היי אז צדקתי בסוף עם הממוצע של הוריזון למרות הכל!
אמרתי שהוא יקבל 89 אם כולם יעופו עליו וזה קרה בסוף
אחח, האמנתי מגרילה
עוד מימי הקונספט ארט ואפילו לפני, אתה זוכר?
עדיין לאור ה90 של nier אפילו מגיע להם 90 אבל אני אסתפק ב89.
לא נראה לי שהמבקרים עפים בציונים עדיין אחי. משחק כמו הוריזון היה מקבל בשקט 95 בדור הקודם. משחק כמו דאוס אקס שלא מחדש כלום היה מקבל 87 ובמקום זה סיים עם 83.
אני די מסתמך על דאוס אקס, כשאני מנסה לשער את הממוצע של מאס אפקט החדש הזה.
דאוס אקס HR יושב על ממוצע 90, והוא אחד המשחקים שמגיע להם הממוצע הזה בדור הקודם בלי הגזמה.
וההמשך שלו שהוא סולידי לכל הדעות,אבל מרגיש דור קודם, קיבל בדור הזה 83.
לפי אותו קו אני צופה שגם אם מאס אפקט 4 יהיה משחק סולידי אבל כזה שלא מחדש כלום ולא מלהיב אף אחד פשוט סולידי.
אני אומר דבר כזה. בוא ניקח את גרסת הWII U של מאס אפקט 3 כמדד.
גרסת הWII U יצאה אחרי שמאס אפקט 3 כבר איבד מההייפ והמבקרים ביקרו את הגרסה הזו יותר באובייקטיביות.
גרסת הWII U יושבת על 85.
אז אני רואה ב85 הזה, הטופ שמאס אפקט 4 יכול להגיע אליו מבחינת ממוצע.
מפה אני מוריד קצת נקודות כי הוריזון והמכשף 3 וכמובן זלדה, העלו מאוד את הרף בז'אנר הזה.
אני גם מניח שהצוות RPG הכי מוכשר של המשחקים הקודמים, עובד על פרויקט אחר. אולי מלחמת הכוכבים, לך תדע.
מכל הסלט הזה אני חוזה 82, אולי 84 אם יהיו כמה פאנבויז שחייבים לתת 10.
אבל בגלל שזה לא פייר לזרוק כל מיני ציונים באוויר ואז להגיד שצדקתי , אני אנעל על 82 וזהו
בנוגע לגוסט ריקון אחי, כן אני בחיים לא הייתי נותן לו 81 בניחושים שלי, אבל אנחנו עדיין לא צריכים לאבד תקווה עם המבקרים בגללו.
כי יכול מאוד להיות שכמשחק CO OP מולטי הוא די מהנה וסולידי,זה פשוט לא בשבילנו ובשביל מי שאומר שהוא גרוע.
לא קראתי עליו אז עדכן אותי אם אני טועה.
המבקרים האלה הם גם לא אינדקציה טובה עם משחקים כמו גוסט ריקון/overwatch/וכל השאר. כי יש להם לרוב עם מי לשחק בCO OP ובמולטיפלייר.
הם יכולים לשחק עם כל החברים שלהם לעבודה והחוויה שלהם שונה מהותית משלנו עם המשחקים האלה, ככה שאפשר להסביר דרך זה את ה81.
אולי אחרי מאס אפקט 4 נדע, אם חזרנו לימים השחורים של ציוני 9 בכל מקום.
הרי אם המשחק הזה יקבל תשעיות תהיה לנו סיבה לדאוג.
כי שנינו מסכימים לפחות שלא מגיע לו 9.