ות

הם חבר'ה מדהימים אבל הפחד שלי לגבי טומב ריידר.

הוא שגם המשחק השלישי לא יציג את הקפיצה הגרפית שכל כך קיוויתי לה :(
זה סטודיו מהמם אבל שני דאוס אקס האחרונים הוכיחו שהגרפיקה היא לא הצד החזק שלהם בכלל :( (למרות שהם די top notch בעיצוב אמנותי לפי דעתי)

מצד שני יש trade off אני די בטוח שהם יצליחו לכתוב סיפור הרבה יותר טוב מקריסטל דיינמיקס, לא שאני מצפה להרבה יותר מאשר סרט פופקורן אבל לפחות עכשיו יש תקווה זעירה, שהסיפור יכול להיות נחמד.

ואני די בטוח שאני אשחק במשחק שלהם של שומרי הגלקסיה ואפילו אראה שוב את הסרט בעיקר בשביל המשחק, אבל דאמט, אני חולם על משחק אקסמן מושקע ורציני שנים, וזה הצוות המושלם :(

evilplate

New member
נכון יש פה סוג של טרייד אוף

כנראה שהגראפיקה לא תהיה טובה יותר בהרבה מ ROTTR מצד שני יש סיכוי טוב לאשכרה סיפור טוב ולא במובן של מרוב שהוא גרוע הוא טוב, אם הם יצליחו לעשות גיימפליי כיפי כמו של הריבוט אז יש מצב שזה לטובה.

הזומבים משתלטים על בריטניה תוך שבוע. (RE7 )

רזי 7, מוכר נהדר בשבוע הבכורה שלו באנגליה רק שני משחקים בסדרת RE מכרו יותר ממנו בשבוע הראשון שלהם.

בנתיים נראה שהבריטים ננשכו על ידי קפקום ואימצו את רזי7 אל ליבם למרות השינוי הדרסטי לגוף ראשון.

ראוי לציין שגם יאקוזה 0 הגיע להשג יפה מאוד באנגליה ונכנס לעשיריה הפותחת, הישג די יוצא מן הכלל,.משחק בלעדי לפס4 ששייך לסדרה נישתית למדי, הלוואי שזה מבשר הצלחה גדולה למשחק במערב.

יש ציניקנים שיגידו שלא היתה לרזי 7 ויאקוזה 0 תחרות בחודש ינואר הזה ולכן הם מוכרים טוב.

אני חולק, הטבלה מלאה במשחקים כמו באטלפילד 1 GTA 5 ואחרים שתמיד מוכרים המון, כל הכבוד לקאפקום וסגה, קצת חדשות טובות היום.
Resident Evil 7: Biohazard
Grand Theft Auto V
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter
FIFA 17
Call of Duty: Infinite Warfare
Rocket League
Battlefield 1
Yakuza 0
Watch Dogs 2
Steep

אני חושב שזה שאפשר לשחק אותו בגוף ראשון

גרם לו להרגיש כמו משחק חדש להרבה מאוד אנשים :). יש לי אותו בפס4 וזה לא יאמן איך שהוא מרגיש כמו משחק אחר, ברגע שאתה עובר לגוף ראשון.

לא אתפלא אם המון אנשים עושים עליו סיבוב נוסף בגלל זה :)

נראה לי שגם הרבה אנשים שקנו אותו לPS3/אקסבוקס בדור הקודם לא שיחקו בו עד הסוף בגלל הדור החדש וכו' אז אפשר לתאר שהרבה אנשים קנו אותו שוב כדי לשחק אותו כמו שצריך בדור הזה :)

סיבה שלישית האונליין שלו די פופלארי :)

evilplate

New member
לא רע בכלל

רזי 7 הולך להחשב כהצלחה יפה עבור קאפקום זה נראה, גם יהיו לו אחלה רגליים בזכות פה לאוזן חיובי בקרב השחקנים וגם הביקורות הטובות, אפשר להיות אופטימיים לגבי הסדרה הזו בדור הזה, עוד נראה RE8 לפחות באותה המתכונת עוד שנתיים- שלוש, RE חזר :)
&nbsp
גם יפה לראות שיאקוזה הצליח להשתחל אבל הטבלה הזו רק מדגישה עבורי עד כמה פסיכי GTA5, משחק שיצא ב 2013 במקור ויצא ב 2015 בגרסת הדור הבא והתברג שם במקום השני כאילו יצא לפני חודש, לא יודע אם זה יותר מרשים או יותר עצוב בעצם שהוא ככה שולט בטבלה מול משחקים חדשים הרבה יותר.

כן זה באמת פסיכי שחושבים על זה.

כתבתי לעמית את הסיבות שלדעתי הוא הצליח להתברג ברשימה אחרי פאקינג שנתיים, אז אני לא אחפור לכם עוד פעם על זה אבל בגדול אני חושב שהמקום שלו בטבלה מוצדק :)

בנוגע לרזי, אחי אני קונה השבוע אוזניות איכותיות רק בשביל היום שאקנה את רזי 7.
אני הולך לשחק אותו בלילות בחושך ולסיים אותו לפחות פעמיים.

לפי דעתי קפקום יעשו בשכל אם בRE8 נוכל לבחור בין גוף ראשון לשלישי ולעבור בינהם בלחיצת כתור, ככה כולם יהיו מרוצים :) אבל כל עוד הם יעשו קמפיין ארוך יותר אני הולך על זה.

בהתחלה גם לא אהבתי שאין לו קשר לדמויות המקוריות,אבל רק עכשיו נופל לי האסימון כמה זה עשה טוב למשחק כי זה נתן לקפקום להתפרע עם המקוריות.

אני מקבל מהמשפחה הזו בRE7 את אותו vibe שקיבלתי מהאנשים הכפריים בRE4 וזה מה שאני כל כך אוהב.
אשמח אם הם ימשיכו עם הקו הזה.

evilplate

New member
בתכלס זה קצת עצוב

ש GTA5 עדיין אוכל בלי מלח מבחינת איכות כל משחק עיר עולם פתוח אחר שיצא בדור הזה, מהבחינה הזו זה באמת מוצדק כי הוא עדיין הכי טוב בז׳אנר הזה בהפרש ענק, קיוויתי שמאפיה 3 אולי יאתגר אותו כי הראשון באמת הביא פייט טוב ל GTA שיצא בזמנו ויש כאלו שחושבים גם שהיה יותר טוב ממנו, הימים האלו מן הסתם חלפו מזמן.
&nbsp
אני גם אזרום עם רזי שמשתנה ממבט ראשון למבט שלישי אבל אתה יודע איך זה, המשחק בטח יעוצב בצורה כזו שנקודת מבט מסויימת תרגיש הרבה יותר טבעית וטובה והרוב ישחקו אותו ככה בכל מקרה, הם כבר התחילו עם הגוף ראשון וזה התקבל בהתלהבות אז כדאי כבר שימשיכו אותו באותה המתכונת.

חכה לRDR 2 הוא בטח ידיח את GTA5 לכמה זמן :)

אחי, אתה יודע שרוקסטאר כבר שנים הם המנהיגים של הז'אנר הזה וזה צדק פואטי האמת כי הם יצרו אותו. קשה לעקוף אותם, בניגתוד לחברות האחרות שמנסות לנגוס לרוקסטאר מהעוגה, רוקסטאר יכולים להיות עסוקים ב"איך להתעלות על עצמנו"

אין להם פחד שGTA לא ימכור או יחלש או שיהיו להם בעיות של תקציב
כל מפתחת היתה חולמת על דבר כזה.

ותחשוב על זה אחי, בדור הפס1 ולפני המשחקים של רוקסטאר היו ברמת הפקה כזו שהיום היו מגדירים אינדי, GTA1 וGTA2 אפילו לא היו AA.

ולפני זה מה הם עשו.. נמלולים.

לא יאמן כמה רחוק הם הגיעו עם הכישרון שלהם.

אני חושב שבזמנו מאפיה בלט מאוד כי הוא היה מאוד story driven בז'אנר כי GTA3 לא היה בדיוק story driven רק בוויס סיטי ממה שאני זוכר הם ניסו ללכת על סוג של סיפור, וגם אז זו לא היתה הצלחה גדולה.

היום כל משחק עולם פתוח מנסה לספר סיפור קולנועי ורוקסטאר בפרט, גם אם הם הולכים על הכיוון הסאטירי שלהם :)

מאפיה 3 משחק מעולה, אבל הוא יכול להוות תחרות לכל האחרים חוץ מרוקסטאר.

evilplate

New member
מאפיה 3 באמת מעולה?

כי הרוב די נשמעים מבואסים ממנו, המשימות פאתטיות ביחס לרוקסטאר ונשמע שגם ביחס ליוביסופט

&nbsp
ומסכים איתך אחי ההצלחה של רוקסטאר מוצדקת, עדיין אין משחק עולם פתוח שמדגדג את רמת המשימות שלהם ובטח שאין עולם פתוח עם עולם יותר יפה ומושקע ומלא באינסוף פרטים, הם רחוק מהתחרות בקילומטרים מכל הבחינות חוץ מהמכניקות גיימפליי שלהם שאני מקווה שישתפרו והירי והתזוזה של הדמות ירגישו טוב לפחות כמו WD הראשון ב GTA הבא, זה הדבר היחיד שבאמת חסר.

amithas190

New member
מאפיה 3 משחק מעולה

מגיע לו 8 -8.5 ,אבל הוא לא עולם פתוח בסגנון gta.
הוא יותר עולם פתוח כמו באטמן שבו אתה לא ממש עושה דברים בעולם מלבד המשימות הראשיות.
יש חלק שקצת חוזר על עצמו במשחק אבל זה בסדר, אנשים סתם מתבכיינים בביקורות.

כעולם פתוח הוא די מבאס ופתטי זה נכון.

אבל הסיפור שלו לבד מעלה אותו דרגה מwatch dogs 2 ומשחקי העולם פתוח של יוביסופט,אתה יודע אחי, מהמשחקים האלה שהשלם עולה על סך כל החלקים שלו בנפרד? זה משחק כזה.

אני מבין שהרבה אנשים התלהבו מwatch dogs 2 כי הוא סוג של GTA 5 לייט,
אבל אחרי ששיחקתי בWatch dogs2 הבנתי שאלא אם כן אני מוצא אותו ב10$
אני לא מתקרב אליו.

הגיימפלי של הירי נחות בהרבה משל הראשון (וההודעה שלך רומזת שגם אתה מרגיש ככה לגבי הירי) ובכללי זה משחק נחות.

למאפיה 3 יש בעיות שיכולות לחרפן אבל החוויה יותר Memorable פשוט צריך לבוא אליו בציפיות הנכונות, הוא משחק לינארי עם אשליה של עולם פתוח כמו L.A. Noire

evilplate

New member
וואלה אני מופתע שאהבתם אותו

אני יודע שהסיפור שלו מעולה זה גם המבקרים אומרים אבל חשבתי גם המשימות הראשיות די חלשות ולא יצירתיות ומעניינות מספיק, אולי ניתן לו צ׳אנס מתישהו באיזה סייל.
&nbsp
וכן כרונו הירי של WD הראשון יותר טוב, גם אני שיחקתי בדמו של השני ולמען האמת לא היתה לי הרבה סבלנות העולם הזה לא מושך אותי ובכלל הסבלנות שלי למשחקי עולם פתוח בקושי קיימת גם ככה, מה שכן הבנתי מאילו שאוהבים את המשחק שהמשימה הראשונה בדמו היא החלק הכי חלש בו אז יכול להיות שקיבלנו רושם ראשוני רע שלא בצדק, אולי שווה לך אם הקונספט מדבר אליך לתת לו צ׳אנס כשיהיה בסייל, יש קונצנזוס כמעט שהוא טוב יותר מהראשון.

זהו ששני הדברים היחידים שאהבתי בwatch dogs.

כמשחק זה א' כמוך אהבתי מאוד את מערכת הירי וגם אני חושב שהיא הכי מלוטשת עד היום בז'אנר. ב' אני אולי הזוי אבל אני מהאנשים שאשכרה אהבו את האפוריות של שיקאגו וכל הגשם האפל הזה, נכון שהעלילה הייתה שווה לתחת אבל מבחינה ויזואלית זה היה משחק מושך.

בWD2 הרגשתי שהם מוכרים את הזהות שלהם בשביל להיות GTA ועכשיו שאין גם מערכת קרב מלוטשת אין לי מה לחפש שם, אלא אם כן אני מוצא אותו במחיר ריצפה של 6$..

כי גם אם זה נכון שהמשימה הזו שנפלנו עליה לא מייצגת, אני לא אוהב את הדגש של WD2 על התגנבות כי אני כאמור אהבתי את הירי בעיקר.

החלום האישי שלי הוא שיובי יעשו שיעורי בית, יחזירו את מערכת הקרב של WD1
יחזירו את האפוריות של המשחק הקודם, אבל יבחרו באיזו עיר אפורה שהיא אשכרה מעניינת, משהו אקזוטי כמו הונג קונג, לא מבין איך הם לא עושים cash in

על הונג קונג ואסיה. יש סיבה שיאקוזה וסליפינג דוגס זוכים לאהבת הקהל, אני חושב שאנחנו צמאים למשחקי עולם פתוח שמתרחשים באסיה.

בנוגע למאפיה 3 כן, אני בשום צורה לא ממליץ לך ללכת עליו במחיר מלא אבל כשתמצא אותו בסייל נמוך מספיק בשביל להיות סלחני לבעיות שלו?

אין לי ספק שלפחות תהנה מהסיפור שלו.מה שאי אפשר להגיד על רוב המשחקים בז'אנר.

evilplate

New member
לי כבר אין הרבה כח למשחקי יובי בעולם פתוח

נראה לי סיימתי עם זה לתמיד אלא אני אשמע שהם לא עם גיימפליי יוביסופטי עוד, אבל נשמע טוב הרעיון לעשות עוד משחקים באסיה.

חחחח גם אני בגדול ככה.

המשחקים שלהם הם משחקים לציידי Trophies.
לפחות בדור הזה יפן הרבה יותר בולטת מאשר הדור הקודם והיא תציל אותנו מיובי :)

ויותר מזה יובי כנראה הולכת להציל אותנו מעצמה ולהפסיק לעשות סינגל פלייר חחח.

evilplate

New member
יאללה שבאמת תפסיק

עדיף מאשר שנתבאס מקונספטים טובים שהם לוקחים ודופקים עם הקמפיינים המשמימים שלהם.
&nbsp
ובואהנה איזו התעוררות של יפן בדור הזה! שים לב שכל המשחקים הטובים שיצאו בחודשים האחרונים הם מיפן:
&nbsp
TLG
RE7
GR2
יאקוזה
Ni-Oh
&nbsp
ובטח בקרוב גם Nier הולך להביא אחלה ציונים לפי התגובות של כולם לדמו.
&nbsp
בוא הנה זה כמעט הדור של הפס2 מבחינת השליטה היפנית בחודשים האלו, כל השמות הגדולים באו משם וקיבלו ציונים מעולים גם (ביחס לדור הזה), כיף לראות את זה וכמובן שזה הרבה בזכות סוני שכן כמעט כל הרשימה היא בלעדית חוץ מרזי 7 שגם הוא בלעדי לפס4 ב VR :)

ואל תשכח שגם טקן 7 וSF5 הם בלעדיים לפס4!

בSF5 אם אתה שחקן PS4 אז כולם רוצים לשחק איתך, בעלי PS4 וPC כאחד כי שניהם יודעים בוודאות שאתה לא שחקן רמאי.

אם יש לך PC אז אתה תמיד בפחד ששחקני PS4 יעיפו אותך מהלובי שלהם כי הם מפחדים שאתה רמאי, ואם אתה שחקן PC הוגן, יש לך פחד שנפלת על שחקן PC רמאי, או ששחקן PC אחר חושב שאתה רמאי ומעדיף לשחק עם שחקני PS4.

ולטקן 7... אין קרוס פליי בכלל וכולם יהיו בפס4....זו הסיבה שstatrix
קונה פס4 בגלל טקן 7.

(וכנראה גם TLG הוא אחד הסיבות שלו)

זה דור מדהים אחי, אנחנו פשוט בני 29-30 יש לנו המון צרות על הראש ובדור הPS2 יכלנו להשקיע נונ סטופ במשחקים, בלי הרבה דברים אחרים על הראש.

כלומר יכול להיות שלרוב האנשים היו תחביבים אחרים גם אז, אבל היום שאנחנו מבוגרים אין לנו בחירה בכלל.

אני בטוח שגיימרים נערים בדור הזה יזכרו אותו בחיבה כמו שאנחנו נוסטלגים כלפי דור הPS2 וזה המון בזכות יפן.

והיי גם אנחנו נזכור את הדור הזה כתקופת ראנסאנס יפנית מטורפת.

evilplate

New member
לא ידעתי שטקן 7 בלעדי!

מה סוני קנתה את הבלעדיות שלו כמו עם סטריט פייטר?
&nbsp
אני גם חושב שהילדים של היום יזכרו נורא לטובה את הדור הזה, אובייקטיבית זה באמת דור מעולה ולמרות שהכל עולם פתוח (ובתכל׳ס לכל דור כמעט יש את הטרנד הזה, כמו שדור קודם הכל היה שוטרים סינמטיים כאלה ודורות קודמים היו פלטפורמרים או JRPG וכו׳)) יש כל כך הרבה מגוון וכל כך הרבה אופציות גם בזכות יפן והאינדים שקשה לי להאמין שמישהו יכול להתלונן.
&nbsp
הנה אני עם כל הקצת עייפות שיש לי יחסית יכול לאמר שדיסהונורד 2, דאוס אקס, רזי 7, TLG, ראצ׳ט וקלאנק, אינסייד, טומב ריידר, ה Witness ובטח שחכתי משהו, כל אלו ברעיון מעניינים אותי ואני מעוניין לשחק בהם, שלא לדבר על המשחקים שיצאו עוד השנה, ו Until Dawn והוויצ׳ר 3 שעוד צריכים לחזור אליהם, ובלאדבורן שאני רוצה לנסות, זה בקלוג שאני אסחב איתו לאורך כל הדור אם אני בכלל אצליח לסיים ובחיים לא היה לי בקלוג ברמה כזו דורות קודמים.

חח בתכלס טקן 7 לא בלעדי לפס4

אבל 99% מהפאנבייס קונה אותו לפס4 זה ברור שהאונליין יהיה פעיל רק על הפס4 חחח אז דה פקטו הוא בלעדי, בגלל זה נתתי את סטס כדוגמא שקונה פס4 בשבילו למרות שיש לו מחשב שיכול בקלות להריץ טקן 7 :)

כן דור פצצה :)

למעלה