ההופעות החיות - תכנית ראשונה

xjoiq

New member
אני חייב להגיד לך משהו

שמת לב היתה חלונית קטנה מלבנית למעלה בו איזה 74% מהצופים אמרו שנטע צריכה ללכת.
אם אנחנו בענייני קונספירציות היות שאף אחת מאלו היא לא מתמודדת נישה עם קהל מצביעים של או הכל או כלום.
עברי "נדרש להגמיש" את עניינו בנטע והשאיר את ענבל ביבי שיכולה איכשהו להביא יותר קולות של אסאמאסים

לא שמתי לב, אבל נזכרתי במה שאמרת לי על

האוזניות.
אולי אמרו לעברי שנטע בבוטום והיא במילא תודח, ככה היא מודחת בצורה פחות מכאיבה, לא האחרונה, אלא אחת משתי האחרונות, ולא בגלל שהיא הייתה הכי גרועה.
אם זה ככה, סלחתי לך עברי (עכשיו אתה יכול לישון בשקט, הוצאתי את הסיכות מהבובה הקטנה שבמקרה הכינותי בזמן הפרסומות).

LiRs Lullaby

New member
עדיף שתשמרי את הבובלה הזה להמשך התכנית

יש לי תחושה שעברי הוא שופט הפכפך במיוחד
והוא ידיח את כל מי שההפקה תאמר לו, בין אם הוא רוצה או לא

Bar Ben David

New member
עברי

מנסה ללא הצלה להיות סיימון ומה שיוצא לו זה בובה של ההפקה
שפרסמו שעברי יהיה שופט שמחתי
שפרסמו שעברי יהיה מנטור של הלהקות חשבתי שיהיה לו בעיה עם להקות שבנויות מיותר מ2 אנשים
שהרכיבו את פיוז'ן התבאסתי אבל קוויתי שהוא יצליח
אך כמובן הוא נכשל
השופטים שאני הכי אוהבת אלו פורטיס ושירי ביינתיים
עברי יותר מידי "משחק" אותה סיימון באינטרקציה עם השופטים, בדיבור ואפילו בישיבה, צא מזה מה איתך?

Uri04

New member
טוב, צפיתי בסוף של התכנית

מדובר בקישקוש מכור מראש וחסר היגיון. הכל שם מתוסרט וצפוי. מזל טוב לרוז, עדן ובן על ההגעה הגמר, ומי ייתן והתכנית הזו תבוטל במהרה.

LiRs Lullaby

New member
חחחח

אני חשבתי שרוז, עדן ותמר יהיו בטופ 3, אבל גם האופציה שלך נשמעת הגיונית (לפחות מבחינת ההפקה, כי את פיוז'ן אני לא רואה יותר מדי אל תוך עתיד התכנית)

Uri04

New member
חח אפילו לא צפיתי בהופעה שלה

אבל לא צריך להיות גאון הדור כדיי להבין מתי משקרים לך בפרצוף

Love Music Yoni

New member
מעולה שענבל נשארה.

עם כל הכבוד, ענבל הרבה יותר טובה מנטע. באודישנים לא אהבתי אותה ממש אבל הביצוע היום שינה את דעתי עליה לגמרי. נטע טובה מאוד אבל לא הייתה ממשיכה יותר מדי.

נ.ב., אני חדש כאן

GALxp

Well-known member
היי יוני

באמת אהבת את הביצוע של ענבל הערב? אני שומר לה חסד
מביצועים קודמים, כי הערב זה היה קטסטרופה, בעיקר בחצי השני של השיר.
פורטיס טעה ומודע לזה, בתקווה שמכאן היא רק תלך ותגדל, הפוטנציאל שלה עצום.

Love Music Yoni

New member

כן, אהבתי, לא מבין מה עושים מזה כזה ביצוע גרוע. היא השתפרה פלאים מבחינתי מאז האודישנים שלה (הלא ממש טובים לדעתי, יש לציין). החלק הראשון היה מעולה והחלק השני היה כיפי ומגניב. זה היה הביצוע הכי טוב הערב לטעמי, ואחריו של עדן, בן ונטע.

LiRs Lullaby

New member
גם אני חושבת שענבל מצוינת

ולו לא היית כזה חדש (אגב מזל"ט) גם היית יודע שהיא אחת הפייבוריטיות שלי מתחילת התכנית בערך. אבל היום היא עשתה טעות בבחירת שיר, בביצוע על הבמה וכו' ונטע הפתיעה מאוד לטובה. למעשה, אפשר לומר שמה שציפיתי מענבל (עיבוד מקורי לשיר, ווקאליות אדירה), נטע הגשימה בפועל, ומה שלא ציפיתי מנטע, קרה דווקא לענבל. *זה* היה מפתיע.

GM1988

Well-known member
סיכום הערב:

היה בהחלט מרגש להתחיל את השלב של ההופעות החיות.
הנאמבר הפותח של האחיות היה מעולה ומפתיע!

אני יכול להגיד שרוב הערב היה משמים מלבד כמה מתמודדים ספציפיים שנתנו ביצועים, הופעות והתפתחות בעצמם שהפתיעו מאד!
ביניהם יש את נטע רד, שלא התחברתי אליה, אבל שמחתי שהיא בנבחרת ושאפשר יהיה לראות מה היא תביא על הבמה הגדולה, והיא אכן עשתה עבודה אדירה! לא האמנתי שזו באמת היא, והקול שלה היה טוב מתמיד היום!

רוז, אבישחר ועדן בן זקן - הם מבחינתי החוליה החזקה ביותר של הנבחרת כולה

הביצועים וההופעות שלהם וגם האישיות בכל אחד מהם היא נדירה ומיוחדת במינה! אני חושב שהם ראויים להגיע רחוק מאד בתכנית ולחלקם מגיע לנצח אותה.

אורי, יהב וענבל - המתמודדים הכי פחות חביבים עליי. הכי פחות מראים התפתחות אחרי האודישנים, הכי פחות אני מחכה לראות אותם.
לדעתי כל אחד מהם צריך לנשור יהיה לאט לאט בפרקים הבאים, אבל ברור לי שזה לא יקרה כנראה בגלל שיש אליהם חיבה מסוימת מהקהל אז אין לדעת... לדעתי הם ברמה החלשה והלא מתאימה ספציפית לפורמט של האקס פקטור

תמר, בן, האחים אגמי והלהקה פיוז'ן - יש לי רצון להמשיך לראות את ההתקדמות שלהם, כי ביניהם יש זמרים טובים, פרפורמרים טובים, וחסר גיבוש ולחלקם כיוון שהם עוד בחרו והבינו שמתאים להם.
יהיה מעניין לעקוב אחריהם. אני בעד

mmeny

New member
מה הטעם בהופעות אם הכל סגור מראש???

הרי רוז נתנה היום אחלה הופעה ובכל זאת עפה,
וכאלה שנתנו הופעה גרועה היום נשארו

snirf

Active member
החלטתי להצטרף ללייב-שואוס
סיכום הערב

לא צפיתי בתוכנית עד שלב בתי-השופטים לערך, והערב החלטתי לצפות מתוך סקרנות איך יהיה הלייב שואוס בישראל, האם ישקיעו בהופעות כמו בחו"ל, כי זו מהות כל הX פקטור.
כנראה שמעכשיו אמשיך עד הגמר, היות ובתחילת השבוע הסתיימה הגרסא הבריטית(
), והלילה תסתיים הגרסא האמריקאית(ברוך שפטרנו), ואי-אפשר לוותר על הפורמט הזה
אז אצפה בישראלית

ממ...לא צפיתי בכל ההופעות, אבל אפשר להגיד-גם לישראל יש את הX פקטור
נכון שמרבית ההופעות לא היו "וואו" אבל בל-נשכח שמדובר בתוכנית הלייב-שואוס הראשונה, גם בארה"ב לרוב זה מתחיל בצורה מגמגת...התרגשות, לחץ, פעם ראשונה שהמתמודדים בשידור חי...כך שיחסית לכך-הפורמט עבד טוב.
כמה הערות:
משה פרץ שופט מצויין נותן חו"ד מקצועית ובמקום
לא סתם זו תוכנית הריאליטי המוזיקלית ה-3 בה הוא שופט.
בר רפאלי איכזבה לרעה. היא נראתה נורא רובוטית, וניכר היה שהיא מקריאה מהטלפרומטר
וזה מפתיע כי...זו לא ההתנסות הראשונה שלה בתור מנחה(בניגוד לאסתי למשל), אז מה קרה? לחץ/התרגשות?
פורטיס הוא המקביל של פאולינה רוביו בגרסא האמריקאית, למי שצופה, וזו לא מחמאה

לא אהבתי שהתוכנית הייתה כזו עמוסה-גם כל 12 המתמודדים הופיעו וגם הייתה הדחה בסופה...מה המהירות?
ככה זה יהיה עכשיו כל תוכנית? גם ברביעי וגם בשבת המתמודדים יופיעו ויודחו בסופה? לא הגיוני...בקושי יש להם זמן להתכונן

מקווה שבדומה לגרסאות בחו"ל יהיו "נושאים" לערבים
חבל ש"ההכרזה" על כל מתמודד היא כזאת מעפנה...בחו"ל יותר מגניב כנ"ל לגבי הVTRים

וול, אז להופעות...
האחים- פייבוריטים שלי! אהבתי את בחירת השיר
לא מבין למה כל פאנל השופטים קטל אותם
זה היה טוב, לא מדהים.
פיוז'ן- עוד לא מהוקצעים אבל זה היה בסדר, אני בטוח שעם עבודה טובה הם יכולים להיות טובים.
עדן- מנסים להפוך אותה לכל המתמודדות הגדולות בחו"ל, עם השירים הענקיים של ביונסה וויטני יוסטון
לא אהבתי, אין רגש, ומסכים עם שירי- היא צעירה כך שהמראה וההופעות שלה צריכות להיות בהתאם.
תמר- לבחור שיר של אדל זו טעות...פורטיס מתגלה כמנטור לא-מוצלח, ולא רק בגלל תמר
העיבוד המחודש לג'סיקה היה טוב, ומנגד העיבוד לאמסטרדם של טווסי היה גרוע למדיי!
רוז

ההדחה: הייתי בעד ענבל היות ולה יש יותר פוטנציאל לטעמי, כך שהשופטים עשו בחירה טובה.

danlevin1

New member
פורטיס המנטור הכי טוב בתוכנית

הערב הוא איכזב קצת בבחירות אבל זה רק התוכנית הראשונה כמו שאמרת
והוא , כמו המתמודדים עוד השתפר
הבנות שלו , למרות המועמדות להדחה של ענבל עדיין הכי חזקות והן עוד יפתיעו

juspan

New member
היי, היי, הגזמת עם ההשוואה פורטיס -פאולינה

פאולינה כ"כ מביכה אותי, העלגות, השטויות שפולטת מפיה בלי לעפעף, הבחירות שלה.

נכון שפורטיס לא עשה עבודה מצוינת אתמול, נראה לי שמרוב שהוא כ"כ אחר ותלוש ולא באמת קשור לכל התעשייה הזו בכל מובן (לא מבחינת החומרים שלו, בטח לא מבחינת הצלחה מסחרית/הכרה, לצערי, והכי בטוח שלא מבחינת מה שהוא שומע בבית ואפילו מכיר), הוא דווקא ניסה ללכת על המיינסטרים שכביכול רלוונטי לבנות שלו ובטח שלתכנית טלוויזיה מסוג כזה, כאילו שהוא פוחד להביא קצת מהפורטיס האמיתי שלו ו"לקלקל" להן ולצופים שמעוניינים בלהיטי פופ מרגשים...

רק עם ענבל ביבי הוא העז, וניסה ללכת על קצת הפוך על הפוך (ואולי עוד על הפוך אחד, כי זה ענבל ביבי הילדה ה"אחרת" פוגשת את שרית חדד הדיווה המזרחית אבל בשיר שהיה שינוי גדול לאותה הדיווה, שיר קטן, נועז וציני לא של כפיים או נרות), אבל גם זה היה מאוד לא מוצלח במקרה הזה.

וזה מזכיר לי שכבר שנים אני מחכה שמישהו בתכניות האלה יעשה קאבר ללהיט הגדול (אם אפשר לקרוא לזה ככה
, בטח 96 אחוזים מהאוכלוסיה לא שמעו על השיר או על הלהקה) של מינימל קומפקט שפורטיס היה חבר בה. זה פשוט שיר קטן עם פוטנציאל ענק שנשאר לו במחוזות האלטרנטיבה העלומים של ישראל (+כמה אירופאים שאהבו את הלהקה בזמן אמת), ואם כבר הפוך על הפוך, אני מדמיינת את עדן בן זקן שרה את זה בעיבוד אחר לגמרי, הרבה פחות אייטיזי ופחות אפל עם קצת סילסוליישן בסגנון האמריקאי

http://www.youtube.com/watch?v=X6kVjMt4_E4

למעלה