JRPG news.
2 דקות של גיימפלי של הצ'וקובו במשחק. זה הדבר הכי חמוד ומגניב בעולם. אנחנו יכולים להאכיל את הצ'וקובו במאכלים שונים וזה ישפיע עליו ביום למחרת, נגיד מאכלים מסוימים ישפיעו על המהירות/סיבולת שלו לטובה ולרעה.
סקוור אומרים שכל אלה שחושבים שהמשחק נראה רע גרפית צריכים לחכות לE3 ומה שנראה שם יספק אותנו.
אי אפשר להסתובב לגמרי בחופשיות בעולם הפתוח של המשחק כמו בWRPG.
אזורים במשחק נפתחים לנו רק אחרי שאנחנו משלימים קווסטים מסוימים בעלילה.
(לדעתי זה דווקא טוב)
SMT 4-2 מקבל טריילר סיפור. המשחק מתמקד באלים שונים מדתות שונות מיתולוגיות שונות. לפי הרשמים של הגיימרים יפנים המשחק מאתגר למדי
ברמה של SMT 3. קונה את זה ישר שזה יוצא.
Steins;Gate 0 ההמשך של המשחק הראשון, מגיע השנה למערב לויטה ולפס4.
יוג'י הורי, יוצר סדרת דרגון קווסט רוצה שנשתמש בסיסמאות כדי לשמור את ההתקדמות שלנו במקום לשמור בכנסיה? זה לפחות מה שהוא אמר.
.
אני די מודאג. אין לי בעיה אם הוא רוצה שזו תהיה נוסטלגיה לגיימרים שרוצים להרגיש כאילו הם בשנות ה80, אבל אני לא רוצה לכתוב סיסמא של 90 אותיות כדי לשחזר את השמירה שלי כל פעם!.
אני שומר די הרבה בדרגון קווסט, כל פעם שאני מגיע לעיר חדשה וקונה בה מגן חדש, חרב חדשה, או בומרנג חדש, אני שומר. כל פעם שאני מוכר נשקים ישנים ומקבל עליהם הרבה כסף. אני שומר כל פעם שבאמצע מבוך אני מוצא הרבה כסף/טבעות/זרעי פלא וכו'
אני שומר כל פעם אחרי שהרגו אותי במבוך ועליתי כמה רמות במהלכו בקיצור, שומר מלא, וממש מדאיג אותי, מה שהוריי עושה עם 11, שלא יהרוס אותו פליז.