עונה 2 פרק 11

עצבן שפתאום הוא בעד רג׳י..

ובנוגע לבל, יש בכלל ספינות בסטוריברוק לא שמתי לב בכלל..
ולמה הוקי הגעיל אותך?! כמה שאני אוהב את בל (והיא דווקא בין האהובות עליי), הבנתי את הוק ואת ההתנהגות שלו כלפי בל ורמפל בכלל..

האמינות פה היתה בקנטים.

הנרי מצד אחד אומר לאמה שצריך להתגונן מפני רג'ינה ולהקים נשקיה בגלל שרג'ינה רצחה את ארצ'י אבל כשהוא מגלה שארצ'י בחיים הוא אומר בגאווה "ידעתי" כלומר שהוא היה בטוח מההתחלה שרג'ינה לא רוצחת.

ההסבר היחידי שאני יכול להעלות על הדעת הוא שיוצרי הסדרה לא ציפו שנאהב כל כך את רג'ינה ולכן הם בנו דמות שעל בטוח נישנא. אוי כמה שאני מדמיין את הפרק שקורה אולי תהרוג את הנרי או שבעצם נגלה שהקללה האמיתית של ראמפל היתה שהנרי יגיע לסטוריברוק.

הלדין

New member
מכלתחילה רג'ינה אמורה להיות מורכבת.

הכותבים אמרו באחד הראיונות שלהם שהרעיון הבסיסי של הסדרה היה שהמלכה הרעה מקבלת את הסוף הטוב שלה (והמלכה הרעה הייתה אחת הדמויות האהובות עליהם מהסרט "שלגיה" של דיסני). הם מביאים , כדוגמא, את הוויכוח בין רג'ינה לאמה עוד בפרק הראשון. העובדה שרג'ינה צודקת לגבי ההשקעה שלה בהנרי היא חלק מהקונספט הבסיסי - העובדה שאתה טוב לא אומר שאתה תמיד צודק.
למיטב זכרוני, הנרי רצה נשקייה בבית החדש בלי קשר לאמו המאמצת (הזכות להחזיק נשק מעוגנת בתיקון השני לחוקה). אחרי הכל, רק לפני כמה שבועות, סבו התחיל ללמד אותו סיף.
וגם לי השינוי בהתנהגותו של הנרי היה חד. אני חושב שבכלל הוא מחזיק שתי נקודות מבט מאד מנוגדות: מצד אחד, הוא באמת האמין בספר האגדות ובמציאות שמאחוריו, ומצד שני, רואים כמה פעמים שהוא נדהם לגלות שהמציאות מאחורי ספר האגדות נכונה כמו בפעם שהוא רואה את רגל העץ של פינוקיו או שהוא מגלה שאמו החורגת היא באמת המלכה הרעה בפרק הראשון של העונה השנייה. ובכנות,
הנרי צריך להתאפס על המציאות שהוא חי בה.

הנרי נדהם?

לשחקן שמגלם אותו יש רק הבעת פנים אחת ולכן בלתי אפשרי לדעת אם הוא נדהם ממשהו.
הנרי רצה נשקיה בגלל שהוא פחד שרג'ינה אחרי הרצח תחטוף אותו ואמה הבטיחה לו שהיא לא תתן לזה לקרות. לאחר שארצ'י מגיע,לפתע הנרי מכריז 'ידעתי'. בקיצור לא אמין בכלל.

זה גם מה שאני כתבתי!!

אחרי הפרק ששודר השבוע בארה"ב, כל כך התרגזתי עליו.
אין ספויילר, רק תיאור של הדמות הכי מעייפת בטלוויזיה

אני מחבבת את הדמות של הנרי, אבל הילד הזה שחקן פשוט עלוב, הצליח להמאיס את הנרי (על רובנו לא!?)., השחקן כלכך לא אמין, נראה כאילו הוא קיבל עוד נקנקיה. יש לו 2 מצבים, או שהוא צורח בהיסטריה שלא מאמינים לו ולא משתפים אותו בכלום, או שיש לו הבעה חולמנית כאילו הזריקו לו בוטקוס...)

הלדין

New member
דיברתי על טון הדיבור שלו.

אני בדרך כלל לא מקדיש תשומת לב רבה לשפת הגוף שלו כך שאני לא דוגמא טובה.

למה מגעיל?

היא רצחה את הסבא רבא שלו, גזלה את המלוכה, רצחה חופשי אנשים. אני לא הייתי ממהר להיות נחמד אליה.

יסמין@

New member
נכון. וגם ניסתה

כמה פעמים לרצוח כמה פעמים את סבתא שלו שלגייה, ניסתה לרצוח את אמה והוא הורעל משום שאכל את עוגת התפוחים, הפלילה את אמה ואת שלגייה, רצחה המון אנשים ויש לה אוסף די רציני של לבבות שהוציאה באכזריות תוך שהיא מתענגת על הסבל (כמו שעשתה למשל לצייד שלא רצח את שלגייה), כל הזמן זוממת ומתכננת תוכניות לעשות רע, כל הזמן מנצלת (כמו את ג'פרסון), מרחיקה ילדים מהוריהם (ג'פרסון והבת שלו) ועוד ועוד. ממש אם השנה.

יסמין@

New member
זה דווקא מאוד אנושי ורגיל

ורואים את זה הרבה בחיים וגם בסדרות TV: אדם חושב X ומקווה שיהיה Y
וכשקורה X או Y - תמיד אומר: ידעתי!
הנרי קיווה בעומק ליבו שרג'ינה לא תהיה זו שרצחה את ג'מיני ולשמחתו הרבה התברר שאכן זה כך
אז הוא אמר בשמחת ניצחון: ידעתי! (ושכח או הדחיק שהוא חשש שהיא רצחה את ג'מיני)

Jimmy Kane

New member
אף פעם לא אהבתי את הוק

האמת אני לא אוהב דמויות כאלה שהם bad boys שמשחקים אותה צ'ארמרים... ועדיין ההתנהגות שלו לא הוגנת, הוא לא צריך לפגוע בבל מספיק שהוא התייחס אליה כמו זבל והוא לא צריך לערב אותה בשביל לפגוע בראמפל..

גם אני לא אוהב דמויות כאלה בדרך כלל

אבל בהוק יש משהו חביב..
הוא פגע בה כי הוא הוא רצה שרמפל ירגיש כמו שהוא הרגיש.. נכון שמלכתחילה הוא זה שהיה לא בסדר, אבל עד שהוא מצא את הטרו לאב שלו הוא ראה אותה נרצחת..

למעלה