בישולים קלילים
היה חם מכדי לאכול אוכל רציני.
היו אורז כרובית בשום ולימון, סלט עדשים שחורות קראנצ'יות על רוטב ירוק לימון-מלפפון עם מנגו.
לארוחת שישי ברוסקטות נקטרינות, חציל בתנור עם טחינה ביתית בשום-לימון-כוסברה-פטרוזיליה.
סלט ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה, קורנית, ריחן, נענע, שקדים קלויים במחבת, פלפל ירוק חריף, פלפל ירוק רגיל ופרחי ברוקולי מגוררים, על לימון-שום).
סלט עלים (חסה, בייבי, ארוגולה) עם אפרסקים לבנים, פלפל אדום, פלפל צהוב, קולרבי מגורר על רוטב חרדלי עם נגיעות סוכר דמררה.
רולים עם גזר, כרוב סגול, קולרבי.
הוצאתי מהקפאה קישואים ממולאים משבוע שעבר - ממולאי אורז אדום ברוטב לימון נענע, בסוף לא אכלנו אותם והם יהיו להמשך השבוע (היום-מחר).
בשבת בערב ארחנו, הכנתי סושי טבעוני. בנוסף היה סלט אצות, אטריות זכוכית וענבים. היה ממש נחמד.
חידשתי מלאים של חומוס, טחינה וממרח שעועיות ביתיים.