ות

שמועות וניחושים למשחקי הPS PLUS של אוקטובר.

אם נסתכל איזה משחקים היפנים קיבלו בפלוס של אוגוסט, הרבה אתרים מהמרים שלפחות חלק מהמשחקים האלה יגיעו אלינו באוקטובר.

NIGHTS OF AZURE - JRPG לפס4.- היפנים קיבלו אותו.
FROM DUST- אחד ממשחקי האלוהות הטובים של הדור הקודם היפנים קיבלו לPS3.

SENRAN KAGURA SHINOVI VERSUS -היפנים קיבלו לויטה. לא משהו שהייתי רוצה לקבל.
BLAZצריBLUE CHRONOPHANTASMA EXTEND - משחק המכות של יוצרי גילטי גיר לPS4/PS3.

במערב המשחקים שרוב האנשים הכי רוצים באוקטובר בפלוס הם.
1.watch dogs
2,קילזון.
3. באטמן לגו.(רציני)

איזה מהמשחקים של יפן הכי הייתם רוצים לקבל?
יש לנו לפחות עוד שבוע עד שסוני תחשוף את רשימת משחקי הפלוס, הם אמרו שאין סיכוי שהיא תוכרז קודם לכן.

מזכיר לכם שהפלוס האמריקאי מעלה מחירים ב22 בספטמבר ל59.99 דולר.

PlayGirl3

New member
לבודדים שעוד יש פלוס, לא מאחלת אף אחד מהמשחקים האלה

ממתי 20.8 מליון זה מעטים? :) בנתיים את.

מעדיפה לשלם 99 דולר בשנה על שירות שנותן משחקי PS3 בפס4. (לא יהיו שם משחקי פס4 עד הPS5 חבל על הכסף שלך)

שירות הPS NOW זה השירות שמעטים מעדיפים, לא הפלוס.

אני איתך בזה שהפלוס לא שווה כמו פעם אבל תזכרי את המילה שלי בשנה הבאה את תגידי לי "ירדן חבל שלא הקשבתי לך ולא קניתי פלוס ב40 דולר
(או במבצעים של 35 דולר) כשעוד יכולתי :)

mark my words אורלי.

PlayGirl3

New member
הכוונה הייתה לתושבי הפורום

ומה זה יעזור לי לקנות עכשיו מנוי אם (לפי התיאוריה שלך) רק עוד שנה יחלקו משחקים טובים?
ותאמין לי שאם השירות יחזור להיות טוב כמו שהיה עד 2014, אני אשמח לפרגן לסוני בעוד 10 דולר.
לפזר הבטחות זה קל. אם היה לי שקל על כל פעם שאמרת פה שעוד רגע הפלוס הולך להשתפר כבר הייתי קונה מנוי

התאוריה שלי היא שב2017 סוני תפציץ בפלוס.

אם את קונה עכשיו פלוס במבצעים של קנדה ב35 דולר והוא נמשך לך לשנה אז את נמצאת המון זמן בתוך 2017 עם פלוס שקנית ב35 דולר.

היי את קצת מגזימה עם זה שאמרתי 200 פעם שהפלוס משתפר.
התחלתי להגיד את זה שקיבלנו את זומבי U ולא טעיתי בזה, את מהיחידים שלא מסכימה עם זה שיש מגמת שיפור מאז.
יאקוזה 5, טרופיקו 5, NBA, lotf הנסיך הפרסי, הJRPG של הויטה.

את פשוט במצב לא כזה כייפי.

כי אם סוני נותנים משחק PS3 טוב, זה משחק שיכולת לקנות ב3 דולר מתישהו כי זה מה שנשאר לתת לקונסולה הזו, ואם הם נתנו משחק PS4 טוב אז אין לך מה לעשות עם המנוי כי עוד לא קנית אותה.

ועד שמביאים משחק שבוודאות היית משחקת כמו יאקוזה 5 זה לא מספיק לך הם הביאו את אחד המשחקים היחידים שנשארו שעדיין אי אפשר למצוא במחיר ריצפה בפס3.

כמו שאני מכיר אותך, יקח לסוני הרבה חודשים לשכנע אותך שהפלוס שווה ובזמן הזה את תפסידי הרבה משחקים טובים, חבל לי.

איך Legend of heroes? ראיתי בGAF מישהו שלא קונה DQ7 בהשקה כי הוא אומר שההמשך שלו כל כך טוב, שאין לו כבר הייפ לדרגון קווסט מרוב שcold steel כזה טוב.

מה כבר יש במשחק הזה שאנשים לא מפסיקים לדבר עליו? אם היה לזה פורט לפס4 הייתי כבר מנסה את זה יותר מהר, אבל זה פשוט הזוי, כל הפולחן הזה.

PlayGirl3

New member
ממש לא נגמר מה לתת

רוצה כמה דוגמאות לדברים שהיו יכולים לחלק? בבקשה-
Darksiders 2, Resident Evil 6, The last of us, BEYOND: Two Souls, AC4 Black Flag & AC Rouge, The wolf among us, Arkham Origins, South Park, Shadow of Mordor, כל טרילוגיית העתיד של ראצ'ט וקלאנק... להמשיך? אפילו לא הגעתי למשחקים הפחות מיינסטרים כמו טיילס וההמשכים של פפ13.
לא יודעת למה אתה כל כך תופס מהנסיך הפרסי הזה. שיחקת בו? כי אני כן והוא משחק בינוני ביותר כמו שאר המשחקים שציינת מלבד יאקוזה 5 שגם עליו אומרים שהוא חלש יותר מהקודמים.
ואיזה משחק PS4 טוב הם נתנו עד עכשיו? חוץ מההרחבה של אינפיימוס לא הייתי נוגעת בשום דבר. קנאק אחד היה עדיף על כל עשרות האינדי המגעילים ההם.

אני באמצע פרק 2 של cold steel ומקווה שהוא ישתפר כי בינתיים הוא לא כזה מדהים. הנוסחה דומה לפרסונה אבל רמת הפקה ברצפה.

שיחקתי בשני המשחקים של הנסיך בדור הקודם. הוכחת את הנקודה שלי

וזה שהם נתנו Forgotten Sands לא רק שאני חושב שהוא מעולה גם אחד המשחקים שהכי אהבתי בדור הקודם, לא יודע למה את חושבת שהוא בינונ

זה שהיה בינוני זה ההוא מ2008 עם הבחורה.

אולי הגרפיקה שלו בינונית כל השאר עדיף על AC4 Black Flag & AC Rouge, בכל יום בכל שנה.

יאקוזה 5 מהמעט ששיחקתי פצצה וגם נראה ממש טוב גרפית יחסית לסדרה הזו.
לגבי זה שהוכחת את הנקודה שלי:

בחצי מהמשחקים שרשמת כבר שיחקת כי היה אפשר לקנות אותם ב3 מקסימום 10 דולר, אני מבטיח לך שאם רוב מה שציינת היה מחולק או שהיית מתלוננת שכבר יש לך אותם ושיחקת בהם, או שיכולת לקנות אותם ב3 דולר אם היית רוצה.

אז הרשימה הזו לא כל כך הרשימה אותי אם כבר הוכיחה את הנקודה שלי.

משחק טוב בפס4 שהם נתנו? טרופיקו 5, אבל את תגידי שזה לא משחק טוב משום מה. אני יכול להבין אולי שאת לא בקטע של משחק בניית עיר וכאלה
אבל זה בכל זאת משחק טוב.

NBA לא לטעמי לא הצלחתי לשחק בו 5 דקות בלי להשתעמם אבל אני לא יכול להגיד שזה לא משחק טוב.
אורלי בואי נהיה כנים

גם זומבי U זה לא כזה גרוע לקבל בחינם, בואי נהיה כנים אורלי, עשית פאקינג פלטיניום לjust cause 2 קשה לי להאמין שזומבי U יותר גרוע ממנו.

PlayGirl3

New member
לא יודעת אם אתה מנסה לשכנע אותי או את עצמך

טיעונים לא קשורים ואיכשהו הוכחתי את הנקודה שלך כי בראש שלך אתה מדמיין שהייתי מתלוננת במצב היפותטי. סבבה.

אורלי בנתיים את זו שמנסה לשכנע את עצמך...

שאין לך מה להרוויח מהפלוס. עשית שמיניות באוויר כדי להוציא כל משחק נורמלי בפלוס כמשחק גרוע.

קודם יאקוזה היה עלה תאנה, עכשיו הוא לא ברמה של הקודמים.
את הJRPG שחילקו לויטה, הפכת למשחק grind בלי ששיחקת בו בעצמך, בטח מי שכתב את זה זה אנשים שעושים גרינד בכל משחק JRPG שקצת מאתגר אותם.

אני כבר מחכה לראות על איזה עוד משחקים שווים בפלוס את יכולה לעשות ספין שהם גרועים.

זומבי U אולי לא יצירת מופת, אבל אני בטוח שJust cause 2 יותר זבלוני ממנו.
יאקוזה 5 אולי לא ברמה של הקודמים (הוא מעולה) אבל הוא גם יותר טוב מjust cause 2 כל יום או מהספין אוף הזה של AC4 ששיחקת.

עם הפלוס את אובר בררנית ופוסלת כל משחק נורמלי אחרי חיפוש בזכוכית מגדלת אבל אל תתפלאי שזה נראה מוזר אחרי שבחרת לעשות פלטיניום לjust cause 2.

אין לי אולי איך להוכיח לך ב100% שאני צודק שהיית מתלוננת על המשחקים האלה, אבל ראיתי איך הגבת למשחקים טובים ישנים שהגיעו לפלוס או למשחקים שכבר יש לך

שוב, אני תכלס הייתי מבין אותך על כל תלונה על משחק PS3 כי כולם ישנים כבר.
חוץ מיאקוזה 5 כי הוא חדש.

אני לא מתכוון שיהיה להודעה הזו איזושהי ירידה לפסים אישים או משהו כזה. זו ההרגשה שלך לגבי הפלוס ואפשר לכבד את זה.

פשוט אם אנחנו כבר מנהלים דיון על הפלוס, אז אני אישית מרוצה מאוד מהשיפור המתמשך שלו ומרגיש שהוא שווה את הכסף.

במנוי שנתי של הפלוס אני קיבלתי:
יאקוזה 5 - שהייתי קונה מתישהו בכל מקרה.
JRPG לויטה- שעניין אותי מאוד תמיד והייתי קונה אותו בכל מקרה.
טרופיקו 5- אולי לא הייתי קונה אבל אם הייתי מכיר מישהו שיכול <i>להשאיל לי אותו, הייתי משאיל.</i>
זומבי U לא הייתי קונה אבל ברור שהייתי משאיל או קונה במחיר ריצפה.
אחד האקסקלוסיבים המסקרנים של הWII U.

תוסיפי לזה משחק כמו lord of the fallen שאולי לא הייתי קונה אבל בשעת שיעמום אני כן יכול לשחק בו. תוסיפי גישה לאונליין שאני צריך.

אני מאוד מרוצה מהשיפור המתמשך הזה.

את התעניינת בצמחים נגד זומבים ורצית לנסות אותו קיבלת אותו בחינם, אם תרצי לנסות אותו את ההמשך שלו גם ככה תצטרכי פלוס בשביל זה.

בסוף את תראי שאת תקני את יאקוזה 5 ולא מעט משחקים שיגיעו לפלוס עד ספטמבר 2017 זו תהיה ההוכחה בשבילי שצדקתי שהפסדת משחקים שחולקו.

החזרה הזו לימים של לפני 2014 בסוף תגיע יש עוד זמן, אבל זה לא אומר שאין מה להרוויח לפני זה. חכי ותראי.

26 דקות של גיימפלי של הוריזון מהPS4 הרגיל.

מרוב שהמשחק נראה טוב אנשים כבר מתחילים להיכנס לפראנויה שמדובר בגרסת הניאו אך dualshockers שהם אלה שמשחקים בסרטון אמרו באתר שלהם וביוטיוב ובעוד כמה מקומות אחרים שמדובר בPS4 הרגיל, ושכל המשחקים בTGS היו בפס4 הרגיל.

נראה כל כך כייף! אני מת לחקור את עולם המשחק הזה שעות! ימים! חודשים ולהגיע כבר לכל הכפרים זה נראה מדהים.

ובדרך כלל גיימפלי שמצולם ככה לא נראה טוב, ופה זה מדהים.
והרכיבה על הרובוטים נראת Just right. גאד. בא לי את זה ע כ ש י ו.

המכשף 3 ודסטני לא יקבלו שידרוגים לפרו.

חחחחחח עלק פרו. אולי הוא פרוביוטי הפלייסטישן הזה? כי פרופישיונל הוא לא.
איזה תרגיל מסריח הפרו הזה. אחרי שסוני מכרו 40 מליון פס4 הם כמובן חשבו על אחלה רעיון לשכנע חלק מה40 מליון האלה לקנות קונסולה שכבר יש להם
.

גאוני.
באנג'י ומפתחי המכשף הודיעו כל אחת בנפרד שהן לא מתכננות שום עידכון גרפי לפרו.

http://www.videogamer.com/ps4/the_w...itcher_3_isnt_being_enhanced_for_ps4_pro.html

meishar84

New member
העיקר שBF1 והאקסקלוסיבים האחרונים של סוני תומכים

לא כל משחק שייצא לפני השקת הפרו מחוייב ע"י סוני לקבל עדכון, המפתחים\סוני יבחרו לפי כדאיות כלכלית.
קרוב לוודאי שרוב הכותרי AAA שישוחררו יקבלו גרסת פרו, וגם האקסקלוסיבים.

כרונו, מבחינתי גם שBF4 יקבל עדכון לפרו, אבל בוא נהיה ריאלים, עוד פיתוח, עוד כסף, לא כל משחק יקבל גרסת פרו. מקווה מאוד שRDR2 כן יזכה לגרסת פרו

ואכן הפרו\סלים טריק גאוני, תראה איך כמות הPS4 תגדל בעולם.
לשם ההמחשה בוא ניקח 30% שישדרגו לסלים\פרו מתוך ה40 מיליון.. את הקונסולה הישנה הם ימכרו וככה אתה מגדיל את כמות משתמשי PS4 על דגמיו ל50 מיליון לפחות :)

נכון לעכשיו אלה המשחקים שיקבלו גרסא לפרו:

Released games “forward compatible”

Call of Duty: Black Ops 3

Deus Ex: Mankind Divided
Infamous: First Light
Middle Earth: Shadow of Mordor
Uncharted 4: A Thief’s End

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Last of Us: Remastered

The Witness
Paragon

Unreleased games

Battlefield 1 – October 21

Call of Duty: Infinite Warfare – November 4

Call of Duty: Modern Warfare Remastered – November 4
Days Gone – 2017
Dishonored 2 – November 11
Farpoint (PlayStation VR) – TBD 2016
FIFA 17 – September 27
Final Fantasy 15 – November 29
For Honor – February 14, 2017
Ghost Recon: Wildlands – March 7, 2017
Horizon: Zero Dawn – February 28, 2017
Killing Floor 2 – November 18
Mass Effect: Andromeda – Early 2017
Rise of the Tomb Raider – October 11
Spider-Man – TBD
Steep – December 2
Titanfall 2 – October 28
Watch Dogs 2 – November 15

הקטע הוא, שאם מפתחי המכשף 3 לא טורחים עם הניאו, מי כן יטרח??

המכשף 3 הוא המשחק שהכי יכל להרוויח מהניאו ישן או חדש. המשחק לא זורם טוב על הפס4 הרגיל והONE יש נפילות פריימים קשות, זמני טעינה שפוגעים בגיימפלי.
לאג שפוגע באיכות הקרבות, וכמובן שהניאו יכל לגרום למשחק להיראות מהמם

עם שיפור של הdraw distance כל העולם של המכש 3 יכל להיראות הרבה יותר מושך על הניאו.

המפתחים האלה באים מהמחשב, הם התאימות את המכשף 3 להמון דגמים שונים של כרטיסי מסך ומעבדים שונים, אבל על הניאו, שיש לו רק כרטיס מסך משודרג, הם לא מוכנים לטרוח, דקה.

זה מדאיג אותי מאודיני זה פשוט מבטל את כל הקסם של הניאו.

מה שלא תגיד הם גרמו לכך שהשידרוג לניאו ירד לי מהעיינים סופית.
טין
אני אקנה קונסולה חדשה, ואחד המשחקים היחידים שיכל להשתפר לחלוטין בזכותה לא ינוצל?

מלמד אותי שגם חברות שיתמכו בניאו לא יטרחו כל כך חוץ מצד א' של סוני.

ואלה כבר נראים מדהים גם על המכשיר המקורי השידרוג לא יהיה כזה שיהיה שווה קונסולה חדשה רק בגלל צד א' של סוני.

משחקי התפקידים כמו פפ15 המכשף 3 ופולאאוט 4 אלה המשחקים שבגללם רציתי ניאו.

פפ15 אמנם סקוור כבר אמרו שהוא יתמוך בניאו אבל באותה נשימה כל מי שראה את הגרסאות האחרונות של פפ15 על הONE/PS4 הרגיל אמרו שפפ15
רץ נהדר על הקונסולות האלה כבר, אז אני תוהה עד כמה הנאו נחוץ בשביל פפ15 כבר.

נחכה ונראה.הוריזון ... שמתי פה סרטון איך הוא נראה על הפס4 הרגיל והוא מדהים וסוני הראתה איך הוא נראה על הניאו להגיד לך את האמת לא ראיתי הבדל.

גם בספיידרמן לא ראיתי שום הבדל.

הפרו טריק גאוני ואני שמח שאנחנו מסכימים על זה. ואני שמח בשביל סוני שהטריק עובד להם כי זה עסק שצריך להרוויח כסף שאח'כ יחזור אלי במשחקים אקסקלוסיבים, אבל כצרכן וכגיימר אני חושב שבכסף של הניאו אני יכול לקנות.

1. עוד משחקים לPS4 וכמות נכבדת למדי ולשחק את רובם המוחלט כמו בניאו.
2. לקנות נינטנדו NX בהשקה.
3. להשתמש בכסף למטרות חיוניות של ממש, אוכל ושאר דברי חובה.

אני יכול להבין למה אנשים שעוברים מהONE לפס4/משתדרגים מהדור הקודם.
יגידו לעצמם "אם כבר פס4 אז ניאו"

למרות שלטעמי האישי סלים עם עוד קונטרולר ומשחק סביר להניח שיהיה הדיל המשתלם יותר.

גם HDR אחד הפיצרים המגניבים הגיעו כבר לפס4 בעידכון האחרון.

דגם מיותר.

מישהו 2

New member
כמו שחשבתי תמיד

קונסולות ושדרוגים לא ממש הולכים ביחד ולא צריכים ללכת ביחד. מי שמחפש שתמיד יהיה לו את המשחקים הכי חדשים רצים על ההגדרות הכי טובות יבחר באופציה של מחשב גם כך.

CallMeCavanaugh

New member
למי אכפת מה המשחק יכול להרוויח? השאלה היא מה המפתחת תרוויח.

נכון, Witcher 3 הוא משחק שיכול להרוויח המון מתוספת הכח הזאת. אבל מה יצא מזה לאולפן? זה משחק יחסית ישן שכבר מיצה את פוטנציאל המכירות שלו. להיכנס עכשיו לפיתוח רק בשביל למכור עוד כמה אלפי עותקים במחיר מוזל? אין בזה שום היגיון.
מי שמוציאים שדרוגים למשחקים קיימים הם או אולפנים ששייכים לסוני וכנראה מקבלים מהם את הכסף שהשדרוג הזה יעלה או כאלה שהוציאו את המשחק לפני לא כל כך הרבה זמן ועדיין יש להם הזדמנות לשכנע אנשים לקנות אותו בזכות השדרוג. אולי יש גם כאלה שמרגישים שהם צריכים להוכיח את עצמם ומוכנים להפסיד כסף על משחק אחד בשביל להרוויח אותו בחזרה על המשחק הבא שלהם. CD Projekt Red לא שייכים לאף אחת משלוש הקבוצות.

אם אנחנו מדברים על הפאן העסקי נטו, אתה צודק.

אין ספק שהמשחק כבר מכר בענק ועשה את הרווח שלו אין לי איך להתווכח עם זה.
כנראה שבאמת כל הקצאת משאבים לגירסת הניאו תגרום להם הפסדים כלכלים ויעכב את המשחק יואולי גם יפגע באיכותו.

אבל כגיימרים נטו אפשר להאשים אותנו אם אנחנו מתבאסים שאנחנו לא רואים
שידרוג לאחד המשחקים שמצדיקים את הניאו?

אני באמת מאמין שמשחקים כמו פולאאוט 4 והמכשף 3 מצדיקים את הניאו יותר מרוב המשחקים הבלעדיים של סוני.

פולאאוט 4 יכול להפוך לשחיק.

ויותר חשוב מזה, אני מסיק לגבי העתיד "עתיד" 2016-2019 אם המשחקים הכי תובעניים בפס4 לא מנצלים את הניאו למה שמשחקים חדשים תובעניים יעשו את זה?

שם המפתחים יכולים להתעלם משידרוג ושיפור בטענה שכמות המשתמשים של הניאו לא מצדיקה הקצאת משאבים לשיפורים מהותיים לעומת ה40 מליון לקוחות הישנים.

כשאני מסתכל על הניאו כלקוח כגיימר, לא ברור לי למה אנחנו צריכים לרכוש אותה.

זה נראה באמת כאילו סוני ישבו במשרד וחשבו על שני מצבים.
א' "היי יש לנו ערמה של אנשים שעל הגדר ב2016 הם מתים לשדרג לפס4 אז בוא נסחט מהם עוד קצת כסף עם ניאו"

ב' בואו ננסה לשכנע כמה בעלי פס4 שהם צריכים לקנות פס4 שוב, זה עובד בפלאפונים.

איתי לא הלך להם, ואני חושב שעם רובנו לא :)

CallMeCavanaugh

New member
גם איתי לא הלך להם. כל כך לא הלך להם שאני שוקל להוסיף אקסבון

אני מתכוון להחליף טלויזיה אחרי שנים רבות עם הזבל שיש לי בבית ובהחלט תכננתי לקנות פרו בתור נגן בלוריי 4K זול. מכיוון שהיא לא ממלאת את התפקיד הזה, אני אשקול לקנות אקסבון.
מה שכן, אני מניח שבעתיד גם אולפנים שלא שידרגו כן ישדרגו את המשחקים שלהם. סייברפאנק של פרוג'קט רד בטח יתמוך בפרו, למשל.

אתה הולך על טלווזיה 4K??

תתחדש. איזה כייף. וברור אם אתה חזק בקטע של לראות סרטים ב4K ומימלא היית קונה אחד זול, אז אקסבון S בחירה מעולה, במצב כזה האקסבון שווה גם אם רוב הבלעדיים שלו זמינים למחשב מניח שאין לך מחשב שיכול להריץ את הבלעדיים שלו, זה אחלה.

האקסבון S הזה גם נראה ממש יפה :) הלבן לפחות.

CallMeCavanaugh

New member
את הטלויזיה הנוכחית שלי קניתי לפני שמונה שנים

גם אם הטלויזיה הבאה תחזיק רק חצי מזה אני חושב שכבר כדאי לי לקנות 4K. השאלה היא אם אצליח לאסוף את התקציב בשביל HDR איכותי. יותר מדי טלויזיות עם HDR דמיקולו מסתובבות בשוק.

Death Stranding יוצא לפני 2020

ליתר דיוק לפני האולימפדיה בטוקיו שתתרחש בקיץ 2020.
אז אם קוג'ימה טרול, מדובר באביב 2020, ואם הוא דובר אמת מדובר ב2019?

בכל מקרה בהתחשב בזה שהPS5 יגיע בערך לקראת סוף 2019 מדובר פה במקרה הכי אופטימי במשחק cross gen. פאק.

תוסיפו את זה לאלמנטים של הco op והלכה לי ההתלהבות.

סורי אם אני נשמע יותר מדי שלילי אבל כאילו, הוא מבאס אותי עם המשחק הזה.
קשה להישאר אופטימים תודו.
http://www.vgchartz.com/article/265919/death-stranding-to-launch-before-2020-tokyo-olympic-games/

למעלה