ות

סקוור תפתח משחקים בשביל Marvel מתחילים בנוקמים.

סקוור ומרוול הכריזו היום על שותפות ארוכת טווח בין הצוותים המערביים של סקוור למארוול.שלושה צוותים של סקוור כבר עובדים על משחקים של מארוול, בינהם הצוות
של טומב ריידר, והצוות של דאוס אקס, מה שמראה כמה מארוול רצינים בכוונה שלהם להביא לנו משחקים איכותים על גיבורי העל שלהם.

לא ברור כרגע באיזה ז'אנר המשחקים כי מידע חדש יגיע רק ב2018, אך אפשר להניח שהמשחק של "הנוקמים" של מפתחי טומב ריידר, הוא משחק אקשן הרפתקאות.

והמשחק של מפתחי דאוס אקס, יכול להיות משחק אקשן תפקידים או אפילו MMO.

מה איתכם איך אתם מרגישים לגבי זה שסקוור הולכת להשקיע כל כך הרבה אנרגיה במשחקים של מארוול?

אני שמח שנותנים לcrystal dynamics לעשות משחק על הנוקמים וזה בטח יהיה משחק מהמם, אבל אני לא אוהב את זה שלוקחים את מפתחי דאוס אקס ונותנים

להם לעשות משחקי מארוול כי זה נשמע כאילו סקוור תזרוק את סדרת דאוס אקס לפח ואני ממש לא רוצה את זה, אני ממש אוהב את סדרת דאוס אקס.

ואגב מי שדואג לטומב ריידר, מפתחי דאוס אקס עובדים על משחק טומב ריידר חדש ככה שלארה לא תיפגע מההסכם עם מארוול.

מבחינה עסקית זה גאוני, גם טומב ריידר האחרון וגם דאוס אקס נכשלו במכירות, והיטמן זכה להמון שבחים אבל לא בדיוק מכר מליונים, ככה שסקוור התקשו למצוא

הצלחה כלכלית עם המשחקים המערביים שלהם בדור הזה, אבל אני לא בטוח שלהפוך לסטודיו של מארוול זה הפיתרון.

(ואני ממש ממש אוהב את מארוול)

evilplate

New member
מאכזב מאוד

שתי מפתחות מעולות שאני אוהב מתבזבזות על השטות הזאת, לא אוהב את הנוקמים ולא אכפת לי מזה וגם קשה לי לדמיין קמפיין סינגל טוב של הדבר הזה עם כל הדמויות והיכולות השונות, הייתי מעדיף בהרבה שימשיכו עם טומב ריידר ודאוס אקס, עכשיו הם יהפכו למכונת חליבה של המותג הזה לכמה שנים הקרובות, באסה.

טומב ריידר לפחות ניצל אחי :)

יש משחק טומב ריידר בדרך במקביל לפרויקט הנוקמים הזה. אבל דאוס אקס... דאוס אקס..נפל לנו קורבן בגלל העסקה עם מארוול איך הם עשו לנו את זה
.

זה עולם משחק עם כל כך הרבה פוטנציאל ולמרות שאני בטוח שcyberpunk 2077 יהיה משחק מעולה שיתן לנו קצת הרגשה דומה לזו של דאוס אקס, זה לא יהיה אותו דבר :(

זה מצב מחורבן כי מצד אחד קשה להאשים את החבר'ה בסקוור שראו שדאוס אקס האחרון דרש מהם תקציב אסטרונומי ולא מכר טוב בכלל.

ומצד שני קשה מאוד להאשים את הגיימרים שלא קנו את דאוס אקס החדש, כי הוא באמת נראה כמו פאקינג משחק דור קודם שהיה צריך לצאת מקסימום ב2013 ואז אנשים היו חוטפים אותו.

כנראה סקוור עשו את החושבים שלהם שהמפתחים של דאוס אקס בקושי מצליחים להרים משחק עם ערכי ההפקה הנמוכים האלה ויצטרכו הרבה יותר כסף ותקציב
בשביל להביא משחק שהגרפיקה לו תעיף לנו ראשים ב2017-2018

וכנראה החליטו שעדיף לתת להם לעבוד על טומב ריידר ולעזור בנוקמים.

החלטה מבאסת. כי שוב לא יכול להאשים אף גיימר שלא התחשק לו לקנות משחק שנראה כמו משחק שהוא שיחק ב2011.

evilplate

New member
ומי מפתחת את הטומב ריידר החדש?

קשה לי להאמין שזו מפתחת ברמה גבוהה יותר מקריסטל דיינמיקס, חוץ מזה שזה מותג של קריסטל שהם יצרו לפני עשרות שנים, זה הבייבי שלהם, זה כאילו שתתן עכשיו את אנצ׳רטד לחברה אחרת (ואנצ׳רטד זו דוגמא פחות קיצונית כי קריסטל וטומב ריידר עוד מדור הפס1 רצים), קשה לי להשאר אופטימי לגבי המותג הזה.
&nbsp
בעניין דאוס אקס, אתה שוכח שגם הקודם על הפס3 וה 360 היה אחד מהפחות מרשימים על הפלטפורמה, מהבחינה הזו הדאוס אקס החדש מציג קפיצה משמעותית בגראפיקה ביחס לקודם, רק שכמובן הוא עדיין לא מהמרשימים בשוק, הקפיצה היא רק יחסית.
&nbsp
אני חושב שהם כשלו בליצור לו הייפ, הם לא נתנו מספיק הרגשה שזה המשך שמחדש מספיק ומציג שיפור ניכר מהקודם, בדיוק איך שגם גירס 4 נפל, הם נתנו הרגשה של חבילת הרחבה בגראפיקה יפה יותר ובמקרה של דאוס אקס ברגע שהביקורות יצאו ודיווחו על סיפור מאכזב ופחות מעניין באופן כללי יצא לי הרבה רוח מהמפרשים לגביו, זה הרי סוג של RPG ויש בו כל כך הרבה סיפור, אם הוא לא סוחף כמו הקודם מהבחינה הזו זה פוגע בו מהותית למרות שהגיימפליי הרבה יותר טוב ומשופר.
&nbsp
אז כן, לא היתה מספיק הרגשה של המשך משופר באמת, תראה את אנצ׳רטד 4 שהציג גראפיקה פסיכית, סקייל הרבה יותר גדול ו Set piece מרדף מדהים עם ג׳יפ שנוהגים בו בשליטה מלאה, זה פיצץ לאנשים את הראש וזה עדיין הדבר הכי מרשים לדעתי שיש על הדור הזה אז ברור שזה יצר הייפ והמשחק הפציץ במכירות בזכות זה.
&nbsp
על טומב ריידר אין צורך להרחיב למה כשלו, המפתחת מבחינתה עשתה הכל נכון, המשחק נחשב למצויין, הבעיה העיקרית זו העסקה הרעה עם מייקרוסופט שדפקה אותו וחסמה אותו מהקהל הכי גדול שלו שנמצא על הפלייסטיישן, והם חשבו שזה יהיה פיצוי מספיק טוב למכור אותו שנה אחרי במחיר מלא עם כמה DLC, טמטום :/
&nbsp
מה שכן למרות שהעסקה הזו עם מארוול היא בשורה רעה מאוד עבורי היא כנראה טובה מאוד לתעשייה, לא מעט בזכות מארוול הקולנוע היום נהיה סוג של מפלצת עם הכנסות עתק, בזכות כל הסרטים שלהם שמכניסים מליארדים, אם הם יצליחו ככה לתת זריקת מרץ גדולה גם לתעשיית המשחקים (ועד עכשיו אם שמת לב הם לוקחים את המפתחות בין הכי טובות לפרויקטים שלהם, הם לא משחקים פה משחקים מבחינת ההשקעה, גם עם ספיידרמן וגם עם הנוקמים) אז זו תהיה בשורה טובה.
&nbsp
כמובן שזו גם בשורה מעולה לסקוור שהולכת לחגוג פה בבריכה של כסף, והאינטרס שלנו זה שסקוור תגדל ותצליח, לא יהיה לנו לא דאוס אקס ולא טומב ריידר נוספים אם סקוור יכשלו, אז מהבחינה הזו אני שמח שמבחינה עסקית הם ככה מצליחים, גם שמחתי שפיינל פנטזי החדש ככה הפציץ במכירות והראה שהמותג הזה עדיין סופר רלוונטי, סקוור היא אחלה חברה ומפיצה וחשוב שהיא תשרוד ותצליח, אני מקווה שלפחות המהלך הזה יבטיח לנו עוד הרבה משחקים מצידם כמו היטמן דאוס אקס וטומב ריידר לצד כל ה JRPG שלהם שכולם אוהבים.

אחי, קריסטל דיינמיקס הם לא המפתחים המקוריים של טומב ריידר.

Core Design הם המפתחים המקוריים של טומב ריידר, והמשחק האחרון שהם עשו בסדרה היה לפס2 אתה בטח זוכר את המשחק הזה (מצטרף טריילר לנוסטלגיה)

עדיין יש הרבה במה שאמרת כי כבר שנים מאז הנפילה של core design שקריסטל לקחו את המושכות על טומב ריידר ולאט לאט שיקמו את המותג, ובתכלס הם אלה שיצרו את המשחקים שבגללם איכפת לנו מהמותג.
אם אני לא טועה התסריטאית של uncharted התחילה את הקרירה שלה כתסריטאית בקריסטל דיינמיקס.
לפי מה שהבנתי המפתחים של דאוס אקס יעשו את טומב ריידר, אבל זה לא כזה ברור אם הם עצמם יעשו את המשחק ורק יעזרו לקריסטל במשחק של הנוקמים

או שצוות נוסף של הסטודיו הזה (זה שעשה את thief ) יעשה אותו.

בדבר אחד שנינו בטוחים ומסכימים סקוור אחלה חברה ומפיצה,הם היחידים שהולכים להוציא מפלטיניום משחק ראוי בשנים האחרונות לדוגמא.

ויש לי הרגשה שאחרי שקריסטל דיינמיקס סללה את הדרך ולקחה את הנוסחא של uncharted המפתחים החדשים ידעו איך ללכת בעקבותם.

אם אלה המפתחים של דאוס אקס עצמם אז בכלל אין לנו מה לדאוג.

מה שכואב כאן ומדאיג זה דאוס אקס.

לדעתי כל הסיבות שהזכרת הן נכונות אחת לאחת, העסקה עם מייק באמת פגעה אנושות. ודאוס אקס ממש מרגיש חבילת הרחבה, אלה סיבות מדויקות.

אבל הייתי מוסיף לסיבות האלה, את זה ששני המשחקים האלו גם טומב ריידר וגם דאוס אקס נראים כמו משחקים שיכולים לרוץ על הדור הקודם ובמקרה של טומב ריידר הוא באמת היה קיים על הדור הקודם.

ודאוס אקס "החדש" נראה כמו משחק שהיה יכול לצאת על הדור הקודם אם המפתחים שלו היו יודעים איך לחלוב את הPS360 כמו שצריך.

סקוור דיברו לא מעט לאחרונה על כמה שהשוק המערבי מאתגר וכמה קשה להתחרות במפיצות המערביות האחרות.

לא קשה להבין אותם הרי בטסדה מכרה המון עותקים של פולאאוט 4 בלי שהוא הציג קפיצה מטורפת מהדור הקודם.

אבל זה מה שסקוור כנראה לא מבינים, שהם לא בטסדה (לפחות עדיין לא)
ועל כל דיסהונרד 2 the evil within/פולאאוט 4 שבטסדה מוציאה.

היא גם מוציאה משחקים כמו doom 4,prey 2 שהיום דיברנו על כמה שהם מעולים וכמה שדום הוא פלא טכני.

אצל סקוור זה קצת מרגיש כאילו רק אם אתה פיינל פנטזי/טומב ריידר/קינגדום הרטס/דרגון קווסט. אתה מקבל תקציב ענק של AAA (וגם אז לא תמיד במקרה של טומב ריידר האחרון)

כל ההחלטה של סקוור לרכוש את איידוס נבעה בזמנו מההבנה שלהם שז'אנר הJRPG מתחיל לדעוך ולצאת מהאופנה ושהם צריכים להפוך לחברה מערבית מובילה, אם הם רוצים להיות שחקנים בליגה של הגדולים הם חייבים לתת תקציבי AAA, ויש להם את הכסף.

אתה צודק שהעסקה טובה מאוד לתעשייה ולסקוור ותעזור לה להפוך לשחקנית יותר גדולה בשוק המערבי. אני רק מקווה שהם יבינו שהמכירות באות גם בגלל תקציב הAAA ולא רק בגלל המותג של מרוול

כל עוד לסקוור יש את דרגון קווסט, הם אף פעם לא יגיעו למצב שהם באמת כושלים ההצלחה של המותג ביפן היא כל כך היסטרית, שכל פעם הסדרה יכולה להחזיר אותם מעל לקו המים אבל הם כן יכולים להתייאש מהשוק המערבי עצמו יום אחד וזה מה שאנחנו ממש לא רוצים :( שיקרה. כי הם כן יכולים להגיד יום אחד.

"נמאס לנו" ולהתמקד ביפן בלבד.ואני בטוח שאיידוס והצוותים שלה בידים אחרות לא יהיו טובים כמו מה שסקוור הוציאו מהם.

ואף פעם לא הבנתי איך אתה חושב ככה :) מימלא פרסונה

שהתאכזב מהמשחק כי הבן אדם חוטף צמרמורת כל פעם שהוא נתקל במשחק תפקידים. (צמרמורת מהסוג הרע) אבל אתה אחי? הייתי בטוח שהמשחק תפור עליך, הסייד קווסטים הבניית עולם.

כן יש בו מגרעות, בעיקר זה שהוא נראה כמו משחק מ2011 אבל אתה שוקל לקנות את סקיירים אז איך זה מפריע לך :)

סיימת את דאוס אקס?

evilplate

New member
וואלה צודק אחי

אני יודע שלמפתחת המקורית קראו קור דיזיין אבל משום מה חשבתי שאחרי שהתפרקה הכשרונות עברו משם לקריסטל.
&nbsp
בכל אופן אתה מדבר על אמי הניג שהיא יותר מרק תסריטאית היא גם אחת מהיוצרות וממעצבות המשחק של אנצ׳רטד והיא גם היתה שותפה ל Legacy of Kain אז.
&nbsp
חוץ מזה מסכים על הכל, למרות שטומב ריידר נראה אחלה אם הורדת את הדמו, אבל כן הוא לא מעביר רושם של קפיצה גדולה או שמחדש מספיק מהמשחק הקודם אז אנשים בטח אמרו לעצמם שיקנו אותו כשירד במחיר, הם לא הצליחו להלהיב מספיק, אבל הטעות הכי גדולה איתו זה קודם כל העסקה עם מייק, אם אני לא טועה גם תאריך היציאה שלו היה אומלל והוא יצא בשיא של השנה מול כל הגדולים במקום שיצא בתחילת או אמצע השנה תאריך שיותר תואם לו. בכל אופן אני בטוח שאהנה מהמשחק מאוד, נקנה אותו בסייל.
&nbsp
מסכים איתך שסקוור אחלה מפיצה וחשוב שהיא תשאר גדולה וריווחית, מקווה שהעסקה הזו תביא איתה עוד מהמשחקים שאנחנו אוהבים לראות מהם.

לא סתם חשבת את זה :) איידוס אשכרה ניסו לתת הרגשה.

שהם הביאו את הלב של הסדרה של הצוות המקורי לקריסטל דינמיקס שהם פירקו את קור דיזיין הם כנראה ניסו לעשות damage control. גם אני חשבתי ככה עד כמה שנים אז בטח קראנו את זה איפשהו בלי להתעמק בזה כי לא היינו מעריצים כבדים של הסדרה הזו.

בפועל הבחור הזה עזב את קור דיזיין אחרי המשחק הראשון, לא השתתף בשום צורה ברייבוט של 2013 או בהמשך שלו ובילה את רוב הדור הקודם בלפתח משחקים גרועים (וגם היום הוא לא מפתח משחקים שווים)

אבל אתה יודע מה החברות האלה לא יעשו בשביל damage control

נקווה רק שהצוות של thief 2014 לא עושה את המשחק השלישי כי אז נראה לי שאנחנו די בצרות, לא יודע אם אפילו סקוור מספיק תותחים כדי להוציא מהם משחק טוב.

אבל אני רוצה להאמין שאף אחד לא יתן לצוות הזה להתקרב ללארה.

אני ממש מקווה לטוב. לא הייתי רוצה לראות את הצד המערבי של סקוור הופך לסטודיו של מארוול שמדי פעם עושה איזה טומב ריידר :(

evilplate

New member
אפילו בצחוק אל תאמר את זה

שהצוות של Thief יגע בלארה אוי ואבוי

&nbsp
בעניין סקוור, שמע שני הצוותים מההכי טובים שלה הופכים בשנים הקרובות למפעל שמייצר משחקי מארוול אז ברור שאלו חדשות רעות לנו אישית, אבל היי לפחות היטמן ישרוד וימשיך להיות בידיים טובות.

Prey יוצא ב5 למאי 2017, טריילר גיימפלי.

. אני ממש אוהב את זה, זה נראה לי כמו הדבר הכי קרוב לdead space שנקבל בדור הזה ואני הולך לחטוף את זה כמו סופגניה חמה בהשקה.

כן, היצורים השחורים האלה עם הזרועות נראים קצת מעפנים, אבל כל השאר, האווירה השקטה הזו בחלל, היכולת להיכנס לתוך חפצים, כדי להיכנס למקומות עם מעברים צרים, האקשן...

בטסדה פשוט תותחים.

evilplate

New member
נראה מבטיח מאוד

די משעשע מה שקורה עם בת׳סדה בדור הזה, לא חושב שמישהו יכל לחזות את זה שהם ככה יפציצו בכל המשחקים מסביב ודווקא המותג השני הכי גדול, אהוב ובטוח שלהם (אחרי אלדר סקרול ראשי), פולאאוט, יתקבל בצורה כזו צוננת ע״י המעריצים וגם הביקורות (באופן יחסי) ויחשב למאכזב מאוד, למרות שכצפוי מכר מדהים, זה בדיוק הפוך ממה שחזו.

שיש להם פרייארים כמוני

שקנו את פולאאוט 4 בהשקה, שיחקו בו כמה שעות והעיפו אותו לעזאזל בטח שהם ירשו לעצמם להוציא משחק שאף אחד לא אהב. לי בטסדה הם אלה שחזו את המצב יותר טוב מכולנו והם ידעו שפולאאוט 4 ימכור מדהים לא משנה מה.

אני פשוט אהבתי את סקיירים וקיוויתי למשחק שישאוב אותי למאות שעות שוב :(

לא נורא אני סולח לבטסדה על המוקש כי כמו שאתה אומר הם מפציצים בכל המשחקים מסביב ומשתמשים בכסף למשחקים מעולים.

זה כבר שקוף, שהם מנסים לבנות לעצמם שם של
"אנחנו מפתחים את משחקי הסינגל הכי טובים בז'אנר הFPS בדור הזה"

ורק שימשיכו ככה, אני אוהב את הביטחון שלהם, ואת זה שהם כמעט לא סוטים מהקו הזה והז'אנר הזה. ושהם כבר כן עושים ז'אנרים אחרים זה עם מיקאמי המדהים.

evilplate

New member
תאמין לי אין מאוכזב ממני על פולאאוט 4

רציתי ממש להכנס לסדרה איתו, אני מת על הקונספט וגם על האווירה וההומור, אבל בתכל׳ס ברגע שראיתי עד כמה הוא מכוער ורץ על אותו מנוע מיושן קפצה לי נורה אדומה, לי זה נראה כמו משחק שהיה מיועד לדור הקודם וברגע האחרון קלטו שהדור ההוא מת והעבירו אותו מהר לדור הבא, חבל מאוד אבל לפחות חוץ ממנו הם באמת עושים עבודה טובה.

איך חסכת לעצמך 60$ דולר ונתת לי לבזבז 335 שקל בהשקה

איזה מין אח אתה.שילמתי פאקינג 335 שקלים ישראלים כמו פרייאר על החרא הזה.
עכשיו הכסף הזה יכל ללכת לפחות לTLG, יאקוזה, הוריזון ועוד המון.

אני האמת בספק אם פולאאוט 4 בגרפיקה מדהימה היה עושה לך את זה, עיצוב המשימות והקמפיין כל כך רע אפילו למשחקים של בטס'דה...

אני זוכר שבערך בתקופה של uncharted 4 לא היה לך כל כך חשק לשחק במשחקים, זוכר את זה? אני יודע שזו בטח היתה סיבה לא קשורה למשחקים, אבל פולאאוט 4 היה גורם לך לקחת הפסקה מגיימינג לאיזה שנתיים שלוש.

זה עוד דבר, שאני מקנא בשחקני הPC הנבלות האלה.

תחשוב על זה אחי, הם לא רק יכולים לקנות איזה משחק שבא להם בsteam ולקבל החזר כספי, הם גם יכולים לשחק איזה שעה ויותר לפני שהם מבקשים החזר כספי.

אם היה דבר כזה בפס4 הייתי מנסה כל כך הרבה משחקים ומבקש כל כך הרבה החזרים,דמט.

evilplate

New member
335 שקל!?

אתה לא נורמלי, למה לקנות במחירים האלו מלחתכילה?? ועוד על הנפל הזה, זה בטח כאב :/
&nbsp
אחי אם הייתי יודע שזה יצא כזה רע הייתי מעלה לך מסוק עם שלט לבית להזהיר אותך, זו היתה רק תחושה בעקבות הגראפיקה וגם מערכת הדיאלוגים שרודדה למילה שניים במקום למשפטים שלמים שמעבירים את מה שהדמות רוצה לאמר, מה שהשליך בדיעבד גם על שאר האספקטים: הבחירות שלך נהיו רדודות, הקווסטים , ההשפעה שלך על העולם, מבאס שככה הוא יצא כי העולם והקונספט מושכים אותי.
&nbsp
איזה מזל היה לי שהעדפתי לחכות לרשמים איתו, הייתי ממש קרוב לקנייה למרות הכל רק בגלל שהקונספט מושך אותי עדיין, להסתובב עם הכלב שלך בעולם פוסט אפוקליפטי עם נשקים הזויים ומוטציות... עד היום כשאני מרגיש רע אני מזכיר לעצמי שכמעט קניתי את המשחק הזה והמצב רוח עולה חחח
&nbsp
בעניין המדיניות של סטים, קשה לי לחשוב על הרבה משחקים שהייתי מחזיר תחת התנאים האלו, רק אם היו נותנים לי לשחק יותר משעה אולי כמו במקרה של מגס5 ואחרים שנטשתי אחרי כמה שעות טובות, אבל כל משחק שיש לי זה אחרי מחקר מינימלי שעשיתי ככה שלא יכול להיות מצב שהשעה הראשונה שלו תהיה לי פתאום זוועה ואני ארצה להחזיר אותו, ככה שכנראה זה לא כלי שהייתי מנצל במיוחד, אבל כמובן שאני אשמח אם יהיה גם על הפס4.

כן הייתי צריך לדעת שזה יהיה גרוע מהרגע שסירסו

את מערכת הדיאלוגים.על הגרפיקה עוד יכולתי להתפשר, אני עדיין אותו כרונו ששיחק על הPS4 שלו שובל נייט והתמוגג ממנו לחלוטין, אבל על מערכת הדיאלוגים אי אפשר להתפשר.

הכי קטע זה, שסקיירים היתה לו אחלה מערכת דיאלוגים, כלומר הדיאלוגים לא היו ברמה של פולאאוט 3 אבל לפחות היה חופש בחירה ושורות מצחיקות, וזה המשחק הכי מצליח של בטסדה ever. זה ממש הGTA שלהם, אז לא ברור לי למה הם החליטו שצריך לשנמך את הדיאלוגים אם זה לא הפריע לסקיירים.

אני מקנא בך, אני די אידיוט בכל מה שקשור לדחיית סיפוקים וריסון עצמי.
יש לי הפרעת גיימינג כזו אחי, שכל עוד אין לי משחק מסוים, אני מדמיין לעצמי בראש שהוא הרבה יותר טוב מהמשחקים שיש לי בבקלוג, ורק שאני קונה אותו ומשחק הבועה מתפוצצת :(

evilplate

New member
מבין אותך

גם לי יש את זה, קשה לי לשחק עכשיו למשל ב UD כשאני בהייפ על RE7 זה קטע מפגר אחי, זה גם מה שקרה לי עם הנטישה של הוויצ'ר 3 שנהניתי ממנו ממש בשביל MGS5 שלאמר שהבועה התפוצצה אחריו יהיה אנדרסטייטמנט.

למעלה