סכמ"ש + גולם במעגל

Purple Mushroom

New member
מזכיר את הפרק היהודי הזה בתיקים באפלה

שהאישה כתבה לבעלה המת את האותיות, והקימה אותו לתחיה.
בטח מבוסס על אותו הסיפור.
פגשתי מישהו השבוע במנדלימוס, שטען שהוא שלד, ושהוא מת.
. טיפוס די הזוי ומצחיק. שלקחתי אותו ברצינות כמובן
.

מסכמשת!!!!!

1. האם היה לכם שבוע טוב? לא היה שבוע מוצלח מדי אבל גם לא כזה גרוע, הכל יחסי.
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? אממ.. לא שזכור לי דבר כזה.
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? שישי ולפעמים רק מאמצע היום או רק משבת, תלוי בתקופות שבהן אני עובדת או עסוקה בשישי. עד שאני לא מסיימת את כל העיסוקים, זה לא סופ"ש בשבילי! ובימים בהם עבדתי שישי ושבת וחמישה ימים אחרים למדתי, לא הרגשתי סופ"ש בכלל!
4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p ברור שרצוי גס! והיה כלשהו! עם המין השני. המין שלי לא נחשב כלל. ואני לא מתכוונת לילד בן ה-5 שמנסה להשכיב אותי במיטה שלו חחח
5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו אכן! אתמול היה לי כנס בלימודים שממש התבאסתי שיש לי אותו אבל באופן מפתיע בחלק של הסדנאות נפלתי בצורה מקרית לסדנא עם מיעטו משתתפים, סדנת אימפרוביציה (אמור להתקשר לאימפרוביזציה בחינוך) וזה היה פשוט מעולה! למדתי קצת מודעות לסוגי מצבים וסוגי תגובה וזה ממש מגניב כי גם תרגלנו וגיליתי על עצמי דברים חדשים!
6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? ארוחה עם חברה, המיוחד בה מעבר לעובדה שהיה לי טעים, זה שחלקתי איתה כמה שעות מיומי!

CtrlAltDele

New member
עונה...

1. האם היה לכם שבוע טוב?

לא משהו, לא פרודוקטיבי כמו שהייתי רוצה שיהיה...

2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע?

כל יום, נו ככה זה שמבלים ימים שלמים בשפירא לשם פרוייקט גמר.

3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים?

3 היא התשובה הנכונה.

4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p

ברור... שלא תשאלי.. טירוף בבית.

5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו

מנסה ללמוד דברים חדשים.. בנתיים המחקר שלי מעלה רק שאלות ולא נותן תשובות.

6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע?

במבה! אין כמו במבה!

הייתי מתנדבת להיות הגולם

אבל אני לא בדיוק בחורה מעניינת...
וגם לא ממש כותבת פה כבר אז זה עושה אותי למעניינת עוד פחות.
אז את יכולה לדחוס אותי לסוף הרשימה, כשיגמרו המתנדבים חחחח

Optimistic Girl

New member
גמני

1. האם היה לכם שבוע טוב?
לא שבוע טוב אלא
היה לי שבוע מצוייןןןןןןןןן

כמובן!

3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים?
יש אצלי סופ'ש, אך בו אני לפעמים לומדת, תלוי בעומס.
והוא מתחיל אצלי מיום שישי.

4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p
כמובן!

אמממ... למדתי שלפעמים כשלא מתכננים דברים, קורים דברים מגניבים

אני לא אוכלת כדי לאכול, אלא כדי לחיות
גרגרנות זה לא בדיוק התחום שלי.
אבל כן היו לי ממתוקים נחמדים הבשבוע <עובדת על להשמין באיזה קילו או שניים, כולם אומרים לי שרזיתי.. לא אוהבת תצמי רזה מידי ..>

בקשר לגולם במעגל,
כבר שאלות אותך יותר מידי

אז אתן לך מנוחה ממני , רק הפעם

Purple Mushroom

New member
סיכום השבוע שלי:

1. האם היה לכם שבוע טוב? כן. חנוכה. מאוד מיוחד וטוב.
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? כן. במנדלימוס. מסיבת חנוכה קריוקי מאוד מיוחדת. ושמחה.

3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? יש סופ שבוע, ומבחינתי כן מתחיל בחמישי בערב.

4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p השבוע דווקא לא. או שלא זוכר. מה זאת אומרת מגע? אה, כן , חיבקתי מכרה,\ידידה יקרה, באירוע חנוכה בפלא.
בת גילי, חיבקתי אותה בטן אל בטן, והיא בהריון מבן זוגה, שמהפכה איתנו, כולנו ילידי אותו השנתון.

5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו . לא\לא זוכר.

6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? ביום שני, אחרי הקניות, הייתי כמה זמן אצל חבר יקר שלי בשם י', ואכלתי אצלו חתיכת:
גויאבה! שנים שלא אכלתי את הפרי הזה, היה מעניין ,ומלא גרעינים . מאתגר !

א.א. אדום גם מתחיל בא'.
.
=]

גילושיט

New member
עכשיו גם אני יכולה לענות

1. האם היה לכם שבוע טוב? סביר.
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? נראה לי שלא.
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? חמישי זה בהחלט ההתחלה שלו כי אני לא לומדת.

4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p ישנתי אצל ידיד שלי השבוע, נחשב?
5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו. כן קודם כל למדתי לגלגל סושי - לא יצא מושלם לגמרי אבל טעים
וגם ביליתי שעתיים בספרייה הציבורית אצלנו, עברתי מדף מדף ופשוט נהנתי מכל רגע!
6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? סופגניות כמובן, הסושי שאני וחברה הכנו, ולביבית דיאטטיות שאמא עשתה ויצא טעימות באופן מפתיע! כמה אכלתי השבוע הזה...

מסכמשת...

1. האם היה לכם שבוע טוב?סביר...
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע?כן,אבל לא מעבר לשיחה קצרה.
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? אני עובדת בשישי,אז לצערי חמישי זה לא סופש בשבילי...
4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? לא כל כך חוץ ממשפחה והילדים בגן,כבר התרגלתי שלא אוהבים אותי

5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו-כן,לומדת על עצמי דברים כל יום ויום,אבל לשם שינוי מעדיפה להשאיר אותם אצלי..
6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? סופגניות,ברור!

מסכמשת

1. האם היה לכם שבוע טוב?
היה לי שבוע שהתחיל איכס ונגמר כיף.

לא

סוף שבוע מבחינתי זה שישי.

היה מגע (=

שלשחק באקס בוקס עם האחיינים של הבן זוג שלי ב 1 בלילה זה נורא כיף
וכל הגוף נתפס לי. חחח
ולא צריך לחגוג את ה 7 שנים ביחד (אתמול!) העיקר שאנחנו נמצאים ביחד ביום הזה :)

פירשקי :)
ושתיתי קקאו !

למעלה