דמות השבוע- רמפלסטילטסקין

Macphista

New member
סטרגייט יוניברס

טוב, השתלטתי כאן לחלוטין על השרשור אז אפסיק...
אבל זה האחרון- כמו שכתבתי יש לי עניין סמי-מקצועי בפנדום וחיבה גדולה לסרטוני פנדום.
לפני כשנה הגעתי לסרטון הזה- https://www.youtube.com/watch?v=b8mpdY0Msqk
זה סרטון בעיקר על הדמות דוקטור ניקולאס ראש שקרלייל שיחק בסדרה סטרייגט יוניברס לפני שהסדרה בוטלה והוא המשיך לOUAT.
אחרי שראיתי את הסרטון הזה, והוא די ארוך ומקיף, המשכתי לראות עוד כמה סרטונים מהסדרה הזו (במיוחד כאלה שמוצאים כשמחפשים "rush and amanda") והחלטתי לראות את הסדרה עצמה.
הסרטון שקישרתי, וסרטונים נוספים שמעריצים עשו לסדרה, הם דוגמא מאלפת לסרטוני מעריצים שהם טובים יותר מהסדרה עצמה.

Macphista

New member
משיכה מסוג אחר...

proof that it's possible to be creeped out and attracted to at the same time...

Macphista

New member
All Magic Comes With Rumpelstiltskin

טוב, אי אפשר שרשור רמפל/גולד בלי סרטוני All Magic Comes With Rumpelstiltskin.
אז לפני שיגמר שבוע רמפגולד, הנה הם!
לדעתי הראשון מוצלח יותר, אבל הוא גם יותר רמבלי...
ראשון
שני

רמפל /מיסטר גולד

הדמות השנייה האהובה עלי. הוא כל כך מורכב, ומיסתורי. מצד אחד הוא לא צפוי בכלל, מצד שני לפעמים בא לי לנער את הטלויזיה ולצעוק עליו שיתנהג בצורה אחרת. אני לא חושבת שהוא מורכב בכלל, הוא אדם די פשוט קיבל קסם וזו הסיבה שהוא הפך להיות מעניין כל כך. הוא תחנן, תחבולן, חריף, ושובב. אני חייבת להודות שחוץ ממילה, לא קניתי את סיפור האהבה שלו עם בל, ובטח שלא עם קורה. רמפל אוהב רק את ניל, אני אפילו בספק אם הוא אוהב את עצמו...... וזה בעצם מה שהניע אותו במשך שנים. הרצון למצוא את ניל, כל דבר שהוא עשה מהרגע בו ניל נעלם ועד שהוא מצא אותו היה מוצדק (ובנינו נתן לו גם עיניין בחיים, הוא כבר בן 300, נראה לי משמעמם לחיות כלכך הרבה שנים והוא היה חייב קצת אקשן), והפחד שלו ממוות. הפרק בו הוא מצא את ניל היה מעניין, כי הוא הראה את רמפל האמיתי, זה שמונע ע"י הפחד. אני גם לא יודעת כמה הוא פחד שהבן שלו יגדל בלי אב, כמו שהוא פחד למות (מצד שני הוא לא פחד לפגוע בעצמו, אז אולי אני טועה)

מה שאני לא אוהבת זה שהוא נמצא כמעט בכל אגדה. זה היה מעניין בהתחלה שהוא היה הפיה של סנדרלה והחיה, אפילו הקורקודיל היה מעניין, אבל כל השאר סתם מוגזם ואפילו מרגיז.

כמובן שאני מתה על רוברט קרלייר, ובניגוד גמור לשאר העולם, חושבת שSGU הייתה סדרה מצויינת עם פוטנציאל מדהים, וחבל שהיא בוטלה.
ותודה על רשימת הסרטים איתו..... יש לי הרבה מה להשלים.

אה...... ובעלי טוען שרמפל הוא התגלמות הדמות היהודית בצורה גזענית ביותר.... אני ממש לא מסכימה איתו.........

Macphista

New member
יו, גם אני חשבתי שיש בו משהו מאוד יהודי

במיוחד בתחילת הסדרה, מר גולד, ידו בכל והכל בידו... הפרקים הראשונים שראיתי היו עם תהייה של "שני יהודים כתבו סדרה אנטישמית???"

אני מסכימה של SGU היה פוטנציאל, אבל הכתיבה הייתה לא משהו בכלל. גם בדיאלוגים של דמויות שהכי אהבתי ישבתי מול המסך במן "אין מצב שהוא אומר את זה ככה". שלא נדבר על לא מעט דמויות פלקט, כאילו, כולם, מלבד ראש ואילי. לדעתי.

Shiri from the block

Active member
וואו מסכימה לגמרי!! אני גם לא קונה סיפור אהבה שלו עם אף אחת..
בינו לבין בל אין שום כימיה ונראה כאילו הם בכוח ביחד.... גם לדעתי הבנאדם היחידי שהוא אהב זה באי..

ומסכימה גם עם הפיסקה על זה שהוא בכל אגדה... זה באמת כבר מופרך ויותר מידי..

למעלה