מסכמ"ש
משהו טוב שקרה השבוע: סתם שבוע מוצלח שכזה, עם תחושה טובה

משהו רע שקרה השבוע: הגיע ה-10 בחודש, שזה אחלה כשנכנסת משכורת אבל לא אחלה כשהסכום שיורד לך מהעו"ש הוא גבוה בה-ר-ב-ה מהרגיל.. קניות לבית זה (יכול להיות) מעצבן ): חוץ מזה, חבר טוב עיצבן אותי כי הוא חושב שעכשיו אני הספק שלו - hell no!

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא זכור לי שיש משהו מיוחד, לטובה או לרעה. הו וול..

התחדשות השבוע: קניתי נקסוס 5! הייתי צריך פלאפון חדש כי הקודם הלך קאפוט באופן רשמי ולמרות שאני לא מאלה שעפים על פלאפונים החלטתי שאם כבר אני משתדרג אז למשהו נורמלי שלא יעצבן אותי אחרי שבוע.. בינתיים אני מאוד מרוצה!
חוץ מזה, קניתי גם 3 דיסקים: Get Hurt (החדש) של The Gaslight Anthem, את החדש של הקולקטיב (Pangaea) ואת החדש של האיינג'לסי (Exit Inside). התפרעתי, אבל את השניים האחרונים קניתי במבצע מיוחד של מוסיקהנטו וקניתי אותם במשותף עם החברה אז ההתפרעות קצת התמתנה חח

סרט השבוע: "לוסי" של לוק בסון עם סקרלט ג'והנסון. לא יודע למה אבל ממש רציתי לראות אותו בקולנוע וממש נהניתי ממנו! כלומר, יש בו קטעים דביליים וכו' ורגעי משחק מפגרים (לא של סקרלט) אבל הסרט ממש מהנה!

סדרת השבוע: לא היה לי זמן לטלוויזיה.. בכלל, בזמן האחרון אני בקושי צופה בה וחבל לי על זה

ספר השבוע: ע"ע סדרה

שיר השבוע: Hallelujah של ג'ף באקלי. יכול להיות שבגלל 20 השנה למותו החליטו לחרוש עליו?

אלבום השבוע: Song of Innocence של U2, החדש והמדובר. מוצלח ועושה את העבודה.

מאכל השבוע: הו הו הו! איפה להתחיל? הלכתי עם החברה לאכול באיזו מסעדה הודית ואכלתי טיק מאסאלה (או משהו כזה
) והיה טעים! באותו ערב הלכנו ל-VIP בסינמה סיטי בראשל"צ ולמרות שהוא פחות מוצלח מזה שבגלילות (גם מבחינת האוכל וגם מבחינת המיקום של ה-VIP. כלומר, חוץ מהאוכל אין בזה שום תחושה של VIP! זה פשוט 3-4 המושבים האחרונים באולם, איזה עלוב!
) עדיין יצאנו שבעים מאוד!

ציטוט השבוע: "בא לך פיפי? קקי? משהו?" - אערס שואל את חברה שלו אם היא צריכה לשירותים. WTF?

תמונת השבוע: not this time

תכניות לסופ"ש: אתמול בערב עבדתי, עכשיו אני עובד ואולי בערב אלך לאיזו מכירת פרינטים שראיתי כמה מהם באיוונט של העניין בפייסבוק ונראה שיש שם כמה דברים מדהימים!

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אערסים, תפסיקו להתרבות. תודה!