יצאתי אם הרגשת WTF....
אני אתחיל דווקא מהסוף-
לא ברור לי, למה קורה והוק רבו שעה עם אמה וסנואו על הדרך להיכנס לסטוריברוק, אם הוא יכל תוך שנייה עם השעועית הקסומה לעבור לשם??
הנה כבר בסוף הפרק שניהם נכנסו תוך אפילו פחות משנייה לסטוריברוק, אז מה היה הקטע בסצינת קרב הקטנה ליד המים האלה?
או שפיפספסתי פה משהו.. או שזה היה מיותר לגמרי
אורורה ומולאן נראות הכי לא קשורות עכשיו.. והאמת, מעדיפה שישאירו אותן מאחורה.
הן כבר לא רלוונטיות, אין להן מה לעשות בסטוריברוק.
לראות אותן תקועות בעולם שם מחפשות את פיליפ אני מאמינה שזה לא מעניין אף אחד. מספיק יש לנו את השחקנים שלנו שלא קיבלו מספיק ייחס עד עכשיו.
אבל משהו אומר לי שעוד נראה הרבה מהם ומסקרן אותי עד כמה הכותבים יצליחו לעניין אותנו בסיפורים שלהן..
הרגע שבו הנרי חיבק את רג'ינה חיבוק חם ואוהב
זה היה רגע ממש מתוק..
אבל ממש ממש כאב לי על רג'ינה שכולם הלכו והיא נשארה שם לבד..
לא שציפיתי שיתנו לה מדליה על העזרה שלה, בכל זאת היא עשתה להם יותר רע משהיא עשתה טוב..
אבל עדיין הסצינה שלה עומדת שם בודדה.... אח כמה כאב לי עליה ורציתי להביא לה חיבוק.... ואולי גם יותר
ומסכימה עם קסם מעשית שהיא חייבת להסתפר... זה פשוט ממש לא מתאים לה כבר! או שיסדרו לה אחרת או שיספרו אותה.. ככה זה פשוט הורס אותה קצת!
סנואו וצ'ארמינג.. אני היחידה שהזוגיות ביניהם בכלל לא מרגשת אותי?
לא מעניינים אותי ביחד ולא בנפרד.
מעניין עכשיו מה יקרה כשקורה והוק הגיעו לסטוריברוק... לאיזה צד רג'ינה תפנה? תנסה להגן על אמה וסנואו מפני קורה? או שתיהיה בצד של קורה דווקא? אי אפשר לדעת..
והוק בסטוריברוק
אוווווו זה יהיה פשוט נהדר!! מעניין אם הוא ילבש בגדים מודרנים ועם האייליינר הזה, זה יהיה משעשע
אוף עכשיו עוד כמעט חודשיים בלי זה
אני אתגעגעעעעעעעע!!