עונה 2 פרק 9

עונה 2 פרק 9

אז......
ספוילר - לסמן

הורדות - לא
רק במסרים בבקשה.

חפירות - כמה שיותר

צפייה מהנה

אני לא יודעת

הקצב שלו איטי, אני יודעת שקיימת בעיה, אני רק לא יודעת מה........

הבעיה שהידע שיש לי במחשבים כ"כ קטן

שזה יקשה מאוד עליכם לעזור לי

וגם, הבעיה העיקרית מתבטאת שאני עושה דברים שאסור לדבר עליהם בתפוז

תודה רבה בכל זאת

Y. Welis

New member
כולם עושים אותם...

הידע היחיד שצריך הוא למלא אחרי ההוראות בדייקנות. אם יש כזו יכולת, אפשר לעזור.

Y. Welis

New member
כדאי לראות אותו לאט, כי הוא יהיה האחרון

לתקופה לא ידועה. savor it.

לא קוראת יותר ספוילרים

הרגע נבנה בצורה מושלמת. ואז קורה הורידה את המסכה ופשוט התאכזבתי. כי ידעתי מראש. גם אם לא הייתי קוראת את הספויילרים, שם הפרק והעובדה שהיא לוקחת לבבות אנושיים בלי להניד עפעף ובקצב רצחני, היה די ברור מי היא מלכת הלבבות. המנותחת קצת יותר מידי.......

באמת הופתעתי לגלות שהוק הוציא לאורורה את הלב, באמת לא חשבתי שהוא מסוגל לזה. אבל כאן צריך להודות לרג'ינה. אני לא אוהבת את השיער הארוך שלה, היא צריכה להסתפר, כל כך מתאימה לה התספורת מהעונה הקודמת.
רמפל גאון! מה עוד אפשר להגיד. כל הקטע עם ההשם של אמה על הקלף, מדהים! וסנאו שנשפה על הקלף, אחת הסצנות האהובות עלי בפרק.
אהבתי את הייאוש של אמה, ואהבתי עוד יותר את הקטע שבו היא מבינה שיש בה קסם. הרגע השני האהוב עלי בפרק. קורה לא מצליחה לקחת את הלב של אמה, והיא אומרת לה שאהבה היא חוזק ולא חולשה.
סנאו מצילה את צ'ארמינג
הרגע האהוב עלי ביותר בפרק. אני פשוט אוהבת את הזוג הזה.....
הנרי מתחבק עם אימא שלו
יכול להיות שהנרי לקח כמה שיעורי משחק בין הפרקים? הוא משתפר והרבה פחות מעצבן.
קורה יצרה את ההגנה בפני הקללה. טוויסט מעניין. שיתוף הפעולה בינהם מתחיל להרגיז אותי, למרות שהיה נחמד לראות ספינה מימי הביניים מפליגה לתוך נמל SB.
הוק, מאכזב אותי יותר מפרק לפרק. לא יכולה לשים את האצבע מה בדיוק, אבל הוא מתפלפל יותר מידי בשבילי.

ואני לא מבינה למה ר'גינה ציפתה בסצנה האחרונה. שאמה תחבק אותה וסנאו תזמין אותה ללאנצ'?!? כל כך לא מתאים לה להתרפס. חלאס, היא ניסתה להרוג אותם, הביאה את כולם לSB, ועשתה דברים ממש לא נחמדים. שתתגבר על הנחמדות והצורך לרצות את הנרי (שגם סובל מתסביך - אני רוצה להיות גיבור ונאהב ע"י כולם) ותחזור להיות המלכה המרושעת והנחמדה שכולם כל כך אוהבים. ושתספר. לא ככה התחיל הפוסט הזה?

חופשת חורף נעימה לכולנו

Shiri from the block

Active member
חחחח מסכימה בנוגע לרג'ינה
היא חייבת להסתפר!!! אני גם בדיוק אמרתי את זה לחברה בפייסבוק.. השיער הארוך כבר לא מתאים לה..
מצחיק כי מסדרים אותו שיראה כמו בעונה הראשונה אבל זה כבר לא הולך על השיער הזה..

ובאמת לא מתאים לה להתרפס! למרות שהיה לי ממש עצוב שכולם הולכים ביחד והיא נשארה שם לבד..
למרות החיבוק החם והאוהב שהיא קיבלה מהנרי לפני זה..

shirush3

New member
אני גם בעד לא לקרוא ספויילרים

והאמת שאני ממש הופתעתי
גם קצת הספקתי לשכוח מוונדרלנד.
דווקא אותי הנרי כן עצבן, היו לו רגעים שהוא היה בסדר, אבל הוא לא סגור על עצמו לדעתי

לגבי כל השאר אני ממש מסכימה

רג'ינה חייבת להפסיק כבר להיות בכמעט כל סצנה עם דמעות בעיניים, לא מתאים לה ולא יושב עליה טוב להיות דמות טובה

Shiri from the block

Active member
מקווה שאני אספיק לראות היום! אני אשים את זה להורדה רק מ-6 בערב ויש פעמים שהוא מחליט לא לזוז
וכבר פעם אחת חיכיתי עד 12:30 בלילה בשביל שזה יסיים להוריד

בכל אופן אני גם ככה יודעת מה יהיה אז פחות לחוץ לי

Y. Welis

New member
אצל רוב הספקיות בשעות האלה יש shaping של

התעבורה, כלומר כל מקור שרשום אצלם כאפיק הורדה, מקבל 'כיווץ' ורוחב הפס שלו מוקטן למינימום. בד"כ מ-6 וחצי עד חצות וחצי.

עדיף אחרי 1 בלילה. הכי טוב - מהבוקר.

למעלה