עונה 2 פרק 9

shirush3

New member

הוא גם זה שהלך לחפש אותה למעשה, האמין שהיא זאת שתשבור את הקללה, היא שברה את הקללה...
כאילו היא לא אכזבה אותו בנתיים

זה מאוד דומה

גם אני מרגישה כעס כלפי הנרי, אני ממש לא אוהבת את ההתנהגות שלו,
נכון, הוא גילה שהיא המלכה הרעה, והיא עשתה/עושה דברים נוראיים, אבל אליו היא תמיד הפגינה חמלה ואהבה, ואחרי שהוא ביקש ממנה היא משתדלת להיות טובה, אני רואה את הנרי ככפוי טובה.
הקטע בחנות שריג'ינה נשארה לבד, כאב לי עליה, ממש דמעתי, הוא לא היה צריך לעשות את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז

עזבו אתכם מעלילה בפרק. היה לי את אמה, בל, אורורה ורובי בפרק אחד
מושלם!

תאכלס היה פרק טוב. בל כזו יפה
שמחתי שדחפו אותה לפרק בכוח, (זה ממש לא הרגיש אותנטי) היא הייתה כל כך יפה כלואה בתא הזה. אני מוכנה להירקב 28 שנים בכלא אם היא תספר לי את הסוד שלה לעור כזה

היה עצוב לי לדקה בערך כשגיליתי שאכן הוק לקח לאורורה את הלב. אבל אחרי שקורה לא הרגה אותה היה לי ברור שימצאו דרך להחזיר לה אותו. מצד אחד, ממש בא לי שישלבו את הסיפור שלה בתוך סטוריברוק (בלי מולאן. אין כוחות אליה) מצד שני, ברגע שהיא תגיע לסטוריברוק היא תצטרך לשנות מלתחה ואני לא בנויה לזה עדין. שימשיכו לתת לה זמן מסך, אבל בפורטל אחר. הפנטזיות שלי על הרומן הלאסבי שלה עם רובי יאלצו להידחות

דבר אחד שאני חייבת לא להסכים אתכם עליו (למרות שעד עכשיו אני לא מסכימה אתכם על כלום
) הוא השיער של רג'ינה. בעיני היא מעולם לא נראתה טוב יותר. כל כך מתאים לה האורך הזה. מהשניה הראשונה בפרק דמיינתי איך אני מגיעה לכאן מאושרת וגאה להכריז בפני שירי בלוק שרג'ינה נראית ממש טוב ושאני תומכת בשינויים שהיא אילצה אותה לעשות. דאם יו שירי בלוק!
בכל אופן, צ'ארמי וסנואו. בלהבלה פאסט פורוורדס. אין כוחות.
ראמפל מאבד את כל הקסם שלו. הוא סתם הפך להיות צל של עצמו. רג'ינה לפחות נהייתה כוסית בתהליך. הוא עדין קרוקודיל.
כל הבולשיט של אהבה היא לא חולשה היא כוח..|פיהוק| העיקר שאמה חזרה לסטוריברוק. עכשיו בבקשה לחזור לז'קט האדום. תודה רבה.
רג'ינה עומדת ליד הבאר ושואבת ממנה את הכישוף הזה הייתה סצנה ממש פאטית ודי ריחמתי על השחקנית שצריכה לעמוד בפוזה כזו עילגת וחשבתי לעצמי שבטח כולם מזה הסתלבטו עליה שם על הקאסט. אני יודעת שאני הייתי נקרעת עליה מצחוק אם הייתי שם...
וואי כשהן חזרו ורובי רצה לחבק את מרי מרגרט אני כזה "רגע, למה את מחבקת את היצורה הזו במקום את אמה??" ואז נזכרתי שפעם כשמרי מרגרט הייתה מגניבה, רובי הייתה לוהטת יותר. די נו. היא יודעת כבר שהיא כיפה, שתחזיר את האדום!

אגב בדיוק חשבתי על זה השבוע (ובטח תהיתם לגבי זה כבר אחרי הפרק הראשון אבל אני בדיליי אז bear with me) , לפי הסיפור בסדרה, כל הדמויות מהאגדות היו "קיימות" עד לפני 28 שנים. 28 שנים אחורה זה לא מספיק רחוק בשביל להתייחס אליהן כאל "היה היה פעם בארץ רחוקה מאוד" הרי, אלה אמורים להיות סיפורים ממש ישנים שכולם מכירים. איך יכול להיות שהם קרו רק לפני 28 שנים?

Im All That

New member
רק אני...

שמתי לב לפאק בעלילה
כשרג'ינה רצתה להטיל את הקללה, זה היה אחרי החתונה של שלגיה והנסיך בארמון, כלומר הם החזירו לעצמם את הממלכה.
רג'ינה כבר לא הייתה מלכה, אבל בשיחה שלה עם הוק היא כן הייתה, והיא בכלל לא חשבה על הקללה..
או שאני מתבלבל?!

LeAnnDylan

Well-known member
זה שטכנית היא לא הייתה

לא אומר שהיא איבדה את הכוחות שלה או שהיא לא חיה בסרט שהיא עדין המלכה

לפחות ככה אני ראיתי את זה. לא יחסתי לזה שום חשבתי במהלך הפרק וגם עכשיו זה לא נשמע לי מוזר מידי.

shirush3

New member
וואוו
למה יש פגרה עכשיו?!

מאיפה מתחילים בכלל? OMG קורה מלכת הלבבות!

אני מרגישה כאילו מלא חלקים בפאזל מתחברים לי, לא צפיתי את זה בכלל!(אפילו שהם גילו בפייס שיהיה ביקור בוונדרלנד
) כמעט קפצתי על המסך

זה כ"כ מתאים לה קודם כל היא אוספת לבבות, היא הורסת אהבות אמת, היא אוהבת להרוג אנשים, היא כלאה את הנרי בעלה, באמת אין לה לב ו.... היא מלכת הלבבות!
מעניין איפה היא שומרת את הלב שלה *פלאשפורוורד למסע לחיפוש הלב של קורה* בטח הם יעלו על זה שזאת אחת הדרכים להרוג אותה

מבחינתי הפרק הזה התחלק ל2 חלקים:
1. חלק ה"WTF
"
- מתחיל מתחילת הפרק ונגמר אחרי שרג'ינה מדברת ל"גופה" של קורה.
פחות אהבתי את כל מה שקרה שם. רג'ינה נראה לי ממש מוזר בכל הסצנות שם, משהו בדיבור/התנהגות שלה היה נראה לי שונה. אני לא יודעת על להצביע בדיוק ואולי זה קשור לעובדה שמלא פרקים לא ראינו אותה משחקת בתור המלכה הרעה, אבל זה היה נראה טיפה מזויף ולא אמין

כאילו לא ידעתי אם היא מתכוונת בריצנות למה שהיא אמרה לקורה או שזה סתם ומה גם בדיוק גרם לקורה לשנות את הדעה שלה(ד"א מישהו שם לב שרג'י נראתה בסצנה הזאת ממש כמו המלכה הרעה בדיסני?)
ובמציאות רציתי לבעוט בגולד ואחרי זה ברג'ינה. מה יוצא לגולד מזה שאמה וסנואו ימותו? ורג'ינה צריכה להפסיק להיות עם אובר רגשות. איפה הרוע אישה?
למרות שהיה לה ניצוץ של זה כשהוא הסביר לה מה יוצא לה מזה שסנואו ואמה לא יחזרו וגם אז זה היה נראה לי קצת לא אמין

בגזרת אמה/סנואו/מולאן/אורורה היה משעשע שהן כולן ישבו נעולות בתא ובהו בנייר שכתוב עליו "אמהאמהאמהאמהאמהאמה"
2. חלק ה"הו התחיל האקשן!
"
- מהרגע שקורה עשתה את המגן על האיזור שקפא בזמן עד הסוף. (ועכשיו אנחנו יודעים למה הם קפאו בזמן!!!!
)
סנואו מלכה
מגניב שהיא עלתה על מה לעשות בשביל שהן ישתחררו.
אורורה שוב הייתה ממש חמודה בפרק, אהבתי ממש שהיא ביקשה שהן יקשרו אותה כי היא לא סומכת על עצמה עם הלב בידיים של קורה. יפה שמולאן הלכה להחזיר לה את הלב והאמת בהתחלה שהן דיברו על להציל את פליפ(בבקשה לא
) חשבתי לעצמי "יופי בשביל שתריבו עליו אח"כ", אבל לא יודעת למה יש לי הרגשה שפיליפ הוא זה ישאר לבד

אהבתי את הקרב ליד האגם, הוא היה מגניב!
הוק נגד אמה -
. אני חייבת לציין שמה שהוא אמר לה כשהוא היה מעליה נשמע ממש מטריד

סנואו נגד קורה - לרגע חשבתי שהיא באמת הולכת לתפוס לה את הלב
וכשאמה נכנסה באמצע נבהלתי ואז כשקורה לא הצליחה להוציא לה את הלב ההבעה שלה הייתה כ"כ משעשעת

רג'ינה הייתה מדהימה בחלק הזה, איך שהיא קפצה ככה על כל הקסם ושאבה אותו אליה בשביל להציל את אמה וסנואו

הנרי עוד יותר הגעיל אותי הפרק. הכל בגללו! היא הרגע הצילה את אמא שלך ואת סבתא שלך ואתה צועק "לאאאאאא"? והיא עוד מבקשת ממך סליחה? למה? וזה לא מספיק אחרי זה כולם משאירים אותה לבד. מעצבן

אעעעהה סנואו רצה לצ'ארמינג להציל אותו מקללת השינה, נראה בדיוק כמו הסצנה שהוא הציל אותה עם כל הגמדים מסביב
לרגע חשבתי שאולי הוא לא יתעורר
זה היה כזה מתוווווווווווק

ממש התבאסתי באותו רגע שקורה והוק לא הצליחו להגיע לסטוריברוק, אבל הוק הציל את המצב

יש לי הרגשה שעכשיו שרג'ינה עם כל הכוח שהיא שאבה, אחרי שכולם היו אליה כפויי טובה היא תתחיל לחזור לעצמה

אני מחכה לאיחוד קורה-רג'ינה

מעניין מה יהיה עכשיו כשהם יחזרו מפגרה

יופי, ידעתי ששווה לחכות לתגובה שלך
|ספו

!!!

מה שהוק אמר לאמה באמת היה מטריד!!

כ"כ כאב לי רג'י בסוף

ומחר אני אכתוב עוד, כי אני נרדמת על המקלדת.......

enigma14

New member
אני אראה כבר את הפרק שיצא התרגום

זה לא שהאנגלית שלי כל כך גרועה שאני לא מסוגלת להבין מה הם אומרים (דווקא סיימתי 5 יחידות עם ציון לא רע..) פשוט כשאני רואה בלי תרגום אני צריכה להיות ממש מפוקסת כדי לא להפסיד שום פרט (ובסדרה הזאת הפרטים הקטנים הם מה שמוסיפים למיסתורין של הסדרה) וזה קשה לי,אז אני מעדיפה לחכות לתרגום

enigma14

New member
טוב ראיתי את הפרק

אז ככה-קודם כל לא האמנתי שיבוא היום שסנואו ואמה יחזרו לסטוריברוק,כלומר חשבתי שאם כבר יחזרו אז זה יקרה בסוף העונה,אז מזל טוב!

דבר שני,אני בניגוד לכם אני דווקא מרוצה מזה שרג׳ינה טובה,כי עם כמה שהיא טובה בלהיות רעה,היא לא הייתה אמורה להיות רעה,היא הייתה טום בוי שאהבה לרכוב על סוסים וכסף וכוח לא עיניינו אותה,היא פשוט קורבן של הנסיבות! קצת היה לי עצוב שהנרי לא הזמין אותה להצטרף אליהם,זה נראה לי יהיה הטריגר שלה לחזרה לחיי הפשע והרשע

ואני לא מאמינה שסנואו העירה את צ׳ארמינג ולא אמרה את המשפט הלעוס שלהם שהם תמיד ימצאו זה את זה,מבינים רמזים אלה

ומה שרמפל אמר לאמה על זה שהיא כל כך חזקה והיא המושיעה שזה בגלל שהיא תוצר של אהבת אמת נשמע לי קצת תמוהה...כאילו אמה היא היחידה שנולדה כי ההורים שלה היו מאוהבים?כל שאר התינוקות בעולם נעשו על ידי אנשים אקראיים זה לזה (לא שזה לא קורה בימינו...) מה זאת האפליה הזאת??

shirush3

New member
דווקא מבחינת רג'ינה

אצלי זה יותר מהקטע שנמאס לי לראות אותה כל סצנה עם כמעט דמעות/דמעות בעיניים לא מתאים לה
אני מאוד אוהבת אותה בתור רעה עם נגיעות אנושיות

אל תשכחי שמבחינת גולד הוא יצר שיקוי אהבה משערה של צ'ארמינג ושערה של סנואו ואמה עשויה מקצת יותר

Y. Welis

New member
אגב דמעות, יש תמיד אחת בקצה הלחי של שילגי

או שאולי זו שומה? קשה לומר.

Shiri from the block

Active member
חחחח לגמרי המשפט האחרון שלך! ממש!
כאילו הם היחידים שמתחתנים בגלל true love
יאללההההההההה
חפרו לי כבר על השטות הזאת.

אוו אוו

היה פרק מעולה !
אהבתי אהבתי אהבתי.

לא היה הפתעה שקורה מלכת הלבבות, היש יותר אוביוס מזה?

לא הבנתי רק למה הנרי הבין מזה שהם לקחו את אבקת הפיות שרג'ינה נגד אמה וסנואו. מה הקשר?

אולי בעזרת זה הם עוזרים לה? לא היה ברור לי.

הקרב האחרון של אמה סנואו נגד קורה והוק היה מעפן?
אם הוק ידע מראש שיש לו תאפונה וזאתי ידעה שיש תמים בשביל מה היה כל הריב הזה על המצפן? בכל מקרה היו מגיעים לסטוריברוק.

אז קורה באמת באה לעזור לרג'ינה? נראה שכן.
היא שמרה את הורד

יאלה היה אחלה

למעלה