רק כתבתי משהו בנינו ותראי מה קרה! איך הוא לא עשה לך כלום?! הוא בין הבודדים שאהבתי מההתחלה..
phoenix force Member 24/1/13 #24 רק כתבתי משהו בנינו ותראי מה קרה! איך הוא לא עשה לך כלום?! הוא בין הבודדים שאהבתי מההתחלה..
א אנטיבס300 New member 24/1/13 #26 בכוונה לא עניתי פחדתי להזכיר את גראהם אחרי מה שקרה בפעם הקודמת ובכל זאת...... הוא לא נכנס לי ללב (משחק מילים שכזה), מה אני אעשה?
בכוונה לא עניתי פחדתי להזכיר את גראהם אחרי מה שקרה בפעם הקודמת ובכל זאת...... הוא לא נכנס לי ללב (משחק מילים שכזה), מה אני אעשה?
S shirush3 New member 24/1/13 #38 בטח מתסכל! הייתה לי פגרת חורף באמצע! בזמן שהרוב לא הכירו את הסדרה לקח לי זמן לקלוט שנגמר הפרק ועוד יותר זמן לקלוט שהפרק הבא יהיה חודש אחרי
בטח מתסכל! הייתה לי פגרת חורף באמצע! בזמן שהרוב לא הכירו את הסדרה לקח לי זמן לקלוט שנגמר הפרק ועוד יותר זמן לקלוט שהפרק הבא יהיה חודש אחרי
S shirush3 New member 24/1/13 #59 הייתהלי תקופה שהייתי בצד של אדי ודרק אבל מרדר אני מהאנשים הבודדים שאוהבים את מרדית'
A ayalam44 New member 24/1/13 #63 סורי אבל הפרצוף האדיש שלה מעצבן ושיר זה בסדר.. כל עוד לא הצהרת על אהבתך לקפנר\אואן אני עדיין אמשיך לדבר איתך
סורי אבל הפרצוף האדיש שלה מעצבן ושיר זה בסדר.. כל עוד לא הצהרת על אהבתך לקפנר\אואן אני עדיין אמשיך לדבר איתך
א אנטיבס300 New member 25/1/13 #107 אהההה אני מחבבת את אואן לא מבחינה פיזית (לא עושה לי את בכלל!!) אבל אני מחבבת את הדמות שלו. אבל קפנר צריכה לתרום את דמותה למדע!! או להדרס!!!
אהההה אני מחבבת את אואן לא מבחינה פיזית (לא עושה לי את בכלל!!) אבל אני מחבבת את הדמות שלו. אבל קפנר צריכה לתרום את דמותה למדע!! או להדרס!!!