אוי הרגת אותי
חייבת להגיב על הדבר הראשון שגם אני חשבתי עליו בעקבות הצפייה בפרק:
"יש לי פלאשפורוורד לתגובה של סהר לפרק וספציפית על סנואו ועל מוות נוסף שהיא אחראית עליו
" אוי לגמרי!!!! סהר כל כך הולך לשנוא אותה עוד יותר אחרי זה XDD
מצחיק איך שתינו חשבנו עליו בסצינה הזאת... זה מראה עד כמה הסתום הזה השפיע עלינו חחחחח
-"הקורבנות שלי לא אמורים להתעורר אז לא אכפת לי מה קורה איתם אח"כ"" אוי כל כך
היא הרסה אותי עם המשפט הזה חחח!!! ואיך שהיא אמרה את זה בטון רשעי... ואז נרגעה כי הנרי לידה
כפרעליה!!!
אני גם התלהבתי שבילי הוא העכבר מסינדרלה! ועוד גאס! לגבי העלה לי את התמונה הזאת לראש חח
עצוב שהוא מת ):
וכן באמת התגובה של הנרי לרג'ינה הייתה מגעילה
עוד יותר מחזק את השנאה שלי לילד המעצבן הזה
מסכימה לגמרי לגבי מה שכתבת על השליטה בלהיות זאב... ממש עשו את זה בצורה מקוצרת והיה נראה פשוט למדי
ורובי לא בדיוק שיפדה אותה, היא דחפה אותה הצידה בלי כוונה להרוג אותה.. זה היה לגמרי בטעות.
לגבי המציאות- חחח גם אני נלחצתי כשרובי צרחה ככה, אפילו פחדתי לרגע להסתכל על המסך ולראות מה היה
לגבי המלך ג'ורג'- מי ישמע מה היה לו ומה הוא איבד?? חחח! הבן שלו נהרג! הוא איבד את הממלכה שלו בגלל דיויד, יש לו סיבות לכעוס על דיויד.
דיויד אומנם לא אשם במוות של אח שלו/הבן של ג'ורג' אבל הוא כן לא קיים את ההבטחה לטובת הממלכה ועשה מה שהוא רצה והרס לג'ורג' את כל התוכניות..
אם רג'ינה שונאת עד עכשיו ילדה קטנה שהייתה אחראית למוות של אהוב ליבה, גם ג'ורג' יכול לשנוא בחור שגרם לו לאבד את כל הממלכה שלו..