עונה 2 פרק 11

Jimmy Kane

New member
די, הנרי כזה מעצבן..

כל הזמן חי בלה לה לנד
עלק רוצה להקים נשקייה בבית שלו

שילך כבר לקרוא הארי פוטר או משהו
או שימצא לעצמו חיים וילמד כמו שצריך בבית ספר
שמישהו יצמצם את הנוכחות שלו כי הוא מעלה לי את העצבים במיוחד שהוא קורא לסנואו וצ'ארמניג סבא וסבתא שלו

אה והוק מגעיל אותי, האמת שפעם ראשונה שהתחלתי לחבב קצת את גולד.. אני מקווה שבל תחזור לזכור..

ואגב אם כבר אמינות
איך בל ידעה להגיע בדיוק לאותו רציף מסוים? כי הרי נמל לא יכול להיות עם רציף אחד ואם הייתי בל אז הייתי קודם כל הולך לפי ההגיון המציאות ובודק ספינות שעוגנות שמה...

|צודק! בלתי נסבל הילד הזה

ילד $#@%$ שלא יודע להעריך כלום.
הוא גם כתוב בצורה כ"כ גרועה ולא אמינה, מילא היא הייתה רעה אליו, או מניפולטיבית, מתייחסת אליו רע..... אבל לא! כאמא, היא ממש אמא טובה, זה הטוב היחיד שיש בה, שהוא הצליח לשמר את הרוך אצלה, והוא כזה כפוי טובה, ממש ^$^%^&% (לא אותה מילה, תבחרו קללה אחרת
)

יסמין@

New member
כדאי לנסות לחשוב על

ילד שפתאום מתברר לו שאימא שלו היא המכשפה הרעה שניסתה לרצוח את שלגייה ורצחה עוד אנשים ועשתה כל כך הרבה רע לכל כך הרבה אנשים. זה כשלעצמו ממש מזעזע! מה יש כאן להעריך? מי רוצה אימא שהיא רשעית אמיתית? וגם כלפיו היא התנהגה במניפולטיביות רבה, שקרה לו לעתים קרובות ולא סיפקה הרבה מהצרכים הרגשיים שלו. היא איבדה את אמונו וזה דבר שקשה מאוד לשקם. הוא מפחד ממנה ומהרוע שלה, חושש ממה שתעשה לאנשים סביבו כולל לאמה. מי רוצה שאימא שלו תהיה מכשפה רצחנית ומרושעת, שקרנית ומניפולטיבית וחורשת רע? זו אווירה מאוד שלילית לגדול בה ולחיות בה. מאימא כזו רוצים רק לברוח ולהתרחק ככל האפשר. ולא משנה אם היא ילדה אותו או אימצה אותו.

זה לא משנה, בן כמה הוא? 8-9

במשך השנים האלו הוא לא ידע כלום על אמא שלו,
הוא הכיר אותה כאמא שלו נטו, כאמא שדאגה לו, אהבה אותו, טיפלה בחום ואהבה כל השנים האלה. פתאום מגיע הספר ופוף בשנייה הוא מתהפך עליה?? לא מקובל עלי, הוא כפוי טובה.
אני מבינה אם אחרי שיתברר לו "האמת" על אמא שלו הוא ינסה לשנות אותה, אבל להפנות לה גב בצורה כזו, לא רק שהוא לא בצד שלה, הוא נגדה! חוץ מזה שכמו שקסם מעשית אמרה, השחקן עצמו מעייף, לא מרתק, לא מצליח להעביר את התחושות, יתכן מאוד שאם היה מדובר בילד עם יכולות משחק מעט גבוהות יותר - היינו מרגישים אחרת.

יסמין@

New member
אז זהו,

ממש לא טיפלה בו בחום ובאהבה כל השנים. כבר בפרקים הראשונים שראו את שניהם יחד - ראו שהיא קרה אליו, הוא היה מאוד בודד, הרבה לבד בחדר, היא בודדה אותו מכולם. וכשהתברר לו שהיא המכשפה הרעה הכל התבהר פתאום.
ולמה האמת במרכאות? האמת היא שהיא מכשפה רעה! רעה! רשעית! היא אכן מוצגת בצורה מורכבת ומעניינת והיא דמות מאוד חזקה ומרתקת. אבל. אבל היא עוקרת לבבות של אנשים ונהנית מהסבל שלהם תוך כדי כך. הוא רוצחת סדרתית. היא מכשפה רעה ומפחידה. לא חושבת שאף ילד או ילדה לא היו מאחלים לעצמם אימא כזו. חוץ מזה שהיא כל הזמן שיקרה לו. וחוץ מזה שפעם הוא אכל את עוגת התפוחים שהייתה מיועדת לשלגייה. הוא הורעל בגללה. הוא כמעט מת בגלל. באמת הוא צריך להיות אסיר תודה... אחלה של אימא טובה.

Shiri from the block

Active member
ממש לא מדוייק מה שאמרת עכשיו מההתחלה אנחנו רואים שהנרי מודע לספר, זאת אומרת שמההתחלה אנחנו מכירים את הנרי שיודע שרג'ינה היא המכשפה הרעה.
אף פעם לא ראינו את הנרי לפני שהוא קיבל את הספר מסנואו, ככה שאנחנו לא יכולים לשפוט איך היחסים בינו לבין רג'ינה היו לפני הספר.

ורג'ינה אולי הייתה רעה לדמויות אחרות, אבל אל הנרי היא הייתה מאוד טובה ואדיבה.
שיקרה? נו אז, גם אמה שיקרה להנרי כמה פעמים.
תראי באיזה קלות הוא סלח לאמה על זה שהיא ילדה אותו בכלא ולא סיפרה לו על זה..
וגם בפרקים של ארה"ב היא שיקרה לו על עוד כמה דברים אבל העיקר לה הוא סולח אבל לרג'ינה לא.

Shiri from the block

Active member
מה שגם הכי מעצבן אצלו זה שהוא אפילו לא טורח לשאול את רג'ינה על העבר שלה!!
לפחות שינסה להראות שהוא מנסה להבין אותה... איך היא נהייתה רעה? מה קרה? למה? מה הוביל אותה לפעולות שהיא עשתה עד עכשיו? הוא בכלל לא מתעניין!!
אולי אם הוא היה טורח לשאול והיא הייתה מסבירה לו הוא היה פחות כועס עליה, או לפחות כועס אבל מבין ויודע למה.

Shiri from the block

Active member
אחר כך היא חזרה בעצמה נראה לי... אבל אתה עוד תראה את זה בפרקים הקרובים

אני אוהב את זה שלא משנה מה

תמיד תגידו לי ״תראה את זה בפרקים הבאים״..

י׳גרועה!!

קורה אמרה לרג׳י את זה אחרי שהיא רצחה את דניאל (מעניין באשמת מי..)
רג׳י אמרה את זה ל״גופה״ של קורה אחרי שהוק החזיר אותה..
אחח.. איך שהו אתן תמיד מפתיעות אותי..

Shiri from the block

Active member
הא רגע כבר ראית את זה?? זכור לי שרג'ינה אמרה לגופה של קורה שהיא החולשה שלה או משהו כזה..

למעלה