עונה 2 פרק 2

pinkdor

New member
רמפלסלסיסלרטיקיטקין

היי. חדש פה. נחמד לדעת שיש פורום ישראלי לוואנס.

טוב, אז הפרק השני היה פחות טוב מהראשון, וחבל. לעיתים אפילו הרגשתי שהעלילה קצת מטופשת (מוזר להגיד על שפרק בסדרה נראה לי מטופש כשהסדרה כולה מבוססת על כל מיני דברים מטופשים חסרי הגיון, אבל אני עדיין אוהב אותה). הנאום של צ'ארמינג לאלו שרוצים לצאת מהעיר היה מטופש וגם אין להם באמת סיבה הגיונית לצאת מהעיר. זה היה נראה ממש מאולץ. גם הסיבה המפגרת שלא לרצוח את רג'ינה... בגללה כ-ל זה קרה! איך אתם לא משמידים אותה? בגלל בקשה של איזה ילד? לא הגיוני. אבל אין על רג'ינה, מלכה אמיתית.

טוב אני עוד אחזור לכאן בחפירות נוספות בהמשך. אל דאגה, איי וויל אולוויז פאונד יו!

וולקאם דירי

איך אני אוהבת שהוא אומר "דירי"

הנאום של צ'ארמינג לא היה ההיי לייט של הפרק בהחלט, אבל דברים נראים בצורה מאוד שונה אם חושבים שהוא ממיס וכובש עם גומות חן הורסות

וכן, היה פרק חלש יחסית.

shirush3

New member

ייאיי עוד אוהב רג'ינה לאוסף

אני גם לא הבנתי למה הם ברחו מהעיר, זה לא תמיד קל יותר לשכוח

למה הם פשוט

לא דוחפים את רג'ינה מעבר לקו של סוף העיירה?!
כדי שתאבד את עצמה בתור המלכה הרעה.
ככה, הם נשארים מוסריים וטובים (כי הם לא הורגים אותה) יחד עם זאת, מונעים ממנה לפגוע בהם...
זה הדבר ההגיוני לעשות!

אבל אז תיגמר הסדרה

למה הם פשוט לא

לא דוחפים את רג'ינה מעבר לקו של סוף העיירה?!
כדי שתאבד את עצמה בתור המלכה הרעה.
ככה, הם נשארים מוסריים וטובים (כי הם לא הורגים אותה) יחד עם זאת, מונעים ממנה לפגוע בהם...
זה הדבר ההגיוני לעשות!

אבל אז תיגמר הסדרה

נראה לי שזה לא יעבוד

כי היא חסינה לקללה מלכתחילה, היא זו שיצרה אותה,
אז אני לא חושבת שזה ישפיע עליה.
וגם אם כן, אז באמת תגמר הסדרה

אחד הפרקים האהובים עלי

שלום אני חדשה כאן, אוהבת את הסדרה עוד מאז שידור הפיילוט שנה שעברה בארה"ב.
מאז אותו יום אפשר להגיד שאני אובססיבית בנוגע לסידרה, משתתפת בדיונים ספקולציות וירקות אחרים

הדמות שאני אוהבת היא כמובן המלכה/רגינה. לנה פרילה פשוט מלכה.
ההבעות פנים שלה, הקול השבור גורם להאמין לכל סצנה. הבחורה הזו פשוט צריכה לזכות באמי.
אז פרק שהוא כולו רגינה, מעולה!
נהנתי מכל שניה.
סופסוף רואים איך היא הכירה את רמפל ומה הקשר בין אימה היה והכל ביחד.
אהבתי שהיא רוצה REDEEM (שכחתי מה המילה בעברית המתאימה) על כל מעשיה.
רואים שהיא נלחמת ולא רוצה להדמות לאמא שלה, אבל קשה לה . LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER.
יש לי תאוריה מאוד מעניינת בנוגע לקורה, אני אפתח שירשור חדש כי זה גם דברים מהעונה הראשונה.

וכמובן צ'ארמינג
. אין לי יותר מה להוסיף.
איזה כיף ששתי המעצבנות הופיעו רק 2 דקות בסוף הפרק

שמעו אין שחקנית לטעמי יותר גרועה מג'ניפר מוריסון........................................

יאלה אחלה של פרק

ברוכים הבאים

הגעת למקום הנכון, אני חושבת שכולם כאן נפלנו שבויים בידי רג'י - היא מדהימה, היא ניגודית כ"כ, והיא מנסה כל הזמן - רגעי השבירה שלה זה מה שגורם לנו להתאהב בה כ"כ.
את דעתי על צ'ארמינג שיניתי רק בפרק האחרון, בהתחלה מאוד אהבתי אותו, אח"כ הוא כ"כ הכעיס אותי ואיכזב, אבל בפרק האחרון הוא רידים עצמו

ומשהו ששכחתי לרשום אצלי - הנרי התמלא קצת בפגרה.....
את בשמחה יכולה לפתוח שרשור דיוני ושם להסיף תאוריות, שמועות.....
רק בבקשה לסמן ספוילר על פרקים שעדיין לא שודרו, כי חלק מהגולשים צופים בקצב יס

למעלה