ות

PlayGirl3

New member
משחקי הפלוס יוני 2016

NBA 2K16 (PS4)
Gone Home (PS4)
Echochrome (PS3)
Siren: Blood Curse (Episodes 1-12) (PS3)
God of War: Chains of Olympus (PSP/PS Vita)
Little Deviants (PS Vita)

חודש סבבה :) בדיוק בזמן למשחקי הגמר, חכם מצידם.

ממש בא לי לנסות את הסטורי מוד של הNBA כמו שאמרתי כבר ואת gone home. הפלוס במגמת שיפור החל מהחודש הקודם עם tropico 5 הלוואי שסוני תמשיך ככה.
אני בכל אופן מוכן להמר על 40 דולר בשנה.

מישהו 2

New member
*מוריד את הכובע*

יפה, זה נכון שחודש קודם נתנו את טרופיקו 5 ועכשיו זה , אולי בכל זאת מתקדמים כאן באיזושהי מגמה?

לדעתי התאוריה שלי על הפלוס מוכיחה את עצמה בגדול.

כבר המון זמן אני אומר שלסוני אין בעיה לתת משחקי AAA אם הם ישרתו את האינטרסים שלה, כלומר יגרמו לאנשים לחדש את הפלוס כדי לשחק בהם ברשת.

לסוני יש אינטרס לתת משחקים עם אורך חיים אינסופי (מבחינה פוטנציאלית)
גם לtropico 5 יש רכיב אונליין משמעותי ביותר אפשר לשחק אותו אונליין עם חברים

לפי דעתי לכל משחק שהאונליין בו הוא חלק מרכזי מהחוויה (לדוגמא Just cause 3 )
יכול להגיע.

גם לwatch dogs יש מולטיפלייר שאתה יכול לפרוץ לסינגל פלייר של שחקנים אחרים ולהפריע להם לשחק.

לדעתי ככל שהמשחק הוא רק סינגל פלייר, אין לו סיכוי להגיע.

משחקי סינגל פלייר אונלי שיכולים להגיע, הם משחקים די קטנים כמו gone home, זומבי U.

PlayGirl3

New member
גם לאנצ'רטד יש מולטיפלייר, נראה לך שיש סיכוי שיתנו אותו?

PlayGirl3

New member
בקיצור, עדיין אין מה לצפות למשחקים טובים

עם כל הכבוד לטרופיקו ו-NBA, אלה לא המשחקים שכולם חיקו שיגיעו לפלוס.
זה כיסוי תחת מצד סוני של להראות "הנה אנחנו נותנים גם AAA, תרגיעו עם התגובות הזועמות".

אף אחד גם לא מדבר על הזוועה שמתחוללת בפלוס של ה-ps3 והויטה. מרגיש כאילו סוני מתאמצת במיוחד לאכזב את מי שאין לו ps4. למה בכלל להמשיך לתת משחקים לקונסולות האלה אם זה ההיצע?

אם נעבור עכשיו על משחקים שיש בהם מולטיפלייר.

ושיצאו בתקופת הPS4 אני די בטוח שנמצא כמה משחקים שלא תתנגדי לקבל.
far cry 4
watch dogs
קילזון.
metal gear solid 5
בלאדבורן.
just cause 3 (היי עשית לזה פלטיניום, לא? לסדרה הזו)
Resident Evil: Revelations 2
הרימאסטרים של רזי 5 ו6.
דיאבלו 3

אני בטוח שהייתי יכול למצוא עוד משחקים שהיית רוצה לשחק שיכולים להגיע לפלוס
מהשנתיים האחרונות אבל אין לי הרבה זמן לחפש עוד משחקים כרגע.

אם תסתכלי לרגע על זה מנקודת המבט של סוני, תשימי לב שמבחינתם לא יוצא להם
כלום אם הם יתנו לנו משחק שהוא רק סינגל פלייר. מבחינתם אחרי שסיימנו סינגל פלייר, ל אין לנו סיבה לחדש את הפלוס בהכרח. משחקי מולטיפלייר? משחקים בהם בלי סוף, אז תמיד יש דרייב לחדש את הפלוס, ולייצר לסוני עוד הכנסה.

אני מסכים עם כולכם שזה לא משתווה לימים הטובים של הפלוס, אבל אתם שוכחים, שהפלוס הקודם נוצר באקלים אחר לגמרי, אקלים שסוני הייתה חייבת לשכנע אותנו לשלם לשירות, מבחינתם הם כבר לא חייבים לשכנע.

אפשר להתבאס מזה (בצדק) אבל אפשר גם פשוט להמר על 40 דולר.
יש אנשים שזורקים 40 דולר בשנה על דברים הרבה פחות שווים.

הפלוס זה לתת לסוני 40 דולר ושהם יחליטו לנו מה הם קונים בזה, מי שזה לא מתאים לו באקלים החדש של הפלוס זה סבבה אבל זה המצב כרגע.

לדעתי זה הימור משתלם, אם באים עם הציפיות הנכונות.

מי שמצפה לKnack (אלוהים יודע למה אתם רוצים את המשחק המגעיל הזה.איוול ואורלי)
סתם משלה את עצמו, זה עוד משחק בלי מולטי שלא ייצא לסוני כלום מלתת אותו.

אני יכול להבין את זה שאת אומרת שאנשים לא חיכו לNBA וטרופיקו, אבל אם תסתכלי על ערכי ההפקה שלהם ועל המחיר שלהם כרגע.
המחירים שלהם עדיין גבוהים והם עולים יותר מwatch dogs למשל.

ככה שמבחינת ערך כספי, הערך שלהם כרגע גבוה יותר.

בנוגע לויטה ולPS3 אני בטוח שאת יודעת את התשובה למה אף אחד לא מדבר על הזוועה הזו. כי רוב האנשים שמשחקים בPS3 והויטה, יש להם PS4.

אני לא אתפלא אם את צודקת שסוני מנסה לאכזב בכוונה את בעלי הPS3/ויטה.

סוני אמרה כבר המון פעמים שמבחינתה 2016 זו השנה שהיא תצליח לשכנע את רוב בעלי הPS3 לשדרג לPS4, וגם חברות אחרות כמו סקוור אמרו שהן מצפות
שב2016 הן יצליחו לשכנע אנשים שעל הגדר לשדרג לPS4.

אם דרך הPS4 ניאו או המשחקים.

זה ברור שסוני והחברות האחרות לא רוצות שאנשים ישארו עם הPS3 שלהן.

ביום שהרוב ישדרגו כלומר פוסט 2016 אני מבטיח לך שתראי גם שיפור בפלוס.

eran_le

New member
לדעתי אתם טועים בביקורת שלכם על המשחקים בפלוס

אני מבין את הרצון לקבל משחקי AAA מעולים. אבל, בהתחשב במחיר שזה עולה ובזה שחלק גדול מהתשלום הוא לטובת כיסוי עלויות תחזוקת משחקי מולטיפלייר, אף פעם לא ציפיתי שיהיו שם משחקים גדולים וחדשים. מה שכן ציפיתי לראות זה משחקים מעניינים שרובנו לא היו טורחים לשחק בהם אילולא הפלוס.
אין לי את המנוי כבר כמה חודשים כי אין לי מספיק זמן, אבל לדעתי הם בחרו ובוחרים דווקא טוב מאוד - רוב המשחקים שם איכותיים, קיבלו ציונים טובים בביקורות, ובהחלט היו משחקים שהפתיעו אותי ולא הייתי שם לב אליהם אם הייתי צריך לקנות.

PlayGirl3

New member
בוא נבדוק את זה

NBA 2K16 (PS4)

השחקנים נתנו לו ממוצע 7.
משחק הדגל של החודש. עד לפני שנתיים-שלוש היה חוק שלא לתת משחקים עם ציון של פחות מ-8 וזה משחק הדגל היום. ה-appeal של משחקי ספורט נתונה לויכוח אז אני אמנע מלהרחיב.

Gone Home (PS4)

השחקנים נתנו לו ציון ממוצע של 3.8! מתוך 10!
"משחק" של שעתיים שלקרוא לו סימולטור הליכה זה מחמאה.

Echochrome (PS3)

עזוב את זה שמדובר במשחק מ-2008! מישהו שמע על המשחק הזה בכלל?
מישהו שמע עליו ורצה לשחק בו?

Siren: Blood Curse (Episodes 1-12) (PS3)

עוד משחק מ-2008. מה קרה? נגמרו המשחקים מהעשור הנוכחי?

God of War: Chains of Olympus (PSP/PS Vita)

ומתי המשחק הזה יצא? ניחשתם נכון, 2008...
אין לי מספיק אצבעות כדי לספור כמה פעמים נתנו אותו במבצע תמורת דולרים בודדים. אם לא שמת לב אליו עד כה כנראה אין לך פלייסטיישן.

Little Deviants (PS Vita)

השחקנים נתנו לו ציון ממוצע של 5.5 והמבקרים נתנו לו 5.7

עכשיו בוא תראה מה קיבלנו בפלוס לפני 3 שנים בדיוק-

Leaving PS Plus In June
Sleeping Dogs
Closure
Ratchet & Clank All 4 One
inFAMOUS 2
LittleBigPlanet 2
SOULCALIBUR: Broken Destiny
BlazBlue: Continuum Shift EXTEND

Entering PS Plus in June (in no particular order)
Deus Ex: Human Revolution (PS3)
Machinarium (PS3)
Saints Row: The Third (PS3)
Orc Attack (PSN)
Gods Eater Burst (PSP, compatible with PS Vita)
Zero Escape: Virtue’s Last Reward (PS Vita)

ואל תנסה למכור לי את התירוץ של תחזוק ה-PSN. גם אז היה PSN, רק שסוני עדיין לא הייתה חמדנית מספיק להפוך את הפלוס כתנאי לגישה לרשת.

eran_le

New member
NBA 2K16?? ואתם מתלוננים :)

תראי, ברור שלא כל הז׳אנרים לטעם כולם, ובכלל מן הסתם בכל חודש יהיו כאלה שלא יאהבו את משחקי החינם. אני לא עוקב בפירוט בחודשים האחרונים, אבל ממה שראיתי הם ממשיכים לשחרר לדעתי משחקים מעניינים, ופה ושם אפילו AAA ותיקים מעט. זכור לי למשל Infamous ו Rocket League ל PS4 (התנצלות אם אני טועה אבל בכל מקרה לא זה לא משנה את הנקודה).
&nbsp
דווקא המשחקים שציינת ששחררו החודש מחזקים את הטענה - ה NBA הזה מעולה, ומדובר בגרסא הכי חדשה שלו. לא יודע לגבי הביקורות שציינת אבל מדובר באחד ממשחקי הספורט הטובים ביותר, ואולי הביקורות מעט נמוכות כי אין הבדלים גדולים לעומת שנים קודמות. אני אוהב לנסות הכל, ובסופו של דבר די נהניתי למשל מבייסבול ופוטבול בקונסולות למרות שבמציאות חשבתי שהם משעממים. החינמיים בפלוס הם בדיוק ההזדמנות לנסות דברים מעניינים שלא היית טורחת להגיע אליהם אם היית צריכה לקנות.
&nbsp
גם Gone Home, נראה דווקא שהוא קיבל ביקורות מצויינות - https://en.wikipedia.org/wiki/Gone_Home למשל 9.5 ב GameSpot ו IGN! אז שוב, יכול להיות שלא כולם אוהבים, אבל אלה בדיוק הדברים המפתיעים והמעניינים שאהבתי כשהיה לי את הפלוס.
&nbsp
לא יודע מה לגבי המשחקים העתיקים של ה PS3, זה באמת נשמע קצת מעליב, אם זה כך כל חודש בזמן האחרון אז אולי שיורידו את החינם מה PS3 ויוזילו את המחיר...

PlayGirl3

New member
אז בקיצור אתה לא עוקב, לא מנוי ונהנה מהכל. אחלה טיעונים.

eran_le

New member
לא עוקב ב 4 חודשים האחרונים. עד אז היה לי מנוי שנתיים

וגם קודם היה לי on / off מנוי. לא חושב שמשהו השתנה דרמטית ב 4 החודשים האלה, וכאמור מה שציינת החודש נשמע לי בסדר גמור. אני מתכנן לחדש את המנוי כשאסיים סוף סוף את המכשף ו Uncharted החדש.
אני מדבר רק על ה ps4, לרוב לא ניסיתי משחקים ב ps3 כי לא היה לי זמן לזה, אז שם באמת אני פחות יודע מה קורה, וזה גם פחות רלוונטי כשיש כבר שנתיים וחצי דור חדש.
&nbsp
עכשיו שוב, אני מבין את הטענות שלכם. אני רק אומר שזה עניין של תיאום ציפיות. כמו שציינתי, אף פעם לא ציפיתי למשחקים הטובים והחדשים ביותר בחינם מדי חודש. ציפיתי בעיקר למשחקים מעניינים שקיבלו ביקורות טובות, ושהרבה לא ניסו אותם כי לא קיבלו חשיפה גדולה. ולדעתי הם עשו עבודה די טובה. לא כל חודש היו דברים שאהבתי, אבל זה בסדר וצפוי מבחינתי.

אותי מעצבן שהם לא נותנים משחקי PS2

כאילו מייק נותנת כל חודש לבעלי הONE. שני משחקי ONE ושני משחקי אקסבוקס 360. סוני יכלו לכל הפחות לתת לנו שני משחקי PS2 בפלוס רק כדי להראות לנו
שהם משתדלים לתת לנו משהו שהשכן מקבל.

אני יודע שיש הרבה אנשים שלא ישחקו במשחקי PS2 עכשיו, אבל זה עניין עקרוני.

מעבר לזה כמו שכתבתי אני מרגיש שפיצחתי את האסטרטגיה של סוני, אבל גם את האסטרטגיה הזו הם יכלו ליישם הרבה יותר טוב.

כאילו אתם רוצים לתת רק משחקי AAA עם מולטיפלייר נשמות?
אין בעיה, אבל תפציצו אותנו רק בזה, בלי אינדי מסריחים רוב השנה.

אם יפן כבר קיבלו קילזון וגילטי גיר שתואמים לאסטרטגיה הזו, למה אנחנו ממשיכים לחכות?

התקווה שלי היא כאמור שהתחרות ממיקרוסופט תגרום לסוני להכניס לoverdrive
את האסטרטגיה שלה ושהיא תתחיל להפציץ אותנו במשחקי AAA עם מולטיפלייר.

ככה גם סוני תהיה מרוצה וגם אנשים שרוצים AAA.

מישהו 2

New member
המקביל ל- xbox 360 זה PS3 לא PS2

ולצערנו ההבדל הוא שהתאימות לאחור ב- ONE מאפשרת להם לשחק גם במה שה- xbox 360 מקבלים ולנו אין תאימות לאחור...

כן, אבל בגלל שאין תאימות לאחור עם הPS3, אז הPS2

זה הכי טוב שהם יכולים לתת לנו ושזה יהיה קצת מקביל.
אני בטוח שאם הם היו מוסיפים משחקי PS2 כל חודש אנשים היו מרגישים שיש יותר ערך למנוי ושהיא קצת משווה למה שמקבלים אצל מיקרוסופט.

זה כמו שתשאל מה מולטי במורטאל קומבט? אלה משחקים קלאסיים

לשחק עם מישהו בחדר. כמו שתשאל מה מולטי במשחק COD ? אלה משחקים קלאסים לשחק עם מישהו במסך מפוצל בחדר.

מה מולטי במריו קארט? אלה משחקים קלאסים לשחק עם מישהו בחדר.

יכול להיות שהרבה אנשים משחקים בNBA רק שהחברים שלהם/הפריק שלא מפסיק לדבר על כדורסל. מגיעים לבקר.

למשחק יש מגוון רחב של מצבי אונליין תחרותיים.בדיוק כמו שבפיפא למשל אתה יכול לשחק נגד אנשים ברשת.

יש למשחק הזה פוטנציאל לגרום לאנשים מסוימים להתמכר למשחק הרשת ואז להמשיך לשלם לפלוס.

כשסוני נותנת לבנאדם X משהו כמו 3 משחקי אונליין בפלוס שהוא אוהב לשחק
אז זה יותר סביר שהוא יחדש את הפלוס כדי לשחק בהם שוב, הרי הוא מימלא חייב
לחדש בשביל לשחק אונליין.

מנגד אם סוני עוברת למודל שהיא נותנת רק משחקיי סינגל פלייר AAA כל חודש
כמו שהיה בדור הקודם.

אז מה היא מרוויחה מזה? יוצא מצב שהיא חייבת לספק לאנשים משחק AAA סינגל פלייר כל חודש כדי שהוא לא ירצה לבטל את המנוי שלו.

זה יקר, בהרבה להביא משחקים כאלה כל חודש, ותמיד מבחינת סוני יש את הסכנה
שאם מישהו סיים את הבקלוג שלו מהפלוס, הוא לא בהכרח יחזור לשנה נוספת
אם סוני לא תקלע לטעם המסוים שלו במשחקי סינגל פלייר.

זה לא כלכלי.

עטלפוני

New member
האמת שאני אכן שואל את זה :)

החוויה של לשחק מורטל קומבט עם עוד מישהו בחדר פי מיליון יותר מהנה מלשחק מול אדם רנדומלי און ליין.
&nbsp
וכמובן, שאין מה להשוות לcod.
&nbsp
אני מפריד בין משחק שמתרחש באותה זירה, שכיף (לי) לשחק עם האדם בחדר, לעומת משחק שמתרחש במפה גדולה בה כל אחד יכול ללכת למקום אחר.
&nbsp
משחקי ספורט נתפסים אצלי כמשהו שמאבד מהפואנטה כשהאדם לא לידך.
&nbsp
ברור לי הרעיון הכלכלי, בצד של מיקרוסופט לרוב יש מכירה להרחבות של המשחק שמחולק חינם. לכל חברה השיטה שלה.
&nbsp

למעלה