פרק מעולה!!
רג'ינה - כמה שהיא מתסובכת!
צ'רמינג - הוא כל כך צ'רמינג, אני נמסה שאני רואה אותו. אהבתי את כל האיזכורים לדיוד נולן, ושבנאום (המייגע משהו) בסוף הפרק הוא מקבל שדיוד הוא חלק ממנו, אולי לא חלק שהוא אוהב או גאה בו, אבל חלק ממנו והוא חייב לקבל את זה.סוף סוף הוא מתחיל להיות נסיך אמיתי. אבל למה הוא בזבז את השיקוי על הכובע של ג'פרסון?! יש לו כל כך הרבה דברים של מרי מרגרט ואמה, למה הוא לא חיפש דרך למצוא אותן......
אה, ובסוף שהוא מקבל את הנרי והוא זורק את החרב באגביות על הכתף..... נכבשתי בקסמיו!
רמפל - האם הוא נתן רמז חשוב לגבי אבא של הנרי? הוא אמר לרג'ינה שהמשפחות שלהם קשורות גם העבר וגם בעתיד (וזה מתיישב טוב עם התאיוריה שהבן שלו הוא אבא של הנרי, מה גם שאמה אמרה שאבא של הנרי רע. אולי הרוע של רמפל עבר בירושה לבן שלו שנתקע בעולם בלי קסם אבל גם בלי אבא?!?). אני לא מצליחה להבין מה יש לו על הפנים? זה חייב להיות זהב נוצץ, אבל זה גם נראה כמו ירוקת.
רד כל כך יפה בלי איפור
כיף לראות שהיא מקבל יותר ויותר זמן מסך.
אוגוסט - למה נעלמת?! לדעתי הוא ברח כי הוא מתבייש בזה שהוא ברח ולא טיפל באמה, ואולי הוא גם לא רוצה לחשוף את העסקה שג'פטו עשה עם הפיה הכחולה, ובעצם גם לזה שאמה תשלח לבד לעולם האמיתי בלי אימא שלה.
רג'ינה - אני כל כך אוהבת את הניגודיות שיש בה. מצד אחד היא מלאה בחמלה כלפי הנרי והמצב שלו. היא כל כך פגיעה וכל כך רוצה להיות נאהבת ולחיות חיים פשוטים. מצד שני, כל הרצונות שלה גורמים להיות בדיוק ההפך ממי שהיא רוצה להיות, גם בעולם האגדות וגם בסטוריברוק.
הנאום הקטן של להנרי הרגיז אותי, כי המכשפה הרעה לא יכולה להיות טובה! אני מבינה שיש לה בן שהיא אוהבת, ושהיא נפגעה מהאהבה בעבר בלה בלה בלה..... אבל זה היה קצת מוגזם. ואז שהיא אמרה לצ'ראמינג שהיער הקסום עדיין קיים - אוף ר'גינה!! למה את עוזרת לו?! לפחות היא לא שרפה את הספר.....
נחמד שקורה בחיים, מעניין אך העלילה הזאת תמשיך.
שזרקו אותן בצינוק, היה מעניין לראות שאמה רק שואלת את שלגייה "את בסדר" ולא יודעת אך לקרוא לה.