עונה 2 פרק 2

עונה 2 פרק 2

אז כרגיל, כמה דברים:
אסור לדבר על הורדות לא חוקיות, ניתן לבקש אך העונים חייבים לעשות זאת במסר,
כל קישור להורדה יאלץ להמחק

לסמן ספוילרים
, יש בפורום גולשים שלא צופים בקצב ארה"ב, חבל להרוס להם, לכן בבקשה לסמן
.

לחפור מומלץ, מותר והרבה!!

צפייה מהנה

ראיתי אתמול שוב אונליין כי לא עמדתי בפיתוי אך לצעריייייי מאוד איכזבו אותי... מה זה להשאיר את אמה ושלגיה לסוף?! מה החוצפה הזו?!
אבל בחיי שהדקה האחרונה של הפרק הייתה הדבר היחיד שהציל אותו.... אחרת...?

ושוב חזרנו לפלאשבקים... למרות שהיה חביב לראות עוד פן אצל רג'ינה.... וכמה מפתיע ששוב עוץ לי אחראי לכל הבלאגן!
האמת אני יכולה אפילו להודות שמעט ריחמתי עליה.... ומעט בילבלו אותי שם אבל אני מאוווווווווווווד אוהבת את הקשר של רג'ינה עם הנרי
הוא מוציא את המעט טוב שיש בה וכיף לצפות בקונפליקט הפנימי שלה... היא לא יכלה להימנע מלהיפך להיות כמו אימא שלה אבל היא לא מוכנה שהנרי יפול לאותה המלכודת וזו אהבת אם

אז אימא של רג'ינה בחיים!! מעניין למה היא הייתה כלואה אם היא "נשלחה" לשם לפני הרבה חורבן היער עם הקללה.... ואני מאוד מקווה שאמה לא תאכל שום לוקש שלה וששלגיה תיזכר במרשעת הזו

ואו, היחיד שעוד הפתיע בפרק ה
הזה היה צ'ארמינג שהפתיע ממש לטובה! אהבתי שסוף סוף הוא לוקח את העניינים ליידים ופועל עבור מה שבאמת צריך!

סך הכל פרק לא משהו שניסיתי למצוא את הטוב שבו כי כל השאר היה די משמים

מחכה לשבוע הבא

shirush3

New member

אני לא יכולה להגיד על הפרק שהוא היה משעמם זה פרק רג'ינה
, אבל הוא היה פחות טוב משבוע שעבר
גם אותיעצבן אותי שבקושי הראו לנו קטעים של אמה וסנו
אני מקווה שיראו לנו יותר קטעים שלהן וזה לא יחכה כל פעם ל2 דקות בסוף

לא הייתי אומרת משעמם

אבבל יחסית מאוד חלש לעומת הפתיחה והסיום של הפרק הפתיחה שהיה חזק וכמעט לא הייתה התקדמות כמעט... כאילו במקום דרוך....

גם אני מקווה שיראו יותר משלגיה ואמה כי אני רוצה לדעת איך הקשר של השתיים יתפתח... וגם שהמטומטמת השניה שתבין שאת מי שהיא קשרה זו המלכה שלה

shirush3

New member
כמו שאמרתי

זה פרק רג'ינה אז אין תלונות מבחינתי

וגם בכלל לראות את אמא של רג'ינה
אני בטוחה שהיא עדיין כועסת

אולי היא לא המלכה שלה?

בממלכת האגדות יש כמה ממלכות, לכל ממלכה יש מלך משלה (ממש ממש כמו בימי הביניים). אולי בדיוק כמו שהרופא החרמן (הרג אותי הקטע שהוא שאל את צ'ארמינג אם אפשר לצאת לדייט עם הנזירות כי הן בעצם פיות) אמר שצ'ארמינג הוא לא הנסיך שלו, מולאן כנראה שייכת ללמלכה אחרת. אורורה גם אמרה שהארמון שבו היא ישנה היה אמור להיות הבית שלה ושל פיליפ, אז לא יתכן שיהיו שליטים בממלכה אחת.....

התיאוריה שלי שמולאן מאשימה את שלגייה בזה שהיא וצ'ארמינג לא בחור להלחם בקללה ופשוט קיבלו אותה. כולם נעלמו לעולם האחר, בזמן שקומץ הצליח לשרוד במה שנשאר מעולם האגדות, ולהתמודד עם ה-dementros (מוצצי הנשמה מהארי פוטר) ולפי הטריילר לפרק הבא עם טרולים. מולאן היא לוחמת, ונראה שחוץ מזה שהיא מאוהבת בפיליפ הדבר היחידי שמעניין אותה זה זה להיות כועסת, לעשות דווקא, להלחם ולנצח. ששילגיה הגיעה לכפר עם אמה, הרבה אנשים נעצרו ובהו בה, היה די ברור שזיהו אותה, אני די בטוחה שהיא יודעת מי זו.

נכון יש כמה ממלכות אבל מולאן אמרה שהן השורדות של הקללה... מה שאומר שהן היו שייכות לממלכה הקייימת.... וחוץ מזה גם אם לא היא אמורה לכבד מלכה לא? לא משנה מאיזה ממלכה היא

לא נראה לי שמולאן טרחה בכלל לעצור ולהסכל או לתהות בכלל במי מדובר... אל תשכחי ששלגיה נראת הרבה שונה ממה שהייתה בעולם האגדות.....

נראה לי מולאן תתחיל לכבד

את שילגיה ברגע שהיא תבין שהיא פייטרית כמוה, אבל הרבה יותר נחמדה. או שנתחיל להכיר את מולאן ונתחיל להבין למה היא כזו ביץ' (בתכלס, אם אני הייתי נלחמת ליד הנסיך המהם פיליפ רק כדי לראות אותו מתאחד עם אהובתו ומבינה שאין לי סיכוי אז אולי גם אני הייתי הופכת לביץ'.

שלגייה ניראת בול אותו הדבר, רק שיער קצר. עובדה שכולם זיהו את כולם ברגע שנשברה הקללה

נכון יש כמה ממלכות אבל מולאן אמרה שהן השורדות של הקללה... מה שאומר שהן היו שייכות לממלכה הקייימת.... וחוץ מזה גם אם לא היא אמורה לכבד מלכה לא? לא משנה מאיזה ממלכה היא

לא נראה לי שמולאן טרחה בכלל לעצור ולהסכל או לתהות בכלל במי מדובר... אל תשכחי ששלגיה נראת הרבה שונה ממה שהייתה בעולם האגדות.....

כן, גם אני חשבתי שהיה קצת משעמם, ובהחלט ביאסו שהשאירו 2 דקות בסוף לאמה וסנו

אני די התרגלתי ולמדתי לאהוב את העובדה שידו של רמפל בכל

לרגע אפילו נבהלתי וחשבתי שהוא אבא של רג'י.

shirush3

New member
אהע

פרק על רג'ינה! איזה כיף!!! כמובן שהפרק הזה רק גרם לי לאהוב אותה יותר

רג'ינה - כשרג'ינה ברחה ואמא שלה תפסה אותה עם הענפים ישר קפצתי לפרק הקודם לאיך שהיא את צ'ארמינג וחשבתי שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ
(והיא עוד תפסה ככה את הנרי אח"כ)
כשהיא דמיינה שהיא חונקת את מיני שלגיה(מדהים אותי איך השחקנית של מיני שלגיה דומה לגודווין) עצרתי נשימה לרגע
ואז נרגעתי

היא כזאת מתוקה שם! היא בסך הכל רוצה חופש!
ממש הצלחתי לראות בפרק איך נעה בין האנושיות לרוע גם באגדות וגם במציאות

כשהיא העיפה את אמא שלה לפורטל קצת הופתעתי, זה היה קטע חזק כזה.
היה קצת צפוי שרמפל הוא זה שנתן לאמא שלה את הספר.
כשהיא לוקחת ממנו את הספר במציאות רואים גם שקשה לה עם זה, או בגלל שזה מזכיר לה את אמא שלה או שהיא יודעת מה קסם עושה

הקטע שהעיניים שלה היו סגולות ממש מגניב!!!
(והתפוחים? מה היה הקטע שלהם?)
כשהיא נכנסה לאיפה שזה לא היה עם כולם אחרי שהיא החזירה לעצמה את הקסם זה הזכיר לי את הפרק הראשון שהיא התפרצה לחתונה של שלגיה וצ'ארמינג

אהבתי את מה שהנרי אמר לה, הוא צודק ורואים שהיא באמת לא מבינה את זה.
מה שכן אני חייבת לעצור על הקאפקייק ענק שהזכיר לי את הבית של הנזל וגרטל מהעונה הקודמת יאממממממ בא לי!!!!!(הולכת לנגוס במשהו במקרר
)
הקטע שהיא משחררת את הנרי פשוט מקסים! רציתי לקפוץ לתוך המסך ולחבק אותה ולהגיד לה שתקח אותי במקומו

בקיצור על רג'ינה, אחרי שחפרתי עליה רבות, יש לי להגיד "אחרי כל מכשפה רעה עומדים אמא מעוותת ורמפלסטילסקין"

צ'ארמינג - אייי איפה היית כל העונה הקודמת איפה?!
הנאום שלו לכולם היה יפה(עדיין קצת פחות דיוויד בבקשה
) והקטעים עם ג'פרסון טוווווווב
מגניב שהוא עדיין חיי

היה משעשע הקטע שהוא אמר לו על הכובע

כשהוא נכנס לבית של רג'ינה בפעם הראשונה חשבתי שממש יתאים לו להכנס עם חרב, כנראה שהעברתי לו את המחשבה איכשהו
בפעם השניה כשהוא נכנס עם החרב פשוט נקרעתי מצחוק!!

גולד - פאק הסוף! נראה לכם שהוא באמת יחצה את הקו? זה יהרוס לו את המטרה של למצוא את ביי
ואיפה בל הייתה בפרק?!

סטוריברוק - וואוו איך גראמפי העיף את אפצ'י מעבר לקו
הצחיק אותי ממש כשהנרי אמר להם שכמו שבאגדות תמיד הכל גרוע לפני שמתחיל להיות טוב ואז גראמפי רץ עם
"חדשות רעוווווווווווווווווות"

כל החיפוש אבודים/קרובים שלהם מזכיר לי את כל הדברים האלה אחרי אסונות

רד
היא התחילה לתפוס קצת יותר נוכחות בנתיים!
ופינוקיו! התגעגעתי
והוא חזר לעצמו!(אני מאוד מקווה
) דאבל התגעגעתי
החיוך של ג'פטו בסוף היה מתוק

אמה וסנו - חכיתי כל הפרק לקטע משם!! וואוווו
סנו
ענקית איך היא בעטה במעצבנת!
ואהעאהעאהע אמא של רגי'נה בכלא שם

אני רוצה לראות יותר קטעים שלהן, אני מקווה שיהיו בפרק הבא

רג'ינה

נראה לי יותר שרג'ינה מאוכזבת מהעובדה שלמרות כל מה שניסתה וכל מה שעשתה על מנת לא להיות כמו אימא שלה ונפלה באותה המלכודת של הקסם כי כמו שרמפל אומר אין קסם ללא מחיר ואכן.. ברגע שרג'ינה חברה עם רמפל היא מכרה את נשמתה ל

הרי כל הקטע של המכשפה הוא העניין עם התפוח עץ... (אם את זוכרת בעונה הראשונה היא התחרפנה לגמרי שאמה הורידה לה ענף... ברגע שרג'ינה איבדה מהכוח שלה {הרי למרות הקללה עדיין לה חלק מהכוח שלה ולכן תפוחי העץ היו בסדר.. ברגע שהיא איבדה את כוחה הם נרקבו... הם חזרו שוב לחיים ברגע ששב לרג'ינה כוחה....}

נראה לי דיוויד ישב בלול
וצ'ארמינג יראה לו מי הבוס
חחחחחחחחח זה בדיוק מה ששאלתי את עצמי אתמול בלילה, איפה לעזעזל הוא היה כל העונה!?

לא נראה לי שרמפל יחצה את הקו... הוא פשוט ניסה להבין איך זה שהקללה נדפקה איכשהו כי היא כביכול נשברה והוא "החזיר" את הקסם שלו לפחות העניין הוא שכנראה משהו לא הסתדר שם כי זה היה אמור לשחרר את הכל אחרת למה לו לנסות לברוח?! ואיפה בל באמת בכל העניין?!

shirush3

New member

לא יודעת למה על האופציה הזאת לא חשבתי, הרי זה מה שליווה את כל הפרק שרואים איך שהן נעשו דומות

ד"א כשרמפל הכניס את כל המפות לתיק הייתי בטוחה שזה הזר מההתחלה של העונה
התבאסי שהראו שזה רמפל

שיעשע אותי שהוא ניפץ את הכל כשצ'ארמינג אמר לו מה קורה אם יוצאים

ואם כבר הזכרתי את הזר, יכול להיות שיש קשר בינו לבין השיבוש הזה של הקללה?

חחחחכן זו בדיוק הייתה הפואנטה להראות מה רג'ינה לא רצתה להיות אך בכל זאת נהפכה להיות אך לא רוצה לעשות את אותו הדבר לבנה

אני דווקא אהבתי שצ'ארמינג ניפץ לרמפל את הבועה.... סוף סוף הוא לא יצא עם ידו על העליונה

לא נראה לי שהזר בהתחלה קשור לשיבוש... אלא אם כן זה כאילו נשלחה לו הודעה שעליו להגיע לתקן משהו בסטוריברוק.

shirush3

New member

זה עדיין מעניין אותי
בטח יש משהו יותר רציני שעומד מאחורי הקללה

כרגיל
שכחתי מלא דברים

צ'ארמינג עם החרב היה סקסי לגמרי|לאוהב|
ובאמת בל הייתה חסרה,
וגם לא הבנתי למה ראמפל לא משתמש בקסם למצוא את הבן שלו?
ואם הקללה לא השפיע עליו בפעם הראשונה, היא תשפיע עליו עכשיו.
וממש יפה לרג'י עניים סגולות, היא ממש יפה. הקטע עם התפוחים, שיש לה קסם הם אדומים ויפים ושהיא מאבדת אותו הם שחורים ורקובים.

shirush3

New member

על רמפל יש לו מליוני שיקויים אף אחד מהם לא יכול לעזור לו?!

אולי זה נכנס למקום הזה שהבן שלו נמצא איפה שהוא נמצא בגלל שרמפל השתמש בקסם

בא לי גם עיניים סגולות

למעלה