Gali04

New member
אני מבינה לגמרי

אבל תעשה את זה קליל אז יש לזה סיכוי גדול שזה גם יעבור קליל אצלה. אתה יכול גם להוסיף בנוסף למה שהצעתי לך, שמאד חסרה לך משפחה ואתה מרגיש שזה רק אתה והיא כגרעין, שקשר משפחתי במעגל רחב יותר חסר לך ושאתה רוצה להרגיש שייך לאיזשהם שורשים.
&nbsp
תהיה רגיש, אבל מאד ברור ותגיד את רצונך. גם אם תעקם פנים ותזרוק הערות זה לגיטימי, כי זאת דרכה להביע את חוסר שביעות רצונה למהלך. כך או אחרת, היא תצטרך לקבל את זה, כי זו הבחירה שלך בתור אדם בוגר.

בהצלחה!

ותעדכן.
בהצלחה גם בשנת הלימודים שעומדת להתחיל, ובכל האתגרים שהיא מביאה איתה. וכמובן בבגרויות !

היום בערב דיברתי איתה

אמרתי לה שהתכתבתי עם בת דודה שלי בפייסבוק. לא סיפרתי לה על המפגש כי קצת פחדתי אז אמרתי שאני אתחיל מלהגיד לה שהתכתבנו. היא לא אהבה את זה כל כך כי לדעתה הבת דודה הזאת היא לא בנאדם טוב כל כך (אני לא חושב ככה) אבל בסוף השיחה היא אמרה "תעשה מה שבא לך". אז זהו למזלי זה עבר פחות גרוע ממה שחשבתי... ראיתי שהיא לא מרוצה מזה בכלל אבל היא גם לא ממש כעסה (לפחות לא כלפי חוץ...).
&nbsp

בינתיים זה רק היא

אני מפחד קצת שזה לא ימשיך ואז אני אתאכזב אז בינתיים זה רק איתה ונראה איך ילך. אני ממש הייתי רוצה משפחה גדולה. זה כייף.
&nbsp

בסדר, גם טוב, לאט לאט

לפעמים יש חברים שהם כמו משפחה. ולפעמים משפחות של חברים יכולות להוות תחליף חלקי. אצלי זה היה כך כשהייתי בגילך. היו לי שתי חברות שהזמינו אותי קבוע לשבתות וחגים והמשפחות שלהם היו כמעט משפחות מאמצות בשבילי...

לאורה101

New member
יופי סופסוף

לאט לאט
פרה פרה
לא הכל בבת אחת
בהזדמנות אחרת תגיד לה שנפגשתם והיא דווקא נראית לך בסדר.
בנוסף, גם לא יזיק להיות קצת זהיר במפגשים והשיחות עם הבת דודה, להכיר אותה יותר טוב ובבחינת 'כבדהו וחשדהו' כלומר לנסות לראות אם אין לה איזשהן כוונות לא נאותות. לא שאני רואה סיבה לזה אבל תתקדם קדימה בזהירות, בצעדים קטנים.
נקודת המבט של אמך היא אחרת וזה לא אומר טובה יותר או פחות משלך, אבל בטוח עם יותר נסיון ואולי היא באמת מכירה אותה יותר טוב.
&nbsp
מקווה שלא בילבלתי אותך יותר.
לילה טוב יקר

למעלה