פרק חמוד
רובי דמות כ"כ מדהימה
הפרק הזה גורם לי לאהוב אותה עוד יותר!
לא בא לי לחכות עוד שבועיים לפרק
מציאות - וואוו וואוו הקטע שרובי רואה את הגופה של בילי ואת הגופה של מי שזה לא היה בפח והיא קולטת שזאת היא (הזאב) הרגה אותם וההבנה והצרחות שלה עשו לי צמרמורת קלה. זה היה ברור לי שהיא לא באמת הרגה אותם שזה ג'ורג' ה...$#@#$@
הזה, אבל המבט שלה וצרחות שלה... אאוץ' לא נעים בכלל!
לגבי ג'ורג' מה הוא ילד קטן? מה אלה הנקמות האלה עכשיו? מי ישמע מה כבר היה לו ומה הוא כבר איבד
כל מה שהוא איבד כולם איבדו עכשיו במציאות אז מה הקטע המפגר הזה? באמת רציתי שמישהו ידליק אותו עם אחד הלפיד או שיתן לו את זה בראש
גרני הרגה אותי
הייתי בשוק קטן שהוא פתאום הוציא את הכובע וזרק אותו למדורה
וצ'ארמינג מאיים עליו עם אקדח ועם דמעות
אהעאהעא מתוווווווווווק
בטוח הם ימצאו דרך חדשה או ששוב יש משהו שאנחנו לא יודעים ונגלה בהמשך.
כמו שחשבנו בפרק הקודם הם "חולמים" ביחד ואהבתי שהראו את זה ועכשיו הם גם יתחילו לתקשר אז בכלל יהיה מגניב
אגדות עבר - ידעתי שאיך שהראו את אניטה שהיא תגיד שהיא אמא שלה ושכולם שם להקה של זאבים. הקטע שהם כולם תבור להקה ושומעים וויסאובר של אניטה על איך להתחבר לזאב הפנימי שלך היה חמוד, אבל אחרי שהיא אמרה לה שהיא יכולה עכשיו לשלוט בזאב אמרתי לעצמי "מה זהו?!". זה נראה פשוט מידיי גם זה הזכיר לי את דמדומים/יומני הערפד
כשאמא של רד בקשה ממנה להרוג את סנואו זה היה רע וחולני. מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שדווקא בלא לרצות להרוג אף אחד היא הרגה את אמא שלה, למרות שהיא הצילה את סנואו. מה שעוד יותר הצחיק אותי שאחרי שהיא שיפדה אותה היא בכתה שהיא מצטערת, כאילו זה מה שיעזור עכשיו
עוד כמה נקודות
היהלומים מגניבים!! ייאייי פרי דאסט!
הגעתי למסקנה שאסור לי להגיד בפרק לקראת הסוף "פרק נחמד אבל צפוי" כי אז הם עושים משהו לא צפוי ומשאירים אותי עם לסת על הרצפה
מסיבה לא ברורה ממש התלהבתי שבילי הוא העכבר של סינדרלה (
)
יש לי פלאשפורוורד לתגובה של סהר לפרק וספציפית על סנואו ועל מוות נוסף שהיא אחראית עליו
הזאב שמצא את רובי
ושוב כ"כ הכבוד למלהקות של הסדרה, רק למה להוציא את הדמות כ"כ מהר?
הקטע עם צ'ארמינג ועם רד בסוף כשהיא זאב היה גם חמוד, רק שכל הקטע לא הבנתי למה לעזאזל הוא לא זורק עליה את הגלימה
(יותר מוקדם ממה שהוא זרק)
זה רע אם אני חושבת שהנרי לא נשרף בחלום? התגובה שלו לרג'ינה אחרי שהוא קם קצת מגעילה.
המבט של סנואו ואמה כשארורה אמרה להם שהיא רואה את הנרי. רק לא הבנתי מתי הוא אמר לה שהוא הנרי
הציטוט של הפרק לדעתי הוא "הקורבנות שלי לא אמורים להתעורר אז לא אכפת לי מה קורה איתם אח"כ"
אני רוצה את המלכה הרעה בפרק הבא!!!!!!
אני ממש אוהבת את הקטעים עם המכות של סנואו
כמו שאמרתי בשרשור של התמונות הקטע של ג'ורג' עם האקדח ושל כולם מאחוריו עם לפידים מזכיר לי את "קיל ד'ה ביסט" מהיפה והחיה