אחי, קריסטל דיינמיקס הם לא המפתחים המקוריים של טומב ריידר.
Core Design הם המפתחים המקוריים של טומב ריידר, והמשחק האחרון שהם עשו בסדרה היה לפס2 אתה בטח זוכר את המשחק הזה (מצטרף טריילר לנוסטלגיה)
עדיין יש הרבה במה שאמרת כי כבר שנים מאז הנפילה של core design שקריסטל לקחו את המושכות על טומב ריידר ולאט לאט שיקמו את המותג, ובתכלס הם אלה שיצרו את המשחקים שבגללם איכפת לנו מהמותג.
אם אני לא טועה התסריטאית של uncharted התחילה את הקרירה שלה כתסריטאית בקריסטל דיינמיקס.
לפי מה שהבנתי המפתחים של דאוס אקס יעשו את טומב ריידר, אבל זה לא כזה ברור אם הם עצמם יעשו את המשחק ורק יעזרו לקריסטל במשחק של הנוקמים
או שצוות נוסף של הסטודיו הזה (זה שעשה את thief ) יעשה אותו.
בדבר אחד שנינו בטוחים ומסכימים סקוור אחלה חברה ומפיצה,הם היחידים שהולכים להוציא מפלטיניום משחק ראוי בשנים האחרונות לדוגמא.
ויש לי הרגשה שאחרי שקריסטל דיינמיקס סללה את הדרך ולקחה את הנוסחא של uncharted המפתחים החדשים ידעו איך ללכת בעקבותם.
אם אלה המפתחים של דאוס אקס עצמם אז בכלל אין לנו מה לדאוג.
מה שכואב כאן ומדאיג זה דאוס אקס.
לדעתי כל הסיבות שהזכרת הן נכונות אחת לאחת, העסקה עם מייק באמת פגעה אנושות. ודאוס אקס ממש מרגיש חבילת הרחבה, אלה סיבות מדויקות.
אבל הייתי מוסיף לסיבות האלה, את זה ששני המשחקים האלו גם טומב ריידר וגם דאוס אקס נראים כמו משחקים שיכולים לרוץ על הדור הקודם ובמקרה של טומב ריידר הוא באמת היה קיים על הדור הקודם.
ודאוס אקס "החדש" נראה כמו משחק שהיה יכול לצאת על הדור הקודם אם המפתחים שלו היו יודעים איך לחלוב את הPS360 כמו שצריך.
סקוור דיברו לא מעט לאחרונה על כמה שהשוק המערבי מאתגר וכמה קשה להתחרות במפיצות המערביות האחרות.
לא קשה להבין אותם הרי בטסדה מכרה המון עותקים של פולאאוט 4 בלי שהוא הציג קפיצה מטורפת מהדור הקודם.
אבל זה מה שסקוור כנראה לא מבינים, שהם לא בטסדה (לפחות עדיין לא)
ועל כל דיסהונרד 2 the evil within/פולאאוט 4 שבטסדה מוציאה.
היא גם מוציאה משחקים כמו doom 4,prey 2 שהיום דיברנו על כמה שהם מעולים וכמה שדום הוא פלא טכני.
אצל סקוור זה קצת מרגיש כאילו רק אם אתה פיינל פנטזי/טומב ריידר/קינגדום הרטס/דרגון קווסט. אתה מקבל תקציב ענק של AAA (וגם אז לא תמיד במקרה של טומב ריידר האחרון)
כל ההחלטה של סקוור לרכוש את איידוס נבעה בזמנו מההבנה שלהם שז'אנר הJRPG מתחיל לדעוך ולצאת מהאופנה ושהם צריכים להפוך לחברה מערבית מובילה, אם הם רוצים להיות שחקנים בליגה של הגדולים הם חייבים לתת תקציבי AAA, ויש להם את הכסף.
אתה צודק שהעסקה טובה מאוד לתעשייה ולסקוור ותעזור לה להפוך לשחקנית יותר גדולה בשוק המערבי. אני רק מקווה שהם יבינו שהמכירות באות גם בגלל תקציב הAAA ולא רק בגלל המותג של מרוול
כל עוד לסקוור יש את דרגון קווסט, הם אף פעם לא יגיעו למצב שהם באמת כושלים ההצלחה של המותג ביפן היא כל כך היסטרית, שכל פעם הסדרה יכולה להחזיר אותם מעל לקו המים אבל הם כן יכולים להתייאש מהשוק המערבי עצמו יום אחד וזה מה שאנחנו ממש לא רוצים
שיקרה. כי הם כן יכולים להגיד יום אחד.
"נמאס לנו" ולהתמקד ביפן בלבד.ואני בטוח שאיידוס והצוותים שלה בידים אחרות לא יהיו טובים כמו מה שסקוור הוציאו מהם.