ות

האם טקן 7 עבר שנמוך גרפי בפס4/בקונסולות? כנראה!

זוכרים קצת סרטונים מטקן 7 ? זוכרים איך כמעט כולנו חשבנו פה אחד שהמשחק נראה מהמם גרפית? אז מסתבר שכל היופי שראינו היה מגרסת הארקיד, (שרצה על מחשב עוצמתי)

גיימספוט השיגו גיימפלי של גרסת הפס4 ומה אני אגיד... זה נראה נוסטלגי! כל כך נוסטלגי שזה יעשה לכם פלשבקים לטקן 5 בפס2.

זה נראה ממש רע לטעמי.

המשחק הפך מday one ל"one day" בכמה דקות.

ולמי שיצעק "הנה הסיבה לשדרג לפרו" אז לא, כי לפרו אין רבע מהכוח של הPC שהריץ את הגרסאות היפות שראינו/שהראו לנו בE3.

V Has Come To

New member
כנראה שעברו הימים בהם טקן היה חוד החנית של הגרפיקה על הקונסו

לות...
בPS2 טקן 5 העיף לאנשים את המוח מבחינת הגרפיקה..אנשים לא האמינו שגרפיקה כזאת אפשרית על הPS2...
כבר בדור הקודם התגובות על הגרפיקה של טקן 6 היו פושרות...זה היה נראה בסדר אבל ממש לא כמו מה שציפו שהמפתחים של המשחק יוכלו ליישם על דור הPS360...
אני כמעט בטוח שהמשחק שעומד לצאת לא יראה כמו בוידאו שצירפת כי זה כבר ממש עלוב..אבל בוא נגיד שאם גם הפעם הגרפיקה לא תפיל אף אחד מהרגליים זה לא יפתיע אותי...כנראה שהם בוחרים להתמקד יותר בגיימפליי החלק...

גם טקן 3 וטקן TAG העיפו לאנשים תמוח

בזמן שיצא טקן 3 עוד היה ארקייד נורמלי באילת/בארץ/בעולם ואני זוכר כילד שכולם היו בהלם כמה טקן 3 דומה בפס1 לגרסת הארקייד.

וטקן TAG היה אחד הסיבות הראשיות שרציתי לעבור לפס2 בזמנו הוא היה מהמם.
וטקן 5 כמו שאמרת בכלל היה נראה כאילו הגיע מכוכב אחר בסוף חיי הPS2.

שוב, אם תלך לגרסת הארקייד הוא עדיין יעיף לך תמוח כי עובדה שלאנשים כן עף המוח ממנו, ואני זוכר פה את כולם מתלהבים מהגרפיקה וגם אורלי אמרה שהיא תקנה אותו במבצע.

יכול להיות שהstage שגיימספוט צילמו הוא שומם בצורה בלתי רגילה גם בהשוואה לשאר השלבים אבל לדעתי זה די מייצג.

אנחנו לא נמצאים בשלב שהמשחק נמצא באלפא שלו שאנחנו יכולים לצפות לשיפורים מרחיקי לכת זה משחק שעוד איזה 4 חודשים נמצא אצלנו בפס4.
ובחודשים האלה בדרכ עושים השקעה בFPS וכל הגיימפלי החלק כמו שאמרת.

הם פשוט השקיעו בגרסת הארקייד כמו שצריך כי זו הגרסה שמכניסה להם כסף בקוריאה ויפן והם שמו פס עלינו, אני בטוח שהפס4 יכל להוציא הרבה יותר ממה שראינו.

statrix

New member
תחזית אופטימית

נראה כמו שנת 96 חח
https://youtu.be/uctxuoz8KB0?t=45
&nbsp
תאמת לא כזה רלוונטי כי זה משחק קהילתי ורוב הקהילה תיהיה על הקונסולה
כי היא יותר נגישה
&nbsp
מציק ... definitely

ראיתי משחקי PS3 יותר יפים מהחרא הזה. חחח

פשוט הרסו את טקן לגמרי קודם הכניסו את אקומה שלא מתאים בשיט לטקן ועכשיו השנמוך הם מנסים להרוס את הסדרה כנראה.

statrix

New member
טקן 7 זה אחד המשחקים היפים

לפחות הגרסאת ארקייד
זה שיש כרגע סלט באופטימיזציה של גרסאת קונסולות
לא אומר שהמשחק באסה אני די בטוח שימצאו דרך לעשות איזה טוויק בגרפיקה
לקראת ההשקה כמו שעשו עם sfv

אקומה יקבל עוד נרף\ים אחרת אין כל כך טעם לשחק

יש לאקומה קומבאים עם FADC שהיו קוראים לזה אקומה 7 וזהו!!!

מה עבר עליהם? הם פשוט עשו העתק הדבק לאקומה מSF4 לטקן 7 בלי מנימום התחשבות איך זה ישפיע על כל הדמויות האחרות אין שום דמות שיכולה להתמודד איתו במשחק הזה הוא עושה עם הקומבאים האלה נזק שמעיף אותך מכאן עד לאנטרטיקה.

ואני עוד לא מדבר על ההצפה שתהיה באונליין של השחקנים שישחקו רק את אקומה וטרולים של אקומה גאד, למה הם הכניסו אותנו לכאב ראש הזה.

כל זה בשביל שכמה שחקני SF כמו דאיגו יתנו צ'אנס לטקן? לא שווה את זה.

בנוגע לגרפיקה אני מסכים איתך שהוא ממש יפה על הגדרות גבוהות לדעתי אם יהיה אפשר לשחק על המחשב עם שחקני הPS4 אז הוא יהיה עדיף על המחשב.

לדעתי האישית זה דור די חרא למשחקי מכות חוץ מSF5

KOF14 -נראה כמו משחק PS2 איפה הגרפיקה היפה של 13 בפס3?
המשחק מפוצץ בלאג ברשת, יש יותר מדי דמויות שהמשחק לא מאוזן בשיט.

מורטאל קומבאט 10- נראה כמו דור קודם וגם מרגיש כזה.

מזל שGarou Mark of the Wolves מגיע לפס4 עם אונליין.
זה יהיה הKOF הראשון שאני אנסה ללמוד :)

amithas190

New member
תגיד מה המצב של SF5 מבחינת סינגל?

אם אני קונה את הגרסה הרגילה של המשחק ואני לא משחק מולטי בכלל ...
&nbsp
איך נראה הקמפיין?

הקמפיין מרגיש כמו אנימה אנמית :( לא שווה רכישה בגללו.

יש מצב סיפור עם סרטונים עלילתים של איזה שעה וחצי שעתיים הסיפור ברמה של אנימה ירודה באיכות הגיימפלי הוא משהו כזה.

א' אתה רואה סרטון עלילתי
ב' אתה משחק את אחד הצדדים שהופיעו בעלילה, את הטובים והרעים לסירוגין.

כל קרב הוא עם סיבוב 1 בלבד.
האפשרות היחידה בSF5 לשחק משחק של שלושה סיבובים היא או באונליין, או במשחק מקומי עם חברים.

לסינגל יש שתי רמות קושי אחת רגילה ואחת קשה.הרמה הקשה נפתחת אחרי שמסיימים עם הרמה הקלה.

הרמה הקלה קלה לכולם, שחקני SF מנוסים ומתחילים כאחד.

המשחק הקשה יכולה אולי לאתגר קצת שחקנים מתחילים אבל היא לא ממש כייפית וקשה לי להאמין שתהנה ממנה אולי תחווה תסכול או שיעמום כי הAI יכול להיות רמאי לא קטן, ושחקנים אנושיים לא משחקים ככה.

מעבר לזה יש לך מצב "הישרדות" ברמות קושי שונות.
במצב הישרדות אתה צריך לנצח 10 או 30 או 50 או 100 יריבים ברצף
(תלוי ברמת הקושי) שאחרי כל קרב אתה מקבל נקודות שיכולים לתת לך שיפורים לסיבוב הבא "למשל לחדש מעט את הבריאות, לחזק קצת את הדמות שלך וכו'"

זה מצב משחק ממש משעמם.

ברמת הקושי הנורמלית והקלה הוא משעמם מדי וברמה הקשה וההכי קשה הוא מתסכל מדי.

זה די בולט שהמולטיפלייר הוא עיקר החוויה.
ב2017 קפקום מתכננים להשקיע יותר בסינגל.

מה שאני יכול להגיד במולטיפלייר, זה שעכשיו הליגות של המשחק עובדות כשורה.

למה אני מתכוון ? שחקן מתחיל מקבל עכשיו קרבות רק עם שחקנים מתחילים.
ורוב האנשים מקבלים יריבים שמתאימים להם מבחינת רמת הניסיון שלהם.

האונליין מתחיל להיות לא פייר שאתה מגיע לליגה של הultra bronze
(שזו הליגה שאני נמצא בה) כי אז השחק לא מתןבייש לזרוק עליך יריבים הרבה יותר טובים ממך באונליין (וזו ה סיבה שאני תקוע בליגה הזו המון זמן)

אבל אם אתה שחקן מתחיל רוב הסיכוים שתישאר בליגה של המתחילים או ב2 הליגות שבאות אחריה. ככה שיש מצב שתהנה להילחם מול יריבים מתחילים.

וכמובן שאם תרצה לעשות קרבות איתי ברשת אני אשמח.

בעיקרון אם זה ממש לא בשבילך הייתי הולך על מורטאל קומבאט אם אתה מחפש משחק מכות. למרות שבעיני הוא לא משתווה לSF5 בשיט.

amithas190

New member
כל קרב סיבוב 1 ? אין מצב שאני קונה...

מה הם חשבו לעצמם? למה לא לעשות קמפיין כמו בכל המשחקים הקודמים..
&nbsp
טוב אז זה ירד מהפרק.
את מורטל קומבט אני לא אוהב . הוא פחות כיףוגם אלים מידי. נחכה לטקן7 .

מה עם חברים שבאים לבקר אותך :) ?

לא שווה לך לשחק איתם. מאז שאני זוכר את עצמי אם זה מורטאל קומבאט/sf2 במגה דרייב או טקן בפס1\2. אף פעם לא טרחתי לשחק נגד המחשב, רק עם חברים\משפחה..וזה לפני האונליין.

עד sf5 לא היה לי מושג שהסיינגל כל חשוב לאנשים.

רק בטקן הייתי לפעמים משחק בסינגל כי היית חייב כדי לפתוח דמויות. וזה רק אם האחים שלי לא סיימו לפתוח את כולם :)

בשבילי משחקי מכות תמיד היו משחקים עם אנשים אמיתים ולכן אני נראה לי מהיחידים שממש אוהבים את ההתמקדות על אונליין.

amithas190

New member
חבריפ שלי לא משחקים הרבה ואז אתה פי 5 יותר טוב

וזה לא כיף... מכרתי את השלט השני

גם מול המחשב אתה פי 5 יותר טוב :)

בדרך כלל לאינטלגנציה המלאכותית יש דפוס פעולה שמאוד קל לפצח. המחשב לא יודע לחסום מתקפה מסוימת או שלא יודע להעניש אותך על טעויות.

ותמיד זה קל לזהות את הדפוס ולנצח :)

לאונליין יש אורך חיים עד אין סוף.

אבל להתמסר למשחק מכות זה כמו לטפס על הר ענק, כולם יכולים אבל לא לכולם יש חשק :(

תהליך הלמידה וההשתפרות המתמדת וזה שתמיד תמצא מישהו פי 10 יותר טוב ממך שידרבן אותך להמשיך להשתפר. זה הקסם לפי דעתי :)

meishar84

New member
משחק מעפן, אם הוא היה לי בעותק פיזי..

הייתי נותן אותו לשונאים שלי

איזה כייף לשונאים שלך :)

אבל כן סוני ומייק צריכים לאפשר לנו למכור עותקים דיגיטלים.

מישהו 2

New member
הייתי שמח על SF5

נראה לי אני אחליף את ה- OVERWATCH שלי בזה כי הוא לא משחק כזה טוב.
משחקי מכות לעומת זאת זה תמיד מבורך אצלי בכל צורה

למעלה