החלטתי להצטרף ללייב-שואוס
סיכום הערב
לא צפיתי בתוכנית עד שלב בתי-השופטים לערך, והערב החלטתי לצפות מתוך סקרנות איך יהיה הלייב שואוס בישראל, האם ישקיעו בהופעות כמו בחו"ל, כי זו מהות כל הX פקטור.
כנראה שמעכשיו אמשיך עד הגמר, היות ובתחילת השבוע הסתיימה הגרסא הבריטית(
), והלילה תסתיים הגרסא האמריקאית(ברוך שפטרנו), ואי-אפשר לוותר על הפורמט הזה
אז אצפה בישראלית
ממ...לא צפיתי בכל ההופעות, אבל אפשר להגיד-
גם לישראל יש את הX פקטור
נכון שמרבית ההופעות לא היו "וואו" אבל בל-נשכח שמדובר בתוכנית הלייב-שואוס הראשונה, גם בארה"ב לרוב זה מתחיל בצורה מגמגת...התרגשות, לחץ, פעם ראשונה שהמתמודדים בשידור חי...כך שיחסית לכך-הפורמט עבד טוב.
כמה הערות:
משה פרץ שופט מצויין נותן חו"ד מקצועית ובמקום
לא סתם זו תוכנית הריאליטי המוזיקלית ה-3 בה הוא שופט.
בר רפאלי איכזבה לרעה. היא נראתה נורא רובוטית, וניכר היה שהיא מקריאה מהטלפרומטר
וזה מפתיע כי...זו לא ההתנסות הראשונה שלה בתור מנחה(בניגוד לאסתי למשל), אז מה קרה? לחץ/התרגשות?
פורטיס הוא המקביל של פאולינה רוביו בגרסא האמריקאית, למי שצופה, וזו לא מחמאה
לא אהבתי שהתוכנית הייתה כזו עמוסה-גם כל 12 המתמודדים הופיעו וגם הייתה הדחה בסופה...מה המהירות?
ככה זה יהיה עכשיו כל תוכנית? גם ברביעי וגם בשבת המתמודדים יופיעו ויודחו בסופה? לא הגיוני...בקושי יש להם זמן להתכונן
מקווה שבדומה לגרסאות בחו"ל יהיו "נושאים" לערבים
חבל ש"ההכרזה" על כל מתמודד היא כזאת מעפנה...בחו"ל יותר מגניב כנ"ל לגבי הVTRים
וול, אז להופעות...
האחים- פייבוריטים שלי! אהבתי את בחירת השיר
לא מבין למה כל פאנל השופטים קטל אותם
זה היה טוב, לא מדהים.
פיוז'ן- עוד לא מהוקצעים אבל זה היה בסדר, אני בטוח שעם עבודה טובה הם יכולים להיות טובים.
עדן- מנסים להפוך אותה לכל המתמודדות הגדולות בחו"ל, עם השירים הענקיים של ביונסה וויטני יוסטון
לא אהבתי, אין רגש, ומסכים עם שירי- היא צעירה כך שהמראה וההופעות שלה צריכות להיות בהתאם.
תמר- לבחור שיר של אדל זו טעות...פורטיס מתגלה כמנטור לא-מוצלח, ולא רק בגלל תמר
העיבוד המחודש לג'סיקה היה טוב, ומנגד העיבוד לאמסטרדם של טווסי היה גרוע למדיי!
רוז
ההדחה: הייתי בעד ענבל היות ולה יש יותר פוטנציאל לטעמי, כך שהשופטים עשו בחירה טובה.