האם הניאו מגיעה ב-13 באוקטובר?

פוקימון ? לא בצהל.

במקרה הזה תמונה אכן שווה 1000 מילים.
אני רק חייב להגיד שאהבתי את התגובה של הצבא.

בהיטמן יש משימת התנקשות בה נצטרך להבדיל בין תאומים

זהים ולהתנקש רק באחד מהם. חתיכת טוויסט על משל התאומים של שלמה המלך
.
התאומים הם דילן וגונזלס, ואנחנו צריכים לאתר את שניהם להבדיל בינהם ולהתנקש אך ורק בדילן בלי שתיפול שערה מראשו של גונזלס.

יש טריילר. נשמעת לי משימה מעניינת למדי.
לא יכול לחכות עד שהמשחק המלא כבר ייצא.

amithas190

New member
זה לא יהיה קשה אם יש SAVE ידני חחח

דרך אגב , מתי יוצא המשחק הפיזי עם כל המשימות?

גם עם הסייב הידני זה הולך להיות קשה לדעתי

כי תתאר לך כמה שערות אנחנו הולכים לתלוש עד שנגיע למצב שגם הדילן הזה וגם הגונזלס הזה נמצאים באותו מקום כדי שנוכל לשמור את זה וליצור את הצ'ייקפוינט המושלם.

אחת המשימות הכי קשות שזכורות לי בסדרה זה משימות שאתה צריך להתנקש בשני אנשים בו זמנית עם שני כדורים:) שיא הלחץ גם עם שמירה, כי תמיד היה אחד שמצליח להימלט.

לפי מה שאני יודע הדיסק יוצא מתישהו בדצמבר.

המשימה עם הגנרלים הרוסים בסנט פטרסבורג אחת הטובות!

הנה בחור שעושה אותה בלי סייב תוך 7 דקות.

Just cause 3 במצב נוראי מתמיד, אל תתפתו לרכוש.

just c ause 3 רץ יותר רע עם כל פאץ שהוא מקבל, אבל כנראה שנשברו עכשיו כל השיאים. תסתכלו בסרטון ששמתי מ1:40 והלאה ותראו כמה שהמשחק רץ זוועה זה פשוט ביזיון שמייק וסוני מאשרות למשחק כזה להיות בחנות שלהן.

המשחק מקבל הנחה כל שני וחמישי בערך אז תזהרו לא לרכוש אותו בטעות.

מישהו 2 זוכר שאמרתי שאני אשחק בזה אם זה יגיע לפלוס? לוקח בחזרה אפילו הפלוס לא יציל אותו.

סיכום של EVO 2016 (סטריט פייטר 5 ) תחרות הזויה!!!

טוב דבר כזה עוד לא היה בEVO אף פעם.

מעל 5000 שחקנים מכל העולם התחרו בסטריט פייטר 5 לבדו שזה שיא היסטורי לאליפות עולם במשחקי מכות.

הגמר שודר בערוץ ESPN 2 ומלבד כמה מעפנים שהעדיפו פוקר, התגובות במיינסטרים לשידור היו טובות.

והדרמה הדרמה.

כל השחקנים הכי טובים בעולם בסטריט פייטר עפו כולם מוקדם מהצפוי כי משום מה
במקום להתחרות אחד מול השני בסוף הטורניר הם נפגשו זה מול זה בהתחלה והם פשוט קרעו אחד את השני.

דאייגו אומהרה עף מהטרוניר על ידי י ריבו הוותיק Justin wong שגם הוא עף מהטורניר אח'כ.

momochi‬‏ השחקן האהוב עלי (ואלוף EVO של שנה שעברה) הפסיד גם כן בקרב מותח בטירוף.

בסוף הטורניר נשארו רק 6 יפנים אמריקאי אחד וקוריאני אחד.

Infiltration השחקן הדרום קוריאני לקח את הטורניר, הבן אדם הוא קורא מחשבות.
הוא אחד השחקנים הכי טובים בסטרייט פייטר מאז שהתחיל לשחק, למרות שבקוריאה רוב האנשים משחקים בכלל טקן.

הייחוד בסגנון המשחק שלו זה שהוא תוך כמה חודשים יכול ללמוד לשחק דמות חדשה ולקחת איתה את הטורניר, הוא מדהים.

צירפתי סרטון של כמה מהרגעים הכי יפים של הטורניר.

statrix

New member
תקופה שאני לא משחק בכל זאת צפיתי באיבו

sfv לא היה כזה מעניין
לעומתו umvc3 היה ממש נחמד
&nbsp
&nbsp

הקרב של מומוצי וארטורו לא היה מעניין?

זה היה קרב חולה! זה לא יאמן בעיני איזה קרב טוב מומוצי נתן שם.אני מסכים שהגמר לא היה כזה מעניין אבל.

אם יש משהו שאיכזב אותי לא רק באיבו אלא בכלל מאז שSF5 זה דאייגו.

כאילו פאקינג למה הוא ממשיך לשחק עם ריו בSF5 ? אני כל כך רוצה שהוא יחליף לקן.

הסגנון של דאיגו כל כך אגרסיבי ובעיני ריו ממש לא משרת את הסגנון שלו כמו שצריך כאן. קן הרבה יותר אגרסבי ומתאים

כאילו כל הטרוניר הזה יש אנשים כמו tukido שמשתמים בריו הרבה יותר טוב מדאייגו, tukido אשכרה עשה parry על כל דבר ואם הוא היה מגיע לגמר אני די בטוח שהיה לו סיכוי טוב לזכות עם השימוש הנהדר שלו בparry ו.. דאיגו? נראה שהוא בכלל לא

מעוניין להשתמש בparry בכלל במשחק הזה.. ואין לי בעיה עם זה .. אבל ראבק תבחר Main שיושב עליך טוב במשחק הזה.

כאילו אני מרגיש שכל אחד כולל justin ואפילו MOV שבכלל היה משחק בעיקר SF3
מצאו את עצמם במשחק הזה רק דאייגו לא :(

טוב, חפרתי לך אבל היי אתה לא נמצא פה הרבה אני חייב לנצל את ההזדמנות.

למה אתה לא משחק תקופה? אהבת את SF5 ?

בוא נעשה כמה קרבות ידידות חחח

אז מה אם שנינו יודעים את התוצאה מראש.

20-0

PlayGirl3

New member
20 סרטוני גיימפליי של פרסונה 5

נמאס לי לצרף את כולם, תסתדרו לבד עם השאר

חחח אהבתי את ה"דייט" אם אפשר לקרוא לזה ככה.

חבל שלא הראו קרבות אבל, מה נסגר איתם.ולמה הם לא מראים לנו קצת דברים באנגלית שנתלהב אני רוצה להבין מה הם אומרים.

נאמקו תחשוף בגיימסקום IP חדש שמיועד למערב.

כלומר סדרת משחקים חדשה שהיא לא עם מוטיבים יפנים כמו שאנחנו בדרך כלל רגילים לקבל מנאמקו.

אני די שמח לשמוע על זה שהם עובדים על IP חדש התעייפתי מרימאסטרים ורייבוטים למינהם.

צריך קצת IP חדש שנבנה מראש לדור הזה.

אני רק מקווה ש"מיועד למערב" זה לא מכבסת מילים מבחינת נאמקו ושלא מדובר באיזה משחק מולטי סטייל דסטני או משהו כזה.
http://www.pushsquare.com/news/2016/07/bandai_namco_to_debut_new_ip_at_gamescom_2016

לראות או לא לראות זו השאלה ?
הרשמים חיובים בטירוף.

וחלק מהמבקרים ששיחקו השוו את הכתיבה למכשף 3.

PlayGirl3

New member
התחלתי לראות אבל זה היה לי קצת משעמם

ויש שם דמויות עם מודלים שנראה ששלפו אותם מלפני עשור.

:) לא עשה לך את זה העולם של דאוס אקס אה? :)

לא נורא, מאס אפקט 4 מגיע בתחילת שנה הבאה :)

למעלה