הוא מאד עדין אין ארומה של קוקוס בכלל גם בפאי פקאן.
מ מיקי מהי New member 22/12/13 #40 אני מניחה שניתן לעבוד כאן עם שמן אחר ולהוסיף שמינית כפית קסנטן כדי לשמור על מידה מסויימת של גמישות
נ נטאשKה New member 22/12/13 #44 סוף סוף יש לי גז, אז היו לביבות גזר לביבות בטטה סלט חוביזה וסלט מנגולד שניהם בלימון ושום סלט סלק ופטרוזיליה עלי גפן ממולאים אורז קישואים מאורכים ממולאים אורז ועגבניות ברוטב עגבניות לימוני מרק כתום עם עדשים, תפו"א, בטטה וגזר וגם מלא תותים טריים אדומים אדומים
סוף סוף יש לי גז, אז היו לביבות גזר לביבות בטטה סלט חוביזה וסלט מנגולד שניהם בלימון ושום סלט סלק ופטרוזיליה עלי גפן ממולאים אורז קישואים מאורכים ממולאים אורז ועגבניות ברוטב עגבניות לימוני מרק כתום עם עדשים, תפו"א, בטטה וגזר וגם מלא תותים טריים אדומים אדומים
L ladybug6 New member 22/12/13 #45 וואו, בלי תנור אני יכולה לחיות הרבה מאוד זמן אבל בלי גז?? וגם לי יש מלא מלא מלא תותים!! האוכל נשמע מעולה, וסחטין על העלי גפן הביתיים, אני מקסימום פותחת קופסת שימורים..
וואו, בלי תנור אני יכולה לחיות הרבה מאוד זמן אבל בלי גז?? וגם לי יש מלא מלא מלא תותים!! האוכל נשמע מעולה, וסחטין על העלי גפן הביתיים, אני מקסימום פותחת קופסת שימורים..
נ נטאשKה New member 23/12/13 #46 כבר יש גז, אבל היה מבאס כן עלי גפן - מפעם לפעם אני חוטפת קריזה ומכינה, אבל זה באמת המון עבודה. יש טריק לקצר אותה וזה לקנות את העלים מוכנים ומבושלים כבר ואז זה בעצם רק מילוי ובישול המילוי.
כבר יש גז, אבל היה מבאס כן עלי גפן - מפעם לפעם אני חוטפת קריזה ומכינה, אבל זה באמת המון עבודה. יש טריק לקצר אותה וזה לקנות את העלים מוכנים ומבושלים כבר ואז זה בעצם רק מילוי ובישול המילוי.