chrono היחיד
New member
אני אישית בחיים לא אשחק NBA ברשת כי צריך ממש להבין בכדורסל
כדי להיות טוב במשחקים האלה.וכמו שאמרו לי פעם
"כרונו עדיף שלא תגלה לאנשים עד כמה אתה לא מבין בכדורסל"
אני די בטוח שיש הרבה אנשים שרואים את הגמר של הNBA וכן מבינים בכדורסל וכן יכולים להנות מהתחרות שבמשחקי הרשת, ואותם סוני רוצה לפתות לפי דעתי.
אני אפילו לא אשחק עם חברים שלי בNBA באותו חדר כי גם הם יקרעו אותי.
אבל אני בטוח שיש המון אנשים שממש טובים בNBA והן כן רוצים שיאתגרו אותם
והם לא מסתפקים בAI של המחשב.אלה הרבה יותר יהנו לשחק ברשת.
בנוגע למורטאל קומבאט, טקן, SF KI. אני לגמרי מסכים איתך שיותר כייף לשחק עם חברים מאשר אונליין. אבל לדעתי מדובר בשתי חוויות מסוג שונה, שכל אחת מציעה משהו אחר.
כשאני משחק עם חברים בSF אני משחק בשביל לעשות משהו ביחד איתם.
תמיד אנחנו מדברים תוך כדי הקרב וצוחקים זה, בשביל הכייף והצחוקים.
כשאני משחק באונליין אני עושה את זה, כי אני רוצה שאנשים שיותר טובים ממני שיאתגרו אותי,אני רוצה לראות
כמה אני יכול להשתפר ולאן אני יכול להגיע במשחק, כאילו זה מגרה לי את יצר התחרותיות.
אז לדעתי, לשחק עם אנשים באותו חדר ולשחק אונליין זה חוויות שמשלימות זה את זה, לא חוויות שבאות זו על חשבון זו.
כדי להיות טוב במשחקים האלה.וכמו שאמרו לי פעם
"כרונו עדיף שלא תגלה לאנשים עד כמה אתה לא מבין בכדורסל"
אני די בטוח שיש הרבה אנשים שרואים את הגמר של הNBA וכן מבינים בכדורסל וכן יכולים להנות מהתחרות שבמשחקי הרשת, ואותם סוני רוצה לפתות לפי דעתי.
אני אפילו לא אשחק עם חברים שלי בNBA באותו חדר כי גם הם יקרעו אותי.
אבל אני בטוח שיש המון אנשים שממש טובים בNBA והן כן רוצים שיאתגרו אותם
והם לא מסתפקים בAI של המחשב.אלה הרבה יותר יהנו לשחק ברשת.
בנוגע למורטאל קומבאט, טקן, SF KI. אני לגמרי מסכים איתך שיותר כייף לשחק עם חברים מאשר אונליין. אבל לדעתי מדובר בשתי חוויות מסוג שונה, שכל אחת מציעה משהו אחר.
כשאני משחק עם חברים בSF אני משחק בשביל לעשות משהו ביחד איתם.
תמיד אנחנו מדברים תוך כדי הקרב וצוחקים זה, בשביל הכייף והצחוקים.
כשאני משחק באונליין אני עושה את זה, כי אני רוצה שאנשים שיותר טובים ממני שיאתגרו אותי,אני רוצה לראות
כמה אני יכול להשתפר ולאן אני יכול להגיע במשחק, כאילו זה מגרה לי את יצר התחרותיות.
אז לדעתי, לשחק עם אנשים באותו חדר ולשחק אונליין זה חוויות שמשלימות זה את זה, לא חוויות שבאות זו על חשבון זו.