג'ינה אומרת לקורה שהיא רוצה ללכת עכשיו לעיר ולספר לכולם שקורה היא האשמה ולא היא, אז היא אומרת "אנחנו נלך לאמה, הנרי ושני האדיוטים" אוי פשוט נקרעתי מצחוק

אח אח רג'ינה שלייייייייייייייייייייייייייי
איזו אישה מושלמת ויפיפייה וסקסית !!!!!!!!!!

shirush3

New member
שירן אמרנו שלא רואים!!!

זהו עכשיו בצמוד לפרק נפתח שירשור שיקרא "קבוצת תמיכה" ונשמור עלינו מספויילרים

*עדיין לא רואה*
ואני במתח רצח!

Shiri from the block

Active member
i cantttttttttt im weakkkkkkk
טוב תחזיקי לי את היד מעכשיו והלאה

למרות שאני שמחה שראיתי את הסניק פיק ההוא, יש שם משפט ממש משעשע שרג'ינה אומרת

אבל אשתדל לא לראות עוד

Shiri from the block

Active member
טוב תגובתי על הפרק
לא קראתי תגובות קודמות אז נתחיל:

קודם כל, זה שצ'רמינג רוצה לחזור לארץ האגדות ידעתי עוד מלפני חודשיים בערך, אבל נחמד לראות את הסיטואציה שגרם לו להגיע לזה..
מעניין מה יהיה איתם עם זה בעתיד.. מעניין שיש ביניהם חילוקי דעות לשם שינוי.

פרק על בל.... לא הייתי מרוצה מזה בהתחלה. היא לא דמות כזאת מעניינת

אני מאוד אוהבת את השחקנית דווקא לכן מוזר לי שאני מרגישה ככה אבל באמת שהיא לא עושה לי כלום.
מה שכן, היה יפה הקטע עם פרינס פיליפ ואיך ומולאן נפגשו

שמתם לב שהוק אמר לבל "מי אמר שהבן שלו רוצה להימצא?" בכזה ביטחון גם, גורם לי לחשוב שהוק יודע מי זה באי ואיפה הוא נמצא ושהוא מכיר אותו.. מה שעוד יותר מאשש את התיאוריה שבאי הוא פיטר פן ? למרות שהוק מסתובב בהרבה עולמות אז אולי הם יפתיעו אותנו..

בכל אופן אני לא הכי זוכרת עכשיו הכל,
אבל רג'ינה הייתה ממש חסרה לי

ואיפה קורה בכל העניין הזה?? נעלמה לה לסטוריברוק בזמן שמתקיים כזה קרב בספינה? לא הגיוני.

אבל הסוף!!! הסוף!!!! אעעעעעעעעעע אומגגגגגגגג!!!!! מזה אמור להביע???
צרחתי כל כך חזק שהחתול שלי שישן עלי נבהל

ידעתי לפי הזווית צילום שבל תיפול מעבר לקו!! כוסאמק!
אני עדיין מקווה ומאמינה שראמפל יוכל למצוא איזשהו שיקוי להחזיר לבל את הזיכרון למרות מה שהוא אמר. הוא הדארק וואן! וחוץ מזה יש להם גם fairy dust אז בטח יהיה לזה פיתרון... אם אין- שיעיפו אותה מהסדרה אין לי כוח שיתחילו לגולל לה את כל סיפור חייה... שיקרינו לה את הסרט היפה והחיה
"רואה בל? זאת את!" חחחחחחח
אגב, הרי היה גמד אחד שעבר את הקו ושכח מי הוא.. לא מראים לנו מה קורה איתו יותר.. אז ככה סתם הוא חיי בעיר שיש בה קסם מבלי לדעת מה הולך? יש להם שם חור רציני בעלילה.

סה"כ פרק טוב

Shiri from the block

Active member
עוד משהו שהפריע לי
מסתבר שהיו הרבה דברים שהפריעו לי

חוץ מהחזרה ההזויה של ארצ'י שהתקבל בידיים פתוחות בלי לשאול שאלות בכלל...
רק אני לא רואה את הכימיה בין בל לראמפל?

הם ממש לא נראים לי כמו זוג מאוהב, והוא גדול ממנה לפחות באיזה 15-20 שנה גם... לא יודעת, השילוב הזה לא הולך לי טוב והם לא מעבירים לי שהם מאוהבים אחד בשני.

Macphista

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

רמבל שולטים.
יש להם מערכת יחסים סופר מורכבת הרבה יותר מ"שני האדיוטים" (כונה בצדק). יש שם הבטים של פערי עמדות, פערי גילאים, פערי עיסוקים וכו וכו וכו'.
וגם- מה שעוד יותר מעניין- אין שם התמסרות מוחלטת מכל אחד מהצדדים. שלא כמו מערכות יחסים מטופשות ולא אמינות כמו של שני האדיוטים שתמיד ימצאו אחד את השני. בולשיט.
יש ספרות ענפה בתחומי הנפש שמדברת על מערכות יחסים בין נשים צעירות לגברים מבוגרים. וכאן יש גם היבטים של זה- מתחברת לגבר מנוסה כדי שיראה לה את העולם או וואטאבר, אבל גם מהכיוון השני, היא בוגרת ממנו ומנסה לבגר אותו- להאמין בעצמו, להפסיק לפחד, לא להיות מונע על ידי פחד/כעס.
זו מערכת היחסים היפה ביותר בסדרה ואולי הסיבה שאנחנו לא רואים יותר סמוצ'י מוצ'י כמו שיש עם סנואו וצ'רמינג היא כי השחקנים לא נראים מתאימים. צריך להשמין מעט את הדמות של רמפל כדי להפוך אותה ליותר מגוננת. ואולי מהצד השני, זה דווקא מתאים שהוא רזה ושברירי כל כך בהתאם לנפש שלו.
אני חושבת שהייתה בניהם רק נשיקה אחת או שתיים- והן לא הצטלמו טוב. אז יכול להיות שאין כימיה טובה בין שני השחקנים וזה באמת חבל.
כי מערכת יחסים כזו מעניינת, צריכה ליצור ולהפגין הרבה מאוד להט פיזי.

Shiri from the block

Active member
זהו בדיוק
אין את הלהט הזה מבחינתי. לא רואה להט, כשהם התנשקו זה לא עשה לי כלום... כאילו אמרו להם "טוב אתם צריכים להתנשק עכשיו" "טוב" וזהו. בלי שום רצון אמיתי.. לא יודעת, ככה זה הרגיש לי..

shirush3

New member

אני איתך בקטע הזה, יש משהו שלא מצליח להגיע אלי דרך המסך.
ודווקא ב1X12 מאוד אהבתי אותם ביחד, אבל עכשיו אין את המשהו הזה שגורם לי לרצות לראות עוד

Macphista

New member
ממממ

אולי בעונה הקודמת זה נראה יותר מדהים ככרמפל הוא הרבה יותר "צעיר"- זריז, מהיר, אקטיבי.
וגולד איטי- מדבר לאט, מגיב לאט, מלא שיער לבן, בלי עור קרוקודיל שמסתיר את הקמטים.

סקסי!

Macphista

New member
מה זה שיעיפו אותה מהסדרה?

היא חלק מהדינאמיק דואו הכי לוהט של הסדרה!
תחת יעיפו אותה מהסדרה.
יעיפו את אמה מהסדרה לפני שיעיפו את בל.
בל שולטת.

הייתי רוצה לראות אותה מתאהבת שוב ברמפל מבלי לזכור דבר מהעבר.

Shiri from the block

Active member
מושלמת כוסית מעלפת סקסית יפיפייה שלייייייייייי

מסכנונת כולה לבדה! הייתי שמחה לארח לה חברה בכל מיני דרכים כאלו ואחרות

Macphista

New member
אני פשוט מתעצבת לראות את זה

באמת, אוף.
אני יודעת שמסבכים דברים כדי שתהיה עלילה מעניינת ושיהיה מה לפתור מאוחר יותר, אבל זה פשוט מבאס.

Shiri from the block

Active member
היי היי היי, אני לא שונאת
היא פשוט דמות משעממת בעיניי ולא מועילה לעלילה..
אבל עדיין מבאס בשבילה שהיא איבדה את הזיכרונות שלה!

למעלה