בישולים לסופ"ש

אני הוספתי גם

שליש כוס עמילן תפוח אדמה בגלל נטול גלוטן שרציתי לוודא שיתייצב. אם שמים קמח או פרורי לחם לא צריך
 
כן,אני חושבת שבקישקע מקורי זה שומן וקמח מתובל

אולי פרורי לחם יהיה יותר מגניב
 

RSPA

New member
מה זה מניחים בנקניק ? את ממלאה בדמוי מעי סינטטי כלשהו ?

 
לא לא לא

יוצרים נקניק כמו שעושים עם בצק, זה בעצם כמו בצק רך כזה, ומגלגלים בניר אפיה
 

RSPA

New member
O.K נקניק=גליל מאורך...יש סיבה מיוחדת ליצור אותו בצורה הזו?

כי אם אין סיבה ממש אז בעצם אפשר פשוט לשים כופתאות גדולות של מה שנקרא אצלנו קוגלע. הרבה יותר נוח וחוסך טרטורים.
אגב, יש לי אחלה מתכון לקוגלע טבעוני (עם גלוטן!) שנדמה לי שכבר רשמתי אותו פעם. אם מישהו ירצה - שיגיד.
 
אמממ

גם שיראה דומה למקור וגם שישמור על טעם משל עצמו
וגם שיצאו פרוסות קטנות
לא ניסיתי להניח את זה כמו שזה כי בשל חוסר הגלוטן אני מפחדת שיתפורר לפני שיתמצק
 

RSPA

New member
הבנתי. יש לי איזו מחשבה...

על לעשות ניסוי בעקבות שיטה להכנת נקניקים טבעוניים (עם גלוטן) שראיתי בזמנו. רק שאת תעשי את הניסוי עם המתכון שלך בלי גלוטן כמובן, כשלב מקדים לפני הכנסת ה"בצק" לסיר עם החמין.
הרעיון הוא להכניס את הבצק בגודל של כופתאות לפי רוחך לתוך מטפחות בד גדולות, להדק ולקשור את קצוותיהן ולהניחן בתוך סיר אידוי לפרק זמן מסוים. ואז לראות אם זה מתמצק היטב. אם כן, אז בשלב הבא להכניס את התוצאה לתוך החמין ולראות שזה כנראה עובד.

אגב, ראיתי עכשיו באיזה מקום, איזכור שגם עטיפת הקישקע הסינטטי לא מתאימה לצמחונים משום שהיא עשויה מקולגן שמופק מעורות בעלי חיים.
 
ברור שזה יעבוד!

כבר ניסית ללא בד מעל רשת אידוי ואז לתוך רוטב
עובד ויאמי
 

RSPA

New member
רגע, אבל כתבת...

שלא ניסית להניח את זה כמו שזה כי בשל חוסר הגלוטן את מפחדת שיתפורר לפני שיתמצק.
לא ברור לי למה התכוונת אם כך, אבל כרגע זה לא חשוב.
 
את הקישקע

בתצורת החמין לא ניסיתי אבל קציצות אחרות נטולות גלוטן כבר הכנתי קודם על אדים ואחר כך ברוטב ועכשיו כשהעלית את זה כמו שהעלית הבנתי שזה יעבוד גם בזה

פשסטייט?
 

Elle992

New member
דברים שהכנתי סופ"ש שעבר

ומקווה שהשרשור הזה נכון.
שבוע שעבר הכנתי אצבעות טופו ושטרודל תפוחים.
המתכונים עלו בבלוג אוכל החדש שפתחתי רק לפני שבועיים והכל מסודר שם בצורה מסודרת.

אחרי שקיבלתי אישור שניתן לפרסם כאן פוסטים שעולים בבלוג מקווה שזה השרשור הנכון(לא מצאתי שרשור אחר..)

לינק למתכון אצבעות הטופו: http://vegancookingwithelle.blogspot.co.il/2014/11/tofu-fingers.html
לינק למתכון השטרודל תפוחים שיצא ממש כרגע בבלוג: http://vegancookingwithelle.blogspot.co.il/2014/11/apple-strudel.html
אומנם אלה דברים שהוכנו סופ"ש שעבר אבל רציתי לעדכן במרוכז פעם בשבוע על פוסטים
בבלוג מאשר להציף כל פעם על כל פוסט. מקווה שתהנו מהמתכונים ולכל שאלה נוספת אני כאן


 

p e b b l e

New member
שבלולי קינמון יצאו מהתנור

הבצק ללחם מלא תופח כעת
עוד בתכנונים:
חומוס וטחינה ביתיים
סלט נונה
מאפה ממולא בפטריות וקשיו
חצילים בתנור
מאפה שיבולת שועל וקינמון
&nbsp
 
למעלה