עונה 2 פרק 9

Y. Welis

New member
עוד פרק מושקע. לסגור את ה--

--- את הסיפור של חצי העונה הזו, מתוך הבנה (מן הסתם) שהוא לא היה מוצלח מדי, לאור הרייטינג הנחלש.

הפעם קיציס את הורביץ כתבו, כך שזה בא מהטופ שבטופ. הנה השאלות שנענו:

השאלה הראשונה היתה למה הוק נמצא בצד השני, מה הקשר שלו עם קורה, ומה הוא רצה (או לא רצה) מאמה.

השאלה השניה היתה האם באמת ראמפל' היה כלוא במכרה ההוא בזכות קסם, או שלא. מעניין מתי היא התעוררה (והזכרתי את הספקות שהיו בעניין בהודעה קודמת; אבל אילו רק היה סימן לפני כן... זה קצת שרירותי כך).
גם ניתנה תשובה עד כמה הוא שלט בכל מה שנהיה מאז.

שאלה נוספת - מי זו מלכת הלבבות. היא כזכור הוסתרה מאחורי מסיכה (שבפרק על הביקור שם בעונה 1 נראתה לי כמו מסיכת גז, אבל כנראה היתה משהו פחות פטישי). עכשיו הבנו איך קורה חזרה, למה היא נקראת כך (מלכת הלבבות), ומה יש לה מהוק.
עדיין לא ידוע לנו איך בדיוק רג'י הצליחה לזרוק אותה לשם. אולי בעתיד.

עכשיו שאלה שלא נענתה - האם רמפל' רצה לחסל כל מי שיחזור דרך הבאר, או שלא? כי לא נראה שהוא התאכזב. אם כן, האם ידע שרג'י תחזור בה ברגע האחרון? או שמא הוא יודע טוב יותר ממנה ש'הטוב חייב לנצח'?
אם כן, מעניין מה הוא הכין לעצמו למקרה חירום. או שאולי זה החלק הטוב שבו, שחותר נגד האלמנט האפל?

עד כאן חצי עונה. נקוה לסיפור טוב גם לבא.

יתרונות: תלבושות נאות לרג'י. אין ספק - מהיפות שיש ב-TV כיום. עושות את הסידרה. הצבע הסגול חוזר.

תמידכאן

New member
דווקא ידוע איך רג'ינה שלחה אותה לשם

- דרך המראה שרמפל נתן לה לפני החתונה.

לא בטוח

אנחנו יודעים שהמראה הייתה פורטל לעולם אחר, אבל אנחנו לא יודעים לאיזה עולם קורה הגיעה (למרות שניתן להניח שהיא הגיע לוודרלנד)
בפרק הקודם היא אמרה שהיא "ביקרה ביותר מידי עולמות....." היא לא ציינה באילו עולמות היא ביקרה אז אי אפשר לדעת בוודאות לאיזה עולם היא הגיעה דרך הפורטל

Y. Welis

New member
את זה לא זכרתי... יתכן.

כי נדמה היה שהיא גורשה לשם בכוונה. בכל אופן מצאה לה דרך נוחה להסתדר.

Shiri from the block

Active member
יצאתי אם הרגשת WTF....
אני אתחיל דווקא מהסוף-
לא ברור לי, למה קורה והוק רבו שעה עם אמה וסנואו על הדרך להיכנס לסטוריברוק, אם הוא יכל תוך שנייה עם השעועית הקסומה לעבור לשם??
הנה כבר בסוף הפרק שניהם נכנסו תוך אפילו פחות משנייה לסטוריברוק, אז מה היה הקטע בסצינת קרב הקטנה ליד המים האלה?
או שפיפספסתי פה משהו.. או שזה היה מיותר לגמרי

אורורה ומולאן נראות הכי לא קשורות עכשיו.. והאמת, מעדיפה שישאירו אותן מאחורה.
הן כבר לא רלוונטיות, אין להן מה לעשות בסטוריברוק.
לראות אותן תקועות בעולם שם מחפשות את פיליפ אני מאמינה שזה לא מעניין אף אחד. מספיק יש לנו את השחקנים שלנו שלא קיבלו מספיק ייחס עד עכשיו.
אבל משהו אומר לי שעוד נראה הרבה מהם ומסקרן אותי עד כמה הכותבים יצליחו לעניין אותנו בסיפורים שלהן..

הרגע שבו הנרי חיבק את רג'ינה חיבוק חם ואוהב

זה היה רגע ממש מתוק..
אבל ממש ממש כאב לי על רג'ינה שכולם הלכו והיא נשארה שם לבד..
לא שציפיתי שיתנו לה מדליה על העזרה שלה, בכל זאת היא עשתה להם יותר רע משהיא עשתה טוב..
אבל עדיין הסצינה שלה עומדת שם בודדה.... אח כמה כאב לי עליה ורציתי להביא לה חיבוק.... ואולי גם יותר

ומסכימה עם קסם מעשית שהיא חייבת להסתפר... זה פשוט ממש לא מתאים לה כבר! או שיסדרו לה אחרת או שיספרו אותה.. ככה זה פשוט הורס אותה קצת!

סנואו וצ'ארמינג.. אני היחידה שהזוגיות ביניהם בכלל לא מרגשת אותי?

לא מעניינים אותי ביחד ולא בנפרד.

מעניין עכשיו מה יקרה כשקורה והוק הגיעו לסטוריברוק... לאיזה צד רג'ינה תפנה? תנסה להגן על אמה וסנואו מפני קורה? או שתיהיה בצד של קורה דווקא? אי אפשר לדעת..
והוק בסטוריברוק
אוווווו זה יהיה פשוט נהדר!! מעניין אם הוא ילבש בגדים מודרנים ועם האייליינר הזה, זה יהיה משעשע

אוף עכשיו עוד כמעט חודשיים בלי זה

אני אתגעגעעעעעעעע!!

אני חושבת

שהעדשה שהוא לקח מהענק הייתה ליתר ביטחון. או אולי כמו שהוא אמר לאמה, שפיראט תמיד לוקח מזכרת מהקרבות שלו ובגלל שקורה פישלה הם נאלצו להשתמש בה.
ושכחתי לכתוב על התלבושת הכי מוצלחת של רג'ינה ever. הhead dress בסצנה בו היא מדברת עם אימא שלה......... מהמם!

Shiri from the block

Active member
עדיין, תחשבי איזה פיגור
הם יכלו כבר ישר להשתמש בשעועית ולברוח יחד עם המצפן שהיה איתם ואז ככה לאמה וסנואו לא היה דרך חזרה!

נראה לי די פישלו שם...

shirush3

New member
יש מצב

זה היה יכול להיות הרסה יותר קל מכל מה שהם היו צריכים להשיג

shirush3

New member

הוק בסטוריברוק זה אפילו מתחזר!

יש לי הרגשה שאו שהיא תפנה לצד של קורה או שהיא תהיה בצד של עצמה ביחד עם גולד

וגם לי כאב עליה

לא נראה לי שאת היחידה שלא מתרגשת מסנואו וצ'ארמינג

אבל הם שלגיה והנסיך!!
אני ממש ילדותית בקטע הזה

Shiri from the block

Active member
פרומו לפרק 10
http://www.youtube.com/watch?v=nRWpMpFXFH8

שוב.. מייגע
!
עוד פעם אמה ורג'ינה רבות על הנרי?? נו די כבר

זה לא אופרת סבון פה שצריך לגרור עלילות. זה לא ברור לכולם שהנרי יעדיף להיות עם אמה?... רג'ינה ממש משלה את עצמה אם היא חושבת אחרת..
למרות שאהבתי את המשפט: you will not keep my son from me ומעיפה אותה ככה אעעע זאת הרג'ינה שאני אוהבת
!!

בלי קשר לחלק הזה כל השאר נראה מעניין!!

מעניין המפגש הזה של רג'ינה וסנואו! נראה כאילו זה היה ממש ברגעים שרג'ינה מחליטה להוציא מודעות על הרג של סנואו ברחבי הממלכה.. נראה מעניין!

המריבה בין ראמפל להוק.. אווווו!! מעניין איך זה יגמר. כי לראמפל כן יש קסם עכשיו אז בלתי אפשרי בשביל הוק להילחם נגדו..

תמידכאן

New member
למה שהנרי יעדיף להיות עם אמה?

האישה נטשה אותו, לא רצתה לטפל בו. ומגיעה אליו בגיל 10, כשהוא כבר בוגר ולא צריך טיפול צמוד.
רגינה, גם אם לא היתה אם השנה, טיפלה בו מגיל 0 וטיפחה אותו.

זה פשוט לא הגיוני שהוא מתגבר תוך שניה על נטישה איומה ככ, מחליט שהוא לא רוצה את אימו (שלא נראה שהתעללה בו), ורוצה שאמה תהיה אמא שלו.

לא היתה לה סיבה לנטוש אותו, ויש בנטישה הזו משהו אגואיסטי ביותר.
זו אחת הבעיות שלי עם הסדרה, כל הסיפור הזה פשוט לא הגיוני.

זה דווקא כן הגיוני מהסיבה הפשוטה

שמבחינת הנרי רג'ינה מעולם לא הייתה אימא שלו.. מבחינתו היא הרעה שבכל העניין.... ומרוב שהוא מאמין בסיפור הוא מבין שלאמה יש עניינים משל עצמה והוא מנסה לעזור לה.... הוא רואה באמה כאימא שלו וזהו.. רג'ינה היא כן סוג של אימא מבחינתו אבל לא "אימא אמיתית".

Shiri from the block

Active member
כן בדיוק... בגלל שהנרי מאמין בספר הזה, ושאמה נטשה אותו To Give him his best shot הוא מקבל את זה בהבנה וכבר ראינו איך בעונה הראשונה הוא סולח לה מהר על הרבה דברים.. הנטישה, זה שהיא ילדה אותו בכלא..

חוץ מזה שהבנו שהנרי כן היה ילד קצת מנותק.. זה לא שיש לו חברים, רג'ינה לא נתנה לו לראות טלויזיה וכל הזמן הכין שיעורי בית וכאלה.. יכול להיות שהוא כן היה ממורמר עליה.. אנחנו לא באמת יודעים מה היה ביניהם בעבר.

תמידכאן

New member
אף פעם?? גם לא בגיל שנתיים?

הרי הוא קיבל את הספר לאחרונה מסנואו.

רג'ינה אף פעם לא היתה אמא עבורו?

לא נראה כאילו היא התעללה בו..

זה פשוט לא הגיוני מבחינה פסיכולוגית שבגיל 10 הוא פתאום יחליט להתנכר לאמא שגידלה אותו וללכת לחפש את אימו הביולוגית.

כנראה בעולמו כילדכנראה שהגיוני לו

ואני לא רואה פסול בכך... אכן זה מכאיב ולכן אני נוטה לכאוב גם מצידה של רג'ינה על כל העניין אבל לא רואה דבר רע בהתנהגות שלו.

אולי

זה מצב אמא-סבתא

האמא מחנכת את הילד שלה ואוסרת עליו דברים
והסבתא נותנת לו ממתקים וכו'.

אז רג'ינה הייתה האמא: שיעורי בית, חינוך NO TV
ובעוד שאמה הגיעה: מה שאתה רוצה תקבל, מוציאה אותו מבית הספר ועוד~

למעלה