בישולים לסופ"ש

ממש ככה

אני אנסה לברר אותם מן העיסה ולטגן, אולי אצליח להשמיש
טקסטורה ממש
 

RSPA

New member
אחזור בפעם המי יודע כמה...

לפי הוראות יצרן צריך לבשל את הבונזו הללו בנפרד, במים רותחים עם קצת מלח (כמו שמבשלים פסטה) במשך 20 דקות.
אז מוציאים מסננים וסוחטים היטב את המים שנספגו בהם ורק אז הם מוכנים לשילוב בתבשילים.
נראה לי שזה גם פותר את בעיות הספוגיות/גומי שצצות כל הזמן למי שלא מכין אותם כנ"ל.

חוץ מזה הצילום והכל נראה מעולה. חבל רק שיצא מה שתיארת.
שבזה יסתכמו צרותינו, מיקי. יהיה בסדר.
 
מכינה דומה עם קיצור דרך

משרה את הבונזו במים רותחים ל 15 דקות.
סוחטת הכי שאפשר.
משרה במרינדה.
משלבת בבישול לאחר שספגו טעמים.
 

יוספה 51

New member
רק השם מלחיץ אותי וגורם לי לחוש שאין לי

סיכוי כלשהו להכין זאת. פאי רועים, פאי בשר, וכשאני רואה משהו שנקרא בצק פילו או עלים אני בכלל ... .
 

merav999

New member
עד כמה קריטית השמנת למרק פטריות?


אין במכולות באזור שלי שמנת צמחית לבישול....
 

merav999

New member
תודה על האזהרה. אז לעשות בלי או שעדיף

לדחות את תכנוני המרק ולהשיג קודם שמנת צמחית?
 

ימימה

New member
אני עושה מרק פטריות נטול שמנת

אם יש מספיק פטריות ואת טוחנת את רובן - יוצא מצוין!
 

ladybug6

New member
אה, ו.. סניקרס טבעוני, מישהו?

המתכון ומלא מלא תמונות בבלוג:
http://tivonim-blog.co.il/סניקרס-טבעוני/

לפני כמה שבועות יצא לי לטעום את הסניקרס הטבעוניים של רייצ'ל (מהפורום השכן), וזה נתן לי השראה למתכון על אותו עקרון.. יצא פלילי לגמרי
 
למעלה