ות

חחחח זה היה יותר בכיוון של ביקוע אטומי

מאשר בועה שהתפוצצה
.

אין זה באמת מפגר, אנחנו צריכים לזכור שלא משנה כמה RE7 והמשחקים החדשים טובים, אנחנו עושים להם אידיליזציה כי עוד לא הרגשנו את הפגמים שלהם.

(למרות שקשה להתאפק, שבכל מקום אני קורא שRE7 נראה פצצה לגבה גרפית ושכל סרטון עושה לו עוול לגרפיקה (הוא כבר עכשיו נראה להיט בעיני)

גם קשה להתמודד עם זה שמול העינים צץ לנו כאן משחק שיהפוך לקלאסיקה ואנחנו לא חלק מזה בזמן אמת.

אבל... אני מתמקד בזה שאם אקנה אותו ואסיים אותו אחרי 3-4 ימים אני אעשה אידילזציה ליאקוזה 0 ואדמיין לי כמה הייתי נהנה מהסינגל של ה20 שעות שלו עשרות שעות של סייד קווסטים ומכונות ארקייד עם משחקים אמיתים משנות ה80.

אין ספק שהוא יותר תמורה לכסף מRE7 כרגע.

evilplate

New member
תיארת את זה במדויק

רק צריך לציין שאין ל Until Dawn מה להתבייש מבחינה גראפית מול רזי 7, למען האמת הוא מפרק לו את הצורה, מדובר באחד המשחקים הכי יפים בדור הזה כשזה מגיע לגראפיקה ״טהורה״ שלא מתחשבת בשאר המשתנים (תשחק בו שעה שעתיים ותראה), כמובן שהוא בסקייל יותר קטן אפילו מרזי, הוא גם רץ ב 30 (לא הכי יציבים) ואין בכלל גיימפליי אז הרבה יאמרו שזה רחוק מלהרשים אותם כמו אנצ׳רטד 4 או הוריזון שעושים כל כך הרבה ונראים ככה (דעה לגיטימית) אז זה לא בדיוק מפתיע אבל עדיין הוא מהמם גראפית וגם רזי הוא משחק די מצומצם ככה שזה לא בדיוק מקור המשיכה שלי כשאני רוצה לשחק ברזי במקום UD, זה נטו בגלל שזה אשכרה רזי במתכונת קלאסית אבל שמספיק מרענן ומחדש את הנוסחה שמרגש אותי, למי אכפת עכשיו מכמה טינאייג׳רים שנתקעו באיזור מבודד עם רוצח סדרתי כשיש משחק חדש כזה בשוק?

&nbsp
(אגב ממה ששיחקתי הוא מעולה ברמות, אם אתה אוהב אימה טראשית אתה תעוף על זה)

שיכנעת אותי, היום אתחיל אותו.

למרות שחשבתי שנגמלתי מSF5 (לפחות עד שיגיעו דמויות חדשות אני רוצה להיגמל) זה לא בדיוק הצליח לי, וכל פעם שרציתי להתחיל את UD שיחקתי SF.

הוא כבר מותקן ומעודכן על הפס4 שלי אז זה יהיה קל להתחיל אותו היום.
נשמע איכותי ברמות, האמת ששנים לא יצא לי לראות סרט אימה טראשי אבל תמיד נהנהתי מהם, אז זה משולה, גם היום אני יכול ליפול לך על סרט אימה

טראשי משנות ה90 על ערוץ הסרטים ולהיות מרותק חחח, אבל כבר שנים שלא נפלתי עליהם בערוץ הסרטים

טקן 7 יוצא ביוני 2017 מה נסגר?

נאמקו הודיעו לפני כמה ימים שטקן 7, שהיה אמור לצאת במרץ, מקסימום אפריל. נדחה ליוני 2017. פאק אינעל ראבק.
הם ממש נסחפים עם זה, זה משחק שהיה צריך להיות אחד המשחקים הראשונים להגיע בדור הזה! היינו צריכים כבר לשחק בזה בפאקינג 2015.

ברור שאני אקנה בהשקה, כי injustice 2 וקפקום Infinite לא מענינים אותי, אבל זה ממש דפוק וזה מוריד מההייפ, משחק מכות לא צריך לפי דעתי להידחות כל כך הרבה זמן בהחלט לא שהוא כבר פאקינג מוכן לפני שנתיים.

evilplate

New member
איפה הימים שלי של טקן :)

נקווה שהמשחק יצליח, איזו מעצמה נאמקו היתה פעם ואיך היא נעלמה יחסית מהנוף, עצוב על כל החברות היפניות שכיכבו שנים על שנים עד דור הפס2 ושירדו מהתהילה שלהן ברגע שהתחיל הדור של הפס3 וה 360 שסימל את השליטה של המערב על שוק המשחקים.

כן, מרתק אותי שבארץ במיוחד טקן זה סוג של אייקון תרבות :)

כל הזמן שאני חנות של גיימרים כאן בעיר, וטקן עולה אנשים כל הזמן אומרים "הלוואי ויהיה עוד טקן אחי" או בכללי מעלים זכרונות על הסדרה.

לא יודע אם זה בגלל שנועם גת לקח את אליפות אירופה והביא לנו כבוד או בגלל שלא היה אונליין ואנשים יותר שיחקו אחד מול השני בבתים ואף אחד מאיתנו לא ידע שאנחנו חתיכת נובים במשחק הזה, לעומת השחקנים המקצוענים.

(טוב, חוץ מאנשים כמוך שאשכרה טרחו ללכת למדיה גיים ולנסות את מזלם באיזה טורניר חח (אם אני זוכר נכון)

אין טקן 3 בפרט היה קסום, אני זוכר שחשבתי שלא נצליח להגיע רחוק מזה בפוטו ראליזם (הייתי ילד) איזה פסקול מדהים היה לו/יש לו.

אני בהחלט מקווה שהרבה ישראלים יקנו אותו בשביל הנוסטלגיה ונחזור קצת לימים ההם שלכל אחד עם PS1/PS2 היה טקן 2 3 או 4 או 5 בבית.
(או במקרה שלי, את כל אלה)

evilplate

New member
הייתי בטורנירים אחרים :)

ברובם לא היינו להיט מי יודע מה, החברים אבל הלכו לשל מדיה גיים וזכו לשחק בשביל הכיף מול נועם גת, הוא לא השתתף בזה, זה היה סתם משהו צנוע לכיף, ברור שאם היה מתמודד שם הוא היה מקרקף את כולם ולוקח בקלות את הפרס אבל בשלב הזה זה היה כבר peanuts בשבילו והוא יותר בא כסלב של הקהילה, ללא ספק היה תותח רציני גם ברמה אירופאית, לקח גם אליפויות וטורנירים שם, ברור אבל שאף אחד לא דיגדג את יפן והיה פער תהומי מולם.
&nbsp
היו זמנים :) וטקן 3 היה הישג טכני נדיר ברמות, בדור הפס2 המשחקים כבר הפסיקו יחסית להרשים גראפית ביחס למה שהלך על הקונסולה.
&nbsp
אני לא חושב שהימים האלו של הטירוף כלפי טקן יחזרו, לא בחו״ל ובטח לא בארץ שנכבשה על ידי פיפא, פרו ומקסימום באטלפילד וקוד אם אתה כבר חורג מכדורגל.

ני נו קוני 2 הוא 60FPS בפס4 הרגיל, עוד פרטים כאן....

יש לנו פרטים חדשים (וגיימפלי חדש) מני נו קוני 2. ראשית המשחק יוצא גם למחשב באותו הזמן שהוא יוצא לPS4.

לבל 5 מבטיחים שני נו קוני 2 הוא 60FPS על הפלייסטישן 4 הרגיל

משחק כזה מרשים גרפית ותובעני ב60FPS כל הכבוד!

מעבר לזה לבל 5 מבטיחה שהעלילה של ני נו קוני 2 תדבר יותר למבוגרים.
אין צורך לשחק במשחק הראשון כדי להבין את הסיפור ולא מדובר כלל בהמשך ישיר,מערכת הקרב היא אקשנית .

evilplate

New member
באמת מרשים מאוד

בכלל בדור הזה קיבלנו כמה משחקים שרצים ב 60 ושעומדים לצד המשחקים הכי יפים ומרשימים בשוק כולל כאלו שרצים ב 30, כמו באטלפרונט, באטלפילד 1, דום (הוא בכלל פלא טכני לדעתיחרי ששיחקתי בדמו), וכן למרות הסקייל המצומצם והתחושה שלי שלא היה לי שווה מחיר מלא, גם רזי 7 מהמם, שיפור יפה מהדור הקודם ששם כל משחק שרץ ב 60 אוטומטית היה נמנה עם המכוערים שבשוק.
&nbsp
אין לי הרבה מה לאמר על נינוקוני 2 עצמו כי... JRPG וכל זה ;)

רזי 7 באמת נראה ממש יפה בעיקר בגלל ה60FPS האלה.

נראה חלק וזורם יצא לנו משהו טוב אחד מהVR הזה כנראה, בכלל רזי 7 משחק מרשים למדי שנזכרים שהVR די הגביל אותו טכנית בנוסף לתקציב.

דום 4 באמת פלא טכנולוגי על הקונסולות.סוף סוף קיבלנו משחק של ID Software שלא שינמכו לו את הצורה בקונסולות.

חבל רק שכשיחקתי בדמו הוא הזכיר לי דברים שלא אהבתי גם בדום המקורי
(למצוא מפתחות כדי להתקדם/או כרטיס ID או מה שזה לא היה )

ובדום גם אני הרגשתי לחלוטין שבלי מקלדת ועכבר זה פשוט לא אותו דבר, יורים עליך ואתה מרגיש שאתה יותר מהיר ושמהירות התגובה שלך יותר מהירה ממה שהגיימפד מאפשר.

אין ספק שהגרסה הדפינטיבית במחשב בגלל המשחקיות, אבל סוף סוף לא דופקים אותנו לגמרי.

בנוגע לJRPG אני עדיין בטוח שיום אחד יופיע הJRPG שידבר אליך.

שהייתי חבר פורום בvgames היה לנו מישהו שנהג לומר שJRPG זה כמו לשחק באופיס. זה היה מצחיק. אתה כנראה מרגיש כמוהו לגבי הז'אנר.

בגלל זה אני בטוח שלJRPG כמו הרימיק של פפ7, קינגדום הרטס 3/כן תצליח להתחבר כי מערכות הקרב שלהם הם אקשניות, והם .
ממש לא לשחק באופיס חח

evilplate

New member
דום זה משחק שגם אני לא בדיוק אקנה

אבל זה כי לא מדבר אלי משחק שכולו מתרכז בלחסל זירות של אויבים, אבל אי אפשר להתווכח שהגיימפליי פצצה ושמי שמעריץ את הישנים יכול להיות מרוצה, זה כמו שאקבל המשך מהחלומות למשחקי רזי הקלאסיים, כל הקטע של להסתובב במפה ולמצוא מפתחות וכו׳ זה חלק מהגיימינג אולד סקול שאנשים אוהבים, אני נהניתי מהדמו כמשהו כיפי לשחק בו חצי שעה, הירי והכל ממש טוב ומספק, אבל ברור שאין לי סבלנות למשחק שלם עכשיו כזה.
&nbsp
הקשר ל JRPG, זה מעבר לגיימפליי ואופיס :) אני לא נמשך לעולם, לדמויות ולכתיבה, ובכלל לכל סגנון האנימה אימו וואטאבר, לא מתחבר כל כך.

חחח התאים לנו להתלהב מהגרפיקה שלו בחינם
.

אני די בטוח שאני אקנה אותו אם הוא יהיה ממש במחיר שאסור לסרב לו כמו איזה 40 שקל חח :) או אם הוא יגיע לפלוס ( ב2026
)

ואני זוכר שכמעט נשברת עם פפ15 כמעט התעלפת פה מאחד הזימונים.

סתם חחח :) היו משחקים מעטים בז'אנר שדווקא אנ בטוח שהיו מדברים אליך אם היה להם ריימיק בגרפיקה עדכנית.

כי יש קומץ שיש בו כל מה שראיתי שמושך אותך במשחקים סינמטים והם לא אימו או אנימה, ולא סטאריוטיפים.

אבל כן, בדור הזה, עדיין אין JRPG שיכול למשוך אותך עם האסתטיקה שלו
והעלילה, בלאדבורן אולי,אבל אין לו עלילה שתגבה אותו.

אבל תהיה בטוח שאם סוני תשלוף איזה JRPG בלעדי מהיוצר שאני סוגד לו, יהיה כדאי לך לנסות לפי טעמך האישי עד כה :)

evilplate

New member
חח בדיוק :)

אבל אישית אין לי בעיה להוריד כמעט כל דמו בשביל לנסות אז גם אם דום היה נראה מיושן כמו וולפנשטיין החדש הייתי סתם מוריד להתנסות, אבל כן הגראפיקה היתה דרייב טוב.
&nbsp
בלאדבורן זה משחק שרובו מתרכז בגיימפליי ואתגר, ידעתי את זה כשקניתי אותו, אבל אסתטית הוא מהמם, העיצוב שלו מדבר אלי מאוד, בגלל שאין ממש עלילה וסיפור נרחב הוא נקנה ב 10$ במקום ב 60$ (טוב גם בגלל שאני יודע שהמשחק יפרק לי את הצורה חח)
&nbsp
ויאאלה הלוואי שיצא JRPG שידבר אלי, אני עם ראש פתוח כל עוד העיצוב עצמו לא דוחה.

מישהו 2

New member
חדשות טובות! למה להתפשר על 60 כשאפשר 100

מקווה שלא יהיו לזה באגים במחשב

אבל העין שלנו מימלא לא צריכה יותר מ60FPS במשחקים.

יש לזה כמובן הסבר מדעי למה אנחנו צריכים 60FPS במשחקים כדי שהמשחק יראה לנו טבעי לחלוטין, אבל למה לשעמם על הבוקר
.

בתור מישהו ששיחק את DMC4 והרייבוט ב120FPS במחשב (זה היה ככה פשוט)
לא הרווחתי מזה כלום חח.

אבל עזוב, אתה בוגד.

בשניה שסוני הוציאו את הפרו ערקת למחשב מה זה צריך להיות?!?!

שמע אני מקנא בך קצת, בא לי איזה סימולטור של לונה פארק חחח ואין כאלה בפס4, אבל לא תשכנע אותי שעדיף לשחק JRPG על המחשב בחדר חשוך, הJRPG
נועדו לטלווזיה ולספה.

מישהו 2

New member
חח אתה צודק, האמת שאני מגביל את כל המשחקים ל- 60 גם ככה

כמובן שעכשיו כשבאופן רשמי אני שוב חלק מ"הפיסי מאסטר רייס", אני חייב להודות שאין כזה דבר פלטפורמה עדיפה.

מי שסגור רק לפלטפורמה אחת מפסיד. כי לא קיים משחק אחד למחשב כולל "הבלעדיים" של מיקרוסופט שיצאו לווינדוס 10 שאפילו מתקרב לחוויה של המשחקים הבלעדיים של סוני.
אנצ'רטד, GOW, Horizon, אפילו משחקים כמו the last guardian . אין ולא יהיו משחקים כאלה למחשב כל עוד סוני נמצאת על המפה.
רוב הדברים הכי גדולים שחוויתי בתעשיית הגיימינג שייכים לפלייסטיישן. גם אם התחושה היא שהם מעטים מידי, זה עדיין המון.
לדעתי הקונסולות גם מנצחות מבחינה חברתית, ומבחינת חווית אונליין. גם המערכת הפעלה של סוני מבחינה חברתית, מציאת חברים פתיחת "Party", היא אמנם לא מושלמת, ואולי באספקט הזה האקסבוקס עושה עבודה טובה בהרבה. אבל זה עדיף מסטים. הנגישות החברתית היא הרבה יותר טובה.

מצד שני, דווקא משחקי RPG (לא יודע לגבי JRPG), משחקי אסטרטגיה, בנייה ,תכנון , חידות למינהם, MOBA דיאבלו-סטייל, אלה דברים שהיו חסרים לי מאוד גם כן. האפשרות לשחק את הוויצ'ר 3 בצורה חלקה בגרפיקה הכי טובה, זמני המתנה שלא נראים לעין, להחליף ולסדר אייטמים ושיקויים עם העכבר - זה תענוג, ומה שכרגע קיים ל- PS4 וגם לפרו הוא פשוט גהינום ברגע שמתקדמים מספיק במשחק.
ובאופן כללי FPS מעל הכול בשבילי וגם כאן רק מחשב יכול לספק את הסחורה.

נראה שהסקורפיו הולך לשנות את המצב אבל.

כמובן שיש כאן גם עניין כספי, אם הייתי צריך להכריע ולבחור שאני יכול לשחק רק בפלטפורמה אחת, ה- PS4 לוקח. אין מה לעשות זאת, הפלפטורמה האולטימטיבית לשחק בנארוטו.

כן, ברור שיש ז'אנרים שהרבה יותר טובים ו"בבית" על הPC.

אני יכול לתת לדוגמא את wastland 2 משחק תפקידים שהוא במקור למחשב ויצאה לו גרסת PS4, כל כך שמחתי שרכשתי במחיר מלא ושהתחלתי לשחק גיליתי שהפונט של האותיות כל כך קטן, שאני לא יכול לראות אותו, וככה משחק שרכשתי במחיר מלא

בהשקה, לא שחיק לי על הקונסולה שלי והאופציה היחידה היא לשבת צמוד לטלווזיה
או להחליף למסך PC ואת שתי האופציות אני לא מתכוון לעשות.

במחשב,גם אם אני ארצה לשחק את wasteland על הטלווזיה אני אוכל למצוא איזה מוד שיגדיל לי את הכתב במשחק לגודל שנוח לקרוא אני אוכל להתאים כל משחק להעדפות האישיות שלי.

וכמו שאתה אומר יש עוד ז'אנרים שכל כך כייף לשחק על המחשב כי הם מרגישים פשוט "בבית" על העכבר,סימולטורים של בנייה אסטרטגיה וכו'.

באופן אישי למרות שאני אוהב את רוב הזאנרים האלה אני יכול לחיות בלעדיהם.
מצד שני, תגיד לי שאני לא אוכל לשחק בדרגון קווסט 11 (ואי אפשר על הPCׂ )
ואני פורש מהתחביב.

משחקי אסטרטגיה כמו סטארקרפט ומשחקי FPS כמו קאונטר סטרייק, הם משחקים שאני לא טוב בהם כי הם דורשים כישרונות שאין לי ולא נותנים לי להביא לידי ביטוי את מה שאני טוב בו, ככה שבאופן אישי אני לא מרגיש שאני מפסיד משהו, שאין לי אותם.

וכמובן, אנחנו תמיד מדברים על נוחות השימוש, אבל אני טיפוס ממש חרדתי. בPC לא יכולתי להנות עד הסוף משום משחק מפחד, שעוד דקה יהיה לי באג שישבור לי את המשחק, או שהוא יקרוס, או שהוא לא יתאים לכרטיס המסך שלי, או שהוא יזחל.(בלא מעט מהמשחקים הדברים האלה אכן קרו)

בסופו של דבר לדעתי זה עניין של איזה סדרות/ז'אנרים מדברים אליך יותר ועל מה אתה יכול לוותר ומה לא.

כן מבאס אותי שאתה יכול לשחק בסימולטורים של בניית לונה פארק עכשיו ואני לא, אבל יותר היה מבאס אותי אם אתה היית יכול לשחק דרגון קווסט ואני לא.

אז כן אני יכול להגיד לעצמי "תשאיר את הPS4 בשביל האקסקלוסיבים ועבור למחשב"

אבל גם אם נוריד את הקטע של נוחות השימוש, זה ירגיש לי ממש מטומטם לקנות PC יקר שמימלא אני חייב PS4 בבית :)

זה רשמי אין משחקי דאוס אקס באופק, יש טומב ריידר ו...

מרוול.
יורוגיימר מאשר את מה שדיברנו עליו בשרשור הזה. סקוור עוברת להתמקד במשחקי מארוול.יורוגיימר גם מאשרים שבסקוור מאוכזבים מהמכירות של דאוס אקס האחרון, ושהסדרה לא הפכה למיינסטרימית כמו שציפו בסקוור.

אז מה יעשו המפתחים של דאוס אקס במקום? לפי יורוגיימר רוב הצוות של דאוס אקס עובד על טומב ריידר חדש בנוסף והם גם יעבדו על משחקים של שומרי הגלקסיה.הם גם עוזרים כזכור לקריסטל דיינמיקס לפתח את משחק הנוקמים.

אממ... אני מאוכזב חברים.

אין לי משהו נגד שומרי הגלקסיה... אבל זה אחד הIP שאני הכי פחות מכיר אצל מארוול, ואני ממש לא רוצה לראות את דאוס אקס מוקרב על המזבח בשביל הIP הזה.

אם כבר לתת למפתחי דאוס אקס משחק מארוול למה לא לתת להם משחק אקסמן?

המתח בין המוטציות לבני האנוש בעולם האקסמן ממש מזכיר את המתיחות בעולם של דאוס אקס, בין האנשים עם השדרוגים המכנים לבני האנוש ה"טהורים"

והצוות הזה יכל לעשות משחק אקס מן יוצא מן הכלל.

מה נשאר להגיד, באסה מאכזב אש מכל הכיוונים והבחינות.
פאקינג שומרי הגלקסיה לטובת דאוס אקס, איזה באסה.

לא יצא לי לשחק בmankind divided יותר מחמש דקות, ועכשיו שאנחנו יודעים שזה כנראה יהיה משחק הדאוס אקס היחיד בדור הזה (ואולי בכלל) אז אני ממש שמח שלפחות קניתי אותו ויש לי אותו.

לפי יורוגיימר (וכמו שידענו) מפתחי דאוס אקס עבדו עד לאחרונה על משחק שלישי ואחרון לטרילוגיה של אדם, משחק שהיה אמור לסגור את כל הקצוות ולהיות יצירת המופת של הטרילוגיה, אוף.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-30-dont-expect-another-deus-ex-game-anytime-soon

evilplate

New member
באמת מאכזב

אבל אני שמח שלארה ממשיכה לפחות וע"י צוות איכותי ולא הזוועה שעשו את Thief, מסכים איתך גם שאם כבר X MEN יכל יותר להתאים, בכל זאת אלו מפתחות מוכשרות מאוד אז שווה יהיה לתת לזה צ'אנס למרות שהמותג לא הכי מדבר אלינו.

למעלה