ות

PlayGirl3

New member
יש קצת הבדל בגרפיקה

http://tokrin.com/archives/50887889.html

אני בטוחה שלא יפריע לי לשחק בו גם על ה-ps3, אבל גם ככה אין הרבה מה לשחק על ps4 אז נשמור את זה.

PlayGirl3

New member
Batman: Arkham Knight Game of the Year Edition

עדיין לא הוכרז רשמית אבל דלף מרישומים באמאזון.
המשחק יגיע כמובן עם כל ה-DLC וההרחבות שיצאו למשחק ובנוסף DLC חדש לבאטמוביל על בסיס הסרט באטמן נגד סופרמן.

PlayGirl3

New member
Injustice: Gods Among Us 2 מגיע ב-2017

בלוג צרפתי טוען כי מקורות יודעי דבר הדליפו לו כי המשך למשחק המכות של גיבורי DC נמצא בפיתוח וכנראה יוכרז ב-E3 או בחודשים הקרובים. צפוי לצאת במאי 2017. המשחק ירוץ על המנוע של Mortal Kombat X.

זה מתחבר עם טיזינג של אחד ממפתחי המשחק הראשון, לדוגמה-
https://twitter.com/noobde/status/558704857213710337?ref_src=twsrc%5Etfw
(חבל רק שסדרות פח כמו פלאש ולג'נדס אוף טומרו מעלות פופולאריות של נבלים עלובים כמו קפטן קולד שכנראה באמת יכנס למשחק על חשבון דמויות הרבה יותר מעניינות)
איזה גיבורי/נבלי DC חדשים הייתם רוצים שיהיו במשחק?

http://www.gameblog.fr/news/59264-injustice-2-bientot-devoile-d-apres-nos-sources

PlayGirl3

New member
Primal הוא משחק ה-ps2 הבא שמגיע אל ה-ps4

אני מקווה שבשלב מסויים יפסיקו עם המשחקים האיזוטריים האלה שהם רק של סוני או רוקסטאר ויביאו את יצירות המופת האמיתיות של ה-ps2.

איפה ויוטיפול ג'ו, Klonoa 2 DMC3 beyond good and evil

ג'ק ודקסטר 1, GOW2, דאמ איפה המשחקים הטובים של הPS2 ?
כל המשחקים שרשמתי הייתי קונה אותם day one על הPS4 אם סוני היתה טורחת להעלות אותם, הם לא אוהבים כסף.

primal היה מסריח בשעתו, ונשאר כזה גם עכשיו.

amithas190

New member
ההרחבה של הוויצ'ר יצאה היום.. מישהו התחיל? אני מתחיל בערב

מישהו 2

New member
התחלתי, נחמד מאוד בינתיים

אבל קיבלתי תזכורת נוספת לכמה שאני שונא את זמני הטעינה במשחק.

אלוהים, כמה שזה נורא, במיוחד על הרמות הקשות.

ששם אתה מת פי כמה יותר מהר. פולאאוט 4 והמכשף 3 הולכים כל כך להרוויח מהNEO.

אייבוקי מגיעה לSF5 (הדמות שהכי דומה לנארוטו בסדרה)

וואו. היא נראת מדהים.במיוחד אהבתי את היכולת המיוחדת שלה לזרוק פצצות בזירה.
אמנם קאמי היא הדמות הראשית שלי, אבל אני עדיין אשחק את אייבוקי מדי פעמים בשביל הכייף.

ואני כבר שומר את ה100000 אלף שקל הוירטואלים שהרווחתי בשבילה.

אייבוקי תגיע למשחק ביחד עם הסטורי מוד מתישהו בחודש יוני.

האם דלפו חלק מהתכוניות של מייק לE3 ?

שמועה בלבד
גולש באתר רדיט הדליף לכאורה את המידע שיפורט להלן.
rare מפתחת משחק Battletoads חדש.
Sea of Thieves - לא יהיה MMO אלא משחק סטייל דסטני, כזה שאפשר לשחק לבד אבל הרבה יותר כייפי עם חברים.
יהיו חדשות שקשורות לסדרת האסטרטגיה Age of Empires כנראה משחק חדש.
תהיה בטא לhalo wars 2.
משחק זומבים חדש שמתמקד במולטיפלייר, יש מצב שזה Dead Rising בלעדי מקפקום ויש מצב שזה State of Decay 2.

כמו שאתם רואים אין פה שום פצצת מימן מצד מיק בתערוכה.
(אם זה נכון)

ואני צופה שאם סוני באמת תראה את משחק האימה של סוני בנד, אז אנשים יריצו צחוקים על משחק הזומבים של מייקרוסופט.

מה שכן Battletoads יכול להיות מגניב למדי בשבילנו אם מייקרוסופט תדע איך לחדש את המותג לימינו.

מתי ראינו את הסדרה פעם אחרונה? במגה דרייב נדמה לי? די משוכנע.

מה שכן אם פלטיניום תפתח את זה.... חחחח.
אני מקווה בשביל בעלי האקסבוקס שיש עוד הפתעות כי אם היה לי ONE זה לא היה מספק אותי.
https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/4luugg/e3_teaser_trailer_coming_online_later_today/

JRPG news.

2 דקות של גיימפלי של הצ'וקובו במשחק. זה הדבר הכי חמוד ומגניב בעולם. אנחנו יכולים להאכיל את הצ'וקובו במאכלים שונים וזה ישפיע עליו ביום למחרת, נגיד מאכלים מסוימים ישפיעו על המהירות/סיבולת שלו לטובה ולרעה.

סקוור אומרים שכל אלה שחושבים שהמשחק נראה רע גרפית צריכים לחכות לE3 ומה שנראה שם יספק אותנו.

אי אפשר להסתובב לגמרי בחופשיות בעולם הפתוח של המשחק כמו בWRPG.
אזורים במשחק נפתחים לנו רק אחרי שאנחנו משלימים קווסטים מסוימים בעלילה.
(לדעתי זה דווקא טוב)

SMT 4-2 מקבל טריילר סיפור. המשחק מתמקד באלים שונים מדתות שונות מיתולוגיות שונות. לפי הרשמים של הגיימרים יפנים המשחק מאתגר למדי
ברמה של SMT 3. קונה את זה ישר שזה יוצא.

Steins;Gate 0 ההמשך של המשחק הראשון, מגיע השנה למערב לויטה ולפס4.

יוג'י הורי, יוצר סדרת דרגון קווסט רוצה שנשתמש בסיסמאות כדי לשמור את ההתקדמות שלנו במקום לשמור בכנסיה? זה לפחות מה שהוא אמר.
.

אני די מודאג. אין לי בעיה אם הוא רוצה שזו תהיה נוסטלגיה לגיימרים שרוצים להרגיש כאילו הם בשנות ה80, אבל אני לא רוצה לכתוב סיסמא של 90 אותיות כדי לשחזר את השמירה שלי כל פעם!.

אני שומר די הרבה בדרגון קווסט, כל פעם שאני מגיע לעיר חדשה וקונה בה מגן חדש, חרב חדשה, או בומרנג חדש, אני שומר. כל פעם שאני מוכר נשקים ישנים ומקבל עליהם הרבה כסף. אני שומר כל פעם שבאמצע מבוך אני מוצא הרבה כסף/טבעות/זרעי פלא וכו'

אני שומר כל פעם אחרי שהרגו אותי במבוך ועליתי כמה רמות במהלכו בקיצור, שומר מלא, וממש מדאיג אותי, מה שהוריי עושה עם 11, שלא יהרוס אותו פליז.

סוני מציעים PS פלוס אירופי לשנה ושלושה חודשים ב222 שקל

תקף רק לאנשים שמנוי הפלוס שלהם לא פעיל כרגע/אף פעם לא היה להם פלוס.
ספיר, הבטחת שאם אני מוצא לך דיל טוב לפלוס את קונה סטריט פייטר 5 ומשחקת איתי.
אז הנה דיל טוב.

נראה איזה תירוץ יהיה לך עכשיו יא תמניה

חוץ מזה יש כל מיני הנחות מגניבות על כל מיני משחקים שווים.
באטמן ארקהם נייט אסולין
אסאסונס קריד.
Xcom לויטה
המתים המהלכים המשחק של מישון.
knack - (לא שווה אבל אנשים כל כך רוצים את המשחק הזה)
האוסף של משחקי uncharted לPS4.
הרובטריקים של פלטיניום
פאר קרי פרימרק.
נראה לי שההנחות הכי משתלמות/זולות הן בPSN האוסטרלי אבל אין לי כוח לבדוק, תבדקו.

בא לי ללכת על xcom, אבל אחותי ביקשה ממני לקנות מורטאל קומבאט.
(אולי אני צריך לדרוש שתשתתף איתי ברכישה, זה עושק)

במחשבה שניה, אני די משוכנע שהמשחק של מישון יגיע לפלוס יום אחד כמו שהגיעה העונה השניה, וgone home, אז נוותר עליו.

https://store.playstation.com/#!/en-gb/reward_game/playstationplus-membership-15-months-for-the-price-of-12/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUB15FOR12

יוצר no man sky מקבל איומים לרצח בגלל דחיית המשחק.

מגיימרים (חסרי חיים) באינטרנט. מעניין אותי איזה איומים הוא היה יכול לקבל מחסרי החיים האלה אם המשחק יקטל בביקורות "אני אעשה את אשתך" כאילו לאן הם יכולים להגיע?.

צחוק צחוק, אבל אני לא מבין איך אנשים יכולים לאיים ככה על אנשים אחרים באינטרנט על דברים כאלה? לא שיש ליוצר המשחק מה לפחד, אבל הם לא חושבים שאולי הבן אדם
יקח את זה ברצינות וזה ישפיע עליו לרעה מבחינה נפשית?
איזה מפגרים.

לא משנה מה נגיד על no man sky, זה לפחות משחק שמנסה לעשות משהו מקורי גם אם הוא ייכשל בזה.

וחוץ מזה הבחור שמפתח את No man sky תמיד נראה כאילו המשחק הזה, זה החיים שלו, אי אפשר להגיד שהוא לא נותן את הנשמה שלו כדי שזה יהיה משחק טוב.
http://www.polygon.com/2016/5/29/11807840/no-mans-sky-delayed-death-threats-creator

מישהו 2

New member
נראה לי שאני יכול להבין את הדחייה

יש משהו מאוד בעייתי בסוג המשחק הזה, הצוות מאחורי המשחק עשה עבודה מצוינת בלבנות הייפ מטורף סביבו. וזה בטח מביך לשחרר משהו לשוק שבלב אתה מאמין שאולי משהו ישתבש והמשחק שלך יזכר בתור אחד הכשלונות

זה משחק מהסוג שגם המפתחים שלו אני מאמין באופן קבוע שואלים את עצמם "האם זה המוצר הסופי שאנחנו רוצים להוציא לשוק? "האם מה שיש כרגע יספיק כדי לעמוד בפני עצמו"?

ואני מאמין שהדחייה הזאת משתלמת כדי שזה לא יהיה כשלון. אם תהיה תמיכה ב- VR אפילו יותר טוב. כי בתור בין המשחקים הראשונים של VR גם משהו די משעמם וגרוע יכול להפוך לקביל.

אפילו הייתי אומר שזה המשחק הכי מורכב שראיתי לVR כרגע.

אם למישהו יש דוגמא למשחק יותר מורכב ומתוחכם אז תפנו אותי אבל אישית זה המשחק הכי "בשרני" "הארדקורי" שראיתי לVR. ברור שאם מישהו ישלוף עכשיו מהמותן איזה רימאסטר לVR של משחק קלאסי אז הוא ינצח את המשחק.

אבל כמשחק מודרני לVR הוא יהיה אחד הטובים.

ולטעמי האישי הוא יהיה גם מעניין לכל מי שירצה לשחק אותו בלי הVR.

אם מיינקראפט הפך להצלחה, אז גם המשחק הזה יכול, לפחות לי הוא נראה יותר מעניין ממינקראפט, ושניהם מנסים לסחוף את הדמיון שלך.

מינקראפט יכול להיות משחק מעניין אם אתה יצירתי ואתה יודע איך לעשות אותו מעניין לעצמך.

לי למשל אין יצירתיות בשיט לבנות דברים במינקראפט אז ברור שהמשחק ישעמם לי את הצורה, אבל למי שיש חוש למינקראפט זה משחק שמציע לו הרבה.

אותו דבר, No man sky מי שמתעניין בקונספט שלו, באתגר של "להגיע ראשון למרכז הגלקסיה" לתקשר עם חייזרים, לפענח שפות של חיזרים, לעשות מרדפים עם המשטרה הגלקסית...

מי שהמשחק הזה מדבר לדמיון שלו יוציא ממנו הרבה.

Mirror's Edge Catalyst זמין לניסיון עכשיו באקסבוקס One

בחינם. (למי שיש את הפלוס של EA )
עטלפוני אתה מוזמן לנסות את המשחק הגרוע של השנה לפני כולם, לקבל ממנו
חמרמורת (Hangover) ולחזור לשתף אותנו על זה.

סקוור מראים 20 דקות גיימפלי מהגרסה המערבית של SO5.

נתנו לבן אדם שבחיים לא שיחק SO לשחק במשחק, והביאו לו נציג מסקוור ועוד שחקן כדי שיעזרו לו לא למות

זה נראה כל כך כייף לעשות קומבו של איזה 30 מכות רצופות במשחק הזה.
הבעיה היחידה עם המשחק היא שהוא נראה ממש כמו משחק PS2 ב1080P וזה נוראי.

גם משחקי האקסבוקס נראו בהתחלה כמו משחקי PS2 בHD אבל עוד היה אפשר להיות סלחני לזה ב2007, עכשיו הרבה פחות.

חוץ מזה הדמויות נראות על הפנים, זה אפילו לא נראה כמו אנימה.

זה נראה יותר כמו קוספליי. כאילו לקחו אנשים שהתחפשו לדמויות אנימה וסרקו אותם למשחק.

אני בטוח אקנה אבל אחכה להנחה רצחנית כי חוץ מהקטע הגרפי המשחק נראה באמת כייפי.

האם זו תמונה מRed dead Redemption 2 מה דעתכם חברים?

גולש רדיט מצא את התמונה הזו, שכמו שאתם יכולים לראות נראת כמו המערב הפרוע
ויש לה לוגו של RDR בצד ימין. אנשים מנסים לנחש אם זה רימאסטר או המשך.

אני לא יודע מה זה. לא שיחקתי הרבה בRDR המקורי כדי לתת הערכה, אבל אם זה המשך
הוא נראה פשוט נוראי למשחק PS4/ONE.

כאילו נראה משחק שיכל לצאת על PS3/360 וכנראה דוחף אותן למקסימום שלהן אבל על הPS4 נראה חלש.

האם יש לנו פה מקרה של פולאאוט 4, שוב?

לזכות רוקסטאר אני אגיד שגם עם הגרפיקה הזו אני אשחק במשחקים שלהם.
מה איתכם?

למעלה