בבקשה
בצל קצוץ קטן, מוזהב בשמן זית או מעט שמן שומשום עם שמן שקדים, הדלעת חתוכה לקוביות קטנות יחסית לתוך, לערבב ולתת לזה להתרכך, תיבול- מלח, פלפל שחור גרוס, להוסיף 4-5 שיני שום שיתנו ארומה.
להוסיף פחית חלב/קרם קוקוס, לערבב היטב, להוסיף חופן ירוקים טריים קצוצים עדיפות לכוסברה אבל גם פטרוזיליה תעבוד וגם אורגנו יתאים. לתקן מלח פלפל . אם השום לא מאד ארומטי אפשר להוסיף לקראת סוף הבישול עוד שתי שיניים לבישול מהיר.
עוד אפשרות- להזהיב בצל, להוסיף קוביות דלעת, להמליח ולגלגל אותן בהרבה תיבול- קינמון, כמון, פלפל שחוק גרוס, מעט מוסקט, הל טחון אם יש לך, זרעי כוסברה גרוסים. לכסות ולתת לדלעת להתרכך. מתאים מאד להוסיף קוביות טופו.
אפויה אני מניחה את הנתח לא מקולף על צידו במרינדת סויה+סילן+מעט שמן+פלפל חריף, אופה בחום בינוני גבוה, אם יש גריל ואחרי 10-15 דקות הופכת לצד השני. אופה עד שמזלג ננעץ בבשר הדלעת בקלות.