סכמ"ש

h a j b i

New member
אני לא בתחרות איתך

כי זה יהיה ממש לא הוגן, עבורך

אני יכול רק לאחל לך שתעבדי בעבודה שאת באמת אוהבת ותצליחי בי כמוני.

התחלתי לעבוד בתחום שאני לומד בסמסטר הראשון שלי ומאז עברתי כמה מקומות עבודה ולא הייתי מובטל אפילו ליום. אז לא, לא התקשיתי למצוא עבודה.

מישהו טרח ועדכן אותי לגבי ההודעה המגוכחת שלך בנוגע לפתוחה. אולי זה נכון בחלק מהתחומים (אני לא מכיר מספיק טוב) אבל לא בתחום שלי. יכולתי להתקבל לכל מקום שרציתי אבל בחרתי בפתוחה כי לי באמת לא היה את הגב הכלכלי בשביל 3 שנים של לימודים במשרה מלאה.

הסיבה העיקרית שאני טורח להגיב היא שאחרים לא בטעות יחשבו שהדעה שלך בנוגע לפתוחה היא הדעה הרווחת בשוק העבודה. זה ממש לא המצב ומאחר ואני הייתי מסנן קו"ח ומראיין מועמדים (כבר כשהייתי בערך בגילך אגב, אם כבר מדברים על עקיפות בסיבוב), כנראה שהדעה שלי מבוססת קצת יותר משלך.

אז אני מציע לך לחזור להתעסק בחיים שלך, לפתור את הבעיות שלך בזוגיות, את הבעיות הכלכליות וכו, יש לך הרבה עבודה לעשות.

ומסתכלות, אל תדאגי

EdisonGirl

New member
אני מבינה שכל אחד פה צריך הזמנה אישית

מספיק ודי עם התכסחויות הגנון הללו. סבבה? סבבה.

NEO83

New member
למה כשאת הגבת לחג'בי

ההודעה הייתה מיועדת אליך?

מה הדבר הכי הזוי שעשיתם השבוע? -התקשרתי בוכה לדוד שלי
מה הדבר הכי מעצבן/לא הכרחי שעשיתם השבוע? -ללעוס את הציפורן של הבוהן השמאלית
מהי השעה הכי מאוחרת שהלכתם לישון בה בשבוע? -3:00
מהי השעה הכי מוקדמת שהלכתם לישון בה השבוע? -12:00
האם היו לכם משימות חשובות לעשות השבוע? האם ביצעתם אותם? כן, חלקית
סה"כ, האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף? לא :(
מהם התכניות לשבוע הבא? להפסיק לאכול קרמבואים, להפסיק לשתות שוקו כאילו והיה מים, לעשות איזה שתי הליכות, לקרא ספר ולהפסיק לריב עם בני דודים שלי הקטנים.
בחרו מילה רנדומלית וכתבו אותה :) - ביסלי

מסכמת

מה הדבר הכי הזוי שעשיתם השבוע? לא לפה
מה הדבר הכי לא הכרחי שעשיתם השבוע? ראיתי לה לה לנד
מהי השעה הכי מאוחרת שהלכתם לישון בה בשבוע? בסביבות שתיים בלילה
מהי השעה הכי מוקדמת שהלכתם לישון בה השבוע? 23 וחצי
האם היו לכם משימות חשובות לעשות השבוע? האם ביצעתם אותם? היו משימות. עשיתי חלק. לחלק לא היה לי כוח ואעשה שבוע הבא כמו ללכת למוסך :-\ ולקנות מגפיים
סה"כ, האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף? כן. שבוע מעודד

בחרו מילה רנדומלית וכתבו אותה :)לישון (סתם כי אני מתה לישון ולא ישנתי ואני עוד יוצאת הלילה

lee05

New member

מה הדבר הכי הזוי שעשיתם השבוע?- החלפתי שותפה..פחות הזוי יותר מוזר לי כרגע :/
מה הדבר הכי מעצבן/לא הכרחי שעשיתם השבוע?- ניסיתח בכוח לסיים מטלה ללימודים בסבוף לא הגשתי אותה...היא לא הייתה חובה להגה אבל אני סתם אוהבת להתעקש סתם ולהלחיץ את עצמי
מהי השעה הכי מאוחרת שהלכתם לישון בה בשבוע? 3:00
מהי השעה הכי מוקדמת שהלכתם לישון בה השבוע? 23:00
האם היו לכם משימות חשובות לעשות השבוע? האם ביצעתם אותם? כן. הלכתי לרופא שחיכיתי המון זמן וגם סידרתי עוד יותר יפה את החדר
סה"כ, האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף? YUP
מהם התכניות לשבוע הבא? לימודים הבעיקר....
בחרו מילה רנדומלית וכתבו אותה :) סופרקלאפרג'ליסטיקאקספיראלידושיס

למעלה