עונה 2 - פרק 7

Shiri from the block

Active member
חחחח וואלה פתחתי עכשיו את הפרק בשביל להיזכר בדיוק מה הלך שם ובסוף ראיתי את כל הקטעים של רג'ינה באותו פרק חחחחחחח

Y. Welis

New member
אין מה לומר - הסיפור העונה פחות

מותח מאשר בקודמת. בקודמת אמה התרוצצה בכל פרק במאמץ להקדים את רג'ינה (בעזרת הנרי) שחיכתה לה בכל פינה. גם היה קונפליקט נהדר בין חוסר האמונה שלה לאמונה של הצופים - אנחנו ידענו מה קורה באמת, והיא זו שסירבה. כאן עם רג'ינה נחמדה יותר, אמה מאמ ינה ולכן חסר העימות. חסרה דרמה.

לדעתי ההברקה הגדולה ביותר של עונה 1, היתה הסצינה שבה רג'ינה יורדת למרתף בית החולים, ומציצה אל התא של בל.

זה היה קטע אדיר, כי נוצר אז רצון עצום אצל הצופים, שרמפל' ישמע על כך ויתאחד איתה, כי הרי היא היחידה שנגעה בו והצליחה לעבור את מחסום הרשע שלו. התקווה היחידה שלו להיגאל.

זה היה מנוף, שהיה יכול להניע את הסידרה על פני שתי עונות לפחות, אם לא יותר, ולהגיע לפורקן רגשי יפה בפרק כפול בלתי נשכח...

אבל המפיקים לא רצו למתוח יותר מדי, ופרקו את המתח אחרי פחות מעשרה פרקים. זה חבל כי היה אפשר ליצור משהו עמוק יותר.

כבר עברנו שליש עונה בלי משהו ממשי שירתק אותנו לבדוק מה יקרה הלאה. נכון ששילגי חושבת על בעלה ונכדה, אבל בתה לצידה; נכון שדיוויד חסר את אשתו, אבל הנכד שלו לצידו. אין שום דחיפות.

אני חושב שכדאי *מאוד* להכניס אלמנט של דחיפות, אחרת הרייטינג יצנח.

נכון אני מסכימה

עם זה שהחלק הראשון בעונה הקודמת היה יותר מותח. פרק 7 מתי שהם יצאו לפגרה בכלל היה מקסים. עם גרהאם והלב למי שזוכר...
אני חושבת שעד שכבר שהם יחזרו הסדרה תעלה הילוך ותהפוך למעניינת יותר.
גם בפרק 10-15 או משהו כזה בעונה הקודמת עם כל הקטע שמרגימרגרט רוצחת הם קצת נתקעו והיה לכמה פרקים שעמומון כזה אבל זה השתפר מרגע לרגע.

מקווה שתהיה עליה

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי
כולם כולם חששו מעונה 2 ומה יהיה עכשיו שכולם יודעים הכל ובעצם נגמר כל העניין של הסדרה עם הקללה.

אין ספק שבהשוואה לעונה הראשונה קרו שם הרבה הרבה יותר דברים מאשר מה שקורה פה שמרגיש כמו סתם מתיחה ענקית של העלילה.. אבל יש בי תקווה ביוצרים ואני מאמינה שהפרקים הבאים עוד יפתיעו לטובה.
אני בכלל חושבת על עונה שלישית ומעניין אותי מה יהיה שם

אם הם ימשיכו עם הפלאשבקים? על מה כבר הסדרה תתמקד?
כאילו נראה שכל הקטע של הסדרה זה הקטע עם הקללה ומאז שאין קללה אין כל כך מה לעשות עם הסדרה.. לכן לצערי אני לא בונה על יותר מידי עונות לסדרה אבל אני מאוד מקווה שאני טועה והם יעלו על דברים חדשניים ומעניינים להכניס לעלילה.

לגבי בל וראמפל- נראה לי הם סגרו את הסיפור הזה בקצת פרקים כי הם לא היו בטוחים עוד שהם חוזרים לעונה שנייה אז הם רצו לעשות להם סוג של happy ending,
ועובדה שעכשיו הם בערך בנפרד ולא ביחד.

אני לא בדיוק יודעת ספוילרים המשכיים אבל לפי כמה תמונות שראיתי נראה שיהיה שיפור גדול בפרקים הבאים, לא אגיד איזה מספר כדי לא להרוס את הצפייה לפרק הבא

shirush3

New member

אהעאהעאהעא שיהיה לה שיער אורך לנצח בסדרה!
הקצר ממש מבגר/מכער אותה

Shiri from the block

Active member
דווקא זה לא השיער שמפריע לי
זה פשוט ההתנהגות שלה בתור MM!
זה כאילו כששמים לה את התוספות שיער המשחק שלה משתנה לסנואו טובה יותר,
וכשהיא חוזרת להיות עם השיער הרגיל שלה היא משחקת פחות טוב

למעלה