סכמ"ש

ערן1987

New member
"האופן שבו אנחנו הורגים אחד את השני.."

זה די אומר את זה בעצמו

Music Man XD

New member
אבל זה לא אומר שכל התאונות קורות כך.

זה סתם משהו שהרגשתי צורך לומר, כי הרבה מהתאונות נובעות מהתנהגות אגואיסטית ומפגרת של נהגים.
אבל זה לא משנה, השורה התחתונה היא שאני לא מתנגד למה שאמרת

2Dirrty4U

New member
והכי עצוב?

שככל הנראה, עפ"י העדויות של האנשים במקום התאונה של חברה שלי ז"ל - התאונה קרתה בגלל אי ציות לרמזור אדום של לא אחר מאשר נהג אוטובוס שנסע בנת"ץ וסיכן לא רק את עצמו ואת הנהגים האחרים מסביבו - אלא גם את האנשים שהוא הסיע באוטובוס.
ואכן באוטובוס נפצעו עד כמה שאני זוכרת 7 אנשים וברכב ביחד עם חברה שלי הנהגת נפצעה קשה והחברה נפצעה אנושות.

ערן1987

New member
רגע, זו התאונה ההיא שהייתה בערב של הגמר

של האח הגדול לפני שבת או שתיים?

2Dirrty4U

New member
תודה

מרוב שכל יום אנחנו שומעים על תאונות דרכים ופצועים ואף הרוגים אני חושבת שזה הופך אותנו לשאננים כזה סטייל "הא, עוד תאונה איזה נורא זה" ואז מעבירים את הדף של העיתון.
ואז כשזה בא לך בבום ופתאום זה מישהו שאתה מכיר, גם אם זה מישהו רחוק שלא דיברת איתו תקופה - פתאום זה מנער אותך מהשאננות שלך ואתה אומר לעצמך כאילו פאק! זה קורה כל יום לאנשים, זה לא הגיוני פשוט!

ערן1987

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: סתם שבוע מוצלח שכזה, עם תחושה טובה :)
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: הגיע ה-10 בחודש, שזה אחלה כשנכנסת משכורת אבל לא אחלה כשהסכום שיורד לך מהעו"ש הוא גבוה בה-ר-ב-ה מהרגיל.. קניות לבית זה (יכול להיות) מעצבן ): חוץ מזה, חבר טוב עיצבן אותי כי הוא חושב שעכשיו אני הספק שלו - hell no!
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא זכור לי שיש משהו מיוחד, לטובה או לרעה. הו וול..
&nbsp
התחדשות השבוע: קניתי נקסוס 5! הייתי צריך פלאפון חדש כי הקודם הלך קאפוט באופן רשמי ולמרות שאני לא מאלה שעפים על פלאפונים החלטתי שאם כבר אני משתדרג אז למשהו נורמלי שלא יעצבן אותי אחרי שבוע.. בינתיים אני מאוד מרוצה!
חוץ מזה, קניתי גם 3 דיסקים: Get Hurt (החדש) של The Gaslight Anthem, את החדש של הקולקטיב (Pangaea) ואת החדש של האיינג'לסי (Exit Inside). התפרעתי, אבל את השניים האחרונים קניתי במבצע מיוחד של מוסיקהנטו וקניתי אותם במשותף עם החברה אז ההתפרעות קצת התמתנה חח
&nbsp
סרט השבוע: "לוסי" של לוק בסון עם סקרלט ג'והנסון. לא יודע למה אבל ממש רציתי לראות אותו בקולנוע וממש נהניתי ממנו! כלומר, יש בו קטעים דביליים וכו' ורגעי משחק מפגרים (לא של סקרלט) אבל הסרט ממש מהנה!
&nbsp
סדרת השבוע: לא היה לי זמן לטלוויזיה.. בכלל, בזמן האחרון אני בקושי צופה בה וחבל לי על זה

&nbsp
ספר השבוע: ע"ע סדרה
&nbsp
שיר השבוע: Hallelujah של ג'ף באקלי. יכול להיות שבגלל 20 השנה למותו החליטו לחרוש עליו?
&nbsp
אלבום השבוע: Song of Innocence של U2, החדש והמדובר. מוצלח ועושה את העבודה.
&nbsp
מאכל השבוע: הו הו הו! איפה להתחיל? הלכתי עם החברה לאכול באיזו מסעדה הודית ואכלתי טיק מאסאלה (או משהו כזה
) והיה טעים! באותו ערב הלכנו ל-VIP בסינמה סיטי בראשל"צ ולמרות שהוא פחות מוצלח מזה שבגלילות (גם מבחינת האוכל וגם מבחינת המיקום של ה-VIP. כלומר, חוץ מהאוכל אין בזה שום תחושה של VIP! זה פשוט 3-4 המושבים האחרונים באולם, איזה עלוב!
) עדיין יצאנו שבעים מאוד!
&nbsp
ציטוט השבוע: "בא לך פיפי? קקי? משהו?" - אערס שואל את חברה שלו אם היא צריכה לשירותים. WTF?

&nbsp
תמונת השבוע: not this time
&nbsp
תכניות לסופ"ש: אתמול בערב עבדתי, עכשיו אני עובד ואולי בערב אלך לאיזו מכירת פרינטים שראיתי כמה מהם באיוונט של העניין בפייסבוק ונראה שיש שם כמה דברים מדהימים!
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אערסים, תפסיקו להתרבות. תודה!

DAN1EL

New member
תתחדש על הפלאפון ועל הדיסקים! :)

אני ממש שמח שאהבת את "לוסי"!
סרט כייפי, והוא נראה מדהים על המסך הגדול.
החברים שהלכו איתי לראות אותו קצת התבאסו, ואני לא מבין למה.
למה ציפיתם? לוק בסון וזה.
והסצינה שסקרלט נוהגת במכונית

&nbsp
ומעולה לגבי השבוע המוצלח. :)

2Dirrty4U

New member
ערן, רוצה לספר לנו מה אתה מספק?

ותתחדש על הנקסוס והדיסקים!

Music Man XD

New member
אז ככה.

משהו טוב שקרה השבוע:
שבוע טוב מאוד מבחינה מקצועית (בצבא), אני מרוצה! בנוסף, הסופ"ש היה ממש כיף עד כה.
משהו רע שקרה השבוע:
למה רק כונפות נדבקות אליי ומציקות לי ועושת לי סטוקינג. למה לעזאזל. איך נפטרים מזה?! זה נשמע ממש מתנשא ופתאטי, אבל זו בעיה אמיתית

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
שבוע עמוס בפעילויות ודברים מעניינים, מקווה שיהיה מוצלח.
התחדשות השבוע:
משקפיים. החלפתי אחרי יותר משנתיים.
סרט השבוע:
"טיטאניק", ו"פסיכו" שראיתי שוב, וצמרר אותי אפילו יותר מהפעמים הקודמות. איזה סרט ענק זה!
סדרת השבוע:
לא הספקתי כלום. אולי היום.
ספר השבוע:
אני עדיין עם "כל החיים לפניו". זה אפילו לא ספר כל כך ארוך
אין לי המון זמן.
שיר השבוע:
Beyonce ft. Drake - Mine
Nicki Minaj - Come On A Cone
אלבום השבוע:
חזרתי המון ל-Beyonce, האלבום. הוא פשוט מצוין.
מאכל השבוע:
בן & ג'ריס, וכל מה שאכלתי השבוע במסעדות שונות (משום מה יצא לי הרבה, והכל היה ממש טעים)
ציטוט השבוע:
BUT DIS ICE IS SO COLD, IT SHOULD COME ON A COOOONE

תמונת השבוע:
יש כזו, אבל היא לא תיחשף
. אשאיר זאת לדמיונכם הפרוע.
תכניות לסופ"ש:
אכלתי, שתיתי, נהניתי. בערב אפגוש חברים, ויאללה לצבא.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
יש לי ימי חופש והשנה תכף נגמרת. הצעות ורעיונות יתקבלו בברכה.

ערן1987

New member
כונפות זו אכן בעיה חח

אבל פשוט know when to say no

&nbsp
תתחדש על המשקפיים!
&nbsp
יא וולי, סיקרנת עם האופציה שלך לתמונת השבוע

DAN1EL

New member
"פסיכו"

לא נמאס אף פעם.
עוד מעט, כשיהיה לי יותר זמן פנוי, אני מתכנן לעשות שבוע (או אפילו שבועיים) של מרתון היצ'קוק, וצפייה מחודשת בכל סרטיו האהובים עלי. כי זה פשוט כל כך כיף כל פעם מחדש וגורם לי להיזכר שוב למה אני אוהב אותו, למה אני אוהב קולנוע, למה אני אוהב אמנות ולמה אני אוהב את החיים, אפילו (כן, הוא עד כדי כך טוב!).
&nbsp
שמח שהיה לך שבוע מוצלח. :)
&nbsp
ומה הכוונה ב"הצעות" לגבי הימי חופש?
ההצעה שלי היא לקחת כמה שיותר ימי חופש

אתה מתכוון מה לעשות בהם?

2Dirrty4U

New member
כשאתה אומר שתשאיר את התמונה לדימניוינו הפרוע.........

האם אתה יודע עד כמה פרוע הוא יכול להיות?

Just sayin'

&nbsp
לגבי החופשים - תנצל את כולם כי לא ניתן לצבור לשנה הבאה (רק באישור סא"ל ולא יותא מ-2 וגם זה לא תמיד מאשרים ביחידות מסויימות) אז חבל שיתבזבז סתם.
ותתחדש על המשקפיים

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם המבחן האחרון לתואר!

משהו רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להגיש מחר עבודה.
התחדשות השבוע: נראה לי שאין...
סרט השבוע: ראיתי את -
"לפני הזריחה" - הראשון בטרילוגיה של לינקלייטר. סרט בנות חמוד ביותר. כמה מהדיאלוגים מוצלחים מאוד והמשחק טוב, אבל ז'ולי דלפי, שבדרך כלל אני חולה עליה, הייתה קצת מעצבנת פה.
"דואל" - מהסרטים הראשונים של ספילברג. סרט אדיר, כמות הכישרון בלתי נתפסת. מתח עוצר נשימה, רעיון מבריק לסרט.
"חיות הדרום הפראי" - ציפיתי ליותר. חמוד כזה. בסדר.
"תשוקה" - האחרון של בריאן דה פלמה המלך. כאן ציפיתי לפחות האמת, וממש נהניתי! סרט מעולה! לא מבין למה המבקרים כל כך קטלו אותו. אני חושב שאנשים לא מבינים את דה-פלמה עד הסוף, אבל הבן אדם הוא אמן קולנוע מלידה.
"כנופיית ברטה" - מהסרטים הראשון של סקורסזה. נו, זה סרט רוג'ר קורמן כזה - לטוב ולרע. מהמוקדמים של סקורסזה אהבתי הרבה יותר את "מי זה דופק על דלתי?" וכמובן את "רחובות זועמים".
סדרת השבוע: פרויקט מסלול
ספר השבוע: "סיפור חלום" של ארתור שניצלר. מיוחד ומוזר בקטע טוב.
שיר השבוע: לא יודע אם היה אחד שבלט ספציפית, היו המון.
אלבום השבוע:
Stevie Wonder - Songs in the Key of Life
Bob Dylan - Blood on the Tracks
Acollective - Pangaea
מאכל השבוע: ספגטי בולונז.
ציטוט השבוע: לא זוכר.

תמונת השבוע: תמונה של הצלם הנפלא והמרגש אמיל קוזאק (Emil Kozak)
תכניות לסופ"ש: לסיים את העבודה שאני צריך להגיש מחר. עובד על זה כבר הרבה זמן.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין.

למעלה