ות

טריילר שמתמקד בחקירה בMASS EFFECT: ANDROMEDA

המשחק נראה ממש כייף :) אמנם הכוכב המדברי הזה שהם מראים לא כזה מפתה
אבל זה נראה משחק של ממוצע 82 וזה אחלה :)

אני שמח שאין קשר לקודמים ואפשר להיכנס ישר לענינים, לא סיימתי אף אחד מהקודמים, בזה אני בהחלט מתכוון להשקיע.

evilplate

New member
למה המשחק כזה מכוער תגיד לי

לא יודע אם זה בגלל שאני מפונק אחרי הוריזון אבל ציפיתי הרבה יותר ממשחק שרץ על המנוע המרשים של באטלפרונט בסקייל פחות גדול וב 30 פריימים במקום 60, אולי זו האומנות שלא מספיק טובה והורסת את ההישג הטכני? לא יודע, אבל מרגיש לי די מעפן ויזואלית וזו עוד גרסת ה PC שרצה ב 60 פריימים על אולטרה.
&nbsp
ואני חוזה שיקבל יותר מ 82, יקבל 87-8 ככה.

מישהו 2

New member
mass effect תמיד היה כזה ריבועי כמו סלע בגרפיקה

משהו בו לא "נושם" חח

אחי אני לא יודע אם זו רק האומנות כי באטלפרונט יותר מרשים

אותי מהסרטון הזה. וזה באמת מאכזב גם אותי שהוא נראה ככה. גם בבאטלפרונט אין במיוחד איזו אומנות יוצאת דופן באיכותה זה בעיקר שטחים מתים וגם עכשיו אני חושב שהוא נראה נהדר.

אני אגיד לך למה אני חושב שמאס אפקט הזה מבאס אותנו.

כמו שאמרת באחת התגובות לפני הוריזון, כולם אמרו כמה שהקונסולות האלה חלשות ולא נראה מהן כלום והן רק שידרוגון מזערי מהדור הקודם.

מאס אפקט 4 הזה, די מתיישב טוב עם הצפייה הזו, ובאמת אחרי שגרילה דחפו
ככה את הקונסולות אז קשה להתלהב ממשחק שנראה מאס אפקט 3.5.

מן הסתם אין למשחק סיכוי מראש להיראות טוב כמו הוריזון אי אפשר להשוות משחק אקסקלוסיבי לפס4 (שחזק מהONE ב50% ) למשחק שמפותח לשתיהן
וחייב לרדת למכנה המשותף הנמוך.

מנגד, אחרי באטלפרונט זה מציק כי יש לי הרגשה שהמשחק של מלחמת הכוכבים כן יראה פצצה.

בנוגע לממוצע אני חושב שאתה נדיב עם ה87-8 הזה

זה משחק שעשה צוות המולטיפלייר של מאס אפקט 3, אפילו לא המפתחים המקוריים של הטרילוגיה, הכותב זה הכותב של סדרת Halo אם אני לא טועה.

והוא יוצא בעידן של הוריזון והמכשף 3.

אם המשחק הזה מקבל 88 אני כל כך אתאכזב מהמבקרים.

evilplate

New member
וואלה לא ידעתי שזה צוות משני

חשבתי זה הצוות הראשי.
&nbsp
אז כן אולי אפשר לצפות לציון יותר נמוך אבל לך תדע אולי הוא יפתיע? לא כל ציון גבוה זה אומר אוטומטית שהמבקרים איכזבו והוא אובר הייפד, מה שכן אני לא מצליח להבין איך הגוסט ריקון החדש יושב כרגע על 81, רוב מי ששיחק בבטא אמר שהוא ממש גרוע, אני מקווה שהמבקרים לא מתחילים קצת לפשל עם כל הציונים הגבוהים שהתחילו לחלק לאחרונה ושבאמת מדובר ברצף של משחקים טובים כי כרגע הציונים האחרונים עושים לי דז׳ה וו לדור הקודם כשכל משחק חצי סביר התחיל מ 9 לפחות (רק שהפעם מתחיל מ 8 חח)
&nbsp
טוב לפחות הוריזון עלה ל 89 :)
&nbsp
וכן אחי מאס אפקט החדש מבחינה גראפית זה לגמרי ME 3.5, וסבבה אולי אי אפשר היה לצפות להוריזון אבל אין תירוץ לאיך שהוא נראה אחרי שראינו מה DICE עושים המנוע הזה בבאטלפרונט ב 60 פריימים, זה נראה ביזיון גראפית לדעתי ומי שהיו מראים לו את המשחק הזה כאינדיקציה לדור הבא היה משליך את הפס4 שלו מהחלון.
&nbsp

היי אז צדקתי בסוף עם הממוצע של הוריזון למרות הכל!

אמרתי שהוא יקבל 89 אם כולם יעופו עליו וזה קרה בסוף :) אחח, האמנתי מגרילה
עוד מימי הקונספט ארט ואפילו לפני, אתה זוכר? :)

עדיין לאור ה90 של nier אפילו מגיע להם 90 אבל אני אסתפק ב89.

לא נראה לי שהמבקרים עפים בציונים עדיין אחי. משחק כמו הוריזון היה מקבל בשקט 95 בדור הקודם. משחק כמו דאוס אקס שלא מחדש כלום היה מקבל 87 ובמקום זה סיים עם 83.

אני די מסתמך על דאוס אקס, כשאני מנסה לשער את הממוצע של מאס אפקט החדש הזה.

דאוס אקס HR יושב על ממוצע 90, והוא אחד המשחקים שמגיע להם הממוצע הזה בדור הקודם בלי הגזמה.

וההמשך שלו שהוא סולידי לכל הדעות,אבל מרגיש דור קודם, קיבל בדור הזה 83.

לפי אותו קו אני צופה שגם אם מאס אפקט 4 יהיה משחק סולידי אבל כזה שלא מחדש כלום ולא מלהיב אף אחד פשוט סולידי.

אני אומר דבר כזה. בוא ניקח את גרסת הWII U של מאס אפקט 3 כמדד.

גרסת הWII U יצאה אחרי שמאס אפקט 3 כבר איבד מההייפ והמבקרים ביקרו את הגרסה הזו יותר באובייקטיביות.

גרסת הWII U יושבת על 85.

אז אני רואה ב85 הזה, הטופ שמאס אפקט 4 יכול להגיע אליו מבחינת ממוצע.
מפה אני מוריד קצת נקודות כי הוריזון והמכשף 3 וכמובן זלדה, העלו מאוד את הרף בז'אנר הזה.

אני גם מניח שהצוות RPG הכי מוכשר של המשחקים הקודמים, עובד על פרויקט אחר. אולי מלחמת הכוכבים, לך תדע.

מכל הסלט הזה אני חוזה 82, אולי 84 אם יהיו כמה פאנבויז שחייבים לתת 10.

אבל בגלל שזה לא פייר לזרוק כל מיני ציונים באוויר ואז להגיד שצדקתי , אני אנעל על 82 וזהו :)

בנוגע לגוסט ריקון אחי, כן אני בחיים לא הייתי נותן לו 81 בניחושים שלי, אבל אנחנו עדיין לא צריכים לאבד תקווה עם המבקרים בגללו.

כי יכול מאוד להיות שכמשחק CO OP מולטי הוא די מהנה וסולידי,זה פשוט לא בשבילנו ובשביל מי שאומר שהוא גרוע.

לא קראתי עליו אז עדכן אותי אם אני טועה.

המבקרים האלה הם גם לא אינדקציה טובה עם משחקים כמו גוסט ריקון/overwatch/וכל השאר. כי יש להם לרוב עם מי לשחק בCO OP ובמולטיפלייר.

הם יכולים לשחק עם כל החברים שלהם לעבודה והחוויה שלהם שונה מהותית משלנו עם המשחקים האלה, ככה שאפשר להסביר דרך זה את ה81.

אולי אחרי מאס אפקט 4 נדע, אם חזרנו לימים השחורים של ציוני 9 בכל מקום.

הרי אם המשחק הזה יקבל תשעיות תהיה לנו סיבה לדאוג.
כי שנינו מסכימים לפחות שלא מגיע לו 9.

amithas190

New member
בינתיים גוסט ריקון מקבל 5.8 מהשחקנים בmetacritic

חוזרים ואומרים שם בתגובות שזה עוד משחק של יוביסופט עם משימות שחוזרות על עצמן ושאחרי כמה שעות אתה משתעמם ונוטש.
&nbsp
כל כך חבל - גוסט ריקון הקודם היה מעולה.

evilplate

New member
צדקת הנה המבקרים מתקנים את הרושם

וגוסט ריקון יורד ל 78 ויש לו רק 25 ביקורות ככה שאני חוזה ירידה שלו עד ל 75 ככה בתקווה, נמאס מהמשחקי עולם פתוח הגנריים של יובי והגיע הזמן שיקבלו עליהם קצת בראש, בדור הזה גם AC צלל בציונים וגם במכירות, כמו שצריך.
&nbsp
יהיה מעניין לראות כמה מאס אפקט יקבל, אני אזכור לך את התחזית ;)
&nbsp
על גוסט ריקון לא קראתי יותר מדי אבל הרשמים של השחקנים מהבטא היו די רעים וציפיתי ל 7 נמוך לפי מדד המבקרים בדור הזה שאמור להיות קשוח יותר, דור שעבר היה בטח מקבל 83-4 אבל אתה זוכר איך זה היה, משחק מצופה וגדול שהיה מקבל ציון כזה בדור הקודם היה נחשב לחרא ברמות :)
&nbsp
בדור הזה יש קצת יותר פרופורציות עם הציונים אז התבאסתי לראות שגוסט יושב על 8+ כשמשחקים ממש טובים יושבים גם על ממוצע כזה, סתם כי לא מגיע לו וליובי פרס על כך שיצרו עוד חרא גנרי שעובד כמו שצריך בז׳אנר החרא הגנרי.

כן שיקטלו אותם חזק.

הבנתי שבכלל גם for honor קיבל ירידה מאסיבית בשחקנים שלו חצי מהאנשים שקנו אותו הפסיקו לשחק באונליין, אבל אני לא יודע כרגע אם זה בגלל, שהוא משחק מכות מערבי למעשה, והקונים שלו קיוו למשהו אחר ומיינסטרימי או שהוא פשוט משחק
לא משהו.

(עכשיו בדקתי את הממוצע שלו גם הוא על 78, אז זה כנראה גם וגם)

ריפרפתי טיפונת עכשיו על הביקורות של for honor ונראה שאפילו כמולטי הוא חוויה לא משהו, עם קרבות שמתנתקים חצי מהזמן ושלל בעיות טכניות.

ככה שנראה שהחזון של יובי להפוך לחברת משחקי מולטיפלייר די מתנגש לה בפרצוף, אולי יש מצב שהם יחזרו בהם ויתחילו להשקיע בסינגל?.

עם ביקורות כאלה אפילו אין לי ציפיות לAC שמתרחש במצרים.

מה שכן טוב לראות שהמבקרים עושים את עבודתם כראוי אחי, למרות שגם 75
זה ציון מעל ומעבר לגוסט הזה.

evilplate

New member
לא יודע אם מתפוצץ להם בפרצוף

אולי מבחינת ציונים אבל גם AC ירד דרסטית בציונים בדור הזה כאמור, למבקרים ובעצם לכולם יובי יצאו מכל החורים, אף אחד כבר לא מוחא להם כפיים על עוד עולם פתוח גנרי שהצליחו ליצור, דווקא איפה שהם מככבים מבחינת אהבת הקהל זה במשחק כמו Siege שהוא בדיוק הפוך מהשטויות של יובי, משחק מולטי קטן והארדקורי סטייל קאונטר סטרייק, בכל השאר לא ממש שומעים עליהם.
&nbsp
אתה זוכר עד כמה יובי היתה דומיננטית בדור הקודם? לטוב או לרע הם פשוט הובילו את הדור וקבעו לא מעט מהטון שלו, אם זו סדרת AC או פאר קריי וגם ריימן ומשחקי אינדי קטנים שבלטו וכו׳, מה נהיה מהם היום? סתם מפעל ליצור משחקי יובי שקיים איפשהו ברקע, כבר מתייחסים אליהם כתופעת טבע כמו שזורחת השמש בבוקר, עוד משחק של יובי יצא יופי, לאף אחד כבר לא ממש אכפת, בקושי מדברים עליהם, אולי עוד קונים את המשחקים שלהם אבל הם כבר לא בשיח של התעשייה הזו עוד וזה גם משפיע על המכירות של רוב המותגים שלהם.
&nbsp
וכן אתה צודק ש 75 זה עדיין גבוה מדי למשחק הזה אבל אתה יודע שאין מצב שמבקר יתן למשחק 50 רק כי הוא גנרי ומשעמם, אם המשחק עובד ויחסית מלוטש הוא תמיד יתחיל מציון כבר טוב, דור קודם זה היה 8 גבוה, הפעם זה 7, אבל שמע זה המשחק המושקע והחדש של יובי ותראה איזה ציון הוא מקבל, גם אם מגיע לו יותר נמוך זה רק אומר באיזה שפל הם נמצאים שגם המבקרים כבר בקושי מתייחסים ואם כן אז נותנים לו +7 על מאמץ, עד עכשיו יש רק 26 ביקורות, לא רואה דיבורים עליו בגאף כמעט (הנושא של המשחק עם 13 עמודים בלבד כאילו זה איזה אינדי חדש) או באתרי גיימינג אחרים, לאף אחד כבר לא אכפת וזה הכי עצוב בשביל יובי, איך שהם נעלמו ככה מהתודעה בדור הזה.

DF בדקו את גרסת הWII U של זלדה החדש.

והתוצאות לפניכם. למי שאין כוח לצפות. נינטנדו עשתה עבודה מדהימה עם גרסת הWII U של המשחק הזה, רוב הזמן המשחק רץ על 30FPS וכן יש מקומות שהוא מקרטע, אבל גם על הסוויץ יש מקומות שהוא מקרטע, ככה שהגרסאות די שוות זו לזו.

הרבה אנשים קוראים לזלדה החדש, הGTA 5 של הWII U מבחינה טכנית, וזו השוואה קולעת בעיני.כמו שלא ברור איך הPS360 הריצו את GTA5
ככה לא ברור איך הWII U מריצה את המשחק הזה בצורה די מרשימה.

אפילו אפשר לשחק את המשחק על הגיימפד בצורה די טובה.

סקי, יש לך WII U אתה הולך להביא את המשחק בקרוב?

חוץ מזה האימולטור של הWII U מתקדם בצעדי ענק, מה שאומר שבטח בעתיד הלא רחוק, סקי מישהו 2, איוול וכל מי שיש לו מחשב חזק יוכל לשחק את המשחק הזה עם שיפורים גרפים על המחשב :)

מה! מתי הספקת לקנות סוויץ

איזה כייף לך, קינדל, סוויץ :(
ממש בא לי על הזלדה הזה.
קנית גם את המשחק של החליבת פרות? חח.

sapir aloud555

New member
הזמנתי יחד עם זלדה

אמור להגיע אלי בקרוב

הזמנתי רק את זלדה, מצידי שיצבור אבק עד שאטלוס יוציאו SMT או מה שזה לא יהיה. מקווה שלפחות ישחררו קצת VC מעניינים, וכמובן שהמשחק באמת טוב, שלא אתבאס.

הוא יהיה מדהים.וגם תמיד יש את הפיל בחדר.

ראית את הפאקינג ממוצע 98 ? הזה רק OOT יותר גבוה בממוצע שלו. בטח שהוא יהיה מדהים, זלדה כוסית, לינק חתיך, קרבות קשים רצח. הפאזלים הצדדים יותר קשים מהמבוכים הראשיים, אפילו ויש 120. אפשר לעשות מהמגן של לינק גלשן.

נראה אותך עושה את כולם!

זה כל מה שרציתי מזלדה אי פעם.
זלדה קשה בטירוף שלא מענישה אותי על זה שנתקעתי על פאזל :)

מישהו 2

New member
גם בדרך אליי

אם הגיע היום שאני קונה קונסולה של נינטנדו ה- Switch תצליח יותר מהנינטנדו DS וה- WII ביחד ;P

רגע רגע, לא התחלת איזה מסע חדש ומופלא עם טיילס?

עזבת אותו?

ידעתי שהתבונה תשוב אליך.

למעלה