ות

PlayGirl3

New member
עד 2020

מה שיהיה לו זה אולי תמונה של לודן בלי החליפה לצייץ בטוויטר.

מקווה שפיסונה צודק עם ה2018 הזה :)

אבל זה קוג'ימה ואם התאריך הוא 2018 זה עדיין יכול להידחות ל2019 אז זה עדיין יהיה קרוס ג'ן. זה נראה לי שוב מקרה כמו MGS 5.

אבל כן, לא יפתיע אותי אם נקבל כמה תמונות או טיזר ב2020 :(

בכל מקרה ירדה לי ההתלהבות מהרגע שהם דיברו על CO OP לא משנה איך ינסו לסובב את זה, אני לא מבין מה משחק עלילתי צריך CO OP ועולמות פתוחים.

יש לי הרגשה שהמשחק הזה של סיילנט הייל היה יוצא הרבה יותר טוב ממה שנקבל בפועל וזה מבאס.

כי זה נראה שקוג'ימה סתם מדביק את נורמן ריידוס על משחק שנורמן ריידוס לא היה צריך להיות חלק ממנו בכלל והם סתם משתמשים בפנים שלו כקידום מכירות ויחסי ציבור טובים.

מקווה לטעות אבל אני מאוכזב.

V Has Come To

New member
הוא כנראה יצא ב2018...

הוא אמר:
“It will be out before the Olympics. To go a little further, there is a movie called Akira, and it will be out before the year in which Akira is set.”
הסרט אקירה מתרחש בשנת 2019 והוא אמר שהמשחק יצא בשנה אחת לפני..כלומר 2018...
אם לא יהיו עיקובים כמובן...
https://www.vg247.com/2016/09/19/death-stranding-kojima-teases-2018-release-date/

החשש שלי הוא שאם הוא יוצא ב2018 זה אומר שהוא אפיזודי.

אני מאוד מקווה לטעות אבל כל מה שקוג'מה אמר מרגע החשיפה ועד היום צועק לי
"משחק אפיזודי! " כל הדיבורים של קוג'ימה על זה שהמשחק צריך להיות ביידים של הגיימרים כמה שיותר מהר, ושיש למפתחים הרבה מה ללמוד מסדרות טלווזיה, אתה לא אומר דברים כאלה על המשחק שלך אלא אם כן הוא אפיזודי ואתה מנסה להציג את זה באור חיובי.

ואם זה כך לך תדע מתי תצא העונה השלמה כנראה 2020.

כל מה שמגיע לSF5 ביום חמישי. פאקינג urien!!!!!!!!!!!!!

urien מגיע לSF5 ביום חמישי ויעלה 27 שקלים או 100000 שקלים וירטואלים.
אני כרגע בעודף של איזה 120000 או יותר. אז יש לי מספיק בשבילו!

את urien אני מכיר בעיקר כצופה. הוא שייך למשחקי SF3 שאין לי ממש נגיעה אליהם כשחקן אבל כאחד שנורא נהנה לצפות בקרבות של SF3 ובמיוחד נהנה

לצפות בKuroda האגדי משחק את urien אני מתלהב מזה שסוף סוף הוא יהיה במשחק SF שאני משחק.

מעבר לזה ביום חמישי יגיעו ה"אתגרים היומים" לSF5 שהם כל מיני אתגרים באונליין ובאופליין שקפקום תתן שלנו להרוויח עליהם סכומים יפים של כסף וירטואלי, שאיתו אפשר לקנות אחר כך, בגדים, תלבושות, דמויות נוספות שלבים נוספים וכו'.

האתגרים היומים הם בסגנון "נצח 4 פעמים בקרבות רשת"
"סיים קרב עם סופר קומבו"
"עשה ליריב שלך crush counter " וכו'

בגדול הצלחתי לקנות את רוב הדמויות של המשחק בכסף וירטואלי.
(חוץ מאחת כי בזבזתי יותר מדי על בגדים ושלבים)

נראה אם אצליח לקנות את כל הדמויות של העונה השנייה בכסף וירטואלי עם האתגרים האלה.

הפרק החמישי והאחרון של האנימה של פפ15.

אגב מישהו כאן ראה את הסרט? עוד לא ישבתי לראות את זה.
שווה? או בלבול מוח?

משחקי הגיים בוי/גולד לחודש אוקטובר

משחקים מסריחים כרגיל.
יש שם משחק על אסירים שנראה אשכרה כמו משחק גיים בוי.

לא יהיה קשה לסוני לעקוף אתחודש הנוראי הזה, גם התומכים הכי גדולים של מייק לא יודעים איך לעשות ספין טוב לחודש הזה.
זו גם הזדמנות טובה בשביל סוני להוכיח לאנשים ששווה לעשות מנוי לפלוס למרות עליית המחיר,, נקווה שהם לא יפספסו אותה.

למעלה