וואוו
למה יש פגרה עכשיו?!
מאיפה מתחילים בכלל? OMG קורה מלכת הלבבות!
אני מרגישה כאילו מלא חלקים בפאזל מתחברים לי, לא צפיתי את זה בכלל!(אפילו שהם גילו בפייס שיהיה ביקור בוונדרלנד
) כמעט קפצתי על המסך
זה כ"כ מתאים לה קודם כל היא אוספת לבבות, היא הורסת אהבות אמת, היא אוהבת להרוג אנשים, היא כלאה את הנרי בעלה, באמת אין לה לב ו.... היא מלכת הלבבות!
מעניין איפה היא שומרת את הלב שלה *פלאשפורוורד למסע לחיפוש הלב של קורה* בטח הם יעלו על זה שזאת אחת הדרכים להרוג אותה
מבחינתי הפרק הזה התחלק ל2 חלקים:
1. חלק ה"WTF
" - מתחיל מתחילת הפרק ונגמר אחרי שרג'ינה מדברת ל"גופה" של קורה.
פחות אהבתי את כל מה שקרה שם. רג'ינה נראה לי ממש מוזר בכל הסצנות שם, משהו בדיבור/התנהגות שלה היה נראה לי שונה. אני לא יודעת על להצביע בדיוק ואולי זה קשור לעובדה שמלא פרקים לא ראינו אותה משחקת בתור המלכה הרעה, אבל זה היה נראה טיפה מזויף ולא אמין
כאילו לא ידעתי אם היא מתכוונת בריצנות למה שהיא אמרה לקורה או שזה סתם ומה גם בדיוק גרם לקורה לשנות את הדעה שלה(ד"א מישהו שם לב שרג'י נראתה בסצנה הזאת ממש כמו המלכה הרעה בדיסני?)
ובמציאות רציתי לבעוט בגולד ואחרי זה ברג'ינה. מה יוצא לגולד מזה שאמה וסנואו ימותו? ורג'ינה צריכה להפסיק להיות עם אובר רגשות. איפה הרוע אישה?
למרות שהיה לה ניצוץ של זה כשהוא הסביר לה מה יוצא לה מזה שסנואו ואמה לא יחזרו וגם אז זה היה נראה לי קצת לא אמין
בגזרת אמה/סנואו/מולאן/אורורה היה משעשע שהן כולן ישבו נעולות בתא ובהו בנייר שכתוב עליו "אמהאמהאמהאמהאמהאמה"
2. חלק ה"הו התחיל האקשן!
" - מהרגע שקורה עשתה את המגן על האיזור שקפא בזמן עד הסוף. (ועכשיו אנחנו יודעים למה הם קפאו בזמן!!!!
)
סנואו מלכה
מגניב שהיא עלתה על מה לעשות בשביל שהן ישתחררו.
אורורה שוב הייתה ממש חמודה בפרק, אהבתי ממש שהיא ביקשה שהן יקשרו אותה כי היא לא סומכת על עצמה עם הלב בידיים של קורה. יפה שמולאן הלכה להחזיר לה את הלב והאמת בהתחלה שהן דיברו על להציל את פליפ(בבקשה לא
) חשבתי לעצמי "יופי בשביל שתריבו עליו אח"כ", אבל לא יודעת למה יש לי הרגשה שפיליפ הוא זה ישאר לבד
אהבתי את הקרב ליד האגם, הוא היה מגניב!
הוק נגד אמה -
. אני חייבת לציין שמה שהוא אמר לה כשהוא היה מעליה נשמע ממש מטריד
סנואו נגד קורה - לרגע חשבתי שהיא באמת הולכת לתפוס לה את הלב
וכשאמה נכנסה באמצע נבהלתי ואז כשקורה לא הצליחה להוציא לה את הלב ההבעה שלה הייתה כ"כ משעשעת
רג'ינה הייתה מדהימה בחלק הזה, איך שהיא קפצה ככה על כל הקסם ושאבה אותו אליה בשביל להציל את אמה וסנואו
הנרי עוד יותר הגעיל אותי הפרק. הכל בגללו! היא הרגע הצילה את אמא שלך ואת סבתא שלך ואתה צועק "לאאאאאא"? והיא עוד מבקשת ממך סליחה? למה? וזה לא מספיק אחרי זה כולם משאירים אותה לבד. מעצבן
אעעעהה סנואו רצה לצ'ארמינג להציל אותו מקללת השינה, נראה בדיוק כמו הסצנה שהוא הציל אותה עם כל הגמדים מסביב
לרגע חשבתי שאולי הוא לא יתעורר
זה היה כזה מתוווווווווווק
ממש התבאסתי באותו רגע שקורה והוק לא הצליחו להגיע לסטוריברוק, אבל הוק הציל את המצב
יש לי הרגשה שעכשיו שרג'ינה עם כל הכוח שהיא שאבה, אחרי שכולם היו אליה כפויי טובה היא תתחיל לחזור לעצמה
אני מחכה לאיחוד קורה-רג'ינה
מעניין מה יהיה עכשיו כשהם יחזרו מפגרה