עונה 2 פרק 2

פרק מעולה!!

רג'ינה - כמה שהיא מתסובכת!

צ'רמינג - הוא כל כך צ'רמינג, אני נמסה שאני רואה אותו. אהבתי את כל האיזכורים לדיוד נולן, ושבנאום (המייגע משהו) בסוף הפרק הוא מקבל שדיוד הוא חלק ממנו, אולי לא חלק שהוא אוהב או גאה בו, אבל חלק ממנו והוא חייב לקבל את זה.סוף סוף הוא מתחיל להיות נסיך אמיתי. אבל למה הוא בזבז את השיקוי על הכובע של ג'פרסון?! יש לו כל כך הרבה דברים של מרי מרגרט ואמה, למה הוא לא חיפש דרך למצוא אותן......
אה, ובסוף שהוא מקבל את הנרי והוא זורק את החרב באגביות על הכתף..... נכבשתי בקסמיו!

רמפל - האם הוא נתן רמז חשוב לגבי אבא של הנרי? הוא אמר לרג'ינה שהמשפחות שלהם קשורות גם העבר וגם בעתיד (וזה מתיישב טוב עם התאיוריה שהבן שלו הוא אבא של הנרי, מה גם שאמה אמרה שאבא של הנרי רע. אולי הרוע של רמפל עבר בירושה לבן שלו שנתקע בעולם בלי קסם אבל גם בלי אבא?!?). אני לא מצליחה להבין מה יש לו על הפנים? זה חייב להיות זהב נוצץ, אבל זה גם נראה כמו ירוקת.

רד כל כך יפה בלי איפור
כיף לראות שהיא מקבל יותר ויותר זמן מסך.

אוגוסט - למה נעלמת?! לדעתי הוא ברח כי הוא מתבייש בזה שהוא ברח ולא טיפל באמה, ואולי הוא גם לא רוצה לחשוף את העסקה שג'פטו עשה עם הפיה הכחולה, ובעצם גם לזה שאמה תשלח לבד לעולם האמיתי בלי אימא שלה.

רג'ינה - אני כל כך אוהבת את הניגודיות שיש בה. מצד אחד היא מלאה בחמלה כלפי הנרי והמצב שלו. היא כל כך פגיעה וכל כך רוצה להיות נאהבת ולחיות חיים פשוטים. מצד שני, כל הרצונות שלה גורמים להיות בדיוק ההפך ממי שהיא רוצה להיות, גם בעולם האגדות וגם בסטוריברוק.
הנאום הקטן של להנרי הרגיז אותי, כי המכשפה הרעה לא יכולה להיות טובה! אני מבינה שיש לה בן שהיא אוהבת, ושהיא נפגעה מהאהבה בעבר בלה בלה בלה..... אבל זה היה קצת מוגזם. ואז שהיא אמרה לצ'ראמינג שהיער הקסום עדיין קיים - אוף ר'גינה!! למה את עוזרת לו?! לפחות היא לא שרפה את הספר.....

נחמד שקורה בחיים, מעניין אך העלילה הזאת תמשיך.
שזרקו אותן בצינוק, היה מעניין לראות שאמה רק שואלת את שלגייה "את בסדר" ולא יודעת אך לקרוא לה.

shirush3

New member

שאלה טובה על צ'ארמינג, כנראה זה החלק הדיווידי שלו שלא חושב בהגיון עד הסוף

חשפת עכשיו בפני תאוריה ממש מעניינת על רמפל-בן-הנרי-אמה
זה גם יכול להיות הגיוני

בכלל מעניין אם תהיה העונה התייחסות לאבא של הנרי

מבחינת הנאום של רג'ינה כשהיא משחררת את הנרי יש משהו במה שאת אומרת
אבל ראינו בכל הפרק שהיא נעה בין האנושיות לרוע ופה היא בחרה לא להיות כמו אמא שלה ולשחרר, אז זה בא לה ממקום נכון לדעתי(אני עדיין אוהבת אותה רעה
)

ענק על אמה

זו תיאוריה שרצה בפורומים אמריקאים כבר תקופה ארוכה. הדיונים שם די מייגיעים, והם מתרכזים בשאלות כגון מתי באי עזב את ארץ האגדות, בכמה הוא מבוגר מאמה, האם רמפל יודע משהו על הנרי (מכיוון שהוא זה שלקח את הנרי והביא אותו לרג'ינה).....
המפיקים / כותבים אמו בפירוש שתהיה התייחסות לאבא של הנרי. פרק 5 או 6 יוקדש לאמה ולעבר שלה, ואז נכיר את אבא של הנרי.

אני חושבת שהדמויות שלהן במציאות הן ההפך ממי שהם היו בעולם האגדות, או יותר נכון להגיד צל של עצמם, כפי שאנחנו מכירים באגדות של דיסני - מי בכלל חשב שלצ'רמניג יש אישיות, הוא מגיע בשניה האחרונה של הסרט, ושלגייה למשל כל הסיפור מתקרבנת וחלשה ומחפשת מי ישמור עליה. ג'ימיני קריקט אמור להיות המצפון אבל במקום זה הוא נסחף אחרי פינוקיו, כמו שהפסיכולוג במקום לעזור להנרי נסחף אחריו ונכנס איתו למנהרה שמתמוטטת. רד היא גם תמימה בסיפורים ובעצם מתברר שיש לה כוח מדהים.

רג'ינה מדהימה. אהבתי שהיא בחרה את הרוך שבה והאימא שבה. כמה הזדהתי איתה כל הפרק, גם מבחינת תסביך האם שממנו היא סובלת, וגם מבחינת הבן שלה. אני יעשה הכל עבור הבנות שלי, אני לגמרי הבנתי מאיפה היא באה, למרות שזה מרגיז אותי כי זה לא מתיישב בכלל אם מי שהיא הפכה להיות (אבל אין מה לעשות, היא גם אימא....)

אני יכולה להיות בטוחה שרמפל כן יודע משהו על זהות אבי הנרי ובכלל יודע יותר ממה שהוא מודה עליו.כי בתחילת העונה הראשונה רג'ינה שאלה אותו מדוע הביא אליה דווקא את הנרי ולא ילד אחר ממקום אחר..... להכל יש סיבה עם רמפל השאלה רק מהי אותה סיבה.

ומסכימה איתך בנוגע לצל של הדמויות האמת? כיף לצפות בזה, מוסיף משהו מיוחד לכל הסיפור.

דווקא בגלל שהרכות הפתאומית הזו מצד רג'ינה... הרצון לרצות את בנה למרות שזה נוגד את הרצון שלה למה שהיא רוצה עבורו היא עושה מה שטוב עבורו ומה הוא רוצה.... זה מה שהכי אהבתי בה אתמול...

shirush3

New member

אז אני ממש מחכה לפרקים האלה

רמפל בדוק יודע משהו, או שהוא פשוט ידע שהוא הבן של אמה
מה שגורם לי לחשוב שיש מצב שרמפל ידע שברגע שהקללה תשבר הם עדיין יהיו בעולם האמיתי

כי מצד אחד הוא נתן לרג'ינה את הקללה בשביל שתעביר את כולם למציאות כדי שהוא יהיה באותו מיימד עם ביי
והוא זה שבאיזשהו מקום משך את אמה חזרה לסטוריברוק ע"י הנרי
למרות שאם אף אחד לא יכול להכנס או לצאת אז גם ככה הוא יכל להכניס רק את הנרי

אני לא חושבת שהם לגמרי הפכים, אלא יותר כמו השראה קשה למצוא את הקווים המקבילים מבחינת התוכן של הדמויות בסדרה לתוכן שלהן בדיסני
הדמיון היחידי שלהם בסדרה לדיסני זה בדברים השולייםכמו הכלי מטבח בבית של רמפל, השריקה של הגמדים, שלגיה והציפור(לפני שהיא חבטה בה)
בסרט של דיסני צ'ארמינג סתם פרצוף יפה

לגבי ג'ימיני הם שילבו את הדמות שלו עם הדמות של איך קוראים לו מ101 דלמטים בעונה הראשונה הוא הסתובב הרבה עם פונגו

הצד הזה של רג'ינה, של להיות אמא, זה החלק שמשאיר אותה אנושית

shirush3

New member
התכוונתי(
לא זוכרת אם זה שודר בארץ)

שבסדרה של וואנס עשו מיקס בין הדמות של ג'ימיני קריקט לדמות של רוג'ר מ101 דלמטים(לפחות במציאות)
כי רואים אותו מסתובב עם פונגו בסטוריברוק וגם הצורה האנושית שלו מזכירה את רוג'ר

יכול להיות ששילבו את הדמויות

יש משהו באבחנה שלך. ג'ימני באמת מזכיר את רוג'ר במראה החיצוני, וגם באופי הם מזכירים. יהיה ממש מדליק אם יביאו את הכלבים לסטוריברוק.

וואוו העלת דברים ממש מעניינים

שלא חשבתי עליהם (לגבי הדמויות).
אהבתי!!

איך כולנו סלחו ונכבשו תחת קיסמו של צ'ארמינג
אבל יש לו חיוך כ"כ כובש וממיס.
לגבי רג'י - זה מה שאני אוהבת בה את הפיצול אישיות, את המלחמה הפנימית שלה טו רע טוב רע, אני לא אוהבת שיש סדרה שיש דמות רעה באופן טוטלי, שאי אפשר להתחבר אליה, רג'י עם רגעי השבירה שלה גורמת לי ממש לאהוב אותה ןזה משהו לדעתי שמאוד קשה לעשות -אם לא הרגעי נחת הקטנים האלה ממנה - לא נתחבר אליה.

צ'ארמינג הוא צ'ארמינג

אני אהבתי אותו כל העונה הקודמת, למרות שהוא היה מרגיז בצורה לא נסבלת.
הוא פשוט צ'רמינג
לראות אותו מתאהב במרי מרגרט, מטיל ספק בעצמו, נלחם בעצמו...... נכון שהוא היה טיפש, אבל הוא גבר. אין מה לעשות

כותבת לפני קוראת אתכם

נתחיל עם רג'ינה - היא רעה, אבל היא עדיין אנושית, המסכנה הפכה לסיוט הכי גדול שלה - לאמא שלה. הקטעים שלה עם הנרי כ"כ עדינים ומקסימים שפשוט אי אפשר לשנוא אותה!!
רד - כ"כ יפה, קצת אובר דרמטית, אבל כ"כ יפה.
צ'ארמינג - כן, אני חלשה, חיוך אחד ממיס
בחנות של רמפל והפכתי לשלולית
, והנאום הזה שלו בסוף היה נחמד, לא משהו מעורר השראה, אבל אהבתי שהוא התוודא שכדויד הוא היה חלש וחסר עמוד שדרה (כן, הוספתי קצת).
היה פרק קצת משעמם (רק קצת), אני מבינה שאנחנו צריכים להבין איך אמא של רג'י צצה לאמה ומרי, אז קיבלנו סיפור רקע, זה גם השתלב עם מה שקרה לרג'י הפרק.....אבל קצת צ'יעמם.
יש את הפרקים האלה שחייב אותם, בניית תשתית להמשך, מקווה שפרק הבא נראה יותר את אמה ומרי ושיהיה מעניין.
השאלות שנותרו:
אהההה ומה קרה לפינוקיו?
מה עם רנה (ההוא מניו יורק והכרטיס ביקור), אולי יש קשר להעלמות?
האם רד תהפוך שוב לזאב בלילות של ירח מלא (
יש לנו אהבה, היית מאמינה........
)

מאיפה השם רנה? האם פספסתי משהו בפרק הראשון? הסתכלתי כמה פעמים בדקות הראשונות כדי לגלות רמזים בדירה שלו, אבל לא מצאתי כלום.....

לא זה השטויות שלי

הוא שיחק בסדרה דם אמיתי ולדמות שלו קראו רנה, אז בנתיים עד שנגלה מי מה מו - הוא רנה בשבילי.
סליחה עם שיגעתי אותך

הוא ממש חתיך!

חיפשתי אותו ב IMBD
אני תמיד אוהבת להכיר את שחקנים ולראות איפה הם שיחקו קודם

shirush3

New member

נקודה מעניינת על רד! איפה הכיפה שלה? אבל בעצם קסם שונה עכשיו בסטוריברוק השאלה אם זה יעבוד
ואם העובדה שהיא הופכה להיות זאב גם קשורה לקסם

מעניין אותי על פינוקיו אם הוא נשאר עץ או אדם

למעלה