האם הניאו מגיעה ב-13 באוקטובר?

PlayGirl3

New member
אני הכי אשמח אם הם שיפרו את המשחק

אבל הטריילר הזה לא מבויים בצורה מעניינת וגם גרפית נראה לא הכי טוב.
תסתכל בעצמך בכמה דקות הראשונות ותגיד מה אתה חושב על האישה שאדם מדבר איתה.

אממ, אני חושב שהיא צריכה לעשות גבות.

דחוף והיא נראת כאילו היא בדיוק כמה משינה והיא בקריז של המחזור שלה .זה הוויב שאני מקבל ממנה, אבל היי תראי באיזו מציאות היא חיה, היא הפכה לקשוחה.

ולמרות הכל, תודי שהיא שיפור עצום מאיך שהדמויות היו נראות במשחק הקודם, היא נראת לפחות כמו אישה, אורלי אישה, על מי במשחק הראשון יכולת להגיד שנראה כמו אישה?

השיפור הוא ענק.

PlayGirl3

New member
יותר כמו בובת פלסטיק

זה נראה פשוט רע, במיוחד השיער. כמו שיער של דמות לגו שהכל קשיח ואחיד כזה.
מה זה עוזר שהם משתפרים בצעדי צב?

השיער שלה באמת נראה כאילו יצא מתוך צעצוע של סיפור.

(הראשון) והוא באמת מאוד בובתי שכזה, אבל הבעות הפנים שלה ממש טובות בעיני.
זה באמת קצת מוציא מהאווירה אם מתמקדים בשיער במיוחד שהם די מתמקדים בו עם המצלמה ולא נותנים לנו לא לשים לב אליו, אבל בכל משחק אני מוצא דברים כאלה שמוציאים מהאווירה וכאן הדמויות דווקא הרבה פחות מוציאות אותי מהאווירה.

יש משחקים עם מראה הרבה יותר בובתי.

נראה לי שאת צריכה קצת להיזכר איך נראו משחקים לפני עשור, צירפתי.

הנה מה שנקבל בגרסת הPS4 של rise of the tomb raider.

*כל הDLC ששוחררו עד עכשיו למשחק יהיו כלולים בחבילה.
*פרק חדש בסיפור שיתן לנו לחקור את האחוזה של הדוד של לארה, התוכן הזה יתמוך גם בVR למי שירצה לשחק אותו דרך הקסדה אבל זה לא חובה.
*יהיה גם מצב משחק חדש שיקרא "הסיוט של לארה" שבו נצטרך להגן על האחוזה מזומבים שפולשים אליה. (מגניב)
*מצב CO OP חדש שבו אנחנו ועוד חבר מנסים לשרוד כמה שיותר זמן בסביבה העוינת של המשחק תחת תנאים קשים ומגבילים.

המשחק יהיה במחיר מלא בהשקה.

מישהו 2

New member
שילכו לחפש

זה שרק עכשיו הוא מגיע ל -PS4 לא אומר שזה לא משחק שכבר שנה בשוק והמחיר שלו צריך להיות בהתאם.
&nbsp

חחח באמת שיחפשו מי ינענע אותם

אני לא קונה את החרא הזה בהשקה שזה עולה איזה 70 שקל בחנות של מייקרוסופט.
אני את הכסף שלי שומר למאפיה 3 וממליץ לכולם לעשות ככה.
חח

amithas190

New member
תוך חודש המחיר יד שניה שלו יהיה 100 שח .דווקא סבבה לקבל עם

כל ההרחבות

I Am Setsuna מקבל ממוצע של 78.

הרבה יותר טוב מה58 של SO5 לפחות
אני אנסה לסכם את דעת הכלל מבקרים וגיימרים כאחד.

*JRPG מאוד מסורתי מערכת הקרב זהה כמעט לחלוטין למערכת הקרב של כרונו טריגר.
*הסיפור מאוד אפרורי, מעציב, מלא בדברים רעים וקשים שקורים לאנשים טובים*
*גם מי שאוהב את הסיפור לרוב מסכים שSetsuna היא הדמות הכי מפותחת עלילתית במשחק והשאר לא כל כך.
*destructoid למשל אומרים שאחת הדמויות שתקנית כמעט לגמרי כמו כרונו מכרונו טריגר. (שזה רע אם שואלים אותי, אני שונא דמות שותקת בכל משחק)
*גיימספוט למשל חשבו שהסיפור ממש יפה אבל הרוב לא חשבו כמוהם.
*20 שעות של גיימפלי.
*מזכיר מאוד את child of light לדעת הרבה אנשים*
שחקני JRPG שאוהבים בעיקר פיינל פנטזי אומרים שהמשחק מאתגר למדי במיוחד בבוסים. שחקני SMT וסדרות יותר קשות אומרים שהוא קליל מאוד.
(אני כנראה ארגיש כמו הקבוצה השניה אבל נראה)
בגדול? אני שמח מאוד שיש JRPG בקונסולות גם אם הוא ממש קצר, גם אם הוא ממש מדכא עלילתית, זה לפחות לא יהיה אינפנטילי כמו ברוולי דיפולט.

אקנה שהמחיר יהיה 70 שקלים או פחות, כרגע זה יותר מדי יקר לי, אבל ברור שאשחק בו.

PlayGirl3

New member
הייתי בטוחה שזה מגיע גם לויטה במערב

מסתבר שלא. חבל, דווקא היה מתאים לי עכשיו משחק כזה על הויטה. למרות שכולם אומרים שהסיפור משעמם ומדכא, ממש אהבתי את מערכת הקרב של כרונו טריגר.

את לא באמת רוצה את זה על הויטה.

יש לזה ירידות פריים רייט קשות בקרבות ובחקירה של המבוכים ובכל מקום, זו הסיבה האמיתית שסקוור ביטלו את הגרסה הזו במערב.

את יכולה לשחק את זה על המחשב אין מצב שהמחשב שלך יתקשה עם המשחק הזה, אבל אני מתאר לעצמי שזו לא הפלטפורמה המועדפת עליך למשחק כזה.

עד שתקני ניאו זה כבר יהיה במחיר שמצדיק את הרכישה גם ככה.

מזל שקיבלתי את יאקוזה 5 בפלוס.

אחרת הייתי קונה גם את זה וגם את דאוס אקס באוגוסט. יאקוזה 5 יעסיק אותי.
זה נראה כל כך טוב הבטמן הזה.

עוד פוקימונים ממש מכוערים בטריילר חדש

אלוהים תראו את ה"comfey " הזה או איך שלא קוראים לו, מה זה? נגמר לנינטנדו הרעיונות לפוקימונים? נראה כאילו הם גונבים פאן ארט מtumblr או משהו.

רק הפוקימון סוס ממש חמוד נראה יותר כמו איה החמור מאשר סוס לדעתי, כל כך מכוער שהוא כבר חמוד.

בדרך כלל בפוקימון אם אני זוכר נכון יש תחרות יופי שאפשר לקחת אליה את הפוקימונים שלך, נראה לי כל הפוקימונים בגרסה הזו מפסידים בתחרות בברירת מחדל חחחח.

בטח טריק של נינטנדו כדי להכריח אנשים להביא פוקימונים יותר נומרלים מגרסאות קודמות.

PlayGirl3

New member
Persona 5 - קליפ פתיחה ו-18 דקות ראשונות של המשחק

חייבת... להתאפק...

גיימפלי חדש של gears 4 נראה אחלה.

זה עדיין נראה שוטר פשטני ובסיסי אבל הם שיפרו את הגרפיקה, בהחלט נראה משחק ששווה להעביר עליו סיבוב אם יש לכם אקסבוקס/או PC עדיף.

למעלה