ות

אני אישית בחיים לא אשחק NBA ברשת כי צריך ממש להבין בכדורסל

כדי להיות טוב במשחקים האלה.וכמו שאמרו לי פעם
"כרונו עדיף שלא תגלה לאנשים עד כמה אתה לא מבין בכדורסל"

אני די בטוח שיש הרבה אנשים שרואים את הגמר של הNBA וכן מבינים בכדורסל וכן יכולים להנות מהתחרות שבמשחקי הרשת, ואותם סוני רוצה לפתות לפי דעתי.

אני אפילו לא אשחק עם חברים שלי בNBA באותו חדר כי גם הם יקרעו אותי.

אבל אני בטוח שיש המון אנשים שממש טובים בNBA והן כן רוצים שיאתגרו אותם
והם לא מסתפקים בAI של המחשב.אלה הרבה יותר יהנו לשחק ברשת.

בנוגע למורטאל קומבאט, טקן, SF KI. אני לגמרי מסכים איתך שיותר כייף לשחק עם חברים מאשר אונליין. אבל לדעתי מדובר בשתי חוויות מסוג שונה, שכל אחת מציעה משהו אחר.

כשאני משחק עם חברים בSF אני משחק בשביל לעשות משהו ביחד איתם.
תמיד אנחנו מדברים תוך כדי הקרב וצוחקים זה, בשביל הכייף והצחוקים.

כשאני משחק באונליין אני עושה את זה, כי אני רוצה שאנשים שיותר טובים ממני שיאתגרו אותי,אני רוצה לראות
כמה אני יכול להשתפר ולאן אני יכול להגיע במשחק, כאילו זה מגרה לי את יצר התחרותיות.

אז לדעתי, לשחק עם אנשים באותו חדר ולשחק אונליין זה חוויות שמשלימות זה את זה, לא חוויות שבאות זו על חשבון זו.

מישהו 2

New member
המולטי במשחקי ה- NBA האחרונים

מרכיב מאוד גדול ופופולארי במשחקים האחרונים. אתה יוצר שחקן משלך שאותו אתה צריך לשפר מבחינת כל מיני סקילים (רכז, קולע שלשות וכו') ואז אתה יכול להיכנס לעולם וירטואלי שיש בו מגרשים, להסתובב בינהם, להצטרף לאיזשהו מגרש ולנסות לנצח אנשים אחרים עם הדמויות שהם בנו ופיתחו.

זה יחסית חדש, אבל ממה שראיתי מהר מאוד אנשים השתגעו על זה וזה נהיה ממש פופולארי. אני בכל אופן סתם אהבתי לעשות משחק מהיר, רגיל שבוחרים קבוצות אמיתיות.

הבנתי שבמצב סיפור שמים אותך במשפחה כושית גם אם אתה לבן

כאילו גם אם יצרת דמות לבנה/מוקה/ווטאבר. עדיין המשפחה שלך שחורה במשחק ומתייחסים אליך כשחור במשחק לכל דבר.

לי אין בעיה להיות במשפחה כזו או משהו זה פשוט מצחיק אותי שמתעלמים מהדמות שיצרת.

שמעתי שהסיפור כל כך רע וגרוע וכל כך מביך שפשוט תענוג לצפות בו עם פופקורן מרוב שהוא גרוע.

כאילו, מהדברים האלה שמרוב שהם גרועים הם קלאסיקה.
לא יכול לחכות!

מישהו 2

New member
נשמע קורע

תאכלס נראה לי זה המשחק היחיד שהמצלמה של הפלייסטיישן יכולה להיות תוספת מגניבה סתם כדי לראות איך זה מנסה להנפיש את הפנים לתוך האווטר במשחק.

אותי מעניין אם האחים השחורים שלך עושים איתך תחרות השתנה

כשאתה בעצם לבן...

נינטנדו תציג את זלדה, פוקימון, דרגון קווסטו ועוד בE3.

גולת הכותרת מבחינת נינטנדו בE3 זה כמובן זלדה החדש לWII U/E3. נינטנדו כל כך בטוחה באיכות המשחק הזה, שהיא הולכת לתת לכתבים לשחק שעה וחצי מתוכו.
היא ביקשה מהכתבים כבר לפנות לו זמן מראש, אם הם רוצים לשחק בו.

בטח נראה מבוך ועוד כל מיני סייד קווסטים.

מעבר לזה, פוקימון החדשים יוצגו גם כן בהדגמת גיימפלי נרחבת למדי.
מונסטר האנטר החדש יוצג גם כן בהדגמה נרחבת.

וכמובן כמובן דרגון קווסט 7 יוצג לראשונה בגרסה המתורגמת שלו בהדגמה נרחבת ובעזרת השם נקבל תאריך יציאה.
(ואני אדע מתי אני צריך לקנות New 3ds )

בנתיים יש טריילר לפוקימון החדש, שמראה את הפוקימונים האגדים העל חושים שיש בו.

PlayGirl3

New member
Ys VIII: Lacrimosa of Dana טריילר וסרטון גיימפליי

לא יודעת מה איתכם, אני מחכה להכרזה על לואליקזציה ובינתיים אני אחזור על המשחק הקודם

נראה יותר מעניין מטיילס וSO5 האמת.

רק חבל שהמשחק הזה פשוט זוחל על הויטה שממנה קטע הגיימפלי ששמת.
מחכה לגרסת הPS4 שתרוץ על 1080P ו60FPS יהיה נהדר.
בנתיים אני אעביר את הזמן עם SO5 מתישהו בסוף השנה.

PlayGirl3

New member
לא, אבל הוא עדיין יהיה כיפי

מבחינת עלילה ודמויות Ys הוא כמו פרק של בייק אוף. זה משחק שנשען בעיקר על הגיימפליי. גם בטיילס וגם ב-SO יש אחלה גיימפליי רוב הזמן ומערכת הרבה יותר מושקעת.

בייקאוף זה דווקא נחמד.

מעדיף מאסטר שף אבל עדיין. את צודקת שYS עם עלילות הרבה פחות טובות, אבל לדעתי מה שאין לו בעלילה הוא מפצה בגיימפלי, כל רמות הקושי של טיילס מעפנות ולא מאוזנות בשיט, YS מלוטש ומאוזן וכשאתה מת ברמות הקשות אתה יודע שזה בגלל שאתה לוזר, לא בגלל שהמפתחים בנו משחק שבור.

PlayGirl3

New member
אני דווקא אוהבת את הרמות הקשות בטיילס

הן נותנות לי הרבה יותר אתגר מאשר Ys ששם זה לא קשה במיוחד.
אבל זה תלוי גם על איזה טיילס מדברים, בכסיל-יה למשל כל הרמות הן בדיחה. בגרייסס הקושי היה מצויין. רמת כאוס באמת הייתה כאוטית כמו שצריך- הצורה הכי טובה לשחק את המשחק מבחינתי כי חייבים לשלוט בהתחמקויות ולהשתמש בארטס שונים כתלות באויב.

שוחטים אותי ברמות האלה, אני לא יודע איך את עושה את זה.

ויש לי רפלקסים מצוינים, באמת לא מתוך שחצנות או משהו,הקואורדינציה שלי מעולה, אז לא יכול להיות אני, זה חייב להיות זה שנאמקו לא עושה בדיקות לרמות הקושי הגבוהות שם
.

זה כאילו הם אומרים "יאללה יהיה מה שיהיה מי שמזוכיסט מספיק לרמות האלה שישחק"

כלומר אני בטוח שיש אנשים שיעשו גרינד מטורף ברמות האלה ויצליחו לעבור אותן אבל אז מה הקטע?

הרי מה זה בעצם גריינד בJRPG ? זה צ'יט מוד מובנה שנותן ללוזרים להוריד את רמת הקושי כשקשה להם.

(לא שאני אומר שאת עושה גריינד בטיילס ברמות הקשות, אבל אין לי הסבר לאיך את עוברת אותם, זה משהו על טבעי. :)

PlayGirl3

New member
לא צריך גריינד בטיילס

יש לי פשוט היכרות מאוד מאוד טובה עם המשחקים האלה (לג'נדיה, אביס, וספריה, גרייסס, הארטס, סימפוניה 1+2, כסיל-יה 1+2 ואולי יש עוד ששכחתי) ככה שמערכת הקרב שלהם מאוד אינטואיטיבית לי.

בגרייסס שהוא בעיניי הכי קשה על הרמה הכי גבוהה לא הייתי צריכה לעשות גריינד חוץ מלפני אחד הבוסים די בתחילת המשחק. יש שם איזה גוש נזלת ענקי שתקועות בו מלא חרבות (כנראה של אנשים שנלחמו בו ומתו) ובשלב מסויים הוא מתפצל למלא גושים קטנים וזה עוד בשלב שאין לך עדיין קבוצה מלאה ואין לך הרבה ארטס אז הוא קרע אותי כל הזמן והייתי חייבת לעלות כמה רמות. אחריו כמעט כל קרב בוס היה מאתגר אבל לא הייתי צריכה גריינד.

עכשיו עשית לי חשק לטיילס. שיגיע כבר זה עם הזאבה.

אולי זו באמת הדרך לשחק אותם על הארד. לעשות קצת גריינד על ההתחלה כי אולי שם הם עושים רמת קושי מטורפת בכוונה ובהמשך זה נהיה ריאלי ומאתגר יותר.

אני אנסה את הגישה הזו בטיילס עם הזאבה, כי ברור שגם רמת הנורמל לא מספקת אותי.המשחק יותר מדי wallk in the park ברמה הזו.

הPS4 מגיע בתוכו עם כרטיס שמקליט גיימפלי, אני אשמח לראות אותך משחקת בטיילס כשיהיה לך PS4 אם יהיה לך חשק להעלות :)

PlayGirl3

New member
גם אני קיבלתי חשק

עזבתי הכל והתחלתי שוב את גרייסס

הייתי קונה את זסטיריה אבל אני אחכה איתו ל-ps4.

מה עזבת מאס אפקט 2 ?

אני עדיין זוכר שוגה בונד עשה פה ספוילרים למאס אפקט, איזה טרול בחיי

בעיקרון אין לזסטיריה יתרונות בגרסת הps4 לא באיכות תמונה לא בכלום אבל היי כמו שאמרתי בפס4 תוכלי להעלות קרבות בוס ברמה הקשה ליוטיוב בלחיצת כפתור אז אני בעד.

למעלה