אמנם כבר לא סופ"ש אבל לא הייתי פה בשביל לענות חח
הייתי בסופ"ש בפריז בהופעה של ביונסה וג'יי זי. חזרתי אתמול אבל חזרתי ישר ל"עבודה" וחזרות.
משהו טוב שקרה השבוע: ללא ספק ההופעה של ביונסה וג'יי זי. איזה טירוף. ודיסנילנד
משהו רע שקרה השבוע: מזל שההופעה הייתה כל כך מדהימה ושדיסנילנד היה קסום כי אם לא זה, הייתי אומר שזה היה הטיול חו"ל הכי גרוע ומעצבן שלי עד עכשיו. כמה "הרפתקאות" היו לי בפריז הזאת בשלושה ימים המסכנים שהייתי שם זה משהו. גם סרטים עם הדירה שהזמנו מAirBnb שכל מה שבעלת הדירה תיארה באתר לא היו ולא נבראו במציאות וזה היה פשוט נורא (למרות שהם יצאו תותחים וסידרו לנו את זה מהר והעבירו אותנו למלון אבל זה עדיין מעיק על האווירה של החופשה כי היינו צריכים להתעסק בזה הרבה זמן במקום להינות מהעיר), עקצו אותנו במטרו, קיבלנו יחס (או יותר נכון חוסר יחס) מגעיל מאנשי שירות למיניהם שנתקלנו בהם. פריז לא הסבירה לי פנים הפעם
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי כמה פגישות מעניינות השבוע שעלולות להשפיע הרבה על כל מיני דברים שאעשה. אני מקווה שילך טוב. חוץ מזה יש לי איזו הופעה עם עינת שרוף ביום שישי שנראה לי שיהיה ממש משעשע
התחדשות השבוע: חולצה וכובע מהמרצ'נדייז של ההופעה של ביונסה וג'יי זי חחח
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: השירים מההופעה
אלבום השבוע: ביונסה...
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע: לא בדיוק ציטוט אבל... בהופעה, ביונסה הפתיעה והביאה את ניקי מינאז' שתתארח עם הרמיקס של Flawless. באיזשהו שלב בשיר, ביונסה כאילו הציגה אותה וקראה לה לבמה ואמרה: "I want you to give it up for my girl!" ואני זוכר שאני עומד שם בקהל ולקח לי ממש מלא זמן לקלוט שניקי על הבמה, איכשהו הייתי כזה מנותק (או מרותק יותר נכון חח) ולא קלטתי שהיא שם חח... וכל הזמן הזה חשבתי לעצמי "הא? איזה גירל? מה היא הולכת להעלות את בלו אייבי לבמה? מה קשור? מה היא רצינית?" ואז קלטתי את ניקי על הבמה ונפל לי האסימון
תמונת השבוע: אז זה באמצע Love On Top בהופעה. ככה היא הייתה קרובה
תכניות לסופ"ש: ההופעה הזו עם עינת שרוף בינתיים
אחר (או: מסר חשוב לאומה):