סכמ"ש

spaysi8

New member
חחח איך סחבת את זה?!

ואני מדמיינת אותך עם זה וצוחקת לי :p

h a j b i

New member
לסיכום השבוע

מה הדבר הכי הזוי שעשיתם השבוע? לעסתי גת

מה הדבר הכי מעצבן/לא הכרחי שעשיתם השבוע? למדתי לקורס באוניברסיטה לא אמיתית

מהי השעה הכי מאוחרת שהלכתם לישון בה בשבוע? לא זוכר, הלכתי לישון באזור 2 כל השבוע
מהי השעה הכי מוקדמת שהלכתם לישון בה השבוע? היה יום אחד שנרדמתי בחצות
האם היו לכם משימות חשובות לעשות השבוע? האם ביצעתם אותם? היו, ביצעתי את כולן ואפילו מעבר לכך

סה"כ, האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף? כן, ללא ספק שבוע מוצלח
מהם התכניות לשבוע הבא? כמו שבוע הזה, רק יותר טוב
בחרו מילה רנדומלית וכתבו אותה :) לוזרית

הסיכום שלי

מה הדבר הכי הזוי שעשיתם השבוע? התווכחתי באינטרנט עם אנשים חסרי חיים
מה הדבר הכי מעצבן/לא הכרחי שעשיתם השבוע? כנ"ל
מהי השעה הכי מאוחרת שהלכתם לישון בה בשבוע? 3:00
מהי השעה הכי מוקדמת שהלכתם לישון בה השבוע? 00:00
האם היו לכם משימות חשובות לעשות השבוע? האם ביצעתם אותם? הייתי צריכה להוריד לאנשים מתנשאים (לשוא) את האף לאדמה, לא הספקתי לעשות זאת עד הסוף אז אמשיך כאן ברשותכם: את התגובה שלי שלדבריה אתה מגיב פה מחקו עוד כשהיית אמור להיות ב"פגישה עם בחורה יפה". כנראה שהיית בפגישה עם בלייזר בשירותים אם הספקת לראות אותה פחחחחח
סה"כ, האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף? כן
מהם התכניות לשבוע הבא? ללמובאוירסיטה אמיתית
בחרו מילה רנדומלית וכתבו אותה :) חג'בי, זה כיף להגיד את זה ולהדגיש את הח', מצחיק. חג'בי חג'בי חג'בי

h a j b i

New member
את לא נמצאית בעמדה שתוכלי להוריד למישהו

את האף, בטח לא לי

החיים שלי מלאים למדיי: עבודה, לימודים, חברים, תחביבים, דייטים. יש רישיון, יש רכב, יש דירה, לא חסר כלום, ולך?

הבחירה ללמוד באוניברסיטה הלא אמיתית הזו היתה אחת הבחירות הכי טובות שעשיתי בחיים שלי ואני קוצר את פירות ההחלטה הזו מידי יום.

את הבחורה היפה בהחלט פגשתי והיה די מוצלח, אולי אפילו ניפגש שוב.

יפה לשמוע שהשם שלי נדבק לך בראש, את יכולה לנסות להעלות תמונה ולראות אם יש לך סיכוי איתי או לא אבל לדעתי זה חסר טעם היות ואני לא יוצא עם לוזריות

בקיצור, חפשי לך מישהו אחר לנסות "להוריד לו את האף" כי לי ממש לא תצליחי...

בגיל שלך כל הדברים שציינת הם טריוויאלים

אל תתלהב. אגב גם לי במרחק של 5 שנים ממך יש את הרוב: לימודים (אמיתיים), עבודה, חברים, תחביבים, דייטים אני לא צריכה כי יש לי בנזוג, רישיון, ודירה לא יודעת אם התכוונת לשכורה או קנויה, אני אומנם שוכרת אבל לפחות יש לי את העצמאות שלי.
אזרק תחשוב מה יהיה בעוד 5 שנים, אני אעקף אותך בסיבוב!

אגב, אזה פירות אתה קוצר מהבחירה ללמוד באו"פ? את זה שמעסיקים לא מעוניינים בך?

אה, וזה שתכתוב "דווקא כן נפגשתי עם הבחורה בסוף" לא יגרום לי להאמין לך, כי הסבר הגיוני לא קיבלתי

EdisonGirl

New member
או"פ דווקא אוניברסיטה מצוינת

מעסיקים לעיתים נוטים לזלזל, אבל הרמה שם גבוהה בדיוק כמו אוני' רגילה, אם לא יותר.

ההבדל הוא:
א. שלומדים בעיקר לבד, ואין מסגרת מסודרת של "בית ספר", ולכן זה לא מתאים לכל אחד.
ב. אין תנאי קבלה, כך שמי שלא מצליח- פשוט נושר מעצמו, מה שמאפשר הזדמנות לכל אחד לנסות את "מזלו" כסטודנט באוני'.

spaysi8

New member
בדיוק מה שרציתי להגיב

די כבר לזלזל בפתוחה!
הם ממש מגניבים!

למעלה