עונה 2 - פרק 7

מהמם!

אני ממש ממש אוהבת את כל התלבושות של סנו,
בכלל אהבתי שהם יצאו מהקטע של השמלות התפוחות הסטנדרטיות (שגם אותן אני אוהבת), אבל שידרגו את דמות האישה למכנס וחולצת גלימה ארוכה.

Shiri from the block

Active member
אוי הרגת אותי
חייבת להגיב על הדבר הראשון שגם אני חשבתי עליו בעקבות הצפייה בפרק:
"יש לי פלאשפורוורד לתגובה של סהר לפרק וספציפית על סנואו ועל מוות נוסף שהיא אחראית עליו
" אוי לגמרי!!!! סהר כל כך הולך לשנוא אותה עוד יותר אחרי זה XDD
מצחיק איך שתינו חשבנו עליו בסצינה הזאת... זה מראה עד כמה הסתום הזה השפיע עלינו חחחחח

-"הקורבנות שלי לא אמורים להתעורר אז לא אכפת לי מה קורה איתם אח"כ"" אוי כל כך
היא הרסה אותי עם המשפט הזה חחח!!! ואיך שהיא אמרה את זה בטון רשעי... ואז נרגעה כי הנרי לידה
כפרעליה!!!

אני גם התלהבתי שבילי הוא העכבר מסינדרלה! ועוד גאס! לגבי העלה לי את התמונה הזאת לראש חח
עצוב שהוא מת ):

וכן באמת התגובה של הנרי לרג'ינה הייתה מגעילה
עוד יותר מחזק את השנאה שלי לילד המעצבן הזה

מסכימה לגמרי לגבי מה שכתבת על השליטה בלהיות זאב... ממש עשו את זה בצורה מקוצרת והיה נראה פשוט למדי

ורובי לא בדיוק שיפדה אותה, היא דחפה אותה הצידה בלי כוונה להרוג אותה.. זה היה לגמרי בטעות.

לגבי המציאות- חחח גם אני נלחצתי כשרובי צרחה ככה, אפילו פחדתי לרגע להסתכל על המסך ולראות מה היה

לגבי המלך ג'ורג'- מי ישמע מה היה לו ומה הוא איבד?? חחח! הבן שלו נהרג! הוא איבד את הממלכה שלו בגלל דיויד, יש לו סיבות לכעוס על דיויד.
דיויד אומנם לא אשם במוות של אח שלו/הבן של ג'ורג' אבל הוא כן לא קיים את ההבטחה לטובת הממלכה ועשה מה שהוא רצה והרס לג'ורג' את כל התוכניות..
אם רג'ינה שונאת עד עכשיו ילדה קטנה שהייתה אחראית למוות של אהוב ליבה, גם ג'ורג' יכול לשנוא בחור שגרם לו לאבד את כל הממלכה שלו..

Y. Welis

New member
אגב ג'ורג' ובנו

אם הבן הראשון היה אחד התאומים, אז גם הוא לא היה בנו אלא מאומץ. הוא אולי התרגל אליו יותר והעדיף אותו, אבל לא הבנתי את פשר השינאה של ג'ורג' אל התאום השני (דיוויד) בפרק ההחלפה (לקראת סוף עונה 1).

נראה שקצת פישלו עם הדמות של ג'ורג', שצריך להיות קר מצד אחד (לוקח לאימוץ בלי לבקש) חם (למאומץ הראשון) ומתאבל אחרי שזה מת, ואז לוקח את השני ושונא אותו. תערובת שלא מתחברת לידי תבשיל טוב.

עדיף היה יחסי אב-בן אמיתיים נטו, שברקע תמיד קיים סיכוי לפיוס (או שהסיבה לכל הסיכסוך מלכתחילה היא כישוף, עדיף של רמפל').

shirush3

New member
אני חושבת שהשנאה

של ג'ורג' לצ'ארמינג נובעת מהעובדה שהוא ברח ולא התחתן עם אביגייל
לא הראו לנו מה זה עשה לו, אבל כנראה זה הרס לו את "התוכניות" ומאז הוא בטח שונא אותו

סתם שאלה בקשר לג'ורג' וזה

סנואו יודעת שהוא לא הנסיך המקורי? כאילו הוא מתישהו סיפר לה נכון?
כי רואים בליידי אוף דה לייק שהם מבקרים את אמא שלו אז סביר להניח שהיא יודעת..

אבל הם דיברו על זה משהו בעונה 1?
ומה השם האמיתי שלו שם בעולם האגדות
?

Shiri from the block

Active member
לא הראו בסדרה שג'יימס מספר לסנואו שהוא לא באמת הנסיך... וחבל כי דווקא מאוד מאוד הייתי רוצה לראות את הקטע הזה.. מקווה שיחזרו לזה באיזשהו שלב.
וכן, אני מאמינה שהיא יודעת כי כל המערכת יחסים שלהם מבוססת על אמון, וגם כי הם הלכו לבקר את אמא שלו.

ואני גם תהיתי לעצמי מה השם שלו בעולם האגדות!!! זה פשוט מציק לי!!!
וגם מעצבן אותי שהוא ממשיך לקרוא למרי מרגרט סנואו, אבל סנואו קוראת לו דיויד WTF?? למה לא ג'יימס?? כולם קוראים לו דיויד במקום ג'יימס.. אני לא מבינה את זה.

לכן הגעתי לתיאוריה שאולי אולי אולי השם שלו באגדות כן היה דיויד, ואז הוא נהפך לג'יימס בגלל אבא שלו, ואולי זה מסביר למה עדיין קוראים לו דיויד...

ממש הנושא הזה

מציק לי. פשוט יש כמה חורים.
כי סביר להניח שהיא יודעת את האמת כי הם ביקרו את אמא שלו, אבל שיראו את הקטעים האלה אמור להיות יפה..

כן גם אני חשבתי ככה, ג'יימס זה השם של אח שלו אז כנראה באמת קוראים לו דייויד גם פה וגם באגדות כמו שרגינה גם שם ופה...
אז באמת דיויד זה השם האמיתי שלו.
אבל למה לעזזל היא לא קוראת לו צ'רמינג

אני גם חושבת שהאנשים האחרים יודעים את האמת בעיר לגבי ג'יימס/דייויד

בקיצור לתשומת לב המפיקים תראו לנו את הקטעים

Shiri from the block

Active member
כן גם לי מציק
שוב, אני לא בטוחה שבאמת קוראים לו דיויד בעולם האגדות, אבל זה שאין לזה ייחס זה בכלל מטריף אותי חח

ולקרוא בעולם המודרני שלנו למישהו בשם צ'רמינג ישמע קצת מגוחך חח
אני מעדיפה שיקראו לו דיויד מאשר צ'רמינג..

Shiri from the block

Active member
פיצה איך??
הייחס שלו לרג'ינה זוועה ומשפיל!
אף פעם לא אהבתי אותו, לא בתור צ'ארמינג, לא דיויד ולא ג'יימס..

shirush3

New member
אבל זה הגיוני

הוא אמור לשנוא אותה

הוא חמוד בתור צ'ארמינג

Shiri from the block

Active member
מבחינתי הוא לא צ'רמינג בכלל
השחקן הזה פשוט לא תפס אותי...
הוק לעומת זאת.....

או גרהאםםםםםם *מזילה ריר*

למעלה